Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Uz bych mohl prepnout na kvet?? Help me! - Klikni zde pro originální téma
Galendor
Takze...., mam tu 3 x noname skunk+1x mazar a 1x orange. Zajimalo by me jestli se uz by slo pri tomto stavu prepnout na kvet a jestli jo o kolik by to tak zhruba jeste vyrostlo. Ta nejvetsi ma pres 30 cm.

Galendor
Dale by me zajimal vas nazor na mou skrin, hlavne teda spis na tu lampu, jestli neni moc vysoko. Kdyz ji dam niz, teplota uz se blizi ke 30 a to jiste neni dobre.
Takze predem diky za vase pripominky, dotazy a kritiky.
..Galendor..

Dlabi
Kolik mas watu co je to za lampu (podle wataze si regulujes rustovoou fazi stromy se delaji pod 600w a male keriky pod250 (laidsky receno)

Lampa je hodne vysoko jestli ta nejvetsi kytka ma 30 cm tak ta lampa je pak tak metr nad kytkama a to je moc vysoko (zese zalezi na druhu lampy)

teplota se bizi 30-musis zapracovat na ventilaci protoze prijde i leto a budou vedra kdys tam mas ted 30 co budes delat pak....

Jinak kyti vypadaj zdrave jen mas problem ze ty dve vepredu sou dost maly oproti tem ostatnim (ty malicke necim podloz (treba knihama) aby se dostaly na stejnou uroven jak ty ostatni.

TAk moccc zdaru preje DLABI

PS: ty tri vetsi vypadaji zdrave to je ten noname??
Galendor
Lampa je sodik 400W zn. Hylux a je asi 60 cm nad nejvetsi kytkou. Takze rikas je to moc vysoko?
Ty 3 jsou ty noname a to malinky je orange+mazar. No musim to jeste nejak poresit. Jaky mas nazor na prenaseni? Protoze me asi nic jinyho nezbyde, kdybych cekal treba jeste mesic na ty maly, tak z tech vetsich uz by byla asi poradna dzungle no nevim, nevim.
Galendor
Jen pro presnost tech 60 cisel jsem myslel nad vrcholkem te nejvetsi kytky. Co se tyce toho zdravi tak mi zatim delaj radost, jen obcas se tam mihne nejaka ta muska.
Galendor
Jaky jsou teda vase nazory?-svetlo, atd. (Trochu sem nektery podlozil.)

olik
Světlo dej rozhodně níž ... já mám sodík 250W 15-20 cm od vrcholů kytek (je tam ale ještě 4mm sklo ... mezi nima a lampou).

Ty dvě malé kytky mají tak 5-10 dní ? Řekl bych, že právě vyklíčily. Ty by jsi měl, před přepnutím na květ, nechat aspoň 3-4 týdny vyrůst (minimálně). Ovšem za tu dobu budou ty 3 zbývající 2x větší. V jedné skříni to asi nevyřešíš.
Dlabi
no to asi fakt nevyresis protoze tam ty tri sou mopc rozrostly!

ele mas tam vubes nejaky vetrani to je sakra dulezita vec!!!.

PS: teoreticky by to slo udelat tak ze dejme tomu za 1tyden zacnes ty tri kytky nejak zetmivat (kamos pouziva velkou krabici od televize takze ty budes svitit 18/6 a ty tri velky musis kazdy den na 6 odinek zakryt tou krabici nebo je dat treba na WC (proste do tmy)
ony zacnou kvest a ty dve male porad jeste porostou no a az je dorostou tak das 12/12 a mas to.

to je jedine co me napada:)
nobody4
Shrneme to nač jses ptal. Po přepnutí vyrostou tak o 1/2-2/3. Takže se mi zdá, že je nejvyšší čas u těch velkejch, ale ty malý jsou fakt moc malý. No vono se nic nestane, když ty prcky necháš vykvést, ale budeš mít na každý max na 1 špéééééé. Myslim, že bych si to přepnul, zkusil vykvést, a na příští sklizeń si vychytal nejmíň 6 stajnejch kytek.
Vejška 4koule od kytek, tak ideálka je 20-30cm (stínidlo s odtahem). Pokud nemáš odtah tak kolem 40-50cm (efektivní dosvit kolem 50cm u 400W)
Nakonec teplota. Třicítky a vejš, je fatk už moc horko a to i s větráním. Bez větrání se dál nehneš, určitě si ho pořiď. Držim palce N4
Galendor
hmm......, s tym tydnem bych taky souhlasil. Pak to teda prepnu. Co se tyce vetrani, tak tam je, (neni na fotce moc videt). Odsavani z lampy jeste nemam, nesehnal jsem zatim sklo. Videl jsem akorat v obi plexisklo, jakej na nej mate nazor? Ty maly jeste urcite prepinat nebudu, zkusim ty velky prenaset do koupelny. ..Diky moc..
Galendor
Jinac co byste mi mohl nekdo rict o polystyrenu (jak vidite mam s nim oblozenou skrin) a jeho odrazovosti na svetlo? Diky. Gal.
breeder
nebo je tu jiná varianta:

počkáš tak 2-3 týdny, něž ti dorostou ty dva orange-mazary, mezitím ti ty tři ostatní nonamky vyrostou docela brutálně,
toho se nesmíš zaleknout a jen je zastřihovat, abys je postupně srovnal s těma orange-mazarama
(tím budeš mít i nějaký nadbytečný klony pro svý kámoše),

- lampu můžeš zatím dát 40-70 cm od vrcholků kytek, teď jsou stejně ještě malý a tolik energie nepotřebujou,

- samožřejmě je důležitý větrání-chlazení, na nějaký PC větráčky se vy... a pořiď si nějakej výkonější - cca 150-250 m3/h,
je to dost, ale čím víc, tím líp, zvlášť teď když jsou ještě malý,
pro ně je teď ideální teplota 20-25st.C

- ve skříni je dobrý mít i otvory u dna a stropu, pro lepší výměnu vzduchu a jako pojistka,
když by se vykrešoval ventilátor

- ale to už všechno záleží jen na tobě
Galendor
To breeder:Kolik je podle Tebe idealni mnozstvi hlavnich(ty spodni nepocitaje) palic? U ty jedny jsem napocital 12, takze kdybych to mel jeste zastipovat, uz by se to brutalne vetvilo. Jinak na vetsi vetrak nemam ted prachy, mam tam 4x maly pc vetrak +1 velkej z pc zdroje a myslim ze to bude stacit.

To all:
Dneska jsem koupil 3mm plexisklo, trochu se tou teplotou vypoulilo, ale zda se ze vydrzi. Teplota je nizsi-ted na 25°C. Takze jeste dotaz, co rikate na plexisklo misto skla a co na ten polystyren jako odraz. material? Thanks Gal.
Galendor
Jeste jedno ilustr. foto z dnesniho dne.

breeder
to Galendor - tak to nenechávej rozdvojovat a normálně větvičku co ti překáží nebo je navíc ustřihni,
nesmíš se toho zas tak bát,

- počet hlavních palic? těžko říct, záleží jen aby měly dost světla a navzájem si nestínily,
zkus si sehnat kolínka na ohejbání kytek a ty tři rozprostři do stran a můžeš zachvíly přepnout

- plexisklo ti moc nedoporučuju, teplem od výbojky se ti zachvíli zamlží
(jestli ovšem nemáš nějakej novej model co neni přímo plexisklo)

- polystyren je v pohodě, stejně máš tak malou pěstebnou plochu,
že odrazu světla ani moc nevyužiješ
Galendor
Breedere s tim plexisklem si mel pravdu, jakoby se zamlzilo a pokroutilo, takze sem ho musel vyndat. No alepson jsem se poucil. Gal.
Galendor
Ze je pol. izolant to vim, ale tohle me nenapadlo. Mozny to asi je. Pridal sem ale(vcera) novej dalsi vetrak a teplota je zatim v pohode 25-26, coz myslim ze v bohate staci. Kdybych treba odendal ty pol. tak by to jeste mozna kleslo, jenze problem je ze uz to tam mam tak ruzne nalepeny a sem linej to davat pryc. Ale urcite dik za radu. Gal


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma