Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Afghan Kush 600w - Klikni zde pro originální téma
Martenros
Zdravim po dlouhe dobe mistni komunitu, mam dotaz ohledne naseho growu...Fotky jsou ze 50.dne kvetu (40dni od nahozeni sisticek). Problem je v tom, ze jak byly ty obrovsky vedra meli jsme v boxu za svetla 34c a za tmy tak 30...takhle to bylo asi tyden a mam pocit ze se kytky zasekly...Listy vypadaj zdrave ale prijde mi, ze za posledni tyden vubec nenakynuli, neztvrdly, zda se mi dokonce ze jsou i malo osypany...Zalivku davame vetsinou obden a to 2x s hnojkama (bloom, pkcko) 1x pruplach, jedem hlinu light mix...Melo by to kvest 45-55dni, a proste mi prijde, ze je to hrozne pozadu...Nejaky zkusenosti? Muzou se kytky takhle zastavit aniz by se neprojevily zadne jine nemoci bo tak neco? Meli bysme zacit proplachovat nebo tomu jeste nalozit a sledovat spise barvy trichomu nez to co pise seedbanka?Btw by melo jit o 100% indiku, takze jsem cekal tvrdy palice a ne takovy vetrovky jak se to zatim tvari... Dik za kazdej koment
Zdar.. Hele no já sice ted jedu Master Kush,takže příbuznou,ale koukam že to vypadá uplně stejně. Už ho jedu po třetí a zatim jsem byl vždy spokojen.. Esli mužu trochu poradit tak ještě bych vydržel, já ho nechal kvést cca 65dní a udělalo to dost. Ty šišky vypadali na chlup stejně a nebyli to žádný měkoty,když to vyschlo a vytvrdlo,no paráda,stejská se mi po tom.......:))
tomas2pet
Ahoj kolego.
Můj názor je že samozřejmě záleží na dané genetice, jak se chová třeba v tvém případě.
Jinak všeobecně sem se setkal s názorem, že při vysokých teplotách ve dne je menší osypanost výsledného materiálu. Ale 34 není zas taková tragedie, spíš bych viděl problém tech 30 v noci.
Co se týče té tvrdosti, tak asi hodně záleží na genetice, a dobře vybraném phenu.
Rád si poslechnu názory ostatních.
T25.
Apartman
citace:
Původní příspěvek od tomas2pet
spíš bych viděl problém tech 30 v noci.
T25.


Čao, jj-myslim si to samé-v květu by měla být teplota v noci tak okolo 17, 18C-ideál-v přírodě taky nebejvá na podzim, ba dokonce ani v létě venku 30C za tmy :eek:-to potom kvete blbě, je to snad i ve FAQu.
Martenros
Ok snazime se s tim poprat, bohuzel jde o podkrovni byt, kde kdyz je venku 30c, je i tam 30c...Takze tyhle kola okolo leta jsou vzdycky problemovy:( No a myslite, ze ta kytka se da jeste do pohybu, nebo to je tak, ze kdyz se jednou sekne tak konci?
Ono
Ahoj. Podľa mňa vyzerajú v poriadku, tie teplá ich asi trochu brzdia a aj šišky môžu byť kvôli tomu redšie, ale inak by som dal na radu Machomana (trpezlivosť je polovica úspechu growingu), pridal by som im nejaké P-K a sledoval.:)
psychonaut
citace:
Původní příspěvek od Apartman


Čao, jj-myslim si to samé-v květu by měla být teplota v noci tak okolo 17, 18C-ideál-v přírodě taky nebejvá na podzim, ba dokonce ani v létě venku 30C za tmy :eek:-to potom kvete blbě, je to snad i ve FAQu.



hmm tje pravda! AE, kdyz to tak vezmes tak nekde v noci muzou teploty dosahovat tky celkem vysokych teplot i za noci... rozhodne bych tu teplotu srazil 30C za tmy je fakt hodne a je pravdepodobne ze kytkam nedovoluje plnohodnotny vyvoj kvetu. Stim seknutim, neboj vbc se nesekla ona na sobe este hodne pracuje:) to casem poznas ;)
Martenros
Zdravicko vcera pokoseno 60.den kvetu...Uvidim jak to bude zkurovat, ale obsypany to je malo a ty sisky jsou tak napul tvrdy:( Pridavam foto, zkuste tipnout koolik toho bude:)
340g.Zajimava genetika,preji at chutna!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma