Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Projekt - "symbióza STROM" - 2010 by Pepas :-)) - Klikni zde pro originální téma
Pepas
Zdravím growers,
po pěstu z minulého roku jsme se rozhodli s kámošem, že vyzkoušíme kromě tradičních políček taky něco trochu ve stylu hard-core.

Projekt "symbióza strom" je vlastně normální pěstování na stromě, ale bez hrubšího ubližování stromu jako to dělali jiní z threadu: Outdoor Pěstování » Pěstování na stromech např: hřebíky, šrouby, řezání špice stromu atd. Jediná úprava bylo prořezání větviček o délce 10 - 25 cm a průměru 2 - 3 mm za účelem dobré dostupnosti místa. Na uchycení desek a kýblů ke stromu byly použity převážně provazy, občas i drát. Největší vychytávka mi přijde ta smička, kterou jsem tam vyvázal na uchycení karabiny na batoh a mě, když pracuju s kytkama.

Nejprve jsme udělali z boku (3 - 5 cm odspoda) pár odvodňovacích děr, proti utopení kytek a další díru 10 cm odshora pro zavlažovací knot. Kýble a 2L pet lahve jsme oblepili černou látkou, aby nesvítila na stromě ta bílá barva.
Zavlažování je řešený pomocí zahradnických knotů, jeví se poměrně funkčně, každá kytka vypila cca. 1/2 flašky vody / týden. Nejsem si ale jistej, jestli by byly knoty schopný vytáhnout si při suchu všechnu vodu z flašky.

Osazenstvo - 2x White Russian :frog: (pokud jsem to nespletl s jinejma řezama, který frčí na ostatních políčkách)

Hnojiva :leaf:
Biobizz - Grow + Topmax
Atami - PK 13 / 14
SUPERTHRIVE - stimulátor růstu i květu- směs 5O vitamínů a hormonů

(fotky nic moc zaostřený, příště se budu snažit udělat lepší) :-))
Krychle
kdybys radsi misto vitaminu, hormonu a stimulatoru koupil poradnou hlinu:rolleyes::faq: kdepak jsi to naskrabal? nekde na poli? v tomhle tezkym hnusu necekej nejaky extra vysledky;)
psychonaut
citace:
Původní příspěvek od Krychle
kdybys radsi misto vitaminu, hormonu a stimulatoru koupil poradnou hlinu:rolleyes::faq: kdepak jsi to naskrabal? nekde na poli? v tomhle tezkym hnusu necekej nejaky extra vysledky;)


souhlas kvalitni substrat je zaklad kamo.. :faq: Kazdopadne bych k tomu koupil i klasickou hnojku na kvet...
tommyswels
jo jo přesně tak..
dannet72
kazdopadne to opravdu stoji rychlou zmenu .....
Pepas
citace:
Původní příspěvek od Krychle
kdybys radsi misto vitaminu, hormonu a stimulatoru koupil poradnou hlinu:rolleyes::faq: kdepak jsi to naskrabal? nekde na poli? v tomhle tezkym hnusu necekej nejaky extra vysledky;)


Uvidime na podzim, pravdepodobne s tim uz nic na strome neudelam, zkusim vic zahnojit, ale aspon pouceni na pristi rok. Dikes :-))
plast1ck
tim , ze to vic zahnojis tak to nespravis... nebud linej vem alespon 50l kvalitni hliny a splhej nahoru(jeste neni tak uplne pozde).. Vsak ony ti tu namahu vrati.

Budu ti drzet palce..
ganja-steve
taky si myslim,ze ten substrat stoji za ho*no. kdyz uz sis dal tu praci....urcite se ti to vyplati. Byla by to skoda to v tomhle nechat. Jinak hardcore treeclimb:D
Pepas
citace:
Původní příspěvek od ganja-steve
taky si myslim,ze ten substrat stoji za ho*no. kdyz uz sis dal tu praci....urcite se ti to vyplati. Byla by to skoda to v tomhle nechat. Jinak hardcore treeclimb:D

Jj, tree climb byl hardcore, hlavne kdyz jsem tam lezl 3x po sobe s kýblema za hnojivem. :-D
Jinak substrat uz menit nebudu, zajedu se v sobotu podivat, jak to vypada po bource a na prostrihani. :-))
Pepas
Tak jsem to byl prostříhat a zalejt. Celkem mě překvapilo, jak hezky ztloustly po těch bouřkách stonky.
plast1ck
skoda no.. dokazu si predstavit jak se tam krasne leze s 30l hliny :-)

jestli pojedes i pristi rok treeclimb tak se prosim na ten substrat nevyser,,,a mozna trosku vetsi kyble.

jinak k+ (lidi by se meli vratit na stromy :-) )
Pepas
Diky za K :-)) Uz se tesim na podzim, hlavne co z toho vyroste.
Puvodni plan byl vytahnout tam kyble na lane, ale kytky uz byli celkem velky a vetve na strome dost husty, takze jsem to tam tahal v batohu na zadech. Byla to celkem makačka tam lézt 2x s kýblama + 1x s kanystem vody a hnojiva. :-D
Jinak ten substat je hlina z kompostu, takže doufam ze to bude aspon trochu v pohode. Substrat by me stal celkem dost, takze bysme se z ceny za hnojky 1100,- posunuli někam k 1800,- a stejně by to vyšlo jen na ty kytky na stromě. :-(

Skvělý taky je, že asi 200m od stromu teče potok, takže nemusím na kole tahat 15km vodu, to bych se asi dost posral. PET flašky mám skovaný ve starým dutým pařezu nedaleko od stromu, takže vozím akorát nůžky a hnojiva. :-D
Krychle
75l predhnojeneho substratu stoji asi 120-130 Kc, samotny se na pestovani nehodi, takze bys ho jeste naredil tou tvoji uzasnou hlinou a mel neco pres 100l zeminy, kterou s prehledem naplnis dostatek kyblu;) jenze to je moc prace vid? kdybys nebyl liny a prestal svadet svou nechut udelat neco navic na nedostatek penez, mohl jsi mit daleko lepsi vysledky..ale to je tak kdyz nekdo je moc chytry a dela jen to, co si mysli ze je nejlepsi;)
takze nez se priste zacnes na neco vymlouvat, zvlast na to ze bys vyhodil za substrat 700,-:rolleyes:, tak se zkus zamyslet jestli opravdu nebylo v tvych silach s tim neco delat;) nazdar
Pepas
Dnešní cyklo výlet na strom opravdu bomba. Tak vyjedu a po 2km si vzpomenu, že sem nevzal foťák. Si říkam: "Tj fuk tak to jednou bude bez fotek, houby se stane."
Ujedu dalších 5km, pauzička... kurva co to tady syčí. Nějácí čůráci rozflákali v okolí tolik skla, že jsem už píchnul podruhé za 10 dnů. Tak to se kurva vyplatí! Zpátky jsem ujel asi tak 4km na skoro prázným kole a pak tlačil přez celý město jak největší kkt... growing FTW!
Pepas
Tak dneska konečně na stromě. Bylo úplně nádherný počasí. Hezky foukalo, strom se pořádně houpal, ale za to parádní výhled. Kytky začaly trošíčku vadnout v tom vedru, no zavlažování přez knot z petky prostě nefunguje. Jinak ta druhá kytka se mi nezdá a začínám si myslet že je to BigBud ... ještě se uvidí.
Cau Pepas, prave sem zacal sledovat tvuj grow a velmi me zaujal, urcite jak tu borci pisou je skoda te hliny, hlina je proste zaklad tak se vyplati do toho investovat i kdyz je to za pakatel, jinak to vypada dobre, jestli se ti pomichali rizky tak je to vazne skoda :) je dobre vedet co kouris nebo o co se staras. Tesim se na fotky ;) At rostou
Pepas
-> Knofl ->
Cau, no ta hlina neni zrovna znacky ideal ... skoda ze v Grow shopu meli jen ten substart od BioBizz, mno nenapdalo me jit do mistniho zahradnictvi pro substrat, ten by byl asi levnej. Jinak by se tu do mě pan Krychle nemusel tak navážet, že se jen vymlouvam a mohl by si zkusit sam udelat grow na stromě, tak aspoň zjistí kolik to dá práce. :-D
Jn, tak to pomichani zase tak moc nevadi. Rezy byly akorat BigBud a WhiteRussian takze se to pozna, ten rus akorat roste proste nekde jinde. Zda se mi to ze to fakt bude nakonec ten BB, roste totiz uplne jinak a nechce se tolik vetvit jako to dela rus, takze asi dostane FIMkem a bude z toho taky klidovej keř. :-D
Fotky budou někdy příští tejden, pokud budou pokračovat tyhle slunečný dny, tak už možná ve středu pojedu zalejvat.
Growu zdar a hlavne at si kazdy sklidi jen to co zasadil. :-))

edit Krychle: sry za OT, ale neda mi to nereagovat: drahy chlapce, kdybys tu byl o par let dyl, mozna bys vedel, ze ten kdo se tu do tebe navazi, ma za sebou roky zkusenosti s podobnym snazenim jeho kritika je jimi podlozena..dal se s tebou nehodlam bavit, neumis priznat chybu..nejdriv dospej a pak se vrat se neco naucit;)
Pepas
Nazdar bazar, tak jsem se dneska hezky projel podívat na kytky a zalejt. Už měly sucho, ale ani nezačali vadnout. Dostaly pořádněj nášup železitý vody z potoka, Biobizz Grow a taky jsem tam dneska hodil vitaminy a enzymy. Trošku prostříháno a na WR jsem střihnul FIMkem - doufám, že se zadařilo) 2 nejvyšší vrcholy. Tak uvidíme, jak se to bude vyvýjet dál.
Fotky 123 - WR; 45 - BB
Pepas
Dnesni predvecerni vylet na strom!
Kytky byly trochen povadly a to vcera prselo ... :-( Mno tak jsem je zalil. :-D Zatim zadny velky rust od posledni navstevy, tak jsem tam lupsnul jeste jedno FIMko na WR. Big Bud byl sice povadlej min, ale je celkove takovej zpomalenej, mno uvidime na konci prazdnin jak to bude vypadat s nakvitanim. :-D

Edit1: Foto 1, 2 - WR; 3 - BB
Edit2: Až se stavím někdy o prázdninách za kámošem do skleníku, tak postnu taky fotky, co nám to jede za plantáž ve skleníku. :-D

Edit3: -> Krychle -> Uznavam, že hlína neni optimální, ale na tom stromě se s tím už opravdu nic dělat nedá. Nadruhou stranu se musím pochválit - svítí a fouká tam celej den. :-D Stačí dodat hodně vody a myslím, že to pojede dobře i bez luxusního substrátu.

Edit4: Dneska už snad všechno, na týden odjíždím. :-D
Pepas
Včerejší výlet na strom,
jak na kokota celej tejden co jsem tu nebyl smažilo slunko jak sviňa, takže většina listů seschla a opadala. Mno víc to odnesl WR, BB snášel to sucho trochu líp,ale vrcholky jedou všechny pořád v pohodě. Tak jsem zalil, trošken obral suchý listí a kytí rostou dál. :-))
Editek: :leaf: Foto 1, 2 - White Russian, 3 - Big Bud

btw: Casem postnu fotky jaky nam s kamosem rostou ve skleniku. :-)) :love:
Pepas
Tak, po všech různých výletech, dovolených a kurzech se konečně dostávám opět k pěstingu. -> Nastupuje 10. denní školení kytek, protože teď na ně budu mít čas. :-) Tak se těště na nový fotečky!


BTW: HLEDÁM DÁRCE/PRODEJCE PYLU!!! Piště PM pls! Určitě se dohodneme.
figaro
Čau, tak jak to na stromě pokračuje?
Pepas
Ahoj, byl jsem na stromě tenhle víkend, ale nevzal jsem foťák, poprvé jsem hnojil 1/3 Grow + 2/3 PK13-14. :-( Doufám, že to ještě v týdnu stihnu nafotit a pohnojit.
Big Bud už pomalu ukazuje preflowers, takže by mohl začít jít brzo do květu. Jinak oproti Rusovi je trochu menší, není tolik rozvětvenej a zaštipování FIMkem z něj sice udělalo taky keřík, ale prostě to není ono (Big Bud jsem na políčku na zemi nezaštipoval a vypadá mnohem líp). White Russian je nezmar, pořád se větví a 2x FIM z něj udělalo opravdu nádhernej keř podle mýho gusta, sice ještě neukazuje ani preflowers, ale kdo si počká, ten se dočká. :-D

Jakmile přestane pršet, tak vytáhnu kolo a pojedu udělat nějáký fotečky. :-)
PLANTER
no koukam ze nejsi zadenj prebornik v pestovani na stromech ... mel bych jeden dotaz jak často a kolik v průměru si tam lil vody ?? k+
Pepas
Tak jsem se na strom dokopal dneska po obědě. Sice mi cestou trochu sprchlo, když jsem si nabíral vodu z rybníka, ale jinak fajne výlet.
Kytí vypadají k světu, mno posuďte sami, jinak WR už má taky preflowers a BB už ukazuje první blizničky. :-D Jaká krása ...
-> PLANTER
Jinak k vodě, zavlažovací systém pomocí knotů je napiču a nefunguje. Takže když svítí celej tejden slunko, tak je potřeba zajet tam aspoň jednou a každej kytce naklopit 2L vody. Když prší, tak je to v pohodě a jedu třeba jednou za 14 - 20 dnů. Záleží, jak vyjde počasí.
Editek: 1-4 White Russian, 5 Big Bud :beer:
Pepas
Mno, tak jak na největší svini se mi dneska povedlo si při scházení schodů zvrtnout kotník, takže sedím u PC, bolí mě levá noha a zejtra ráno si solím pěkně k doktorovi! :( Uvidím co mi na to řekne, jestli dostanu sádru a budu v prdeli, nebo budu moc lézt na strom a tak po skalách vůbec! Projekt ohroženej neni, protože včera ještě pršelo tzn. že mám týden do návšetěvy ... mno snad budu v pohodě, pěstu zdar! :frog:
Pepas
Tak tady máte fotky Rusáků, ta teplota a vlhko se jim moc nelíbí, mno jinak už začínají kvést ... mrkněte sami.
Pepas
Tak a tady máte Bug Bud a jako bonus skvělej výhled, kterým se vždycky rád kochám ...
Pepas
Dnešní návštěva stromu, dokonce trochen svítilo sluníčko. :D Pak jsem se projel taky do skleníku za Pipinem. Mno, tak tu máte fotky a zkoukněte to ...

Fotky White Russian - strom
Pepas
Fotky Big Bud - strom
Pepas
Tááák, a tramtadaráááá
tady máte Early Girl ze skleníku od Pipina .... :leaf:

Edit by Pipin: TZdravím, tohle je důkaz toho, že hlína, kterou si tolik shazoval je schopná ze sebe vydat pěkné kytky. :cox:

Edit by Pepas: Pipi tu nema ucet, takze to tu vzkazuje asi tahle, díky za pochopení. :winner:

Edit: Tak přidávám smoke-report. Kytí sklizena v půlce září, 10 proplach vodou a občas ještě přidán do zálivky peroxid vodíku. Po otevření sklenice se line jemná vůně čistého konopí. Kouř je jemný v krku vůbec neškrábe a velice čistý (bez pachuti hnojiv). Stav nabíhá postupně, super high, energický a celkem i společenskej model, skvěle usměvavej skleník. Trvání je minimálně 2 hodinky, záleží na množství spotřebovanýho materiálu. Jak high příjde, tak taky v pohodě odezní bez dalších následků a vypatlanejch dojezdů. Skvělej model pro občasnější huliče, jak jsem třeba já. :)

Edit 2: Přidávám fotku semínek, sorry že je to přez igelit, ale nechtěli se mi vysejpat ven. :)
Pepas
:help: Ještě jeden takovej zajímavej dotaz, teda možná až problém:

Nevíte někdo proč se mi ty horní lístečky divně zbarvují do fialova???
U těchdle modelů jsem nikdy nic podobnýho nenašel ...
H.U.L.
Asi zimou. Když je jim kosa tak můžou zfialovět i kytky který nejsou z modré rodiny...
Dev1lagain
Co takhle teploty?Zima tohle dělá s každym modelem :) I třeba v noci
Pepas
Mno, tak je pak jasný. Protože to valím tady na Vysočině a ještě k tomu na stromě, kde pořád fouká ... nadmořská výška bude asi okolo 650 m. n. m. +/-
No díky moc, je to pro mě hafo zajímavej poznatek ... :) Tak to asi nechám růst a zrát až do prvního sněhu, aby měli kytí dost času dozrát, když jim je zima. :D
Pepas
Tak včera jsem byl zalít na stromě, jasně bylo vidět, že byla kytkám zima, hlavně teda na Rusákovi. Tam jsem doknce našel hezky zfialovělej list od zimy, je to poznat ají na pestících. Mno Bud je na tom o poznání líp.
Počasí už nám zase přeje, tak by mě zajímalo, kde máme ty skeptiky co psali že to letos nedozraje ... :D

Fotky White Russian
Pepas
Další nášup, tentokrát Big Bud
Pepas
Teď večer jsem se byl projít se psem a objevil jsem dobrej strom na příští sezónu pro 1 kýbl. :banana:
Je to buk. Hnedka jsem si ho musel vylézt a zjistil jsem že po dešti to opravdu neni prdel, protože ta šedá mokrá kůra je pěkně slizká a kouzavá. Štěstí že mi nohy klouzaly na střídačku a ne obě na jednou, to by byla větší haluz! :baseball:

Mno, ještě nevím jesli do něj pudu, protože není moc vysokej a světlo by měly kytí od východu slunce jen tak do 13:00, což na strom není moc. :D
Pepas
Dneska, na stomě foukalo, skoro pršelo, byla kosa a málem mi zamrznul ají foťák. :D Mno abych to shrnul, našel jsem na BugBudu jednou malou plesnivou paličku uplně dole, jinak je Rus i Bud zdravej jak řípa, až na tu zimu. I v tomhle větru všechny větve drží a zádná se zatím nezlomila. :-)

Vidím to tak na 3 týdny a kosa, na stromě není kam spěchat, když to vůbec neplesniví.

Fotky White Russian, opravdu jedna z těch bělejších odrůd :D

Edit: Mno fotky nic moc, byla mi zima a taky kromě té jedné s bleskem bylo málo světla a ještě už se tam nemůžu na ty větve nasoukat abych to pořádně vyfotil. :) Takže tak :bandit:
Pepas
Fotky Big Bud, vypadá že tu zimu snáší mnohem líp, ale za sluníčko by se určitě nezlobil.
Pepas
Lidi, jak byste to viděli se sklizní? Venku se dělá hezky, já bych kytky klidně nechal aspoň do 20.10. Co vy na to? :)
:rejp:
BloodyBeer
Zdar

Pokud ti to neplesnivi a kytky vypadaji ze by jeste chtely par dnu tak urcite -> nizke teploty tomu moc nevadi kdyz uz je to na konci kvetu :-)

at to roste
Pepas
Dnešní, asi jeden z posledních výletů na kole.

Kytím se slunko líbí a za odměnu se konečně začali nafukouvat. Tak koukněte sami.

Předpokládaná sklizeň cca. 20. 10. :leaf:

Fotky - White Russian, ta zima z něj udělala fialováka :D
Pepas
Tak a tady je Big Bud!
Sice jsem oběvil dvě další plesnivý paličky, ale myslím, že to do 20. taky vydrží. Jinak by šel na kosu už teď ve středu. :)
Pepas
Jak to vidíte se sklizní teda vy? :rejp:

Bojím se trochu plísně u Big Budu, protože ve skleníku už je z 80% zežranej od plísně, tak aby aspoň ze stromu něco bylo. :-D
SirChiko
Ja by som to uz skosil :), predsalen pocasie vonku sa len zhorsuje...
Pepas
Nevím, tady na Vysočině stále svítí sluníčko a když jsou kytí na stromě, tak mi nevadí ani přízemní mrazíky. Asi počkám a uvidím.
:popcorn: přece jen větší pálky jsou lepší pálky :goldcup:
Lukinak
no pořádně to promysli, předpověď nevypadá dobře, zejtra se má začít zatahovat a o víkendu chcát. má to cenu? někde i sněžit. tet když svítilo slunce tak to k něcemu bylo ale tet uz se to na kitičku projeví spíš negativne ;) toť můj názor ;)

hlavně bych se bál ty plísně :rolleyes:
Zambathan
já ti to řeknu takle: Když objevíš (nevim jestli to zkoumáš nějak precizně, já sem měl 6 kytek, tak sem to tak rychle projel, a potom při sklizni mi málem vyletěli oči, kolik tam tý plísně bylo) nějakou plíseň, tak si myslim, že se bude jenom rozšiřovat, ať to máš na stromu, nebo ne, a kdyby ne, tak ber na vědomí, že v noci je pod nulou. Já si myslim, že bys to měl skosit co nejdřív, za těch pár procentek víc vyzrálosti ti to nestojí, abys neztratil všechno. Jinak je ten fialovej rusák brutální rozhodně K+ a dobrej nápad ;) příští rok asi taky pojedu
Pepas
Ahojte, všem moc děkuju za názory ohledně sklizně a v neposlední řadě taky za Kčka. :)

Po prozkoumání předpovědi počasí , lunárního kalendáře (23. 10. je úplněk) a vašich názorů, jsem se rozhodl, že zkusím kytí nechat do úterý, protože v pondělí a úterý by mělo být ještě hezky.

V úterý pravděpodobně seknu, doufám, že bude Bud málo plesnivej, protože odolnost vůči plísni je opravdu nulová. :( Rus je opravdu v pohodě a zbarvení do podzimních barev jsem moc nečekal. :D
Aladin
Zdar,já mam big buda a zatím žádná plíseň.Je to asi tím balkonem proto tam prakticky neprší a když svítí slunce tak docela dlouho.Už bych ho mohl sice sklidit,ale nějak jsem to nevychytal s hnojením,a nechci aby to tam bylo cítit,musím to ještě zalít final solution a pak ještě pár dní počkat,a prolévat a prolévat.Akorát ty mrazíky mi dělají starost.Jinak,máš to hezký.
Pepas
Ahojte, tak včera proběhla sklizeň!

Big Bud byl trochu plesnivej na některejch větvích ale odhadoval bych tak 20% max. Rus naprosto v klidu.

Na kytkách je vidět, že jsou přelitý, protože tam celou neděli pršelo. :-(

Foto 123 White Russian
Pepas
A tady posílám Big Bud. Kytky už visí na půdě, ve středu je otrimujeme a rozstříkáme zbytek Early Girl ze skleníku. :)
Kulda
Ten Big Bud je paradni. Rusak mi přijde moc řídkej. jinak pěknej grow:)
Pepas
Ahoj, díky moc za názor! Zkouřeností je na tom ale rus líp, nevím proč ... Dneska nebude čas (mám stužkovák), ale příští týden se stavím za kámošem s foťákem a dodělám výnos a smokereport. :D
Pepas
Tak, konečně jsem se dokopal k nafocení suchýho hulča, abych taky ukázal, jak to vypadá na váze a napsal trochu smoke-report. :-)

Big Bud- nezapře se, že je to kříženec skunku. Hustá chuť, chvílu nic, no a pak najednou boom a jste na papriku. Líbí se mi styl, jakým zhuluje. :D
White Russian - klasika už z minulýho roku, rychlejší náběh, ale o trchu kratší, zato euforičtější účinek. Maximální spokojenost.

Výnos: BB byl v trošku menším koflíku, takže okolo 30g na té kytce bylo. No a WR okolo 35, přesně jsme to nevážili, protože se prostě něco spálilo hned. :)

Fotky: 1,2 Big Bud
3,4 White Russian
5 - 3 nedozrálý budy ze skleníku (byly toho 2 takovýhle krabice) - ostříháno a bude hašík přez vodu (vstupní materiál cca. 1000 g pálek a listů), foto report zase někdy jindy. :P
MojeMalickost
Jezisi vyndej to z ty papundeklovy krabice. Za mesic z toho mas preschly seno. Fakt papir. krabice nee.
Pepas
Vklidu, viselo to v mraze na půdě. Krabica byla jenom na přenos. Ostatně to je všechen materiál na hash, takže ten se ještě jednou dočká vody a na hulení to určitě není. :)
(: FRODO :)
K+ máš to pěkný ... příští rok asi taky zkusím :) - ale s nějakou pořádně odolnou odrůdou třeba Hollands Hope od DP nebo něco podobného...
Pepas
Ahoj, díky za pochvalu.
-> Frodo: Musím předem upozornit, že to dá spoustu práce, hlavně zalejvání je pruda :D, ale výsledek stojí za to. Hulčo mi chutná a moc pěkně zhuluje. S odrůdama máš pravdu, Big Bud trochu plesnivěl (bylo to asi hlavně špatným počasím), ale Whire Russian byl naprosto v pohodě a odolnej.

Ještě přidávám 2 poslední fotečky největší palice, kterou si schovám na příští sklizeň pro srovnání. Takže v podstatě zakládám něco jako "archivek" vlastních výpěstů. :leaf:
ganja-steve
kamos letos jel venku taky WR a maximalni spokojenost. zadna plisen, stihlo to vcelku dobre dozrat a fungovalo to moc dobre


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma