Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
BIO LR#2/AK47, Sour 60, G13HP/Lowryder BIO - Klikni zde pro originální téma
ThunderFuck!
Zdravím

abych nepletli jabka s hruskama a bylo vse prehledne a tak jak ma být zalozil jsem novy thread s autoflowering odrudou Lowryder#2 x Automatic AK 47.

Male info

Kvetinac: pouzil jsem pytel od substratu abych dosalnul co nejvetsi vysky (hloubky pro koreny. pytel ma 45 cm.

Substrat: pytel jsem naplnik z 4/5 substratem ktery pouzivam akorat sem pridal vice popela a nahoru jsem dal cca 10cm vstvu substranu na vysev a mnozeni aby se kytickam pekne prokorenovalo a meli velkou zasobu zivin na pro rust.

Misto: hned vedle dalsich 5ti modelek. misto je slunne ale kryte pred nezvanymi hosty.
ThunderFuck!
Prvni rostlinky zacali vylezat na svetlo 28.5

31.5.2010

Pytel 14ks







Truhlik 3ks










7.5.2010 10ty den rustu. prvni prihnojeni BioSevii Grow ( opravdu mala davka jen obarvena voda)
ThunderFuck!
18ty den rustu.
ThunderFuck!
23. den rustu. cekam kazdou chvili na perflowers:) co jsem sledoval u ostatnich threadu tak by meli zacit:)
ThunderFuck!
24. den růstu.

Kyticky presne jak hodinky dnes ukazali pohalvi 3 kyticky. 3samci:) sou krasne a silne ted je na case je presadit a pozorovat jak se budou vyvíjet dal.
ThunderFuck!
25 den

ukazala se 1. samicka.

makro perflowers
ThunderFuck!
26. den

foto celku + makro perflowers.

zatím sem si jist na 100% s 2ma samci a 1 samickou.

dalsích 14 kyticek zatím nic neukazuji.

jinak dnes dostali 3ti zahnojeni dnes pomlau prechazíme na kvet BioSevia Grow + Plagron Bloom.

jinak sem prinest od kamose 2 samce LR2/AAK47 na selekci samcu zatím 4 kusy:)
ThunderFuck!
27. den

dnes jsem presadil 5 samcu na samotku.
ThunderFuck!
Zdravím, male info
dnes mi prisli dalsi autoflowing semena:) konkretne se jedna o:

Sour 60 5ks
G13xHash Plant x Lowryder 10ks
Auto Ak 47 20ks

Sour 60: http://en.seedfinder.eu/strain-info/Sour_60/Mdanzig/ je to krizenec Lowryder x Master Kush x Blueberry x Sour Bubble. zatím toho o nem moc nevím ale nakveta v 21 dny a dozrava 60 dnu od vyklicení

G13xHash Plant x Lowryder: ta o tomto sem toho moc nenasel:( tyhle semena jeste nejsou stabilizovana takze se nemusi obevovat autofloving je to rozdelana prace kterou je potreba dokoncit:) zatim sem nasel jen ze to nakvita 33 dni po vykliceni a zraly je cca 73 den vyska kolem 50 cm vic sem toho nenasel http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=64408

Auto Ak47 tak to uz asi neni potreba nijak predstavovat:) http://www.headsite.com/automatic-a...seeds-268-p.asp

ohned jdu na kliceni:)
ThunderFuck!
33. den

nejvetsi kytky maji 16cm zacali se krasne vetvit a u nejstarsich se zacinaji tvorit prvni blizny:)
ThunderFuck!
selekce samcu. uz ma jeden tip ale nechaem se prekvapit jeste je brzy na zavery:)
ThunderFuck!
Zdravím, male info:

Sour 60: 100% klicivost do 24hodin 5z5 zasazeno do kbeliku 45 litru snad jim bude stacit:( prvni 3 dnes vykoukli na svetlo:)

G13hashplant/lowryder 100% klicivost ale trvalo jim to 72 hodin:( dnes pujduo do zeme.
ThunderFuck!
39. den
ThunderFuck!
Zdravím, v selekci samcu mam jasno vyhral samec ktery zacal jako druhy a je i vzhledove nejsilnejsi vice foto.
1. Foto vybrany samec

2-4 zbytek samcu
ThunderFuck!
Sour 60 1.den
ThunderFuck!
G13 hashplant/lowryder

dnes jsem zasadil nakliceny semena. trvalo jim to sice dlouho ale 10z10
ThunderFuck!
AutoAK47xLowryder2

46.den takze kyticky nasm zacali krasne nakvitat. Samce jsem sklidil a ted se susi i papirovem sacku. Dnes prijde i na opyleni. Na semena jem vybral samicku ktera nakvetla nejdriv presneji v 24. dni. Kyticky maji od 22cm nejmensi po 32 nejvetsi. vice foto:)
ThunderFuck!
47. den.

makro. bohuzel z telefonu:(
ThunderFuck!
SOUR 60 9.den

dnes sem poprve zahnojil. dle rady ne rustovym ale kvetovym hnojivem s kapkou biosevie Grow. Rostlinky roustou krasne vsechny jsou stejne velke zaim nepozoruji zadne odlisnosti jedna jako druha:)

1. fotka Sour 60

2. foto porovnani s LR/AAK47 SOUR kbeliky maji steny obsah i povrch. SOUR60 9.den LR2/AAK47 10.den.
ThunderFuck!
Zdravim. Tak opyleni asi probehlo uspesne. Blizny na ktere jsem nanesl py shnedli a zacali se nafukovat. Vzhledem k tomu ze u ostatnich se nezacalo dit nic podobneho tak se asi rizene opyleni povodlo a zbytek bude bez semen:)
ThunderFuck!
Sour 60. 12.den.

zdravím, tak tyhle kyticky jedou jako z vody. Velikosti sou srovnatelne s Lowryder2/AutoAk47 v 18.dnu. diky podrobne fotodokumentaci muzu krasne porovnavat. da se rict ze kyticky se zatim vyvyjijeji o 40% rychleji:)
ThunderFuck!
AutoAK47xLowryder#2

53.den

Zdravím, tak se nam to zacina pekne cukrovat:) a hlavne vonet 5 kyticek voni ovicne 2 nejmensi smrdi jako Lowryder#2 co jsem mel:) dnes jen makro myslim ze konecne kvalitni:)

Nejvyssi rostlina






Indikove pheno









Sativové pheno









Tvorici se semena:)
ThunderFuck!
SOUR 60 15.den

Zdravím, tak tyto automatiky rostou jako blazen:) myslim ze nebude problem se dostat nad 50cm kyticky uz pravidelne dostavaji hnojiva kapku biosevie grow a hlavne hodne PK 13-14. Nejvissi rostlinka ma 20cm to bude asi samec:) ostatni jsou od 16 do 19cm vysoke.
ThunderFuck!
AutoAK47xLowryder#2 56.den

Zdravím, u indikoveho phena zacali hnednout blizny ve vetsim mnozstvi zacali dozravat obe 2 kyticky. Jeste je docela brzy co jsem koukal v ostatnich threadech tak 80dnu minimalne. Tohle indikove pheno nese vic znaku Lowrydera#2 nez autoAK47 voni i jinak hodne mi ho to pripomina ten mi dozral kolem 60.dne tak uvicime:)
ThunderFuck!
Zdravím, dnes probehne sklizen obou indikovych phenotipu. cekal sem jeste cca 4 dny ze to proplachnu final solutione ale kyticky maji podle mne optimalni zralost na sklizenmi jiz dnes, nebudu je nechavat zbytecne prezravat odpoledne foto ze sklizne:)
ThunderFuck!
AutoAK47xLowryder#2 57.den

takze dnes sel pod kusu prvni lowryder:) voni krasne uz se nemuzu dockat:)
PLANTER
zdar můžu se zeptat v kolika si to měl litrech? myslim Lowryder#2 x Automatic AK 47 díky ja mam ted lowkillery 5 kousku v 12l tak nevim no.. edit:jj zatim moc pekny predrkmy a ty sour 60ky ale nemas ve 40l ne? to nevipada ja jenom ze jich je taky 5..
ThunderFuck!
citace:
Původní příspěvek od PLANTER
zdar můžu se zeptat v kolika si to měl litrech? myslim Lowryder#2 x Automatic AK 47 díky ja mam ted lowkillery 5 kousku v 12l tak nevim no..


Zdravím, zmerene to presne nemam ale je to pytel od substratu cca 45-55 litru hlavni je prostor na hloubku pytel je vysoky cca 50cm. Vcera byla sklizena takova prvni vlastovka ten zbytek bude o dost zajimavejsi:)

Zdravím, k tem sourum, jsou v kbeliku d barvy 50 litru sice to neni upne po vrch ael 40litru substratu tak jiste bude:)
Montana23
Ahoj máš to pěkný chci se zeptat jak ....třeba pršelo...schovával si je...nebo si je nechal na dešti...prej ty automaty...snadno plesnivý...
ThunderFuck!
citace:
Původní příspěvek od Montana23
Ahoj máš to pěkný chci se zeptat jak ....třeba pršelo...schovával si je...nebo si je nechal na dešti...prej ty automaty...snadno plesnivý...


Zdravím, U nas prselo jen ze zacatku cca do 20.dne kdyz to rostlo tak tomu dest a vlhko nevadilo naopak.potom tu vubec neprselo jen nejaka prehanka. vcera kdyz byla bourka tak sem je schoval do skleniku ale je to pracne prenaset porat tam a z5 take je uz necham dojit ve skleniku.
ThunderFuck!
AutoAK47xLowryder#2 59.den
ThunderFuck!
Sour 60 19.den

Zdravím, tak tento model roste jak zbesili. Velikos je od 20 do 30 cm. za 3 dny by se meli zacit ukazovat perflowers tak jsem zvedav jaky bude podil samec/samice zatim bych to tipoval na jednoho samce ale jeste je brzy:)
ThunderFuck!
Sour 60 23.den

zatim se nam zadny samec neukazal mam strach ze ani nebude:( semena by meli byt regular ale asi to budou same samicky:(:( Jinak vyska je kolem 43 cm myslim ze nebude problem se dosta na 70 cm+ vice foto
ThunderFuck!
AutoAK47xLowryder#2 63.den

Dnes jsem sklidil druhe indikove pheno
ThunderFuck!
jeste marko:)
ThunderFuck!
AutoAK47xLowryder#2 64.den

Zdravím, tak dnes jen spatne zpravy:( pres noc se s objevila plysen:( kvuli destivemu pocasi byli 3 dny ve skleniku aby na ne neprselo ale i tam moc vlhky vzduch:( napadene palicky sem ostrihal a mista osetril slivovovici. asi je dnes budu muset sklidit:(:( nastesti sem opyloval jen spodni halouzky kytek protoze sem mel strach ze by nebyli dozrale semena. 3 sklidim uplne cele a ty 2 opylene do pulky. jedine pozitivum je zese pekne nafouknou palicky a semena lepe dozraji:)
ThunderFuck!
AutoAK47xLowryder#2 69.den

Takze dnes vsechno sklizeno.poslednich asi 8 dnu sem zalival jen Final soulutionem a jde to hoodne pozna kytky jsou silene orosene(vecer makro) a maji krasne sladke aroma. 3jsem sklidil uplne a 2 jsem ustrihl vrchy a spodky jsem nechal dozrat semena:)
ThunderFuck!
SOUR 60 31.den

Zdravim, takze kyticky porad rostou a rostou. Pohlavi zatim jen naznacuji 2 samci ale jen opravdu male zarodky perflowers. Samce presadim nekam bokem at se pekne ukazou. Tu nejvetsi samicku necham rust normalne ale ty 2 budu muset zacit roztahovat a ohybat do vodorovne pozice aby se utvorilo vice mista. timto dosahnu ze na na spodku budou vrcholovky:)
ThunderFuck!
SOUR 60 31.den

Zdravim, takze kyticky porad rostou a rostou. Pohlavi zatim jen naznacuji 2 samci ale jen opravdu male zarodky perflowers. Samce presadim nekam bokem at se pekne ukazou. Tu nejvetsi samicku necham rust normalne ale ty 2 budu muset zacit roztahovat a ohybat do vodorovne pozice aby se utvorilo vice mista. timto dosahnu ze na na spodku budou vrcholovky:)
ThunderFuck!
SOUR 60 33.den

foto rano v 7:00 a navecer 19:00 :)

jinak uz je znamo finlani pohlaví. 2samci a 3 samicky dnes ukazali perflower jednu chvili uz jsem myslel ze to nejsou autoflowing:) jinak sem ten videl nejae foto co vyrostlo ze stejne varky semen co mam ja a mylim ze se mam na co tesit:) jinak za 60 dni to urcite nebude pod lmapou jim to trvalo 70 dni tak uvidime. uz jen to jak pozde nakvetli ale zase za to bude mnohem vetsi vynos. Doufam ze se o5 podari rizene opyleni a budou semena pro dalsi rok:)
citace:
Původní příspěvek od ThunderFuck!
SOUR 60 33.den

foto rano v 7:00 a navecer 19:00 :)

jinak uz je znamo finlani pohlaví. 2samci a 3 samicky dnes ukazali perflower jednu chvili uz jsem myslel ze to nejsou autoflowing:) jinak sem ten videl nejae foto co vyrostlo ze stejne varky semen co mam ja a mylim ze se mam na co tesit:) jinak za 60 dni to urcite nebude pod lmapou jim to trvalo 70 dni tak uvidime. uz jen to jak pozde nakvetli ale zase za to bude mnohem vetsi vynos. Doufam ze se o5 podari rizene opyleni a budou semena pro dalsi rok:)


to si nesmíš takhle brát :D jak se otáčí za sluncem tak mění úhel a i vejšku trochu . tak razantní to zas neni. a když , tak přes noc víc

at to chutná
fdsafsdfsdf252
Ahoj, prosím Tě, mohl bys napsat, kolik si sklidil z jednotlivých kytek ? Mám v plánu jet příští rok taky automaty, ale v jiném množství, tak mě zajímá, jak to je s výnosem :)
ThunderFuck!
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers


to si nesmíš takhle brát :D jak se otáčí za sluncem tak mění úhel a i vejšku trochu . tak razantní to zas neni. a když , tak přes noc víc

at to chutná



zdravím, bral jsem vysku stredu ne nejvissiho bodu.denne rostou cca o 2-4 cm podle pocasi prumer je 2,3cm denne. Pocitam ze s ruste se zastavi nekdy kolem 40-45 dne jako lr tak pocim ze se jeste cca o 20 cm povytahnou:)
ThunderFuck!
citace:
Původní příspěvek od fdsafsdfsdf252
Ahoj, prosím Tě, mohl bys napsat, kolik si sklidil z jednotlivých kytek ? Mám v plánu jet příští rok taky automaty, ale v jiném množství, tak mě zajímá, jak to je s výnosem :)


zdravim, vsechny jsem je nevazil co se tyce modelu Lr2/aak47 jedna nadprumernejsi rostlina mela 17G, ta nejpotentnejsi mela cca 20-23g ale to presne nevim protoze jsem sklidil nejdrive vrch a potom spodky kde byli semena takze to tezko dohadnout. prumer bych videl nekde mezi 10-15 g na rostlinu:)
ThunderFuck!
SOUR 60 36.den

Zdravím, tak zatí se mi na 100% ukazali 3 samicky ty 2 asi samci jen neco naznacili ale porad se k nicemu nemaji:( tak uvidime co e bude dit dale.
PLANTER
zdarec udelas i smokereport ak47 x lr2 s fotkou suchyho?
ThunderFuck!
citace:
Původní příspěvek od PLANTER
zdarec udelas i smokereport ak47 x lr2 s fotkou suchyho?


Zdravím,

smoke report a foto + gramaz a zbytek informaci cca do tydne:)
ThunderFuck!
SOUR 60 40.den


Zdravím, takze prvni holka zacala konecne kvest:) to jsem zvedav jak bude za 20 dni zrala:D kyticky jsem trochu roztahnul do kraje a bude pritahovat samce presadim na samotku a ze 3 samicek udelam krizence:)
PLANTER
citace:
Původní příspěvek od ThunderFuck!


Zdravím,

smoke report a foto + gramaz a zbytek informaci cca do tydne:)
chtělo by to update pls :D
ThunderFuck!
Sour 60 120den:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma