Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Mam 4 rizky....VYROSTOU / poradte.... - Klikni zde pro originální téma
TheKeptn
Jen reknete maji sanci zakorenit? Doufam ze ano protoze to je docela vyslechtena blueberry a bila vdova...

TheKeptn
..dalsi....

nobody4
No proč ne, když si přečteš faq o klonování, nedejbože jukneš na magazin Grower #1 :: leden 2001 kde je o klonování psáno. Ktomu přidáš trochu péče a udržíš potřebnou vlhkost. Myslim, že by se ti napoprvý mohla nejmíň polovina chytnout. N4
TheKeptn
Dik
Ja to omrknu a za par dni dam dalsi thread s fotkou jak jsou na tom.

nobody4
Šetři místem a nedělej to nepřehlednější. Myslim, že klíďo můžeš pokračovat v tomhle threadu. Jinak určitě vyfoť a pochlub se. N4
TheKeptn
tak tady je dalsi update, zde je 6 krasek , 5BB a 1WW a nevim , ktera je ta vdova , poznate ji nekdo podle fotek ?

TheKeptn
Tak zde je celkovy pohled na zazemi rizku. Vsechny jsou jiz zakorenene.

Svetlo : 18W/60cm , myslim ze 6000K a Philips Gro-Lux
a potom druha 15W/44cm , Philips TLD.

Kytky jsou asi 10 cm od svetla.





TheKeptn
Je snad WW nekde tady?

TheKeptn
Ci tyhle ?
kritizujte ,radte , chvalte...

TheKeptn
4 nekomu dam nebo vymenim nebo prodam, a ze dvou bych se chtel pokusit udelat matky(BB a WW).
TheKeptn
Jo a potreboval bych prosim vedet jestli nekdo pozna co z tech rizku je bila vdova. Co groweri , troufne si nekdo , poznate to?
nobody4
No těžko a když ti někdo bude tvrdit (takhle z fotek), že jo, podle mně kecá. Různejch doktorů je dost, ale nikdo nemá nadpřirozený schopnosti :D N4
viridis
Podle fotek tezko, ale koukni se na stonky, borufka by mela mit silnejsi casti 100nku tmavy/cerveny (rekneme tak 3 patra od vrcholu dolu - pokud neni dost velka, tak to nechej jeste patro porust...).
TheKeptn
hele uz mam o ne nejaky zajemce ,takze kdyz si je nikdo z nich nevezme tak ti reknu a nebo pokud se mi podari aspon udelat matku z jednoho tak by mohli byt taky.
Stelda
Pěkný, moc pěkný.
TheKeptn
Hele lidi mam takovou otazecku , zacina mi to trochu nakvetat, nemuzu se tim nejak poskodit genetika kytky , ci nejak jinak zasahnout do jejiho rustu. Svitim 24/0 a rizkoval sem asi tri dny pred tim nez se objevovaly prvni pestiky.
Predem dik za odpoveed.
TheKeptn
tak takhle to vypada ted u me. Ta uprostred nahore to by mela byt BB , vlevo dole WW a tamto maly je WS.

TheKeptn
Zazemi, ta delsi to je nejaka z baumaxu , je na ni napsano flora a stala me 330 Kc a ta druha to je nejaka noname coolwhite. Tzn 18W + 15W to dela dohromady 33W.

TheKeptn
A zde je mala prehlidka. Ta uplne vpravo ten WS , sem dostal sazenicku , tu se mi nejak podarilo ulomit ,tak se je dal zakorenit.Byly na ni akorat delozni listky a ty prvni dva, par dni vypadalo ze to neprezije ,pak se ale zacala narovnavat za svetlem a ted vypada docela Ok.

TheKeptn
Trochu detailu na zaver. piste.

TheKeptn
Tak takhle pokracuje zivot mych kvetinek matek BB a sazenicek WS a Shiwa II

TheKeptn
zkusil sem zacit privazovat a roztahovat vetvicky a je to docela rychta jak se to vetvy a hlavne SILI. Kazda BB je 2x zastipnuta klasicky a 2x FIM a vetvi se nadherne

Tor@ Bor@
Pockej az poradne povyrostou a oznac si kazdou kytku nejakym znaminkem, trba provazek kolem stonku, neutahovat, pak z kazdy narezej rizky a z kazdy kytky je mej zvlast, taky oznaceny, kdyz pak kytky nechas vykves, tak zarucene poznas co je ww a co je bb, no a pak budes i vedet kterej klon je kterej a muzes i sledovat ktera kytka rostla nejlip, pak jeji klony budou ty nejsilnejsi.
Na rizkovani si sezen stimulax1 v prasku, podle me je nejlepsi.
Odrostlou vetvicku(mela by mit alespon2patra) urizni ostriym řezákem, treba skalpel, pak urizlej konecek namoc do vody a hned do prasku, stonek mas ted kompletne obalenej praskem, ted ho strc do sadbovací kosticky co mas na obrazku a dej bacha abys nesetrel ten stimulax, nejlepsi je kdyz si dirku v ty kostičce rozšíříš špejlí.
Tak a muzes řízkovat :O)
TheKeptn
No skvely ,ale to neni do tohoto tematu a nemusis psat do kazdyho threadu a zbytecne to komentovat pi.ovinama. Nechce se podcenovat ale tohle bych mel vedet jak mam rizkovat a nepoucuj. Na(zdaar).
Walhalla2000
ze by se nam pan kapitan spatne vyspal? vetsinou lidi byvaji radi, kdyz jim nekdo prispeje a ty hnedka pouzivas ostra slova... ale ale... neni to zbytecne?
TheKeptn
Muze to byt vice faktorama , pro me je tento thread UZAVRENY a basnik tim chtel rict ze uz neni potreba sem neco psat. A nechci zbytecne zabirat misto v galerii.

Zaroven se omlouvam TORABOROVI.Sorry kamo.

Na(zdar)
Tor@ Bor@
Uplna pohoda, prihlasil sem se nedavno a nejak to tu neznam, no a neprecetl sem puvodne 2hou stranku, tam se pise ze us mas narizkovano, no a to sem prehledl.
tak cau a nebruč.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma