Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
150w, Hlína, 3x Great white shark a 1x Mountain Jam - Klikni zde pro originální téma
Happy_Mirec
Takze je tu news pokus o micropesteni. Poridil jsem cely novy vybaveni, ale o tom se ted rozepisu.

SKRIN ma rozmery š.75cm, v.137cm, h.43cm. Vymenil jsem skrin s kamaradem.....byla uplne na rozpadnuti, polepil jsem ji nabytkarskou folii, zevnitr odrazovou bilou folii, koupil novy kovani, madla atp.

SVETLO 150w GIB Lighting Flower spectre, predradnik GIB Pro V 150w

STINITKO Hobby poveseny za easy roller....super vecicka

VENTILACE ...... Pritah SUNON 12cm 170m3/h
Odtah SUNON 12cm 170m3/h
Ofuk je klasicky klipsnak

Odtah saje pres pachovy filtr znacky PRIMA KLIMA :-D

KVETNIKY jsou 6.5 Litrove a uvnitr se skryva kokos od Plagronu s agroperlitem a vespodu je keramzit z G.shopu.

POSADKA je 3x GREAT WHITE SHARK a 1x MOUNTAIN JAM

HNOJKY only priroda.....BioBizz Grow, Bloom, tentokrat zkousim vynechat Ripen, kterej mi tam i po 20ti dennim flusovani kazil chut.

Teplota pres den je 28 stupnu celsia a vecer -doplnim pozdeji- stupnu celsia......je leto, v zime to bude asi krapec jiny.
PH ani vlhkost nemerim, pac nemam cim.
Happy_Mirec
Jelikoz mi nejde EDIT, tak to pisnu sem. Teplota Den 27-31 Noc 24. Vlhkost udrzuji postrikem vodou primo na rostliny a okloi a hlavne vanickou s vodou na stinitku a z ni vytazenej hadr az k filtru.
Happy_Mirec
Prosim o radu. Vsude se docitam, ze do kokosu musim lit hydro hnojiva, nebo idealne coco hnojky. Treba od AH. Bohuzel mam jenom prirodni a zakladni BioBizz hnojky a to grow a bloom. Tudiz tam teoreticky budou chybet makro a micro ziviny. Otazka je jednoducha.......pujde vypestovat zdrava kytka i bez toho, nebo musim jeste dokoupit micro hnojiva?? Ptam se, protoze kytky jsou uz 5. den od presazeni a vypadaji porad stejne. Vubec se jim nechce. Zalevam jednou za dva dny 2ml/l growu, ted zacinam kazdy den 2ml/l growu. PLS PORADTE, hlavne vy co v kokose uz pestujete nejakou chvilku. Diky moc
Jaara
Zdarec,ja si míchám 1:1 substrát s kokosem a hnojím to taky hnojkama určenýma na substrát.Nikdy jsem s ničím neměl žádnej problém,ale jak je to v případě čistého kokosu,nevím.zatim
Ether
Ono nejspis pujde o to,ze nehydro hnojky se po namichani brzo kazi..kdybys jel v tom kokosu drip,mel bys nejakou nadobu s namichanym roztokem,ten by se v tom po dni zacal kazit a taky to mozna vic hybe s phckem..kdyz to hrkas rovnou do kokosu a zalivas kazdy den,nemel by byt problem..ale neslibuju..no a taky hydro hnojky nejsou tak slany,to je zase kvuli ucpavani hadicek,trysek apod.

cau
Happy_Mirec
Tak slanosti se nebojim, budu delat vzdy po dvou tejdnech proplach cistou vodou. Jde o to, zda ta kytka bude zit, aniz bych tam musel lejt micro hnojiva, only grow. Jestli to kytce bude stacit, myslim ten grow, tak je vsechno ok. Nejsem si jistej zda grow hnojiva obsahuji i prvky jako je mg, sira a pod.
Happy_Mirec
Tak kytky si moc v kokosu nehovely, tak sem je presadil do substratu, chvilku jim to trvalo nez se vzpamatovaly, ale uz zacinaji rust. Do kokosu tedy uz nikdy, pokud ovsem nebudu mit kompletni radu hnojiv pro kokos. Cely tyden 18h svitu zbytecne.
Happy_Mirec
Takze kytky od presazeni trochu povyrostly. Ted je to od presazeni 15.den na 18/6h svitu. Hnojim 4ml/l Grow a 2ml/l Bloom. Ohybam jak se da pulmesicema z G.shopu. Jeste tak tejden, pak nasadim pletivo, necham jeste tyden rust a pak prepnu.

FOTO1........Great white shark n.1

FOTO2........Great white shark n.2

FOTO3........Great white shark n.3

FOTO4........Montain Jam

FOTO5........Celek za svitu bez blesku
Happy_Mirec
Dnes nasazena sit na scrog, a osmikane nejspodenejsi vetyvky. Davam tomu jeste tyden rustu a prepiname.
FrYnK
Cus jak mas vysoko lampu.. ten prvni zralok mi prijde lehc presvicenej,..kdyz si vsimnes tak spodni listy jsou vic zeleny nez ty nahore ty nemaji tak zelenou barvu dal bych lampu klidne o par centaku vejs
Happy_Mirec
Ahoj, tuhle chybu udelal fotak, vsechny kytky v tu dobu byly uplne stejny. Ale nedavno jsem lampu musel dat vys, jak pises, vrsky byly svetlounky. Uz jsou ale v poradku. Jo a diky moc za oceneni v podobe karmy.
Happy_Mirec
Takze asi 10 den kvetu. Hnojim 3ml/l bloom, 2ml/l grow. Postupne snizuju grow a zvysuju bloom.

1.Fotka je celek

2.Fotka je gws

3.Fotka je gws

4.Fotka je MJ

5.Fotka je opet GWS
Banány
zdarec, nechci ti do toho kecat ale jen se zeptat, nepřepl si zbytečně brzo? docela mini keříky ne? Rozhodně budu sledovat, možná budu kvéct stejně jak ty(Horizontálně).
Happy_Mirec
Pic, ba naopak. Mam je zbytecne prerostly. Prostor je vyplnenej uplne celej, mozna kousek chybi. Ale nad pletivem precnivaj tak 15 cm, nemel jsem je skoro kam proplejtat. Priste bych chtel zkusit SOG se 6 kytkama, abych vydel ten rozdil. Kazdopadne to co si mel ty, tak o tom si muzu nechat jenom zdat. Ja to tuhle sklizen vydim tak na 70g. Dik zes to zkouknul. Zdar
Happy_Mirec
Zdar, neco jsem nafotil
Happy_Mirec
...
Happy_Mirec
Ahoj, tak dneska to je presne mesic na kvetu.
Prvni je Great white shark. Palicky jsou fakt pekny, docela i velky oproti MJ. Voni uzasne, mozna az moc drazdive na muj vkus. Krystaly opravdu obrovsky a v hodne velky mire. Fotky za tmy jsou lepsi, lip se foti....tohle je takovy presviceny.
Happy_Mirec
No a jeste Montain Jam.
Palicky jsou docela malinky, spiz listnatejsi. Doufam ze to jeste trochu nabobtna. Je teda hodne poseta pryskyrici, ale ta je takova jemnejsi, ne tak velka jako u GWS. Voni zase ale prijemnejs, a vzhledove se mi teda taky hodne libi. Uz zacina fialovet a vypada to fakt hezky.
sirup
ty listnaty palice sem mel u orange budu. Nevim cim to bylo ale tenhle model se mi fakt jako jedinej nepoved. Palice byly strasne listnaty a doted toho mam 20g a je to nehulitelny. Ale tohle je jinej pripad. Mrkni se na muj predeslej grow...
Happy_Mirec
Sklizen uz probiha v plnym proudu, spiz uz probyha suseni. Kvuly stehovani jsem nemohl fotit, tak tady mam alespon fotky z 50.dne kvetu. Jeste poslu fotky susiny a celkovou gramaz.

Jako prvni je GREAT WHITE SHARK
Happy_Mirec
.
Happy_Mirec
jeste gws
Happy_Mirec
a samozrejme MONTAIN JAM

Vzhledove nadherna kytka, ovsem oproti gws s mensimi palicemi.
Happy_Mirec
Takze je tu zaverecny report.

GREAT WHITE SHARK splnuje vsechno, co o nem jeho matkar tvrdi. Nadherny velky, kompaktni tvrdy a olepeny palice, ktery oravdu hutne smrdi/voni. Chutna korenite a kour je lehounky, ani necitite ze mate neco v plicich. Po speku zhulenost pekne pomalu prichazi a drzi vas, byl jsem po nem hodne vysmatej a mozna trochu trippy. Stejne jako pomalinku najizdi, tak pomalinku odchazi. Od zacatku se nejak hodne nevetvil, ale zato tvoril opravdu macaty palice. Hodne povedenej modylek.
Happy_Mirec
MONTAIN JAM sice nebyl vynosove tak velky, zato byl ale roztomily. Palice jsou o hodne mensi nez u GWS, spiz takovy maly kulicky. Na rustu se opravdu hodne vetvila, pri kvetu ale uz tak slavna neni. Krystalky pryskyrice jsou drobnejsi avsak taky v hojne mire. Hodne orosenych listecku. Shrnuto.......Listnata, ne tak velka, hodne orosena, fialova palice.....tak to je MJ. Chut je nase klasicka hlina. Trosku tezzsi na plice. Prichazi celkem rychle, zhuleni me ale nebavi tolik jako u GWS. MJ me neprekvapil, ale ani nezklamal. Je to opravdu prumernej modylek.
Happy_Mirec
Tak jsem ususil a zvazil. Nemam to vazeny kazdy zvlast, ale vsechno dohromady. TAKZE SUCHYHO ODLISTNATENYHO HULITELNYHO MATERIALU BYLO 89.5 g. Neni to moc, protoze jsem nepropletl rohy skrine, a tim se pripravil o par gramu. Nicmene jsem spokojen s touto sklizni, dalsi bude uz 1x 400w, kze se u me dlouho ta stopadina neohrala :-D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma