Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zápach-úroveň - Klikni zde pro originální téma
Wanad
Doufám, že se nepletu ale nikde jsem zde nenašel odpověď.

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo provozuje indoor BEZ výstupního pachového filtru v místnosti. Chci pěstovat na koleji a nemám vhodnej přístup k oknu. Zajímalo by mě jak je úroveň zápachu vysoká.Jestli se to jako dá vydržet, nebo to bude smrdět po celým pokoji a ještě na chodbě. (Ten pokoj by tak nevadil :-)) Pokud máte někdo podobně řešenou pěstírnu prosím poraďte.

Děkuju. Pokud už zde je tento problem vyřešen....tak mě nebite. Fakt jsem hledal.
viridis
Loni jsem docela odsaval, kdyz qetla Durga bez filtru, ale s odtahem uplne do pryc: na chodbe to bylo citit tak tri-ctyri patra. Tohle by se dalo kompenzovat snad jen vyberem modelu, zatim se mi jevi nejvhodnejsi borufka.
Co ostatni, jaky 'nesmradlavy' model by doporucili ?
thcman
jak pišou ja cejtim už i řízky k2 a bb, ted kvetu jh a pres den mam porad otevreny okno tak v byte nic neni cejtit. Ale v noci mam zaplej odtah abych mel mensi vhlkost, ten odtah mam jen ze skrine do mistnosti. Keruje mi celej pokoj a ty okolo jsem zachranil tim že jsem si koupil vonitko do 220V. Celkem pohama.

THCMAN
Wanad
Zakže dikec. Chci sazet Bluberku, takže to by mohlo byt. Zkusim tam pověsit takový to voňátko, co se dává do auta-do větráku. Pokud ho pověsim na odfuk ze skřině, tak by nemuselo bejt tak hrozny. Takze dikec za připominky :-)
MUT
to wanad:
hele já ti spíš napíšu kterou kytku ne, Euforiku. Ta má krutej smel. K2 a HP který sem jel nedávno sou proti Euforice tak 1/4-nový. Pak sem měl ještě nejaký B52 a Superskunk křížený s šamanem(purpleskunk) ty se mi nějak nelalily pryskyřicí -> nesmrdrděli. Pak sem měl ještě čistýho šamana a ten nebyl cejtit skoro vůbec (pryskyřice bylo dost).
Myslím že ale největší zápach příde až po sklizni :) :( Doporučuju ti pachovej filtr - seš na koleji!!!!!

Kámoš jede bez odtahu a zrovna mu dozrávaj Euforiky :rolleyes: Je to cejtit jako vždy dvě (i víc) patra dolů!! Když přijede výtah do přízemí....... :devil: Ale jedná se o uzavřený objekt. Ale na koleji, kde všichni libou vůmi znaj :confused:

Kup filtr, myslím že za 3000,- ho máš bez ventilátoru ( http://www.growing.cz )

Teď mě napadlo co odběr el. proudu, nevšimnou si toho? Jestli jedeš pod 200W a míň bude zápach vo dost menší (většina lidí jede pod 400W), ale nějakej pacháč (třeba něco menšího - z auta? .. nemám zkušenost) by to stejně chtělo

[Edited by Mut on 05-11-2002 at 11:12 AM]
Wanad
hmm...pěstírnička bude malinkatá. 150-250W, ještě nevím. Smrad po sklizni mne vůbec nesere. To už je zařízený. Hlavní je to dokvíst :-)))))
TheKeptn
2Wanad

Cus ja uz mam doma indorek asi pres mesic a celou dobu jedu bez vetrani, ted mi to zacalo kvist a je to docela dost cejtit ale kompenzoval jsem to vonyma tycinkama a nejakym vonavym sprejem a matka asi kvuli tomu nedobrovolne zacala i vic kourit.
KouřeKruh
Zdarec
Tak si procitam o trom smradu a nestacim se divit! Taky se chystam na indor a esi to nasi ucitijou tak du rovnou pod drn :( Chcu zasadit Orange Bud nebo White Skunk, tak doufam ze budou ok. Za kazdou radu budu vdecnej
Nuclear
S Blueberry bych to na koleji (nebo kdekoli v rizikové místnosti) moc neriskoval. Teďka nám dokvétají dvě Blueberry samičky, a můžu ti říct, že ikdyž je máme ve sklepě, jdou cítit až do druhýho patra(asi přes patery dveře!!!).Za květu všechny kvalitnější kytky voněj pořádně....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma