Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
spálená od slunce? - Klikni zde pro originální téma
Tod
Problémů není nikdy dost a tak mám další :) Slunce je fakt silný a tak mi asi spálilo komplet kytičku, myslíte že to rozchodí? je to lowryder s malýma paličkama, vypadal hezky než se mi zkroutil, má šanci na přežití? mám ho už druhý den v chládku.. dík za odpovědi
Tohle nevypadá na spálení od sluníčka, ale spálení od hnojiv. Hnojíš něčím?
Seky
Vypadá K.O.
KOSMEJ
Pakliže vyloučíš možnost, žes´ to brutálně přehnojil nebo brutálně hýbal s PH, tak by řekl, že je to:

a) Nějaká nemoc

b) Problém s kořeny - protože koukám na fotku a mám pocit, že ten květináč je černý. Jestli ti na ten květináč praží celý den slunce, tak substrát může mít k večeru obrovskou teplotu - a to je pro kytku drsný.

Chtělo by to nějakou detailnější fotku listu a taky dodat podrobnosti - jak (a čím) hnojíš, co máš za substrát, jak často zaléváš... Ale na spálení od slunce to fakt nevypadá, osobně si myslím, že spálit kytku konopí sluncem je docela problém, když si uvědomíš, jak sluce žhne třeba v Afghánu, kde se konopí dost dobře daří...
Tod
No je pravda že jí nakládám asi trochu dost, dostává OBMko a hnojivo z banánů, nejdřív jednou týdně ale poté možná i častěji, ale ta kytka se tak brutálně zkroutila ze dne na den a to jsem jí předtím 4 dny nehnojil,..ještě je třeba podotknout že voněla strašně krásně ovocně a najednou smrdí hrozně... sekat jí tedy eště asi nebudu.. nechám jí pod pytlíkem aby měla vlhkost a du jí dát na balkon a uvidim.
Tady foto těch listů:
KOSMEJ
Ze dne na den? A do tohohle stavu? Tak to fakt nevím, počkej, jestli ti neodpoví někdo, komu se něco podobného stalo, mně se to nestalo nikdy - a to pěstuju hodnou řádku let. Mně to nepřipadá ani spálené od slunce, ani spálené od hnojiva.
Kambu
Zdarec,tak já bych řekl,že je to asi spíš spálené,ale zase tak zkušený nejsu,abych si byl na 100% jistý..změřil jsi si třeba ph půdy??
Mr.MEN
Takže skosit už to musíš protože růst už určitě nebude, bez listí není fotosyntéza bez fotosyntézy nedýchá tím pádem je mrtvá.
Já bych řekl žes jí něčím dostal a nebude to jen hnojkama, řekl bych že těch věcí bude víc. Nakupilo se to do této podoby.
Ale řešit čím to bylo už je teď zbytečné protože kytka je K.O. a už ji bohužel nic nepomůže hlásím EXITUS.:angel:
Tod
to přesně jsem slyšet nechtěl :( ale dík za answer, tak já jí v nejbližší době seknu, at mám na špeka.. ale né hned, ještě to nevzdávám :) třeba to bude lepčejší v bližší době..
KOSMEJ
Sleduj pestíky, pokud budou živý (bílý), tak kytka ještě dýchá, potom možná bude mít sílu, aby vyrobila pár nových listů, ale i tak nepočítej s tím, že se květy výrazněji zvětší.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma