Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Nepal Dragon - Klikni zde pro originální téma
Adolf
Zdravím tak teda jsem přesadil 2 z 5 kytek do 10 l ,na zbytek se chystám v nejbližší době ,na foto vidíte změnu od těch 3-4 l květináčů ..
Adolf
Cau šapša Tak nevím, kde si vyčetl, že mám semena za 120,- Kč? Buď tak hodný, dělej si prdel s někoho jiného, taky Ti nehodnotím Tvůj zvěřinec a buchty!
MojeMalickost
Přečti si tohle
tuffgong1
tady je určita komunita lidí co se snaží si radit a dosáhnout nějakého pokroku v pěstování.............a když ti někdo vtipnou poznámkou ohodnotí tvojí chybu zpusobenou pouze tím že sis nepřečet faq nebo ses na to vyprd to nwm tak ete nemusíš mít poznýmky typu

Buď tak hodný, dělej si prdel s někoho jiného, taky Ti nehodnotím Tvůj zvěřinec a buchty!
Adolf
Právě proto jsem očekával radu, když jsem se spletl a místo toho jsem dostál narážku na laciná semena. Ano, přiznám se, mě to naštvalo, doufal jsem od tohoto klubu pomoc, proto jsem se zde přihlásil. Nemíním, se zde dohadovat, očekávám vzájemné porozumění.
Adolf
přidavám další fotky na dvou už sou i pestíky:)
Adolf
foto zde
kniga
(Zkusím to bez vtipu a ironie) Napiš o svým pěstu více... co je to za genetiku, kdy je sázena, jaký je substrát, čím hnojíš, upravuješ ph etc.

4ím podrobnější budou informace tím podrobnější ergo užitečnější budou rady.

Dle fotek kytky vybadají dobře.

Držím palce!

Kniga
Adolf
Zdravím a díky, semena mám přes internet http://www.ministryofcannabis.com/f...feminized.html, mám je poprvé, jsou zatím nejlepší co jsem měl. Doufám, že se jim bude dařít jako doposud. Mám je staré cca 4 měs.,substrát je (ALL-MIX, hnojivo od zn.Plagron(Start - Up a Alaga - Grow).Jsou na přímem slunci od 8 - 13hod.Brzo ráno zalévám dle potřeby. :D
Putecek
čau chlape.. Mam tyhle same semena a jsem s nima nad miru spokojený.. Hnojim takrka stejne jako ty, jen navim hormony.. Mohli jsme si vymenit mejly a a poslat si vzajemne nejake fotky a porovnat poznatky z tohoto druhu... Kdyz budes mit zajem napis sem nebo na Putecek.bzk@centrum.cz
Adolf
Zdravím grouwery, skoro po měsíci zde přidávám nové foto. Květinám se výborně daří na 4 už začínají rašit palice. Hnojím hnojivem na květ.
Adolf
new foto po dlouhe dobe uz tak tyden pred sklizni
Adolf
nove foto po dlouhé době týden pred sklizni.
Adolf
dalsi
Adolf
Tyto fotky dávám po delší pauze, jak je možno vidět. Rostliny se vydařily, jsou podle mého očekávání. Další foto dám po sklizni, která nebude moc velká, ale přištím rokem zkusím jiný model s větším počtem rostlin.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma