Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
TESTY NA THC NA ŠKOLÁCH! MŮŽEM SE BRÁNIT??? - Klikni zde pro originální téma
FREEHAND
Rozkřiklo se u nás, že se budou ve školách dělat testy na trávu. Tak by mě zajímalo, jestli máme možnost nějak se bránit, nebo spíš právo testy odmítnout?! Přece si snáma nemůžou dělat co chtěji?!! Nebo jo?

Děkuji vám velice, snad nečeká mě věznice...
Dlabi
jestli je ti 18 tak pokud reknes ne! tak proste NE.
ale jestli si mladsi tak musi rict to NE rodice ne?? nebo nejak tak to je, to ale nic nemeni na veci ze je proste yfakujes a na zadny testy nepujdes:) tak bych to videl ja.

nebo na ne jdi a az to zjisti taki jim proste rekni ze cadis co ti muzou vyrazej te za to?? to bych nerekl...
Ernest
Jestli jses na zakladce, tak bych to neresil je to jedno s ty te proste vyhodit nemuzou. Jediny co se mozna stane pokud na ty testy pujdes, ze se to dovi rodice, ktery by se to stejne jednou dovedeli.Myslim si ze nekdo ve skole vas chtel postrasit, nebo neco podobnyho a rekl vam tuhle kravinu. Ty testy nejsou podle me zadarmo a je to uplna zbytecnost a nic to neresi. Jsem zvedav jak dopadnes.
virus
jo,podle me je to taky blbost??Proc by to skola platila?co by z toho mela??Pak napis jak to dopadlo...
Dr.Katz
jo jasně, testy na trávu :-)))) tak u toho bych chtěl být. já myslím že by se musel zašít i nejeden učitel aby na něj nepřišli :-)) samozřejmě je to blbost, trapný pokus o zastrašení. ty testy bych chtěl vidět. to by asi museli každému vzít krev nebo co. tak proč ty testy nedělají policajti na cestách?
Ant
Zdravim

Tak za prví THC se ti v krvy drží kolem měsíce což by znamenalo že testy jsou zdatně neoběktivní..... za druhý jeden takovej test příde asi na 2000,- což pochybuju že je škola ochotná zaplatit za každého studenta ve škole to by asi brzo přišla na buben....... za třetí proč by to dělaly k čemu by jim to bylo ????!!! Takže bych se toho NEBÁL :D
hans von aachen
hm, jak to tak vypadá, zase chce ňákej politik nebo úředník zakrejt svojí neschopnost tim, že bude brojit proti hulení. no myslim, že tendle typ lidí v takovejhle iluzích můžeme klidně nechat, vodpálit si špeka a pořádně se zařechtat, protože z týdle země nikdo ganju žádnym způsobem nedostane a buď za to bohu dík...
zrovínka poslouchám Petera Toshe a ten zpívá: "don't drink too much if you cannot take it, it's better if you smoke marihuana...i wanna get high, so high,:-)) ... chacha, a v týdle náladě ať mi někdo klidně dělá testy na cokoli
FREEHAND
No vono de vo to že se nám tam jeden kluk přehulil a byl s toho celkem poprask a podmínečný vyloučení. Ty testy by se měli dělat i na jinejch středních školách než je ta naše, ale na druhou stranu, naše škola nemá na topení, tak pochybuju že by měli na testy. Ale možná nemáme na topení protože škola šetří na ty testy.
ja se jich nebojim, mě je to jedno, příde mi to jako dobrá možnost říc rodičum že hulim tu "zlou a špatnou marihujánu"
Ale maj na to vůbec právo?
Dík za rady, du na špeka.
Čaras!
to ant: Test za 2000Kč? To si nemyslím. Někdo mně říkal, že u doktora je nabídka na udělání testu a stojí to kolem 200! Ale nevím to teda jistě no.
iJoJo
Tak jednak, tie testy su znacne nespolahlive (tie lacne uz uplne), jednak sa daju lahko obist (nik Ta nepojde kontrolovat an WC ci si to vycural ty) a navyse, NIK, ale NIK ta nemoze donutit tie testy robit. Si slobodny clovek a je to len na Tebe, co si so svojim telom robis (totiz existuje aj nieco, co sa vola Deklaracia Ludskych prav). Testy sa daju kludne odmietnut, tak ako testy na alkohol ci urcenie otcovstva.
Pokial by sa stalo, ze Ta nejaky vyucujuci zdrapne a proste Ta tam dotlaci, tak ho za to mozes smelo zalovat, a ver mi, problemy bude mat ON, nie ty.
drinker hulič
spis je pravdepodobnejsi ze se tim myslela ta razie se psama a PCR. za drzeni travky ktera by se nasla uz by problemy bejt mohly zatimco thc nalezeny v tele ti muzou hovno udelat protoze muzes argumentovat ze ses toho nadychal treba nekde v hospode kam sis sel pro lizatko a ... fuck off!
Carverman
Tak jsem si nějak tak serfoval a na co jsem nenarazil! Test na THC! A ani neni tak moc drahej... tady vám posílám odkázek: http://www.drugtestsuccess.com/inst...htm#specificity fakt nevim komu to k cemu je... akorát tak pro buzeraci lidi, který nic špatnýho neprovedli.... jo jo, takovej ted svet je...
Charles
Czus vsichni,
mozna by jste si meli rozmyslet,jestli chcete hulit,nebo chodit do skoly.
Drum´n´basstard
...heheh...bych rek´ , ze delat woboje je taky moznost, heh, nevim jak tam u vas, ale i ve skole to muze byt dobry kotel...

No a k tem testum: u nas na skole to prej ma vypadat tak, ze pokud zjisti profesor behem vyucovani, ze ses scazenej, tak te pry na zaklade formulare podepsaneho rodici muze vzit na nejakou kontrolu, pre ve skole za tebe prej ruci skola...jojo...takovej bordel v tom je...vzdyt na nase nema ani ( jak uz to nekdo rek) na topeni...

Zaverem : proste strasi-strasi-strasi...!!!

_____________

adios...groweros...

viridis
----1-2-3-4-5-6-7-8.....9.......10 ! nefunguje to, furt jsem nasranej !

2 Charles: nazdar, asi jsi to psal ve spechu (neni omluva), ale to Tvoje: "by jste si meli rozmyslet,jestli chcete hulit,nebo " nesvedci o tom,ze vis o cem pises.
Kriteriem pro navstevovani skoly a jeji uspesne zvladani je snad neco jineho, ne !?!?!?!?!?! Mohl bys mi prosim vysvetlit, jak souvisi huleni a skola ?
Kdysi jsme do skoly nesmeli chodit napr. s vlasy presahujicimi limec - a taky jsme se mohli "svobodne" rozhodnout. Vysvetli mi prosim tu souvislost - pro poradek - take, prosim.

Predstav si podobne absurdni zakaz (narychlo se blbe vymysli podobna pi*****a), treba...... zakaz chuze bez cepice. A na ulici Te budou buzerovat podobni chytraci: "Jo, to si musis rozmyslet, co chces vlastne delat !" Kdyz slysim podobnou argumentaci, otvira se mi kudla v kapse.

Tolerance zde neni na miste: za podobne manipulace, jsou-li receny vazne, zaslouzi producent poradne do zubu. Mysli-li to zertem, tak aspon do nosu ! Jinak se casem poohledne po dalsim cili a pro zmenu Te presvedci (silou, jak jinak) o cem se mu zlibi. Za prispeni ostatnich, jiz presvedcenych, memorujicich Tvoje heslo: Jo, holenku, zaradit ses mel, to sis mel rozmyslet driv, co vlastne.....
Doprdelesakrafixhimlaleluja, ja chci jen aby mi nikdo nestrkal do zivota nos a hledel si svyho ! Notabene, kdyz ho zivim !!!!

****************************************
*nasledujici uvaha NENI navod! *
2 FREEHAND: Kdysi jsme meli ve skole ve tride na gymlu takovou umluvu: kdyz hrozil pruser jednomu, po zrale uvaze se za nej postavila cela trida. Nechci, aby to vypadalo navodne, ale uvaha: skola, to je souhrn pedagogu, pedagogove uci, ponevadz z toho maji penize, ze. Penize pochazeji tak ci onak od zaku, at primo, ci z rozpoctu. Kdyz vas tak prudej, dohodnete se, ze zlehynka pocadite jednou mesicne (aby test spolehlive nalezl) na nejakym peknym dychanku vsichni. Co myslis, dostanete v pripade pozitivniho vysledku event. testu padaka ? Vypusti si kapri rybnik a pujdou na pracak ?
Nadherny na by tom bylo, ze 1) utuzite kolektiv ;) 2) postavite event. test, nebo spise jeho ucel naopak: dusledkem bude namisto 0% promorenosti promorenost 100%, cimz zaroven ukazete nazorne dusledky prohibice :sun:.

Coz by byl pekny namet na diplomovou praci. Na jine skole.
nobody4
No myslim, že by jsi se divil. Například u nás na škole nikdo nesměl nosit kraťasy nad kolena a tílka (nespolečenské). Pokud jsi byl mužského pohlaví nesměl jsi mít naušnice (viditelně). Zákaz nošení řetězů (řetízek na peněžence, klíčích apod.). Zákaz vstupu do budovy školy s walkmanem (ani do šaten, později byli šatny tolerovány). A to je jen výběr zákazů, bylo jich mnohem víc. Za porušení jakéhokoliv nařízení přišel kázeňský trest což mohlo vyústit až na vyhazov ze školy. Musim říct, že nekolik lidí se ho dočkalo a myslim, že si to nezasloužili.
Jinak to z těma zátahama zkoušeli i na nás. Přivedli si policejního psa. Zátah se konal po velké přestávce. Všechno co jsme měli sebou jsme vyhulili o velký přestávce. Hulili jsme tak, že jsme vyfukovali kouř do cizích skříněk spolužáků jenž jsme neměli rádi. Vim sviňárna, ale byli jsme takový. Prostě jsme si dělali naschvály. Obzvlášť šprtům. No pes běhal po šatnách jak zběsilej a štěkal na hadry těch nejvymazlenějších týpků, jenž v životě neviděli jointa. Prostě hrozný fiasko. Po pár omylech radši fízláci ten velkej trapas ukončili. Od tý doby se nic podobnýho neopakovalo.
Podotýkám, nejednalo se o základní školu. Ani o prvák či druhák na střední, ale až vejš. Všichni huliči z naší třídy absolvovali maturitu bez problémů což se o ostatních až tak říct nedá. Všichni jenž se vídáme pracují na dost lukrativních místech. A musim říct hulí všichni, většina už ne tolik jako na škole, ale rádi si při správný příležitosti zahulí. Musim říct, že nejeden je u policie či celnice. Nejakej hasič se taky najde, zbytek městský a okresní úřady. Prostě tady je vidět, že huliči nejsou blbý.
FREEHAND
Ták to vypadá že f poho.

Sem plnoletej, testy můžu vodmítnout a matroš (už) do školi nenosim. Takže fuck of testy.

Ale ta zima ve škole mě sere furt ;-)

Čaras!
FREEHAND
Jo jak rád bych skusil tvojí metodu utužování kolektivu, ale kde nic neni, tam ani smrt nebere, protože u nás hulí jen pár lidí a jedna půlka třídy neví co to ten joint vlastně je, a ta druhá, vzdělanější, co ví že to je jakási zlá droga nás těžko podpoří.
maslox
Mno neco na tech testech ve skole je prece jenom pravda!
U nas fminulim roce byl takovej mensi pruser vohledne dealovani a spotrebe tvrdsich drog. Tag se rozholi ze si to tady trosku procistej. Testy tady byli coby dup=>cistka musi bejt. gdo se nechtel nechat tag mu promluvili do duse a cuz_koncis.
Jedna kladna vec by tady stejne jenom byla. Huleni tady tolerujou a dokonce vo me vedi ze hulim:) nedavno me sklolnik nacapal jag na zahrade balim brko a byl uplne fklidu. nakonec znej vylezlo ze drif pestoval a mel mega pole:)
mariman
to bude nějaká kravina!!! jak to chtějí dělat??? :eek: všem brát krev??? :flamer: podle mě je to technicky neproveditelný!!! :wink: buďte v klidu!!! :cool:
virus
no,to musi bejt fakt dobra skola...takhle to tolerovat...co je to za skolu??
Dude
no vono to snad tak horký nebude, ještě že sou tady zodpovědný lidi tak neschopný...
na škole v USA - jakmile si pověsil ruce podél těla a dotkl si se holý kůže - nepřístupný
tričko nebo cokoliv s propagací (vobrázkem) alkoholu, drogy - zakázáno
ve škole Školní policajt (vopravdicekej) jehož jedinou prací je buzerovat, prohledávat lidi...
tohle je hovno ještě...
maslox
2mariman> no voni to spis resej zpusobem tady sem do toho nam nachcij> naj na to sestricku tagze zadnej problem vohledne hygieny:flick:

2virus> jo je to fajn :smoker: > naleziste me school je jedna stredni na hajich :smoker:


Era
Na školu upozornit mladé, zostudit, chodit jinam.
Přestoupit. Jako důvod uvést buzeraci.
Já vím, že je to technicky a ekonomicky složitý, ale co byste pro svobodu neudělali? :)
Už vidím, jak se vedení tváří, až mu spadne poptávka.
Jasně, utopie, ale krásná ;)
FREEHAND
Plánovanej termín testů je pryč a benga se neukázali.
Takže to možná byla jenom nějaká fáma.
Čas ukáže, zda zvítězí obušek nad jointem, nebo navopak :-)
oton
pro všechny co straší testama: serte na ně, nikdo vám nemůže poručit aby jste šli na testy, pokuď nejste plnoletý, tak musej mít souhlas rodičů (to už se tu psalo) a pochybuju, že ten souhlas budou schánět, serte na ně, hlavně u vás nesmí hulení najít!

tyto metody se sem donesly zejména z USA, kde je tohle na školách celkem běžný, já tomu soukromě říkám, takovej malej americkej fašismus, kde jim v čele stojí malej fašounek BUSH___SMRT!
marc
ja nevim, ale my sme na stredni hulili furt, vedeli o tom dokonce i profesori a vetsinou to tolerovali. Baleni o hodine (viz Yasmeene), extaze o hodine (viz Yasmeene ) :-)

ale to ad povi sama :-)

P.S. Souromej gympl na P4. Jinak kazdej po skole se dostal na nejakou dalsi.
virus
no tak na nasi skole zatim dikybohu testama nehrozili a myslim,ze ani nebudou...jak profesori tak reditelka vi ,kdo huli a nekteri i neo vic..ale myslim,ze dela jako by nic nevidela..:)ale meli sma na skole (co ja sem zazil) 2 pripady...herak->jeden byl vyhozen ze skoly a druhy bohuzel skoncil mnohem hur...skocil pod vlak..:(smutny
Slut
Ty wago tag řeknete že ste vo wejkendu dali jedno brčo,
že třeba něgdo něco slawil a že to bylo po prwi a naposled bla,bla,bla,bla, nebo neco jinýho, no newim já bych to asi wokecala, sem tagowej typ co wše wokecá , sice sou to krawiny co ze mě padá ale lidi to baštěj, no sice sou něgdy na pochybách ale zasenemaj tu jistotu říct že kecám!!!!

WOKECAT SE DÁ WŠE!!!
ale musí to člowěk umět!!!

Slut
No name
SPS strojni Novoborská, praha 9!!!
pan prof. Svoboda checkuje uplne vsechno, ale huleni je pro nej asi spanelska vesnice
Jestli ho nekdy potkate tak pri chuzi kouka primo svisle do zeme, meri 150 cm a je zly.
jedinyho koho jsem u nas slysel mluvit o travicce je nas tridni, ale ten se nas pokousel odradit nejakou prihodou kluka kterymu uhnila noha, asi nerozlisoval mezi herakem a marihuanou. A potom jeste nase telocvikarka nas varovala, ze jestli nekoho chytne na lyzaku s travou tak ho vyhodej ze skoly. ja jsem si tam vzal 6g a konopnou vodku, 3 flasky gina a 1 vodku. letos jedu konecne na prknu takze se moc tesim!!! Podle me uz to taky musela zkusit, jelikoz minulej rok zacala jezdit na prkne a od ty doby je cim dal vic v pohode.
Jane
..je to nejaky divny...na jednu stranu se jim nedivim, ze ucit tridu vyhulenejch lidi neni nic moc .. berou to stejne jako byste byli vožraly...zřejme... akorat si na vas vymysleli supr zastraseni... nejlepsi by bylo, kdyby jim nekdo vysvetlil jak je to zbytecny a drahy. testy moci jsou uplne na hovno co se tyce ganji.. zjistujou strasne nepresne a co ja vim jsou urceny pro zjisteni opiatu a amfetaminu v moci...pricemz ganja ovlivnuje pozitivni reakci na opiaty.. ale nikdy ti u ni nedokazou, kdy presne si ji kouril..jestli ve skole, nebo az par hodin potom..nebo pred tim...tohle "nemuzou"?! nikdy schvalit, protoze je to blbost...vyhozeny prachy... a nebo vas proste chtej napraskat rodicum... asi nejaka nova protidrogova prevence..??
...es no bueno...
Jane
...nehlede na to, ze kdyz ti nedelaj podrobny krevni testy na drogy..tak ty na moc ti klidne muze ovlivnit i blbej potravinarskej mak..nebo nejaky prasky..ktery obsahovali..to ci ono...

...napada me jen...dej blbci moc a...
Era
Nosit to do školy fakt ne!
Ale: Žádný zákon nezakazuje konzumaci jakékoli drogy. Není to ani přestupkem. Proto za to nemůžete být ani školou postihováni. Jediné, co by škola mohla na základě pozitivních testů udělat je informovat rodiče, případně sociálku. Ale jinak bych klidně dříve, než s testama někdo přijde přiznal, že pochopitelně hulím, ale nenačapají-li mě s tím v areálu školy či na školní akci, není jim do doho nic, nic, nic.
A ještě bych řekl ředitelovi či pedagogovi, že jestli chce vzorek, tak mu nedám, bo nedýluju :)
A jestli budou byť jen strašit tím, že vás za hulení (byť mimo školu) postihnou, tak jedinou odpovědí na to je:"Myslím, že ne, on Vám to už můj právník vysvětlí:)"
nobody4
Takže musim reagovat na tu krev a testy vůbec.
1. Neni potřeba brát hned krev. Příklad: Na hranicích ti mrsknou do ruky indikační papírek nebo setřou pot z volantu řidiče a pokud jsi dva až tři dny před hulil tak jsi v kosočtverci. Samo, že to néjni 100%, ale pokud tímto testem vznikne podezření krev od tebe chtít budou a věř že se jen tak nevykroutíš. Náklady na tyto testy jsou ve větším (500 -1000 ks a více) poměrně malé. Přesně si to nepamatuju, ale typuju kolem 20-50,- Kč.
2. Ještě k tý ovlivnitelnosti, není to až tak jak tvrdíš. Ovlivnitelnost v tý míře o který mluvíš připadá v úvahu je u nemocných lidí. Například přecitlivělých na mák (jak tu píšeš) a věř, že to jen tak nevokecáš. Například pro názornej příklad: mák obsahuje velmi malé množství kodeinu a jeho neůplných variant. Ten se v lidském těle je schopen přeměnit na morfin, ale jen z 30% (maximálně a to pouze u čistého kodeinu). Takže jak je vidět, množsví morfinu, jenž se tedy může nacházet v krvi je i v případě, že by jsi snědl celej pekáč hodně moc makovejch buchet, je minimální. Rozhodně nesrovnatelný s dávkou heráku (a to i po několika dnech). Lidi jenž jsou přecitlivělí, by sice hladinu mohli mít výše (než ostatní po takovým pekáči), ale pravděpodobně by to nerozdejchali a při takovéto hladině by se nacházeli někde na JIP ve slušným komatu a stejně by se to ještě srovnávat nedalo. Nehledě na to, že by o tý alergii věděl tvůj obvodní lékař.
Takže o ovlivnitelnosti myslim nemá cenu mluvit.
Pokud tim ovšem nemyslíš třeba namazat si ruce nějakým sráčem, jenž ty papírový testy neutralizuje. Nebo nechat si nachcat od někoho jinýho (pokud to jde). Budiž, ale krev nevochčijete.
Jediný co se dá dělat, je nebrat žádný drogy a několik dní vyplachovat ledniny, pitím velkého množství vody a čaje. Jo nepijte jen čaj není ve velkým množství až tak ok (krevní tlak, pálení žáhy, "vydrnčenost", až vředy).
Doufám, že tyto informace nebudete nikdo nikdy potřebovat. N4
P.S. : Bylo by to krásný.............


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma