Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Jaguárův 1. outdoor harém - BB,JH,HH - Klikni zde pro originální téma
Jaguar
Zdravím všechny growers :) ! Tak jsem se rozhodl,že založím thread, ikdyž jsem to neměl v plánu. Moje grow plány byli -sehnat semena,udělat matky a pak kupu klonů.
Podařilo se mi přez kamaráda sehnat F2 semana blueberry,holland´s hope a jack herrer (darem,děkuji).Takže dal jsem klíčit semena do vatových tamponů (hodně lidí si na to ztěžuje, ale já jsem snima nikdy neměl problém,úspěšnost vždy velmi vysoká nebo 100%) a pak jsem je dal do květináčů za okno (bohužel za okno,v tu domu jsem ještě neměl CFL armatůru).Celkem asi 14 (konec března).Pak jsem odjel a když jsem se vrátil,polovina byla sežraná-kocour ! takže jsem dal klíčit nová a udělal náhradu.A taky to obehnal králičím pletivem,přez které se snažil dostat (asi zavislák).Pak jsem zjistil, že začínám nestíhat a začal jsem nabírat zpoždění,které se prohlubovalo.Fotek ze začátku moc nebylo tak to prosím omluvte.Když už bylo co klonovat, tak jsem udělal z grodanu kostičky,namočil,ustřihl větvičku,odstrouhal ´´kůrku´´,zasypal stimulaxem a do rockwollu.A myslel jsem si, že to bude ok.Jenomže plán s grodanem nevyšel a všechny řezy shnili,bylo to moje 1. klonování a krok vedle, protože ted se mi grodan jeví jako náročná metoda.Zde vzniklo další zpoždění.Nakonec jsem klonoval do perlitu a kokosu,kde do ted držím 100% úspěšnost (asi 70 klonů postupně).
Jaguar
Za tím pletivem byl přez celou šíři alobal,aby alespon trochu kompenzoval skutečnost že okno je na západní straně a jižní ani východní nebylo k dispozici.Trochu to pomáhalo.
Potřeboval jsem zjistit pohlaví,abych mohl oddělit samce,zkoušel jsem zatemnování větvičky,ale to mi nefungovalo.Zachvíli ukázaly pohlaví samy.Celkem bylo 14 rostlin (ty co zbyli po nájezdu kocoura + nové) ...a ze 14 jsou 14 !!! samice...zdálo se mi to až neuvěřitelný,a trochu mi bylo líto že nebude pyl na semena,ikdyž na příští grow plánuju F1 matku takže ok.Začal jsem od oka ´´selektovat´´ nejlepší samice,a ty špatný začal vyhazovat.Takhle mi zbyly od každého phena 2 matky.
Ty co byli přebytečný jsem začal házet ven na 1. záložní políčko.Když už byli klony připraveny na výsadbu na hlavním poli (9ks HH,2ks BB), tak jseme je naložili do kufru na moto a spěchali s velikým spožděním sázet.Stačilo trochu nepozornosti a vlítlo do nás z boku auto.Kufr se přetížením utrh a zkončil 30 metrů od motorky.My jsme dopadli relativně dobře.Horší to bylo s autem a motorkou, protože pole je vzdálené a motorka rozbitá, takže to bude hodně veliký spoždění než bude ok.Nehledě jak tragicky dopadlo 11 pasažérů v kufru.Opravdu tragicky.foto níže- (ta drť listů,stonků,kořenů s kokosem a perlitem :( ).Chodit jsme moc nemohli 2 týdny,takže jít pěšky na hodinu vzdálené pole nešlo...
Mezitím mi doma za oknem začal kvést herrer (žaluzie jsou zatažený až do 7-krátší dení doba,jediná smaice herrera se stím nepoprala).
FOTO 1 : přebytečná HH (a) - (pouze pořadový písmeno) 19.6
FOTO 2 : tragický osud 11 nevinných :(
FOTO 3 : další větvičky na klonování
FOTO 4 : herrer v květu 29.6
Jaguar
Jelikož jsem byl imobilní, tak sem sázel na záložní políčko.Na každou kytku bylo 15 litrů substrátu (směs - pelargonie + rašelina + písek ).Některý kytky jsou v kýblech některý sem udělal díru do zeme nasypal hlínu a zasadil do tohodle.Pak začal problém se slimáky,kteří zdecimovali 2 kytky (nakonec se z toho probrali) , tak přišel na řadu účinný vanish 8-).
FOTO 1 : HH(a) -špatně zřetelná 3.7
FOTO 2 : HH(b) -klon,3l květník,přesadí se 3.7
FOTO 3 : HH(c) -klon 3.7
FOTO 4 : HH(d) -mrzáček ze semínka,po nájezdu slimejšů 3.7
FOTO 5 : JH(a) -v kýblu :) 3.7
Jaguar
FOTO 1 : BB(a) - to bylo dřív matka (já vím chudáček) 3.7
FOTO 2 : BB(b) - taky bejvalá matka,škareda 3.7.
Jaguar
Odjel jsem na týden pryč,a když jsem se vrátil,byl jsem mile překvapen jak kytičky zesílili a vyjeli.HH mrzáček vypadá tak nějak stejně,a HH(c) přišla o jendu ze 2 větví,tak je to ted taky takovej mrzáček,ale ona se zpraví.
FOTO 1 : HH(a) 10.7
FOTO 2 : BB(a) 10.7
FOTO 3 : HH(b) 10.7
FOTO 4 : BB(b) 10.7
FOTO 5 : JH(a) 10.7
Jaguar
Chodit už můžeme tak jsme se rozhodli,že se na budoucí pole vypravíme pěšky s kárkou.1. den (10.7) jsme vezli 160 l substrátu (je to hodina cesty pěšky),a 2. den asi 40 litrů vody,rejč a 11 klonů (10xBB,1xHH).Zem tvrdá jak šutr,rejč nešlo zabořit,po 2 hodinách práce bylo zasazeno 11 kytek,fotky jsem neudělal,protože jsme zkončili asi o půl 10,už bylo šero a chtěli sme poštípaní od hmyzu odtamtud rychle vypadnout.Matky co mám ještě doma napadají nějaké nemoci,asi e ořežu od posledních řezů a vyhodím.1 HH a JH už zhermafrodizovaly (ani se jim nedivím za tím oknem,tak šli na balkon).Doma mám ještě spoustu klonů a nevím jestli všechny vůbec zasadíme,protože je problém s flekem najít a hlínou.Dnes jsem zasadil do kýblů další 2 BB a přesadil tu HH v 3l květníku do cca 18l kýble.Jinak hnojím kristalonem start.
FOTO 1 : Jack Herrer 12.7
FOTO 2 : Kárka s vodou :D
FOTO 3 : toto se mi dělá na BB(b),nevím čím to je,jestli prudkým sluncem,nebo špatným ph?!popátrám na fóru,snad najdu odpověď.

Budu rád když vyjádříte svoje názory,připomínky či rady :)
Jaguar
Tak jsem byl zkontrolovat kytky - jedou hezky akorát ta jedna BB který blednou ty výhony se mi ubec nelíbí.Je to ještě světlejší než předtím.Domnívám se že by to mohlo být nedostatkem manganu,ale nejsem si ubec jistej,protože přesně na můj případ jsem tady na G nenarazil.Telefon jsem zapoměl doma tak jsem nemohl fotit.Prosím o radu co s tou borůvečkou blednoucí.
Jaguar
Tak můj problém s listy u BB mi osvětlil Hlava - dík,takže to náko pořeším.Dnes jsme byli sázet dálší klony,konkrétně 9.Je to fakt těžká a zdlouhavá práce...tahat se se substrátem,pak s vodou,kytkama a rejčem,vymejšlet flek,kopat,sázet a pečovat o ně,ale to všichni víte,jen,že jestli to pak nákej ***** sklidí za nás tak budu hodně.....naštvaný?!
Jaguar
Tak před chvílí partizánsky vysazeno 9 sazenic (7xBB,2xHH) na 2 políčka,tak doufám,že zůstanou neoběveny a že ještě stihnout něco nahnat do výšky.Jsou v dírách s čistou rašelinou,jelikož nic jinýho jsme neměli na skladě,s okolní hlínou nemícháme.Ph na obalu nebylo napsaný ani jsme ho neměřili,ale řekl bych tak 5,5.Můžu pH zvýšit zálivkou s NaOH o pH 8 ?Nebude vadit NaOH?řekl bych,že ne,proč by taky mělo.Nebo můžu dělat zásaditější zálivku - třeba pH 8,5-9 ?
MedvedBrtnik
ta čistá rašelina se kytkám vůůůbec nebude líbit, podle mě. a zálivkou to pravděpodobně nenapravíš. toď můj názor.
Apartman
zálivku-max 7.0 většina vod v přírodě (dešť, prameny) má Ph tak 6.8-7.0
zásaditější bych neriskoval...
....nebo mrskni na povrch trochu popela-to by bylo nejrozumnější ;)
Jaguar
No uvidim jak se holky poperou s rašelinou a poprášim to tim popelem až se k nim dostanu.
Jinak mám od kamaráda větvičky (větve :D ) HH F1 z fem. semen.Mam jich asi 8 z toho 2 mají přez 70cm,jelikož mu spadl foliak a kytky to trochu polámalo.Tak to dám kořenit a ještě se to šoupne ven.2 největší už jsem dal do hlíny ale jak jsou veliké a veliké listy tak nevím jestli to zvládnou,ve vodě vypadali fresh ale pak v mokrý hlíně už ne.Vlkost jim zvýšit nemůžu jak jsou velký,leda přehodit igel pytel ale tam pak nejde vzduch,a.... Takže uvidim jak to dopadne,kdyžtak sestříhám listy.
Mám ještě další políčko daleko ode mě,tak se mi tam o to někdo stará a tam mám 14 kytiček ze semínka,který jsem dal klíčit 5.7.Jsou ze semen,který jsem koupil jako mix White Widow,Afghan,Red Dwarf,White Dwarf jelikoš se mu to pomýchalo ty semena (jsou to přímý crossy těhle modelů ne mix dohromady).Doufám,že jsem dostal za co jsem zaplatil.A taky mě zajimá jestli ty WD a RD jsou autofloweringy ?! to nevím...ale podle infa se těm 14 daří dobře tak to snad bez mojí péče přežijou bez úhony :smoke:
Jinak kytky ze záložního pole (který bude nakonec asi primární) z kterýho sem zatím postuju fotky,si vedou dobře,ta BB co jí žloutli výhony se tak nějak ustálila a doufám že pojede dál protože jí nemůžu přesadit.Hollands Hope v kýbli se jí udělali hnědý skvrny na starších listech,tak nevím čím to je,je to jenom na starých listech v dolní polovině rostliny.Tak kdyby někdo věděl,dik.
FOTO 1 : 70cm větev na klonování
FOTO 2 : JH(a) keříček 23.7
FOTO 3 : HH(c) co přišla o 1 ze 2 větví se už zpravila :smoke: 23.7
FOTO 4 : HH(a) bohužel blbě vidět v tej prudkej stráni splývá 23.7
FOTO 5 : BB(a) o moc nevyjela... 23.7
Jaguar
Tady je ta HH.Hnědý fleky na straších listech ve spodní polovině rostliny.Tuší někdo ? Jinak se mi na Hollandech líbí jak rychle rostou a to i za horších podmínek :) :)
Jaguar
Tak dnes jsem to byl omrknout-ta hollands hope s těma pokroucenýma listama a s hnědými fleky vypadá docela ok,to hnědnutí se rozšířilo po celých napadených listech a ty začali schnout,jinam se to nerozšířilo,tak jsem flekatý listy ošmikal a snad to bude ok,jinak roste hezky pěkně a vitálně.Ty listy byli takový tužší a tmavší (zeleně) než ostatní.Přesto kdyby někdo věděl - budu rád když se ozve :) .
Největší Hollands hope (a) napadli třásenky,ale jenom asi na 3 listech u vršku rostliny,pár desítek zespoda vykousaných teček,dokonce jsem našel jednoho sráče asi mm velkýcho.Nevím jestli to nemám řešit,když je to tak málo rozšířený,nebo naopak zahubit v počátku ?! brzy začne kvést (jedu prvně tak nevím kdy HH nasadí květ ale počítám polovina srpna) tak nevím jestli bych vůbec mohl něco použít (talstar).Na ně asi nefunguje výluh tabáku což ?
No a dnes 27.7. my nejspíš začali kvíst Jackové Herrerové :)
Jináč kytky byli na růst hnojený jen 2x kristalonem start.Ono se to dost těžko zelejvá když je to ve stráni-stejká do dolů než se to stihne vsáknout.-když udělám kolem rostliny plochu tak to stejně déšt zarovná.V květu budu hnojit častěji a pečlivěji (náko to pořeším,třeba důlek u stonku kam budu pomalu lejt),nejspíš skvašenejma slepičíma hounama pokud seženu.
No tolik z dnešního dne.Pište x)
Jaguar
Hey Growers.Tak jsme byli dnes hnojit políčka kristalonem.a udělat nějáký snímky.Bohužel nic moc.1. minipolíčko se 4 kytkama v rašelině - 2 sežrali slimáci,jelikož jsem to tam nepojistil vanishem a ty zbylí 2 vůbec nevijeli..jsou tam týden,a pak bylo to špatný počasí,takže to ani nestálo za fotku.Ted tam jsou 2xBB,a nakvetlý tak nevím nevím...

2. políčko s 5 kytkama (4xBB,1xHH) - ta samá situace jsou tam jenom asi o 2 dny dýl než tamt 1. takže vyrostli možná o 20%-též nestálo za fotku

a 3. zkontrolovaný políčko starý 2 týdny-tak tam se kytičky zvětšili asi 2x.(9xBB,2xHH).Jelikož jsme to sázeli v noci s baterkou a nebylo vidět (překvapivě),tak jsme tam zapoměli jeden klon v kelímku v borůvčí :D ale přežil to,tak jsme ho šoupli k jedny kytce.Nějaký fotečky níže.

Jestli bude zítra přijatelný počasí tak pojedeme zcheckovat primární pole na takzvanej ´´alfě´´ :D . Ani tam ale nečekám zázraky.

Doma mi zbylo 7 klonů jacka herrera který jsem nestihl nikam zasadit,a už jsou v květu (ale vyli ve 140ml kelímkách) tak jsem je včechny zasadil do cca 3 litrovýho květináče.Spíš jen tak ze srandy,za 10g bych byl rád :D

Ty klony HH F1 se ujmuli ty menší,ale ty 2 velký ne,čekal jsem to,moc velká plocha listů a moc malá obsorpční plocha stonku,tak jsem je zkrátil a dal znova kořenit a ještě je někam na rychlo šoupnu.

Taky jsem si čuchal k vrcholku u HH na záložním políčku a docela mě to překvapilo - krásná,svěží,citrusová nedefinovatelná vůně,až se mi seběhli sliny :d .

Jináč dokvetl mi ten herrer co jsem měl doma za oknem západním :D a nakonec na severním :D balkonu.Je to asi k ničemu ale bylo mi líto ho vyhazovat.nedá se tomu ani říkat paličky jak je to řitký,ale nějaký kristalky to má tak by se dalo třeba aspon něco ukuchtit.

Dále mám na balkonu 5x BB ze semínka,dodatečně,jenom kvuli samci abych měl pyl,BB´s ukázali preflowers a bohužel všechno zase jenom samice :/ ...začínám uvažovat jestli nebyli feminizovaný i když byli od kamaráda.Takže nemám žádný pyl :/ možná budu mít teda z toho minipolíčka kde mám tech 14 minikitiček (WW,WD,RD,Afg).Nenašel by se někdo kdo by měl nějaký kvalitní pyl navííc ? :)

A ještě otázečka (ikdyž mi nikdo moc neodpovída :D ) - jakou mají barvu semena WW ?? normální klasickou ? nebo takovou krémovou ?nebo jinou? neví někdo ?

Tak to je asi tak vše,mějte se x)

fotky z dneška -
FOTO 1 : políčko s 11
FOTO 2 : detail BB
FOTO 3 : detail BB
FOTO 4 : detail BB
FOTO 5 : hotový herrer z balkona
Jaguar
Jinak děkuju všem co mě podpořili +karmama :) :)

FOTO 1 : 7 Herreriášů v 1 květináči
FOTO 2 : Toho zajíce v polorozkladu jsem nakonec editnul a dal pryč,protože vždy když jsem tu fotku tady videl tak se mi zvedl kufr,když sem si představil ten odporný mrtvolný pach co byl cítit na 30 metrů...nejhorší smrad co jsem kdy cítil :!
Jaguar
Ahoj.dnes jsme byli zkontrolovat ´´primární´´ políčko....vše se zdá ok,až na to že jsou malý,ale ted bude doufám zase chvíli pěkně a snad vyjedou ještě aspon trochu a pak v květu.Tak můžu taky up-nout fotky nějakejch jinech kytin.tak pár z nich :




Vlevo HollandsHope














BlueBerry














BlueBerry














BlueBerry











a nazávěr makro jedné nakvétající BlueBerry
Jaguar
Ale neodpustím si i pár snímků z políčka mě nejbližšího
Dělají mi radost :) :)



3 Hollandy,1 BlueBerry,1 Jack Herrer











Největší HollandsHope zeshora











jiná Blueberry












malej Herrerek ve stráni












5 kytiček,zprava: JH,JH,BB,H,BB
Jaguar
A ještě něco x) ty co už kvetou dostali zálivku s tekutým hnojivem na květ - Plantella (N/P/K : 6/8/8),nic jinýho teď nemám,ale aspon něco..pak budou slepičáky...kdyby zbyli peníze tak AlgaBloom





Blůberka












Makro nakvétající BíBí 3.den květu











makro Jack Herrer 4.den květu
Jaguar
Zdravím Vás ! Mohl by mi někdo poradit,jestli je to hnojivo Plantella Květ vhodný ?? Nejdřív sem si říkal,noo když už nic jinýho tak vezmu aspon tuhle nouzovku.Ale ted mi dochází,že by nemuselo být zas až tak špatný jak jsem si původně myslel.N/P/K : 6/8/8 se mi zdá docela dobrý (až na ten N ale pokud to ničemu nevadí,akorát že rostlina víc roste,tak by to pro mě bylo +,protože kytky šli ven moc pozdě).Doporučené dávkování 7,5ml na 1 litr vody.+ je obohaceno o vitamíny,výtažky z mořkých řas a železo,bór a měd.Když vezmu že Plagron Alga Bloom má NPK 1,5/13/14 a téměř 2x menší dávkování (4ml / l),čili v doporučený dávce dávám kytkám s Plantellou ještě o trochu víc fosforu a draslíku,jenom nevím jestli ten dusík není naobtíž při květu (u normálních okrasných rostlin se totiž používá pro celé vegetační období) ?! Alga Bloom je zase vychytané a má celou paletu mikroprvků,enzymy,hormony,fermenty,aminokyseliny,...Ale myslím,že v kombinaci třeba se slepičinci Plantella květ není zas až tak marná.Hlavně cena není marná ca 170kč za 3 litry.

Co si myslíte Vy ?!
Jaguar
Tak po 9 dnech taky nějakej up.Sice si tu povídám pro sebe,ale budiš :
Byl jsem navštívit políčko mě vzdálený asi 70 km,už jsem o něm 1 psal (to s WW,WD,RD,Afg).A byl jsem docela mile překvapen - na záhonku o rozměrech 210x100 cm je 15 rosltlin ze semínek,které jsem dal klíčit až !5.7.!,z hlíny vylezli kolem 10.7. takže v době kdy jsem je fotil (včera) byli na růstu 32 dní a 37dní od doby co jsem vložil semínka do vatových tamponů klíčit.Sice některý kytky jsou minimálně růstově špatný phena : z 15 rostlin je 6-7 relativně velkých (nejvyšší 70cm),1 extra zakrslá a 7 menšího vzrůstu,ale těch 6-7 mi to vynahradili,ted jenom aby bylo co nejvíce samic.Ale jak už jsem říkal nevím co je co,ani nevím jistě jestli se tam tyhle modely vůbec objevujou,protože White Dwarf a Red Dwarf znám pouze jako autofloweringy,takže by už měli kvíst,ale nic nekvete,tak nevím jestli je i non-autoflowering verze těhle modelů.
Ale všechny modýlky vypadaj spíše na indici,2 asi pure indica podle stavby listů,no uvidím.

Položil bych jednu otázečku (ikdyž asi zbytečně) - za jak dlouho od doby co začne kvést samec se z něj začne prášit pyl ?? abych stihl samce oddělit,moc často se tam totiž nedostanu.Diky tomu co odpoví

some pics from 11.7.

A nezapomeňte - ´´nikdy není pozdě´´
Jaguar
tak jsem byl zčekovat jinou zahrádku a tady pár foteček...jinak všechny jsou už na květu,jde to v poho.nejvyšší HH má 190cm na to že je venku 55 dní.Jedna HH je asi herman,našel jsem na celý kytce asi 6 koulí jako preflowers tak uvidím,otrhal sem to a budu sledovat jak se to vyvine..tak ty fotky -

JH













BB













HH














pokupě














BB
Jaguar
ještě další fotečky





BB















HH









BB
Jaguar
a ještě nějaký makra jsem zarobil :D







JH - asi 17 dní na květu















ten samej JH













HH - asi 15 dní












pár kytí zeshora











BB - asi 17 dní květ
Dawerker
Zdravím budeš tu BB nečím opylovat ?
Jaguar
Ahoj,no rad bych,ale nemam zadny pyl :/
Jaguar
Samfin ap :

Takže byl jsem na tom vzdáleným políčku kde tou dobou bylo 14 kyti jelikož mi bylo řečeno že už kvetou.Takže bilance je 8 samců a zbytek SNAD samice (neukázali pohlaví,ale samci nakvejtaj dřív tak doufám že je to cajk)...2 nejhezčí samce jsem vykopal a odvezl si je domů pro případ že bych nesehnal lepší pylo než tenhle co nevím co je.Zbytek jsem zakopal.nějaký fota - sou ale povadlý jelikož je to focený v noci.ta nejvyšší má asi 120cm,a bohužel ty velký byli většina samci,ale to se dalo čekat.

42 dní růstu
Jaguar
No a dnes jsem byl i na mojem hlavním políčku takže nějaký ty phota.Jinak všechno jde dobřeobčas žloutne nákej list a na květu jsou všechny kolem 26 dnů.Jsou vidět rozdílná phena,jedna HH ze semínka se hezky větví sama a ostatní HH z matky se špatně větví a vytvářejí centrální vrcholy s očividnou primární palicí na konci větve.Jedna BB ze semínka dělá hezkej keřík a druhá ze semínka se nák extra nevětví i když má dost výhonů vydatným zastřihováním ale zase víc cukruje.Takže každá má pro a proti.A Jack Herrer má hodně výhonů moc se nevětví ale dělá moc hezký a pocukrovaný paličky.Brzo to budu roztahovat půlměsícema a dostanou algabloom asi pozítří..

Jack Herrer - ca 25 dní kvetení












Blueberry ca 25 dnů květ












ta samá BB ze shora











jiná BB ze shora







další BB
Jaguar







Hollands Hope - nezašmiknutá..asi 100 cm...nerozvětvená jenom jeden stvol který na konci nahazuje ´´super bud´´








pálky a struktura jiné HH













makro jedné HH x)















zeshora













a hlavní ´´kotel´´ :D
Jaguar
IT´S TIME FOR THA MACROS





Jack Herrer













Jack Herrer













BlueBerry














BlueBerry jiná









BlueBerry jiná
Jaguar
Jak známo - nemám PYL,a teď,když tak na ty kvetoucí rostlinky koukám tak je mi to líto,docela mě překvapily,dělají hezké pocukrované paličky a rád bych geny,nebo aspon části genů zachoval. - Proto mám nabídku - jestli někdo vlastní pyl z kvalitního vybranýho samce nějakého určitého modelu a ideálně F1 , a chtěl by semena -crossy jeho a mojí genetiky nechť se ozve , část semen bych poslal zpět až by byli hotový.Jak to vypadá,roste a probíhá vidíte v tomto threadu.Jestli by měl někdo zájem ať se ozve budu rád :) .

na fotce Jack Herrer ca 25 dní květu
Jaguar
Tak dnes dostali zálivku AlgaBloomem a naohejbal jsem je půl měsícema co jsem jel koupit,tak uvidíme.Tenčí větvičky mi teda v těch obloucích praskaly.Jinak ostatní políčka je mizérie krom alfy to nevím,tam jsme ještě nebyli...Kytky skoro nevyrostli,ale pálky dělaj ale moc toho z nich nebudu,takže se modlím za alfu aby tam to bylo hezčí.
Jaguar
Ahojte.No k počasí nemám slov...je to totální humus.Nejhorší srpen co pamatuju,vítr mi vyvracel kytky tak jsem je musel nekompromisně uvazovat do svahu.A jak jsem to naohejbal obloukama,tak ten výtr to pěkně dokur**l - naohejbaný větve šli do hloubkovýho úhlu,rozházelo je to tam.Tak jsem k tomu pích bambus pálky svázal takovou pavučinou aby drželi tak kde maj a celý to uchytil na bambus,ale byl takovej vítr že to bambus přelomilo a je to zase rozházený,budu to muset pošéfovat.Kytky se větrem ohejbali až k zemi a to i ty větší.A vychýlilo je to na jednu stranu.Jinak ve středu dostali další dávku algabloomu.Zítra to tam půjdu napravit,porovnat popř. vyfotit a dám nějaký info.Aspon že poslední 2 dny není tak bídno,není slunce vůbec a ted se mi kvuli tomu nenafukujou vubec palky :/ hlavně BB a JH nejede bez slunce...no coment
Jaguar
Zdravím,tak jsem tam dnes byl,ale bohužel jsem nestihl nic vyfotit,protože foťák měl slabou baterku.

Ale hodila by se mi rada ohledně Jacků Herrerů.-´´Teprve´´ před 39 dny začali nakvétat,a dnes jsem si už všiml že blizny na horních paličkách začínají od konce usichat a hnědnout.Takže horní paličky mají asi polovinu pestíků z horní poloviny hnědých.Je snad nesmysl aby za 39 dní ukazovali že jsou zralý,asi je někde chyba ale nevím kde,stejně na nich bude jen pár Gé,ale nevím kde je ta chyba,jestli tam je teda.Fotka bude možná zejtra,nevím._diky za připadnou odpověď
IcanLearnUgRow
čau podle blizen fakt nepoznáš jestli je kytka zrala, to se pozná jen podle krystalků pryskyřice,když se na ně koukneš pod mikroskopem. tady je o tom někde tema.těd ho nemůžu najit. jinak j.h. by podle seedbanek co sem se koukal měl zrat 50-70 dní , takže za 39 pochybuju.... at to kvete !
Jaguar
Jo to vím,že když jsou kapky mléčné barvy tak je to vhodný ke sklizni,už se taky po mikroskopu delší dobu sháním na pujčení.Ale podle barvy blizen sklízí 95% growerů a +- to funguje.Straší mě že už začali sesichat,tak uvidím jak se to bude vyvíjet.Každopádně díky za reakci :)
Jaguar
Tak tedy přináším nějaké ty fotografie.A už vím proč schnou pestíky u JH :( a bohužel i u některých BB i HH :/ ...ale o tom později




Tak náko pokupě










Keř(ík) Blueberry










Největší Hollands Houpa











BlueBerry













Formující se paličky na největší HH
Jaguar
mac picz - BB,BB,BB,HH,největší rozkvétající se HH
Jaguar
:( A ted ta tragédie :( ...horší by byli jenom čorky nebo jejich úmrtí

Pffff... No, v tom hločku kytek,kde je pokupě Herrer,HH,HH,a nahoře BB...byla zašitá jedna malá trochu zasekaná HH ze semínka - 2 větvičky,pár G by z ní bylo...a jak tam byla zašitá,tak nebyla kontrolovaná.A dnes,když jsem řešil příčinu hnědnutí blizen u JH tak jsem zčekoval i tu mrdku malou - a k neblahýmu zjištění to byl...zkurvenej HERMAN..s asi 5 koulema,náký otevřený.

Tak jsem ho nasranej ušmik a ty 2 minipaličky co na něm byli ošmikal a dal sušit.Pak jsem utrhl z herera pár ´´děloh´´ - ty váčky,pytlíky jak z nich lezou blizny,rozdál...a BOOM zárodky semen,takže proto schnou ty blizny - protože to je napíchaný a už je to nepotřebuje.Takže JH je nejspíš celej napíchanej,ale u toho mě to tolik nevadí,stejně má řitký palice a prostě není do tohodle podnebí ale třeba to kurvilo právě to že se to prclo.Mnohem víc mě štve, že vítr zanesl pyl i na ten keř blueberry a vedle ní je jedna asi třetinová BB a ta je taky prclá... pak je prclá HH ta co se nevetví,a taky je prclej pár vetviček nevyšší HH,o 10 metrů dal PO SMĚRU VĚTRU :/ mám 5 kytek - JH,JH,BB,BB,HH - hereři jsou prclý,bluberry z větší části taky,a HH taky trochu.není prclá snad jenom ta velká HH (až na pár větviček) , a ta BB co se tu často ukazuje s těma dlouhejma palicema,a pak ještě jedna uzká vysoká HH.

Jsem z toho pěkně nasranej a zklamanej že mi to uniklo a zkurvilo se to

TAK MI PROSÍM NĚKDO PORADTE CO TED

všechny prclý kytky jsem flushnul vodou,pro případ že by mi bylo porazeno sklidit.
Většina zárodků semen je ještě malá tak do 1mm.Kamarád říká ať to normálně nechám dojet že se to ještě nafoukne a pak semena vyklepávat a vydělat.Já jsem myslel,že bych předčasně sklidil když tam ty semena ještě nejsou.

na fotce řitký herrer s usichajícíma bliznama

jinak na kontrolovaný opylení tu mám ještě tu BB s dlouhejma pálkama,největší HH,možná že tu nevětvící se HH.Pak by se našel řízek z F1 fem. HH,a pak mám kytky ještě jinde,takže tak

a ještě bych se zeptal když se mi ty některý kytky naprcali hermáčem - co vznikne ze semen ?? normální samec/samice nebo hermani,nebo to bude mít prostě vysokou náchylnost k hermafrodismu ???

JAK BY JSTE TO ŘEŠILI VY ??? prosím poradte,napište názor,budu rád za KAŽDÝ názor ! děkuju
MojeMalickost
Nechat dozrát. Je to smula ale co jineho. Ted uz kytka dle myho dal do THC delat nebude, ted pujde do semen.

Muzes zkusit z nejaky malo prcly vetve orvat id zarodku seminek a uvidis jestli se to znova "rozjede" ale pochybuju.

Ja bych to nechal dozrat, semena si nech na pristi rok( i kdyz z hermace kdovi jestli to nebude mit tendenci taky hermit) a ze zbytku maslo/mliko ...
vimnevim
čus docela škoda... normálně to nech dozrát do zralejch semen, potom je vyklep a opraž si je ke svačině .-) Ještě lepší jsou naklíčený mňam.
Každopádně hermáče radši nesázej. :mutant:
topbert
Zdarec souhlasim s vimnevim urcite bych semena nesazel mam s tim zkusenost mel sem taky trosku prcly kytky asi predloni a sazel sem z toho semenka bo sem mocn netusil a co z toho mno zase hermaci takze urcite bych je nesazel jestli nechces mit hermace ze jo a taky bych to nechal dozrat aspon to bude mit dobry ucinky a i chut nez nedozraly a seminky z toho muzes vyklepat ja to delal tak taky a fungovalo to to se neboj je to skoda prijit o tak doobry pekny kyti skoda ztim
Jaguar
Tak díky moc za vaše názory,nechám to teda dojet.Ale ještě si nějakou tu pálku štípnu.Mám tam ještě jednoho hlídanýho hermáče Hollands Hope - občas se objeví nějaká ta gule,ale pokaždý mu věnuju tak 10min prohlídku takže nic neunikne,ale stejně,ted nechci aby kdyby něco náhodou aby mi nenapíchal to co ještě napíchaný není.Takže nejspíš dnes ho znova zkontroluju,a uštípnu z něj pálku a jestli to bude dobrý tak to co nejdřív pokosím,jestli ne tak uvidím,ale asi taky...hnojeno je to naposledy před 6 dny algabloomem,tak by to nemusel bejt zas takovej hnus...
jJinak ve skříni se mi suší ochutnávka od HH,BB,JH tak pak až to bude suchý tak hodím smokereport a náké fotky.
No příští rok to sázet určitě nebudu,hermáč byl taková mrdka malá,na příští sezonu mám v plánu matkárnu s modýlky jako Durban Poison,Hash Berry,Passion 1..F1 semena samozřejmě,no uvidíme jak to dopadne,snad se je na co těšit :) + něco čím si prcnu BB až dorazí pyl x)
Tak ještě jednou dík,o+karmoval jsem vás.Jestli k tomu ještě někdo cokoliv má ať to klidně napíše,budu jenom rád :)
topbert
Zdarec ko tak koukam ze to resis celkem v pohode ten algabloom nebude tak hroznej a kdyz to proplachnes este dostatecne vodou nebude to ani znat na ten smokereport jsem docela zveedavej chtel bych pristi rok hollands hope urcite joo a kdybys mel nějakej ten cross toho BB s necim a mel bys nějjaky semenka navic tak bbysme se urcite domluvili ze bych si treba nejaky vzal jinak at to roste a zatim
Jaguar
Tak včera v noci jsem prubnul Hollands Hope x) ... chtěl jsem napsat smoke report ale ten až dýl,protože už jsem se nemohl dočkat tak jsem to nadrtil a šoupnul do mikrovlnky :D pak ještě trocha forced air a pak chvile pod lampičkou.Byla to ta HH co mi to naprcala...malej zmrdik co rost ve stínu pod největší HH.Nic jsem od toho nečekal spíš jenom pořádný škrábání v krku.Ubalil jsem špeka z 0,8g suchýho materiálu

Noo,zapálil,a ejhle neškrábe to vůbec,ani trochu,jemnej kouř,hnojivo tam není znát,ale bylo to sušený v mikrovlnce takže chut a vůně skoro žádná...Hulil jsem to 10 minut a nic to semnou nedělalo,tak si říkám shit...ale pak to na mě dosedlo a byl jsem zhulenej jako pasteveckej pes,tak jsem byl štastnej že to funguje x) a že jsem se poprvé zhulil z vlastnoručně vypěstovanýho materiálku.Pak mě chytil hulihlad a oblečenej jsem usnul a vzbudil se až ráno vcelku unavenej.

Bylo toho 0,7g což je hodně,tak doufám,myslím že ostatní pálky budou lepší,hlavně BB.A škrábalo to až na konci jako snad každý brko...takže asi tak... + nějaké photoos

Foto 1 - 1. ochutnávka,mokrýho asi 16g,zleva HH,BB,JH a na brko padli ty 2 největší paličky na HH.









Foto 2. to jsem uštípal druhý den,mokrý matro 35g,doufám že z toho bude aspon 4-5g suchýho bez stonků
Dawerker
Podle mě když ten maly HH co si smiknul byl hermáč a prcnul ti tu BB a další tak ty semena budou femilizované - čily budu mět větší sklon k hermení ale to asi jako každé Fem semena .Ruprecht takto Femlizované semena sazí už řadu let a zatim sem u něho neviděl žádného herma dokonce sem od něj ty semena měl ale mají blbostí mě nevyklíčily tak snad příští rok. PS jestly ty semena BB budeš prodávat mám o ně zájem.
Jaguar
Daweker : téhle ´´feminizaci´´ neuvěřím dokuď neuvidím na vlastní oči.Teda pokud mluvíš o feminizovaných semenech jako takových, ze kterých vyrostou pouze rostliny samičího pohlaví.Feminizace se dělá koloidním stříbrem a nějakýmy hormony
Jaguar
Ahoj,tak už se suší 2 rostliny Hollands Hope - jelikož to byli hermani...bylo to náký špatný pheno,protože všechny ty nevětvící se HH byli hermani,tak jsem je vytrhal...taky dostali ostatní rostliny další algabloom ve středu.

No a dnes bude kosa všech 3 Harerů - jelikož začínají chytat jakousi plíseň nebo co to je ?! - vždy květ tak jako uplně uschne a obalí se vrstvou takového hnědého povlaku a když do toho cvrnknu tak se z toho práší - wtf ?! takže je prostě budu muset pokosit,jinak se to všechno zkazí...takže mi tam zůstanou 5xBB,2xHH,1xnevím co od kamaráda a 2x maličkatý klony F1 HH.

To je to o čem jsem mluvil - ta divná plíseň na JH,dnes resp. včera šel pod kosu jeden












1 gram usušené BlueBerry











Sušící se Hollands Hope









Největší HH + BB z ptačí perspektívy
Jaguar
Ahoy,situace - 2 hereři ostříháni a pokoseny zřejmně nedozrálí,ale plísen nebo padlí nebo co to je by je sežrala, a jeden herer šel na 3 dny do tmy tak uvidím,ale nákej efekt moc nečekám,z jacků bude pouze pár ggg,jelikož má krutě řitká paličky...zítra ho ostříhám a pověsím,nic plíseň nechytá tak je to dobrý,ale nechci to zas zakřiknout

1 ošmikaný,oholený Jack z kyblíčku















pálečka Jackova
















Kvetoucí největší HollandsHope











klon z fem. Holland Hope teprve ted někdy začal kvést
Jaguar
Teď bych měl otázku ohledně hnojení,hnojím alga bloomem, už ho dostali za dobu květu 3x + předtím 2-3x jiný květový hnojivo...sklizen by měla být po 60 dnech,čili koncem měsíce,některý blizny už začínají hnědnout ted a většině osychají konečky.A otázka:

mám ještě jednou pohnojit ?! když je sklizen za cca 2 týdny,mám tam nějaký kytiny v kýblech tak ty by šli flushovat a alga bloom je bio a neškrábe tak ted nevím.Pak tam ještě zůstane osamocená největší HH + menší klony.

na fotkách blueberrys,ale to je snad jasný :D
Jaguar
Hi ! Tak kytky dostali poslední slabší zálivku algabloomem.Do 2 týdnů půjdou nespíše pod kosu,krom velké HH a klonů.Na fotkách níže si můžete všimnout zbarvení pryskyřice na BB a HH,je vidět,že to ještě zralý není.

Taky jsem dnes jel zčekovat vzdálený políčko s nyní 6 kytkama.1,ta největší byl herman (že já mám na ně ale smůlu),tak nevím jesi mi to tam naprcal a jak moc,no to se uvidí,stejně tam je to bezůdržbový a nic jsem od toho neočekával.Dostali AlgaBloom.a jsou cca 3 týdny na květu.some photas



























HH,pod ní BB.Tyto ultra makra fotil kamarád s olympusem mju 1060










Dawerker
citace:
Původní příspěvek od Jaguar
Daweker : téhle ´´feminizaci´´ neuvěřím dokuď neuvidím na vlastní oči.Teda pokud mluvíš o feminizovaných semenech jako takových, ze kterých vyrostou pouze rostliny samičího pohlaví.Feminizace se dělá koloidním stříbrem a nějakýmy hormony


Nevěříš tak čekuj jeho vlákno. 100 % samice ti nezaručí ani seedbanka.
http://grower.cz/forum/showthread.p...5261#post735261
Jaguar
NÁKEJ ČURÁK VYMRDANEJ VYJEBANEJ SPÍČENEJ KOTOT ZKURVENEJ NAVŠTÍVIL MOJI ZAHRÁDKU A SERVAL TY NEJVETSÍ PALICE,ŠKODA CCA 40G SUCHÝHO.ZLIKVIDOVAL JEDNU CELOU HH,A PAK 2 KEŘÍČKY BB SKORO KOMPLET,A NEJVETŠÍ HH URVAL 3 CENTRÁLNÍ VĚTVE.KDYBYCH JÁ TOHO ČURÁKA CHYTIL PŘI ČINU NEBO VĚDĚL KDO TO JE TAM MU PĚSTÍ TAK ROZMLÁTIM TLAMU A VYMETU SNIM CELJEJ CHODÍK ŽE BY VYSRAL STŘEVA...ZBYLÍ BB SEM PŘESTĚHOVAL PRYČ,NEJVĚTŠÍ NEZRALOU HH SEM TAM MUSEL NECHAT TAK UVIDÍM....PRAVDA ŽE V ČR OUT NEMÁ CENU KDYŽ TU ŽIJOU TAKOVÝHLE POSTKOMUNISTICKÝ KURVY CO SOU ZVYKLÝ KRÁST JAKO ZA KOMOUŠŮ......MÁM PODEZŘENÍ NA JENDOHO STARŠÍHO ČURÁKA
Jaguar
Aktuální situace - Jak jsem bláznil že to mám všechno naprcaný tak to byl omyl,byl jsem zaskočenej z toho hermáča a tak mi připadalo že je to naprcaný,ale doted žádný semena nejsou.

Hereři byli ostříhání,nasušeni a naporcováni na paličky a výsledné skore -
chabých 43G na 3 keříčky,ale 5 se zhulilo už před tim takže celkem bylo 48G.

No a škoda kterou jsem odhadl na 40G co mě ten zmrd způsobil byla podceněná a ted bych to viděl spíš tak na 100g.O to víc mě sere že po dlouhý době byl hezkej tejden a zbylí kytky jsou zavřený ve stínu v pokoji.A taky mě víc sere že mi očesal největší HH protože za ten tejden se krásně osypala a má tvrdý pálky.

Do toho všeho jsem byl na 5 dní pryč,takže jsem se o kiti nemohl náležitě starat a nezasvědčená péče je pak k ničemu.Takže nevětší keř BB seschnul,prtoože ml malej kořenovej bal po vyndání a nestačilo to prostě,takže dnes ji asi pujdu naporcovat ikdyž jsem chtěl až tak za týden.Jináč to kyti přežívají a necám je tam ještě několik dní ty co nevadnou a neschnou.

Jinak už mám tip na toho zmrda a měl by to být jeden ca 16 letý pičus,jaký si vnuk od sousedů co když sekal zahradu tak si nápadně moje kytinky prohlížel.Takže ještě jméno a můžeme si to ´´vyříkat´´.
Jaguar
Hojte.Tak dnes po celkem 7 hodinovém stříhání jsem zpracoval keř BlueBerry,3 hoďky včera + 4 dnes,=strašná práce,trvá vám to taky tak dlouho ?! pravda že to šmikám co to jde a dost si s každou pálečkou vyhraju.Dneska jsem ještě flushoval další kytku plus další prácičky a dnes mi holky vzali celkem 9 hodin mího volnýho času.Jsem zvědav kolik bude G z toho keře.Nemám to ještě v oku tak moc nevím.Pesimistickej odhad je 60G,optimistickej 100G tak uvidíme.Znova opakuju že NENÍ naprcaná jak jsem si myslel.
Pak jsem flushoval druhou BB,která je v 15l kýbly,prolil jsem to 30l vody a pořád tekla žlutá voda,ale nebyl čas takže to zejtra doflushuju.Jelikož jsem to dělal v místnosti tak jsem vodu sbíral do kýble a pak s ní pohnojil velkou HH a klony HH co jsou venu a ještě kvitnou.

Všechno listí sbírám a třídím a suším na půdě na síti na houby.Mám to roztříděný na velký listivo,palicový listivo,malý paličky JH,malý paličky HH,malý paličky BB,+ sbírám kořeny (třeba se šiknou :D ) . Tak uvidím co z toho stvořím,plánuju mast tak uvidím.
-na fotu BB v 15l kýblu ve stavu flushovacím








1. část paliček z keříku BB











2. část paliček









síť s listivem









´´ultra flushing system´´ :D
Jaguar
Tak včera jsem pokračoval s flushingem...prolil jsem tím další 30 litráků vody a porád teče stejně jantarová voda....tak já nevím.klidně bych tím prolil i 200 litrů a protíká to pomalu a to by pak bylo na celej den.Takže už sem to promil celekm 60 litrama 15litrovej kýbl a voda pořád stejný barvy.

tak se ptám : Je to špatně ? (vadí že neteče čistá voda pokud je to vůbec možný) nechci aby to pak škrábalo

A ještě otázkaa : je nějakej opravdovej znatelnej rozdíl mezi sušením jednotlivých větví a sušením celé rostliny kořenama vzhůru ?! protože když bych měl šmikat celou kytku najednou tak to bude mnohem větší práce kvůli špatný manipulovatelnosti a taky ty listečky který bych zužitkoval mě budou padat všude možně.Jaké máte zkušenosti ?!

Jinak včera jsem taky kytky ostříhal od velkých listů a nechal jen ty palicové a menší,aby byla lépe prosvícená ale měla ještě nákou energii v listech.
Až to budu moct zase zčekovat fotákem jakou to má barvu pryskyřice tak uvidím jestli už je to hotoví...už skoro týden to má všechny blizny hnědé,a je to na květu asi 60-62 dní,takže kosa bude ted někdy.

Taky jsem zkosil jednu malou kytičku co jsem měl venku,byla ze semínka od kamaráda a nevím co to je.Bude na ní pár G,byl to takovej skrček.

na fotce prostříhaná BB
Jaguar
Tak jsem byl odebrat vzorky BB a HH aby jsme to zejtra prozkoumali fotákem a taky zarobit náký fotky jenom pro změnu ve dne.Jak porád chčí tak palice sou ještě těžší a kytka to neunese a větve se mě rozjeli jak uvařená mrkev.tak jsem o musel zformovat provázkem.

zde znetvořená nej HH (zkurvil jí celej život neřád :/ ) , cedulka míří přímo sousedoj na pozemek,cedulka než budou nainstalovány vojenské miny a napalm :D












struktura palic HH













makro paličky













úroda Jacka Herera namačkaná do zavařovačky










a zde teprve čerstvě kvetoucí klon HH
Jaguar
Tak dnes přináším 2 makro fotky.Domníval jsem se že ta HH má ještě tak 2 týdny,ale makro svět ukázal že většina trichomů je bílejch a některý už chytaj jantarovou barvu.Takže kosa bude co nevidět.Nebo máte jiný názor ??? na květu je cca 6 týdnů možná trochu dýl

A tady mám zvětšenou Blueberry,těžko poznat jestli už je zralá nebo ne.Já nevím.část trichomů je průhlednejch,část bílá a část jantarová ?! a taky se to těžko rozlišuje jak to má tmavý pozadí.Ted by se mi docela šikla rada od profíka jestli ještě nechat třeba 5 dní nebo skosit ?!? za reakci se vážně zlobit nebudu,naopak ,jako vždy.

A má tu někdo názor na zralost ohledně barvy trichomů ?? tady na G jsem čet že zralý je to když jsou bílý a že jantarová barva je přezrálý,ale na youtubu v instruktážním videu jsem viděl že je to zralý právě když je to jantarový..tak si pak vyber...

a ted babo raď
Jaguar
Nj tak nikdo klasicky nic nenapíše... takže kosa HH bude pravděpodobně o víkendu když to počasí dovolí a nebude celá zapršená.Ale tu BB pořád váhám,asi taky o víkendu ale nejsem si jist jestli je to nej volba.
vimnevim
čus bejt tebou tak zkusim každou kytku sklízet třeba 14 dní po částech a potom vyhodnotit co ti nejvíc vyhovuje... A příští rok už si poradíš :)
:cox:
IcanLearnUgRow
tady nekde na g je fotka, jeste to podle me zraly určitě neni,pryskyřice je pruhledná, minimálně musí bejt zakalená.aspon tim se řídim já. ale i rada nademnou je dobra, taky to dělám, jelikož zkoušim jaky by to bylo i jinak..
Jaguar
Diky,diky.Tak ale ta HH je už doufám ke sklizni...čirý je už jen tak 5% trichomů zbytek mléčnej a už to chytá jantarovou barvu,nechci zas aby to byl totální uzemnovák to nemám rád když pak nejsem ničeho schopnej.

A ta BB ta má právě hodně % ještě čirejch ale taky bílý a taky tam má už jantarový když si to prohlídnete pořádně.Chci aby to v rámci možností zhulovalo co nejlíp co se síly týče,ale zároven aby člověk nebyl jenom stoned.Prostě střední cestu síli a dobrýho účinku.Snad jsem to náko popsal :D

A jak s tím vytrhnutím celé kytky nebo ošmikat větve ? ošmikat větve zvlášt by bylo mnohem příjemnější a mín pracný,ale pokud to zvýší znatelně kvalitu hůla tak to mile rád udělám (vytrhnout i s kořeny,celou kytku ošmikat naráz a hodit kořenama vzhůru na půdu)
Jaguar
Tak jsem nakonec celou HH nesetnul,ale uštípal nějvětší větve a nechal jen ty střední a spodní,zítra sklidím možná ještě něco,uvidím.

Blueberry se mi suší už týden,ještě je vláčná.A jelikož paličky schnutím dost zřídli,tak jsem si řek že jim musím nějak pomoct,vypadá to pak líp a je to skladnější když jsou tvrdý.Tak jsem vzal pruh papíru cca 5x10cm,takovýho tenoučkýho průsvitnýho papíru.Pak vždy vezmu třeba 3 menší paličky dám je k sobě paralelně,dám na papír a zaroluju.Pak rozmotám a mám hezky tvrdý paličky s cca třetinovým oběmem.Ale jde to jenom s ještě vlhkými paličkami,pak normálně doschnou a jsou kompaktnější.
Jaguar
ufff tak keř BB už mám zpracovatý a jsem spokojen.Tipoval jsem tu skromně 60-100g,ale sám jsem doufal ve 110g,ale nakonec toho jéééé

170G .... takže spokojenost na to jak to šlo ven pozdě
krast
Hezké, pěkný první out. S tim stříháním je to opravdu docela práce na dlouhé dny :-d. Nečetl jsem úplně všechno, ale příště přestaň hnojit tak 2-3 týdny před sklizní a nemusíš tu kytku vůbec dávat do kýble atd.. A na čem záleží kytkám, je hlavně hlína. Čim více dobré hlíny tím budou větší, ale tahat se s tim je hruza, asi víš. Máš docela štěstí s F2, jinak jack herer či blueberry z F1 by měly opravdu velký problém u nás dozrát. Ať se daří!
Jaguar
Díky,jo to stříhání je opruz,jsem rád že je to normální že to takhle dlouho trvá :D hnojit jsem měl v plánu přestat ale nastali komplikace s čorkou takže to bylo všechno takový narychlo pak a ještě jsem do toho odjížděj pryč.Hlínu sem měl 100% substrát na pelargonie,bud v kýbli nebo vykopaná díra v zemi a v ní substrát.Ta BB byla jdnou jetá venku takže F2 semena byli už trochu naprogramovaný,ale v tomhle podzimu by to byl opravdu problém.Diky tobě taky !

Jináč to tady ještě nekončím,ještě teprve budu kosit zbývající BB,a dokosovat HH,pak shrnu každej model a závěrečný smokereporty
Jaguar
Ahoj
Trochu jsem tady na to zapoměl,nebo sem byl spíš línej to sem psát ( :D ) takýe s 3. měsíčním zpožděním to tu dokončím.

Nuže.BB byli zkoseny později a HH byla kosena celekm na 3x se zhruba 2 týdenímy přestávkamy.Ke kvalitě se výjádřím o trohcu níže.

Naše venkovní partyzánská pole byla zcizena neznámými darmožrouty až na jedno políčko,ze kterého teda moc nebylo.Všechno to bylo BB.

To soukromé vzdálené políčko dorostlo.Na to že na to nemělo moc času tak do docela uctyhodných rozměrů.Bli rozpoznány 3 modely či phena.Semena stály za starou Belu ze kterých to bylo jeto,a tak mezi pár zbylými samicemi byli ještě asi 2 hermáči,které jsem neoběvil.Avšak naprcána byla pouze 1 kytka a ještě jenom částečně,ten jeden hermáč (crazy :D ).Bylo tam i pheno fialovo purpurové barvy takové jako má Khola.Ale jelikož jsem se o pole prakticky nestaral tak kvalita odpovídá píli,palice jsou řítké,ale to je spíše špatnými modely a velmi špatným podzimem.Voní to všechno hodně po česneku.Kouřit jsem o nezkoušel,ale věřím že by to asi zkuřovalo,je to docela osypaný.část jsem dal na výrobu masti,zbyylou uložil,kdyžtak využiju na příští mast jestli budu dělat nebo když dojde na lámání chleba :D

Semena nevyšla žádná už byla asi pozdě.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Takže celkem toho bylo asi 400g kvalitního zkuřiva :)

BlueBerry -
Vzhled trochu řidší,ale když se to za vlhka trochu zmáčkne tak to pak tak uschne a je to tvrdý jako lampa,barva tmavě fialová,má to hodně tendenci se přesušovat,takže skladovat vzduchotěsně jinak se to drolí na prach.Když je to přesušený tak to na pár vteřin šoupnu do páry a je to ok :) voní hodně po lesním ovoci,žádná skunková vůně.Chut těžko popsat, ale je to out takže nic moc extra.Neškrábe.Zkuřuje to velmi obstojně řekl bych,ještě jsem na to neměl kritiku.Stavy jsou takové více pohodové a vysmáté.

HollandsHope -
Vzhled kompaktní paličky,zelená barva,hezky obsypané a docela tvrdé i bez úprav.Vypadá to moc hezky.voní docela skunkově,ale né tak intenzivně.Chut opět těžko říct,není moc cítit.Neškrábe.Sklízel jsem jí na 3x.1. várka zkuřuje velmi dobře a má lepší chut.2. várka zkuřuje ještě víc než 1. ale chut je horší než u 1. a tu 3. jsem ještě ani nezkoušel.Zkuřuje víc a intenzivnějc než BB,model dostal přezdívku halucinogen/schyzofren...Stavy nejsou moc pohodové,spíš těžké zkouření,zasekanost.Při větší távce (asi 8 skel ve 4 jsme dali) se dostavují halucinace,mnohkdy nepříjemné a trochu schyzofrenie a paranoia.Ale neříkám že je to špatné,když se budu chtít zbourat tak sáhnu po tomhle.Je to asi nej model, kterej jsem vypěstoval.

Tak to by bylo asi tak na závěr :) Kdyby měl někdo nějaké dotazy tak at se klidně ještě zeptá.A děkuju všem co mi poslali K+,díky :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma