Meccman |
Tak dneska je kviti v boxe uz 14 Dni. Roste krasne :) Fotky bohuzel nemam neni cim udelat. Dnes zalito 6ml Plagron Grow na 1.5 L odstate vody.
Jak stou siti na SroG ? Aplikovat uz nyni ? nebo az tesne pred prepnutim ? |
|
|
gremlin101 |
Záleží akorát na tom, jestli ti to tam ted nebude překážet, pokud ne a víš přibližně jak chceš mít kyti vysoký, aby jsi to nedal třeba moc nízko a nepřerostlo ti to, tak to tam dej už teď, já jsem to tam měl v podstatě hned od začátku a no problebo... |
|
|
Meccman |
Dnes sem nainstaloval Sit :D Fotky dodam az bude cim je udelat. Jinak Kytky sou 16 den na 20/4 a asik za chvili prepiname na 12/12 :) |
|
|
Meccman |
Krasny Vecer :D
Obracim se s prozbou .. Kamarad si sehnal nejakou vybojku aji s predradnikem. Pry od kamarada _ Ta vybojka je nejaka divna SHC 150W coz se mi zda k pesteni nevhodne .. Nebo snad ne ?
Chtel by sem jen nazor nejakeho clovicka co by mi vysvetlil rozdil mezi mym HPS 150W a jeho SHC 150W
Diky _ :P |
|
|
Meccman |
Dlouho slibovane Foto .. :P |
|
|
Meccman |
Sit na SroG Pomalicku prorustava .. |
|
|
Fajnšmekr |
podle me to ma moc maly oka to pletivo... |
|
|
Meccman |
to letivo ma 2 Cm oka . Malo ? Lepsi sem nesehnal ale pokud to bude na P*cu tak budu muset vymenit . |
|
|
Meccman |
Zdravim ..
Tak kyticky sou uz 3 den na 12/12 _:) Foto dodam . Zalivky Algra Grow . 5ml.
Dotaz . 3 den po prepnuti na interval 12/12 se otevreli parkrat dvirka a na kviti svitilo svetlo kdyz meli zrovna tmu .. Vadi jm to nejak ? |
|
|
Meccman |
tak po delsi odmlce sem si zase nasel cas aby sem aktualizoval :D Kiti je na kvetu krasnych 12 dni :) Krasne se obsipaly .Akorad jediny problem co se vyskytl je ze tech 150W vazne nestaci .. Do budoucna urcite veci Wataz .. :) jinak fotky jeste stale nemam ale dene na tom pracuji aby byli :D Zalevam co 2 dny Alga grow / Bloom 6ml/ 4ml :) |
|
|
Meccman |
Tak kyticky maji za sebou 3 a pul Tydne .. zacinaji se obsipava kristalky .. Mnam :) Konecne mam Foto tak se kuknete :P |
|
|
Meccman |
Nepouzivam Pachovy filt a i ve 3 tydnu kvetu citim jen lehky zavan Kviti a to jeste pri otevirani boxu . Mam to otestovane i na zbytku rodiny .. Sem stoho mile rad :) Genetika Chronic *mnam* :)
Foto --> Oudoor kytka ktera byla na nakvetani na 2a pul rtydne dana do boxu a vcera dána z5 ven :) Snad ji to nebude najak moc vadit . . |
|
|
sirup |
nemas tam nejak malo listu? |
|
|
Zlosin* |
Zdarec taky se mi to nějak nezdá....:whip:
Nezdá se ti že hnojíš zbytečně moc?a mění se ti tam vzduch? |
|
|
|