Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
2. indoor 3x Skunk #1 125w CFL + 40w - Klikni zde pro originální téma
Zdravim growers,
tak sem tu zase. Zacatkem bych chtel rict neco o svem 2. kole. Puvodne melo jit ciste o pokus vytvoreni fem. seminek, ale nakonec sem si rekl co se budu srat se seminkama kdyz tu sou rizky ;) Takze asi proto jen 3 kytky. Nadruhou stranu oproti predchozimu growu bude mit kazda trochu vic mista tak treba to prospeje. Oproti minulemu growu se toho moc nezmenilo. Jedine co, ze sem pridal 2x 20w usporky na prosviceni mista objimky, jelikoz sem si vsiml ze rostlina co rosta na tomto miste svym vynosem byla nejchudci, do 3. growu bych chtel poridit 150w sodik, ale to az na podzim ;)
Parametry pro lidi co nesledovali muj 1. grow... de o 140x50x40 box, poridil sem novy odtah 290m3/h Euro3, grow-mix (hlina), 125w usporku RED ! + tech 40w ted, cely vylepeny bilou folii a home made pachac ktery budu na kvet predelavat, hnojim plagron A+B, nezda se ze by jim vadilo ze je to do kokosu.
Kytky uz sou asi v 3 tydnu rustu , moc to nesleduju ale mezi nami, rust neni tak zazivnej jako kvet :) v nejblizsi dobe budu prepinat, kytky uz sou pekne roztahane po celem boxu + udelano kazde kytky minimalne 5-6vrcholku. Budu se tesit na komentare a pridavam nejake fotky jak sem vyresil osvetleni.
novy vlhkomer + teplomer, nemuzu si ho vynachvalit :)
3 tyden rustu
3. tyden rustu
JJ, s těma menšíma CFLkama je to doprej nápad taky jsem ten defekt vypozoroval.. Jak jsi je tam uchytil? Na První jsi si nstavil laďku docela vysoko..:)) Budeš mít co dělat..:D A neuvažoval jsi třeba o silnějším světle? Právě to 200W CFL? Pojedeš nějakou techniku, nebo to opět necháš free? Zatim J88
Jestli myslis 1. grow tak ten se povedl no, ty svetla sem tam uchytil uplne normalne takovym zeleznym ''elkem'' s kterym uz sem koupil ty objimky (k tem mensim usporkam) pak diry do stinidla a jen si to omerit a odvrtat ale to uz je ti jasny :) a o tom silnejsim svetle, CFL uz asi urcite ne, spis premyslim na 150w sodiku ale jak sem psal v uvodu, to nejdriv do 3. growu ale to hodne predbiham, tohle dojedu v tomhle setupu.
Takze casovac uz je nastaveny na periodu kvetu, takze ted dobihaji posledni hodinky rustu, zejtra sem hodim foto jak vypadaji 1. den kvetu :) myslim ze celkem pekny, dneska me kazdopadne velmi potesil muj outdoor, nebylo by od veci to checknout ;) zatim pic a at vam rostou !
Takze dnes sem holky prepl na kvet :) samozdrejme jeste neni nic videt, odjizdim na 4 dny pryc tak jim trochu zvednu lampu, protoze dostanou chut se tahnout :) Holky sou takove dost ''nepodkladane'' jak sem se snazil 3 kytky roztahat po prostoru ale myslim ze se mi to vcelku povedlo. Vypadaji zdrave, snad jim nic nechybi. No posudte sami!
1. den kvetu
1. den kvetu
Banány
knofle nechci ti do toho moc kecat, ale blíží se hranice doby dokavaď máš ještě šanci si je hezky poohýbat a využít co nejvíc svitu úsporky. doporučil bych síť :david:
Tak po tydnu zase prichazim ;) dal sem na radu Banányho a zkusil sem sit, nemam s tim zadnou praxi, takze kdyby to bylo k nicemu aspon je to zkusenost, pridavam jednu fotku ze stavby a druhou kdy sem do site kytky zapletl ;)
7 den kvetu zde,
mam dilema, prostrihavat nebo jeste ne ? Ted mam namysli horni listy, pokud se pozorne podivate vrcholky tam sou ale nektery sou celkem zastineny. Btw. konecne se ke me dostal digital takze normalni fotka ;)
dogg128
skus ohnút tie najvišie vršky ešte čo to len ide a bude to fajn :)
MojeMalickost
Aha, ani sem si nevsim ze jedes dalsi kolo. Big Up za pokus o scrog a dokopeni usporek(ty muzes dat este niz ne?).

A listy urcite nestrihat, to tak posledni tejden nebo tak. Muzes je ohnout nebo prehodit do jineho ocka(jak rika dogg ty nejvyzsi vrcholky). Ale zda se mi ze si tam tu sit dal pozde. Je dobre to propletat treba i pred prepnutim, priste to bude zase lepsi...
jj sit prisla asi pozde, ale co se da delat, vsechno chce praxi, aspon sem je trochu usporadal, trochu teda poohybam ty listy a uvidime jak to dopadne :) uz se tesim az to zacne poradne siskovatet, poridim si na to i novej digital takze uz nebudou ty blbe fotky z mobilu ;)
Takze po necelym tydnu sem zase zpet s mensim updatem, kytky uz pekne siskujou, ale co je hlavni, poridil sem si konecne digital takze ''Nazdar!'' fotkam z mobilu :) Jeste s nim moc neumim takze tam sypu ruzny ty rezimi jak to prijde pod ruku. To se casem vezme do oka. Kytkam sem vzal nejvetsi listy a do ocka z dratku je prichytil ke stonku. Neskutecna makacka ale co bych pro holky neudelal aby meli trocha svetla. Takze:
13. den kvetu zde ;)
13. den kvetu
Zdravim growery a growery co umiraji v tomto vedru stejne jako ja :)
Prichazim dnes s dalsim updatem, cas bezi, ted sem 10dni nebyl u kytek, staral se bratr a krasne to zvladl, no budete moc posoudit sami. Dnes je 28. den kvetu a holky musim rict, vypadaji nadherne, mozna lip jak v minulem kole v teto fazi. Nevim co dal bych vam tak rekl, hnojim uz maximalni davkou Plagronu cocos A+B, teplota se tak nejak drzi okolo 30 stupnu. No neni to prdel doma udrzet. Tak zatim se loucim a budu se tesit konecne na nejakej koment ;)
28. den kvetu
28. den kvetu, podruhe macro
Ahoj.. Jsou hezké.. Jak dlouho je ještě necháš, než kosa? Šlo by nějaké makro? :)
No necham jim asi tak tech 60dni kvetu, podle toho jak budou vypadat. Minule kolo sem mozna trochu uspechal tak to nechci opakovat :) Nejaky lepsi macro sem hodim pristi tyden z dalsiho tydne kvetu.
35. den !
Prichazim po dalsim tydnu a mam tu up z 35. dne, holky uz krasne cukrovani, a prvni chlupky uz hnednou, rekl bych ze o neco driv nez v pripade chronika, myslite ze to muze byt tim teplem ? Maji tam pres 30 stupnu u vrcholku. Kazdopadne kouknete, komentujte, sledujte ;)
Zatim cau a at rostou !
35. den kvetu, macro
35. den kvetu, dalsi macro
MojeMalickost
No nerikal bych tomu macro ale budshot ale je to pekne.

Pokud se to trochu nafoukne tak bude i rozumnej vynos. Ale pocukrovane to mas pakne.
Kvetem a Zrajem !
po 10ti dnech prinasim dalsi up a je tomu presne 45 dni co holky zacly kvest ! dneska slecnam nachystam posledni poradny obidek a pak uz jen voda ;) davam jim poslednich 10-15 dni a pak kosa. No jo uz se tesim :) Bohuzel doplacim na velikost boxu a na to ze na holky nejde poradne ofuk, sou slabe a palicky pomerne velke, kdyz otevru dvere, obcas nejaka ta palicka vypadne ven, no co s tim nadelam, nechapu jak sem tam minule kolo narval 4 kytky. Jinak prinasim fotky a uz se tesim na nejakou kritiku ! Zatim zdravim a at rostou ! asi se ted kazdy venujete ourdooru, no nedivim se ;)
45. den kvetu, nejaka ta palicka
MojeMalickost
No kritizovat neni moc co. Pekne ti to finishuje. Tipl bych ze sice bude znacna cast slabsich spodku ale i tak. Pekne je to pocukrovane.

Priste zkus scrog planovany od zacatku a pomalu se budes blizit k maximu co jde ze 125(+ nejake drobne) dostat.
Prichazi 54. den a posledni update pred kosou ! :) uz mi tecou sliny a myslim ze se neni cemu divit. Nektery palice uz se neudrzely a uplne si lehly takze priselo na provazek kterym sem je uchytil do normalni polohy. Uz 9 dni polivam pouze vodou a listy odspodu pekne opadavaji. Myslim ze za tyden, priblizne 60. den kvetu bude ten pravy cas na to je seknout. Takze si uzijte posledni fotecky kdy sou holky jeste ''na nohou'' ;)
54. den kvetu a dalsi foto.
a posledni ;)
dobrá prácička, jen mi tam přijde bejt ta síť tak trochu naprd, ale proti gustu žádnej.. :) já jedu třetí round ákáček, sem v druhym tejdnu květu, bohužel bez foťáku, ale přál bych si to podobný jak to máš ty :) tak přeju pěknou sklizeň, vidim tam tak 50-60, pýs!
k te siti, no naprd jak se to vezme, ja sem s jeji pomoci umistoval palice na mista kde je tak nejak chci mit vlastne pocelou dobu kvetu, vzdy nejakym dratkem, provazkem prichytit k siti a bylo po starostech, takze si myslim ze sem ji aspon nejak vyuzil, je to paradni pomocnice kdyz manipulujes s kytkama :)
jinak puvodne jeste nez sem zalozil tread tak tyto kytky mely byt na zkousku na vyrobu fem. seminek, nakonec sem od toho upustil kdyz sem si domyslel ze mam vsude po ruce rizky, na co seminka, a kdyz uz seminka tak regular :) nemluve o tom ze by se fem. seminka nemusela povest a 3 mesice placani elektriny... i kdyz tech par w je celkem zanedbatelnych
!!! 61. den kvetu a prichazi KOSA :chef: !!!
tak a je to tady, holky dozraly mysilm ze do moooc uspesneho konce, palicky se obsypaly, nafoukly, no myslim ze vic sem si nemohl prat, barvu maji myslim krasnou, s kosou sem to snad neuspechal jako minule kolo, posudte sami ! Hned po kose sem jim prostrihal listy a nasledne povesil do boxu kde budou pomalu, za tmy schnout.
Myslim ze tento grow se mi povedl vic nez muj 1. Bylo o jednu kytku mene tak sem zvedavy na vynos, ale i kdyby byl horsi, hodnotim to lepe. Dale VYHLASUJI TYPOVACKU !!! nic vic nez K+ asi nenabidnu ale tak bych byl rad za typy ! Pod tento prispevek pripojim fotografie aby ste meli podle ceho odhadovat ;) Takze se budu tesit ! zatim cau a at rostou !
Jedna palicka na mych oblibenych novinach
Porovnani s krabickou kterou uz asi znate ;)
A celek uz hlavou dolu, rozsvitil sem jen kvuli fotce, jinak schnou za tmy samozdrejme, ale kdyz nad tim tak premyslim, mozna by nebylo od veci na ne nejakou dobu svitit, treba by ty spodky trochu dozrali, no jindy to mozna zkusim. Jinak slecny meli pres Kosou dva dny tmu a krasny 14 dni flushing !
mikael
Moc pěkně vypadá tvoje úroda tipuji 44,7897g ale přeji víc!
PLANTER
70,5g ať chutná :rasta:
burk
čau
moc povedený....
a já to vidím na pěkných 85g
ať se daří K+
MojeMalickost
Bez stonku to bude takovych 63 ge :) Skunk je pomerne vynosnej model.

Ale mel bych nekolik poznamek. Chybou urcite bylo ze si rostlinky nezastrihl.(nemylim se ze?) Mas tam velke mnozstvi spodku ktere budou opravdu mizerne kvality. Usporka nema sanci prosvitit vic jak nekolik malo cm. Kdyby jsi zastrihl(muzes prubnout klidne fim) par nejspodnejsich vetvi urval hned v zacatku, dal tam driv sit, kyti roztahl a vyplnil sit beze zbytku mohlo byt mnohem vetsi mnozstvi "vrcholovek". Opravdu s tema usporkama jsou pouzitelne jen ty palice co maj prime svetlo. Ja mam ve zvyku out i in orvavat takove ty malinkate vyrustky, nebo i male vetve uplne dole na kytce ktere dle meho jen ubyraj energii vrskum.

Zkus si prolizt par growu(treba od Srooga v sini slavy), vzdelat se ohledne scroogu a pristi grow muze byt uz opravdu kvalitni. Kazdpadne pod 125 CFL jet SoG nebo Bush ci jak to nazvat je neefektivni.

Snad neznim jako ritopich, snazim se o konstruktivni kritiku :) kazdopadne to mas pekne...
Zatim diky vam vsem, rosliny sem zatrihoval, spodky sem trochu holil jinak jich bylo vic, na zacatku kvetu sem je prostlihal, nektry ty nejzdatnejsi co se mi zdaly ze by z nich neco byt mohlo sem tam nechal. S indoorem si asi budu ted muset dat nejaky cas pauzu nez se to v rodine uklidni ale pak bych chtel rozjet uz nejaky sodik ;) precejen ta usporka je vazne jen takovej mazlik.
Tak a je to tu :) po tydnu suseni muj 2. grow definitivne konci.
Palicky sem po tydnu obral ze stonku a ted je bude cekat dalsi leharo v krabici, kazdopadne sem material zvazil a bylo toho myslim si krasnych 61.50g tim pade vyherce !MojeMalickost !!!
S pestovanim si pudu muset ted dat na nejakou dobu pauzu dokut nenajdu nejake prostory kde bych mohl mit box. Doma uz to nejde, kazdopadne outu se pristi rok budu venovat mnohem vic ! Zatim cau a dekuji vsem kdo sledovali tento grow ! AT ROSTOU !
MojeMalickost
:) Moc se omlouvam za nasledujici spam :)

Jooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Moje prvni vyhraná tipovačka :) :) Gratuluju k výsledku, vypada to moc pekne, skoro jako kdyby mi to tu vonelo. A v outu si to uzijes. Sice to stoji vic casu a usili ale je to neco uplne jineho.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma