Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
plíseň v 9. týdnu - Klikni zde pro originální téma
re:bit
Zdravím mocnou komunitu,

vyskytl se mi závažný problém, který bych nikomu z Vás nepřál... dost sem toho tady pročetl, ale přesto potřebuju poradit.

Setup je:

vlhký sklep (díky zk.......u počasí), skříň s podstavou 0,5m2, lampa 400W sodík, odtah TD500 ze sklepa do komínu, ofuk 2xPC ventilatory, substrát plagron grow mix, model PPP (od kolegy odzkoušena doba slizně 10 týdnů), hnojiva biobizz, před 10 dny ošetřeno kuprikolem.

Už sem tam pár kol odjel a vše bylo ok, bohužel mi asi ani příroda nepřeje a na elektronický odvlhčovač nemám momentálně peníze :(
Včera sem kytky podlil odstátou vodou a pořádně je nezkoumal=chyba, předevčírem byly čisté.Jsem u druhého květináče z deseti a už mám odstřihnuto a previcurem ošetřeno 8 ložisek šedé plísně.Nechám je aspoň dva dny doma kde vlhkost jen při deštích lehce přesahuje 50%.

Má otázka zní co dál? Sklidit či nechat dozrát na slunci a zatemňovat? Za každou radu děkuji!
darxtar
zdar, osobne by som to nechal dozriet nakolko viem, ze poriadne nedopesteny matros stoji za hovno a tych par dni je pre chut i ucinok velmi dolezitych. Ak mas moznost presunut kytky do prostredia, ktore nebude podporovat plesen, urcite tak ucin, aj za cenu zatemnovania. Dokonca aj keby mali byt tyzden v uplnej tme, bude to pre vysledok lepsie, ako predcasna kosa. Drzim palce v tejto situacii dufajuc ze si s nou poradis.
re:bit
dik za podporu, budu zatemňovat, dnes sem našel je dvě nová "malá" ložiska, mam ochotnou rodinu a spolu to snad zvládnem, sušim nenapadene časti, ktere musely byt odstraněny tak zo par dni dam smoke report... jinak mě to ale moc mrzi :( dnes semm cely den sledoval vlhkost ve sklepě a nepřesáhla 55% tak to vypadá nadějně, ale je mi jasné že se to na kvantitě ale bohužel i na kvalitě projeví... btw. před dvouma týdnama mě i mou milou dobře zkouřil jeden čoud tak to snad jakštakš dopadne, jakekoliv další poznámky a zkušenosti vítám, všem Vám přeji krásné prožití pekelně horkých a dusných dní, snad je trávíte někde u vody a né jako já u sledování šíření plísně... peace ;)
apfel
Kontrolovat kontrolovat kontrolovat. Horní palici při sebemenším napadení ihned sundat a zachránit z ní co se dá. Plíšeň se už většinou ke spodním palicím nešíří, takže můžou vesele dozrát. Ale zase kontrolovat.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma