Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1st MicroPCBOXgrow/22W - Klikni zde pro originální téma
bryndza
ALOHA!

Takze, po dlhom studovani G som sa rozhodol ze si aj ja zaobstaram nejaky ten boxík. Zaujala ma najma myslienka pestovania v PC skrini . Tak som sa zacal kutrat v garazi a ponachadzal som par veciciek vhodnych do skrine.

Takze:

-Box je to klasika PC skrina(45x50x20)

-Privod vzduchu: 2x80mm PC vetraky

-Odtah:1x80mm PC vetrak

-Svetlo: 2x 11W/900lum OSRAM ziarovky

-Hnojivo: Biobizz-pravdepodobne BIO-Bloom, BIO-heaven

-Poda: vermikompost+perlit+hlina na muskaty

-Semiacka som chcel povodne feminizovane(nejaky shortrider,AK-48,PPP) lenze je to moj prvy grow a chcem sa najskor naucit ako vsetko funguje a potom ked budem mat skusenosti tak urcite investujem do znackovych semien. Pojde tam mix semien-pravdepodobne 3 najlepsie vyzerajuce kusky.

-Taktiez tam este pojde biela grow folia

Foto ako to zatial vypada: http://img227.imageshack.us/img227/3669/060720101513.jpg

Link na svetla tu

Otazky:
- Bude 1800lumenov stacit ?
- Na stranke tych svetiel pisu ze to spektrum je 4100 co ako som sa docital je to jedno % zo vsetkych lamp. Poraste to pod tym ? -> Ak nie, nie je problem kupit nejake ine svetlo->odporucte nejake konkretne ;)
- Ak by ste mi mohli odporucit nejaku odrodu semiacok do microgrowu s ktorou mate dobre skusenosti tak kludne napiste. Este som sa nerozhodol na 100% ci zoberiem aj nejake znackove kedze tam budu len 2 alebo tri rastlinky tak sa moze stat ze ani jedna nebude samicka a potom bude zle nedobre..

Growu Zdar!
Ahoj, světlo by mělo stačit.. Jinak set-up se mi zamlouvá..:) Jak velké budeš mít květníky (Rst/Kvt) Budeš vnitřek něčím vylepovat nebo tam necháš tu původní "výzdobu"? :) A na semena bych se asi vyprdl a zkusil sehnat tady v zahr. bazaru nějaké řezany..:) Ať se daří..
bryndza
Dakujem. Oblepim to bielou grow foliou, kvetinace som este neriesil ale pravdepodobne tam pojde jeden taky velky obdlznik co zaberie vacsinu priestoru a ten rozdelim nejakou umelou hmotou ci uz na 2 alebo 3 casti vzhladom na to, kolko rastliniek zasadim ;)
-Nad rezmi som uvazoval tiez, ale kedze som zo Slovenska, tak to nie je az take lahke zohnat, preto som zvolil semiacka. Ale urcite by som bol rad za nejake rezy.
Jo proč ne, ale stejně bych Ti dopuručil spíš nějaké teku květináče.. Bude se Ti lépe manipulovat s kytkama.. Ale samozřejmě, je to tvoje věc..:) Určitě by neměl být problém se tady s někým dohodnout, ale jak chceš..;) A jaká jsi teda vybral semínka? A jak jsi vyřešil štelování výšky světla? Nebo podeš podkládat samotné kytky? A ještě jsem se nedočetl, jak budeš řešit ofuk kytek? Uvažoval jsi už o nějaké technice?
bryndza
-Mas pravdu, pre lepsie manipulovanie budu asi lepsie jednotlive kvetinace;)
-Dam si teda inzerat, alebo skusim napisat niekomu ci by neposlali aj na SVK rezy.
-semacka mam zatial zajednane nejaky mix zo vselicoho.
-kvetinace budem podkladat to uz mam doriesene, mam tam taky hranol co akurat pasuje
-Ofuk bude rieseny samotnymi PC vetrakmi ktore budu pritahovat vzduch do skrine, Budu umiestnene dva vertikalne-nad sebou-takze aj ked uz kitka bude vyrastena trosku tak dostane stale ofuk. Takto zabijem dve muchy jednou ranou lebo jeden bude tesne pod svetlami a druhy bude asi tak v strede skrine a budem mat zabezpeceny aj ofuk aj pritah
Jo, tak to jsem zvědavý..:) Těším se na foto.. Zatím držím palec..:)
A nad nějakou tou technikou jsi uvažoval? Třeba SCROG?
bryndza
jasne chcem ist SCROG jednoznacne
Ahoj.. Tak jak to u Tebe pokračuje? Jsem zvědavý na UP..:)
bryndza
poslednu dobu som bol troska zaneprazdneny, snazil som sa zhanat klony aj semena. Do boxu este stale musim najst foliu na vylepenie vnutra. Kvetinace uz mam take stvorcove delene 3ks akurat pasuju do skrinky ;)
Máš nějakou fotku? Něco nového u Tebe? Už je to nějakej PÁ, co jsi sem něco nandal..:) Ať se daří..:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma