Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Na zkoušku skříň - Klikni zde pro originální téma
Archybald
Tak jsem se rozhodl taky něco doma vypěstit. Minullý rok jsem měl kiti na okně a vyrostl z toho hermafrodit koště viz foto. Bylo z něj hafo semen, tak jsem si řekl že to letos zkusím jinak a vyklidil jsem jednu ze skříní, kam jsem dal jednu sun-glo zářivku a po čase dodal ještě dvě úsporky. Zasadil jsem semínka z hermáče a ještě tři semínka nějakého noname modelu od známého (prý dobrý). Ještě že jsem tak udělal, jelikož z mých semýnek vyrostli opět a jenom samý hermafroditi a od známého tři samice.
Archybald
Po nějaké době to vypadalo asi takto, to jsem ještě nevěděl že skoro vše budou hermáči. Něco jsem měl ještě na okně.
Archybald
No nařízkoval jsem to. Neměl jsem rokwool tak jsem použil piliny. Řízky se chytzly.
Archybald
Nakvetlé řízky. Hermafroditi.
Archybald
foto 2 řízek hermáč
Archybald
Po čase to vypadalo asi takhle. To už by měly být samice, ale časem se ukázalo že ta prostřední také z mých semen byl také hermáč, tak šel pryč.
Archybald
Jedný jsem dopřál samotný květináč.
Archybald
Takto to rostlo cca 1,5 měsíce a jelikož se mi to líbilo, tak jsem na květ sehna 70W sodík od známého za flašku vodky.
Archybald
foto 2 při přechodu na květ.
Archybald
A cca po 1,5 týdu první kvítí.
Archybald
Po dvou týdnech už to kvetlo pěkně.
Archybald
Foto 2. Po dvou týdnech bohužel jedna musela pryč.
Archybald
Po dvou týdnech foto3 palička.
Archybald
No a teď tomu bude něco přes tři týdny květu. Foto1
Archybald
Foto2. Brzy dodám další foto po cca dalším týdnu.
Ahoj, vypadá to dobře.. Zajímalo by mě, jak jsi to myslel s těma pilinama? Mohl by jsi mi to prosím trochu osvětlit?
Archybald
No, neměl jsem rokwool a furt jsem přemýšlel co místo toho. Tak jsem šel do tesca a tam uviděl normální piliny pro křečky. Tak jsem je nasipal do malého akvarka cca 10x10x25cm asi tak do tří čtvrtin. Po zalití vodou slehli tak do poloviny. No a normálně jsem vzal řízky, uřízl dole šikmý řez, dal do stimulaxu a zapíchal je do těch pilin. Po asi jeden a půl tejdnu ani jeden řízek neuvadl tak jsem je vyndal. Sice ještě neměli kořínky ale špičky seřízlích stonků byly šedivý. Tak jsem to nasázel do hlíny a vše se normálně chytlo a začlo růst.
Archybald
Tak od poslednich fotek uplinil další týden. Je to cca 30 dni na květu, ale paličky se mi zdají dost řídký. Doufám že se ještě nafouknou.
Archybald
foto2
Archybald
foto3
Archybald
foto4
Archybald
foto5
Archybald
foto6: Počítám, že jsem tak v polovině květu 30dní. Tak doufám, že z toho něco bude.
Archybald
Tak včera jsem se nechal kámošem ukecat a utrh jednu paličku a narychlo usušil (mikrovlnka). Moc jsem nečekal, myslel jsem že je brzy, ale překvapila mě. Jestli to bude všechno takový tak už se těším na sklizeň.
Archybald
36 den 12/12. Problém: Hafo smutnic jak nad hlínou (černý mušky) tak ve hlíně (malinký bílý broučci). Jestli někdo ví jak se jich šetrně zbavit tak poraďte. Chemii ne, hnojím kristalonem a plánuju poslední zálivku a pak už jen čistou vodu. Jinak se chci ještě optat mám jim ostříhat listy a nechat jen paličky? Všem mnoho pěstebních úspěchů Archybald. Jinak nějaké to foto.
Archybald
foto celek
Archybald
kiti 1
Archybald
kiti 1 palička
Archybald
kiti 2
Archybald
kiti 2 palička
Yakuro
Zdar.S breberkama uvnitr zatim nastesti problem nebyl ale mam pocit ze na to existuje prostredek kterej na kyti nenecha takove nasledky tusim ze se to jmenovalo omite,ale asi si spis nech poradit od nekoho kdo v boji s brouckama ma vic praxe :P
Ty listy prostrihej jen tam kde vylozene stini palicim
At ti to dopadne
Archybald
Zdravím growery. Tak mám jedno dylema. Jedna kití mi nasadila, zřejmě pár samčích květů, jsou už uvnitř palic, takže těžko je vyštípat. Bylo to spůsobeno asi stresem, protože jeden den mi nezapl časovač (povytažen ze sitě) a tak byli víc po tmě. Je to zrovna kiti s největším množství palic. Prosím o radu jestli sklidit tuhle dřív (dvě paličky už jsem otestoval a už to zhuluje parádně) nebo tím nechat opilit tu samostatnou k květináči (ta je 100% samice), tady jsem se dočetl, že bych tím mohl získat feminizovany semana. Použil bych jenom ty zo by vznikly v tý samici. Model to je fakt dobrej a chtěl bych si ho tímto zachovat.
Archybald
Jinak ještě doplním. Včera jsem naposledy hnojil a už jedu jenom vodu, takže sklizeň by měla být tak za cca 14dní. Vytvoří se za tuto dobu po opilení nějaké ty semínka?
mikael
Nestihnou ti ty semínka dozrát, jestli chceš aby byly semínka použitelné tak je na kytce nechej dokud samy nevypadnou a kytka zežloutne. Zdar
Archybald
OK, nechám to být a uvídím jak to dopadne. Uvažuju, že bych to zkusil nechat opilit a vrchní palice sklidil dřív něž by se vytvořili semena. Ty spodní menší bych nechal dozrát a měl bych jak matroš tak i další semena.
Archybald
Tak tu máme 55 den květu, tak posílám nějaký to foto, ještě pár dní a bude kosa, i když je pravda že už jsem jednu větev sklidil a z konzumoval. Musím říct, že je to síla spotřebováno již cca 10 špeků.
Archybald
foto2
Archybald
foto3
Archybald
foto4
Archybald
foto5
Archybald
Tak včera jsem pokosil a nechal spodní malý paličky (už to šlo dost cítit, říkal soused :)). Bylo by toho tak o 1/4 víc, ale jak jsem psal, nevydržel jsem a ozobával, navíc jsem jednu pěknou paldu dal kamošovy, za to že se mi o kiti postaral když jsem byl pryč. Nečekal jsem že z toho něco bude, ale je to dobrý hulení a do další sklizně určitě vydrží. Teď už jenom usušit. Jinak za oknem už rostou další dva řízečky a mám slíbenou další lampu 150W. Tak to zkusím znovu 70W růst a 150W květ.
dogg128
ahoj mohlo to bit ešte kus na živu ja mam teraz super skunk v 70Dni kvetu a budem skušat ako to zhuluje a tiež dam dole sused vravel to isté :D K+ for you
Archybald
Tak sklizeno, usušeno a docela dobře to zhuluje. Jinak foto dalších holek, možná je ještě zastřihnu. Zatím se opalujou na okně.
Archybald
Tak po delší době dávám foto z druhého kola. Svíceno pouze 70W sodík. Jinak holky moc nevyrostly a přeply se do květu. Takže foto je cca 30 den květu. Musím říct, že keříčky jsou sice malé, ale paličkamy obsypané. Doufám, že se ještě nafouknou. Jinak se mi na nich objevily svilušky, zatím s nimi nebojuji, tak snad to holky vydrží a něco z toho bude.
Archybald
foto2
Archybald
foto 2
Archybald
foto3
Archybald
foto4
Archybald
foto5
Archybald
foto6
Archybald
foto7


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma