Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
dvěstapade volume dva - Klikni zde pro originální téma
Chirurg
Zdravím komunitu :)
Dlouho netrvalo a už to sem hrnu zas!

V podstatě se toho moc nezměnilo:
250sodik
stan 80x160
kybliky 9l (first round 6l)
hlína made in home mix rašelina, neco pro pokojove rostliny, pro balkonové + perlit!
hnojky plagron Alga grow + fishmix a bloom od biobiz :)
no a to hlavní snad konečně nejakej rozumnej model by měl bejt :)
white window (snad prej aj nějaka limited edice ale to me je fuk hlavne at to dopadne lip jak minule kolo!)

Zatim to roste jak ma! hned ze zářivek sem to šoupl pod sodika 12/12, prej se to dost vyšponuje tak to necham třeba trocha při zemi no uvidime! Akorat me sere na listech nejakej plebejec, sou to takovy zluty az do hneda jakoby spaleny fleky no nevim čím to! Ph5,8 vlhkost 50% teplo do 26C!
Tak něco k fotkam 1-3neco ze začatku
4-aktualní stav (10den od přepnuti)
5-plebejc na listu :(
Chirurg
16. den 12/12 už pomalu kveteme :slizoun:
Dnes dostaly první bloom společně s fishmixem 3+3 ml/1,5l
Je to poměrně prořidlé od listí, jelikož mě tam ty napadlý plebejcem sraly, tak sem je postupně ostříhal, snad jim to moc neublíží :faq: Jinač měli by mít na květu cca 55dní, mám čas tak akorát na 58dní pak odjiždím do řitě! Snad to nějak doklepu! Jo a ještě mě ted v těch vyprcanejch tropech zlobi 33C ve stanu, přes noc 23-25 :grrr:
čaau
Chirurg
Ahojte
26. den 12/12, 31.dní zbývá do odjezdu no uvidíme :hanged:
Všechno valí jak má! Zatím mě to dělá jen radost, vůně nezkutečná jen jak pootevřu stan, jinak pacháč funguje na 99% ! Hnojím každou druhou zálivku :) Už musím ale používat odstatou vodu z kohoutku deštovka došla hold nechčije no :satan: za barakem mě sice teče řeka ale ta ma ph silně nad stupnicí BEN-TESU a tam to končí na 7,4ph , taže z toho sem upustil, to jen tak pro zajímavost ;) No tedˇ už se jen modlit aby to vtom 57. vypadalo asponˇ trocha k svetu!!
čus bambus :crazy:
Chirurg
40.den 12/12, 16dni do odjezdu :)
Včera sem se vrátil z paříže, děvčata sem 6dni nevidel, zalévala pověřená osoba pouze čistou vodou! Při pohledu sem se malem zhrozil, tenké stonky se podlamovaly pod tíhou palic (mohli zůstat dýl na růstu asponˇ by zesílely)! Tudíž sem se dnes jebal s podpíraním a to tak že sem do každeho květinače zabodl kus klacku a pomoci provázku rovnal ohlé šišule (pěkná jebačka)! Co se času dokonce týče, vypada že to stihnu aj rozumně, výnos nevypadá zatím nic extra ale kvalita se mě jeví hodne dobře (neuveřitelně pronikavá vůně a tvrdost palic parada :wink: )
Dnes pořadně zahnojeno, ještě tak 2x a flush! škoda absence vašich komentařů píšu si tady sam pro sebe :(
ale co už že čuzz
*LENIN*
ouuu vyzera to moc chutne zanedlho chcem skusit uplne stejny grow taktiez stejny model bude to moja prva skrinka tak dufam ze dopadnem aspon tak dobre ako ty :) sledujem do konca prajem uspokojivu kosu čuss...:smoker:
Chirurg
51. den 12/12 v pátek jasná Kosa :)
Dneska prošly finální depilací, třetí zalivkou s FS dále bude nasledovat už jen Clear water ;) Už se nemohu dočkat pvního záhulu, už se to blíží :leaf:
No vypadá to myslím docela parádně koukněte sami ahojte!
Chirurg
Zdravým přátele tak je dokonáno 56. den kosa!
Proběhlo ostříhaní (o5 dřina :)) Dvoupatrovej barák provoněl od zhora až dolu! Ted už to vysí vrátím se začátkem srpna, tak si mužete zkusit třeba tipnout až se vratím tak to utnu, prvně to ale vokoštuju :banana:

Jo a málem bych zapoměl Díky za káčka čuzz
Chirurg
Hojte, tak je po všem! Celkem toho bylo 152,5g
Asi to tu nikdo moc nepočetl viz. žádnej tip! Tak ani nevím jesi sem dávat další vlakno?! Jinak co se modelu týče pro me 10/10 :) Vůně nebezpečná, nejde necítit, chut je parádni něco do ovoce asi no a učinek ani nemluvím!
Dev1lagain
Moooc hezký....samý šišky,žádný listy....já na tom minulej round vyhořel....ale to je podle odrůdy,tahle to má evidentně v genech.. Mooc hezky :) Těšim se na další Grow.
fdsafsdfsdf252
Hodně pěkný, další budu taktéž sledovat ( jestli teda bude ) ... jinak K+ ! :)
Ether
Cau, dopadlo to urcite nad ocekavani, pres vsechny potize ;-) ..sem tam skvrnkou na listu se ani nezaobirej,jen kdyz uz to zacne byt ve vetsim..to muze byt treba mensi zalivkou,kdy toho tolik neprotece,v substratu se nashlukuji soli a mistne popali koreny..nebo jen rozhozenym ph zase mistne..urcite sem posilej updaty dalsiho kola,proste jen nekdy neni co ptat nebo dodat,proto zadny komentare..vysledek taky neni spatny..jsem zvedavy,kolik se ti pod tim podari vytezit priste..

at to jede
Chirurg
Panečku nějak se to tady ke konci rozjelo :D díkec za K, příště už snad skočím po 4kuly asi ale sjiným stanem že? 80x80x160cmm je na to malé že? Aspon teda metrovej;) Tak teda čus bambus :winner:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma