Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Samec a jeho potencia - Klikni zde pro originální téma
Sephiroth
Zdravicko...

Mam jedinu, no zasadnu otazku. Pokusal som sa hladat v existujucich threadoch, no bud ide o absolutne beznu otazku alebo je odpoved ukryta niekde velmi, velmi hlboko v utrobach Groweru ;).

Tento rok mi na okne rastie jedina "Okenica" a minuly tyzden som s konecnou platnostou (a patricnou davkou nasratosti) zistil, ze je to samec. Verte, ze ma to ani trochu nepotesilo, pretoze inak sa rastlinka ma ako "v bavlnke". Zaujima ma vsak jedina podstatna informacia...
Ked uz sa to teda stalo, ma vyznam nechat samca na pokoji a dalej sa starat o jeho "pohodlie"? Mam na mysli fakt, ci aj finalny produkt zo samca ma aspon aku-taku potenciu?
Este mi napada... ak by som ho nechal dalej rast... nie je lepsie zbavit ho jeho "bobuliek" s pelom, aby rastlinka zbytocne neminala energiu na ich tvorbu?

Vopred vdaka za rady a ospravedlnujem, ak sa to tu na fore uz v minulosti riesilo.
Kašli na to, vyhoď to a zkus znovu.. za oknem už ti to moc nenaroste, ale furt lepší mít na pár brk než jednoho samca :)
pestitelpompo
Zkus se podivat tady do bazaru na nějaký řízeček a na podzim se budeš smát
figaro
Tak ze samce se dá uvařit aspoň to mlíko, že :) Nebo ho použít k pečení. Asi to nebude bůhvíjaká síla ale lepší než ho jen tak vyhodit na kompost.

Případně můžeš sesbírat pyl a nechat si ho na pozdějc/prodat/darovat.
šapša
Vytrhni ho,udělej mlíko návod tu je ve FAQ jesli nevíš,ty jeho koule bys musel tak dvakrát týdně obírat, pokud je má tak nedělá samec pomalu nic jinýho.Spoléhat na to,že bude z jednoho semínka samice je dost loterie chce to příště tak aspoň tři seeds tam už mít tři samce je pech ,i když stát se to může ;) . Kup řez nebo dej něco naklíčit ještě není pozdě a pokud to máš za oknem tak i kdyby to dozrálo na konci listopadu plísně Ti hrozí myslím doma uplně minimálně jesli vůbec. Hodně zdaru a myslím ,že jeden stačit bude užiješ hodně srandy,ale bacha nepřepískni to ať Ti není blbě ;)
čaj, no nevim ale z jednoho samce z květináče za voknem asi ani nemá cenu mlíko dělat ne ? .-)
možná bych být tebou skusil nějakou AF odrůdu, napřed mrkni sem a pak sem ...


hodně zdaru, pix natur
figaro
No třeba mu vyrostla docela velká kytka :) Každopádně ty autoflowery jsou za okno ideální. Člověk to nemusí na jaře zakrývat a o moc větší než venku to za oknem asi stejně nevyroste...
Sephiroth
Dikes za reakcie...
v podstate som cosi podobne ocakaval. Minuly rok mi praveze na policku vyrastli 3 kytky a VSETKY TRI boli sk*rveny samci!!! Tomu sa uz vazne hovori smola :(. Tento rok som bol nuteny pestit jedine Okenicu, no a ZASE je z toho sk*rveny samec, ehm. Pardon, trosku som sa nechal uniest ;).

Kazdopadne... Pridavam do galerie fotku, ktora vznikla 5.7.2010. Vtedy mala Okenica cca 58 cm. Momentalne ma zhruba 75 cm. Po*rane bobule permanentne obtrhavam, avsak... A prave TU SA NACHADZA MOJA DALSIA OTAZKA........... co poviete............ nemam toho za*raneho samca uz kludne aj teraz odstrihnut a skusit z neho uvarit bud maslo alebo mlieko? Pred kratkym casom som skusil odstrihnut jeden z jeho "kvetov" a testoval, ci vobec pocitim aspon nejaku pritomnost THC. Mno..... dalo by sa povedat, ze ano, ale VELMI slabu. Mam dojem, ze minuly rok som tych samcov tiez pouzil na vyrobu NIECOHO, ale nie som si isty ;).
Toz... v skratke teda moja otazka znie: MAM TO UZ ODSTRIHNUT A UVARIT Z TOHO NIECO?

Tradicne... vopred vdaka za odpovede, groweri :)
KOSMEJ
Měl si to sejmout už dávno. Myslím, že kdyby pěstitelé z tvého sousedství věděli, že si pěstuješ samce, tak by ti fakt pěkně "poděkovali" za voprcání kytek...
Sephiroth
Njn, samec uz je "sundany", ale okoliti pestitelia mozu byt kludni (aj ked to tu moc na growerov nevyzera), pretoze jeho bobule nestihli dozriet. T.j. ziadny pel sa z neho do okolia nemal sancu dostat...
ked chceš tak si kup semiačka autofloweru od klíčku k 20gramom potrebujú len 60dní tak ty to kludne možeš potáhnút až do 18.12 aby si 24.12 mal bohatý stromček :-) výška 50cm stačí temu 2l koflík takže si ich zaokno hod 3-5 podla velkosti
ween
přesně. kup autoflower a ještě sklidíš.. já budu sklízet za 14 dní..
Sephiroth
Dik za rady ohladne AF... vec sa ma tak, ze tento rok mi akosi financna situacia nedovolila nakupit poriadne semiacka, a tak som zamerne zasadil len Okenicu a aj z toho vyrastol posraty samec, ehm...

Inak, co sa toho samca tyka, tak zas uplna prehra to nebola. Kym bol este zasadeny (vtedy mal vysku okolo 70 cm), tak som "ufikol" polovinu rastliny a z tej bolo maslo... Avsak kedze sa varilo dost kratko, tak velku silu nemalo. Ine to bolo nasledne so spodnou castou (je to mierny paradox, ved ovela potentnejsia by mala byt prave vrchna cast). Z tej som totiz uvaril mlieko a to sa varilo co najdlhsie.

Mno... A tak sa stalo, ze som si nasledne nalial necele 2 deci a po cca 30 minutach som sa nestacil cudovat :crazy:. Bol som z toho tak stoned ako uz daaaaaaaavno nie :frog:. Takze bacha na to... Ani samcov netreba podcenovat, najma ked maju maximalnu starostlivost, parchanti :).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma