Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
RUMUNSKO: 3 a 1/2 roku za jointa - Klikni zde pro originální téma
Dr.Katz
PRAHA 2. listopadu (ČTK) - Na tři a půl roku do vězení poslal rumunský soud českého občana Vladimíra Chromého, kterého přistihli policisté při kouření marihuany na veřejnosti. Jednadvacetiletý mladík měl u sebe pouze dva gramy marihuany, které by stačily na ubalení zhruba čtyř cigaret, píše Mladá fronta Dnes(MfD) s tím, že v Česku by za takový prohřešek zřejmě žádný trest nedostal.
Chromému nejprve soudce uložil peněžitý trest, soud vyšší instance jej však posléze poslal do vězení. Mladý Čech se proti rozsudku odvolal. Není již sice ve vazbě, ale Rumunsko opustit nemůže, dokud o případu nerozhodne nejvyšší soud.
Chromý měl v září začít studovat na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. V srpnu odjel na prázdniny do Rumunska. V parku v Brašově vykouřil marihuanovou cigaretu s partou Rumunů. Všimli si jich tajní policisté, kteří cizince sledovali do hospody v jiném městě. Tam pak Chromého zatkli jejich uniformovaní kolegové. Přistihli jej, když kouřil další cigaretu marihuany. Podle obvinění ji nabízel i dalším lidem u stolu.
Za drogové delikty lze podle MfD v Rumunsku uložit až osmnáctileté vězení. "Tady se v boji s drogami sází na tvrdou represi," komentoval pro list přísný postup rumunské policie a justice český velvyslanec v Bukurešti Radek Pech. Chromému podle něj navíc přitížilo, že kouřil veřejně. "A taky se neprokázalo, že by marihuanu koupil až v zemi, takže mu připočítali ještě pašování," dodal.
leary
cocots, rumuni su hlupaci. Podobny pripad sa stal ceskemu obcanovi pri nakupnom vylete do nejakeho polskeho mestecka. lenze on si v nohaviciach joint (jeden!!!) zabudol od nocnej "parby" a prave ten mu uplne nahodou vynuchal policajny pes. Navyse mu v aute pod nohami spolujazdca nasli gulicku hasisu (0,7g), co mu tiez velmi nepomohlo. Mal si ist kupit nejaku lampu a na obed chcel byt doma. v polsku pobudol (teraz neviem presne) ale viac ako rok. Clanok bol publikovany v "Masurkach" asi pred 1,5 rokom
virus
tak to je docela sila...blby je kdyz treba u nas se to da vokecat na vlastni potrebu,ale v rumunsku...debilove!!!
Lemarc
no je vidět, že to maj z rumunska trochu dál z balkánu do Evropy. No hlavně at mu to dopadne OK
PORSCHAK
Jo to je pech.
Holt vozit s sebou huleni v zahranici je nebezpecny, to je jasny, vzdy se k vam budou chovat jinak, nez k tuzemcum.
Rada tedy zni: Nehulit vsude za kazdou cenu.
tovarisc
No jo Rumunsko, tajný policajti, horký hlavy a na hovno zákony, a na víc sou rumuni proti čechům vysazený pamatuju si jak byla v TV nějaká kauza s českým podnikatelem kterej v rumunsku koupil fabriku a chtěl podnikat a propustit nějaký dělníky ale to se nelíbilo předákům odborů tý fabriky, něco na něj svedli nějaký podvody a ten možná sedí dodnes. Já bych tam nejel ani kdybych musel. Vůbec se nedivim EU že je nechce v první vlně přijmout protože tohle NENÍ demokratická země.

FUCK ROMANIA
adihash
zlatý Čechy!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma