Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
příliš předčasné přepnutí na květ - Klikni zde pro originální téma
danielf
nevíte někdo, jak bych to mohl vrátit zpátky na růst?Kolik hodin svítit?Kytky sem přepnul asi po měsíci, ale sou eště malý.To sem bohužel zjistil asi po třech dnech po přepnutí...
=DODGE=
Nevim to jistě, ale mám takovej pocit, že to ty kytky poznaj až tak po 5 dnech, ale fakt to nevim jistě,...
Al-Ban
Trochu mi nejde do hlavy, žes to zjistil až tři dny po přepnutí. Před těmi třemi dny byly kytí výškově akorát? :D. Jak jsou vlastně v tuto chvíli vysoký a jakou tam máš ještě rezervu na růst? Nevím sice co máš za model (a moc by mi to ani nepomohlo ;)), ale uvědom si, že ti můžou klidně vyrůst ještě jednou tolik i kdybys je teď nechal na těch 12/12.
Jinak jak píše DODGE, třeba to ještě ani pořádně nezaregistrovaly, tak to zkus hodit normálně na těch 18/6 a kdyby se tam přesto už začaly tvořit květy, tak zkus "na chvíli" 24/0 (přesně ti to taky nepovím) a uvidíš.
Total kapor
Stalo sa mi nieco podobne, zle nastaveny casovac, v pohode prepni lampu naspat na rastovu fazu, kytka to prezije, ak sa ti aj vytvoria kvety budu rast pomaly a kvalitu by to nemalo ohrozit.
danielf
no ja sem si rek, ze je uz prepnu a potom sem si to rozmyslel, ale myslim, ze uz jim zacinaly trosicku vylejzat vlasky ale fakt malo.Tak ja je hodim na 18/6, ale doufam, ze nebudou furt kvist.To bych je dost pos.al.Jo a jedu drip bez cerpadel(manualni zalejvani a odtok do nadoby) 400W sodik a 9x(dva sou takovy skoro chciply, takze vlastne 7x) Mazar z rizku.
A este k tomu se jim v pestirne nelibi a zloutnou a hnednou jim listy,ale to je kvuli tomu, ze nemam este vychytany zalejvani v tech rohozich.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma