Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
korene v aeru problem - Klikni zde pro originální téma
pito112
zdravym kolegovia mam problem s korenmi v aeru zacalo to tak asi pred cca 2 tyzdnami zacali hnednut a to mali ec okolo 0.9 co sa mi nezda zase tak vysoke skor si myslim ze by to mohlo by teplotou nalevu cca23az 24stupnov alebo korenova pliesen nemal som peroxid prislo to az do takej fazi ze kytky prestali rast ale ziadne ine zmeny co sa tyka listov neboli dal som im aj novy roztok cistu vodu s root stimul.korienky aj zacinaju vyhanat na novo pekne biele ale za isty cas zacnu hnednut az ostanu take iste ako tie stare co pouzivate na korenovu pliesen.Za rady vam vsetkym vopred dakujem.
Jebal
Jasně a jistě je to teplotou roztoku.24 je moc,mám to odzkoušené.
Jestly to pujde tak to zkus stáhnout kolem 20 až 22 stupnů.
Pokud nemáš možnost jak dostat teplotu dolů, tak ti radím přesadit rychle kyti do nákýho substrátu, jinak je ponich.
pito112
teplota je uz tyzden tak18-20
AHM4D
čus, čím hnojíš?
měj v aerošce zhnědly taky-asi tou teplotou roztoku, a taky jsem to neměl ideálně sterilní..aplikoval jsem peroxid, to trochu pomohlo, ale jinak jako jsem nepozoroval že by to kytkám nějak vadilo, vpohodě jsme dokvetli..
to co se děje dole se ti projeví na listech, viděl jsem tady fotku krásný kytky z bubláku, která měla kořeny fakt brutál rezavý:D
nahoď fotky jestli máš...
pito112
AHM4D,hnojim AH u mna to vypada na ten isty problem ,,teplota nalevu a sterilita boxu,,ja by som ich asi nedokoncil lebo mam este len 3tyzden na kvate a prestali skoro uplne rast uz aj listy zacali pomali zltnut fotky nemam a hodil som to uz radsej do supstratu uvydim ci sa preberu
Klamath
ahoj. aero sem este nejel takze problem s korenama ti neporadim, ale sou kytky ktery uz pri 3 tejdnu prestavaj rust a uz jedou jenom sisky. me se taky stava ze uz listi zacina zloutnout. asi je to taky podle odrudy, protoze mam 3 ruzny a vsechny se chovaj jinak. Dneska je 13 den kvetu a u NL mi to zloutne uplne enormne.
napis sem az to vyresis s korenama
GL 2 YA MAN


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma