Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
out 2010 red dwarf a special queen - Klikni zde pro originální téma
pestitelpompo
Letos sem se rozhodl zasadit 5Ks autoflowering Red Dwarf a 4Ks Special Queen,Balkon a out
pestitelpompo
Seminka Red Dwarf jsem dal klíčit 1.Května Celkem 5Ks všechny do dvou dnu ukázali klíček takže 100%klíčivost.Jsou zasazeny do kelímku a hlína na pelargonie.Zatím je mám na parapetu a planuju je odnest nekam ven a necham je v kelimcích páč kdybych je ted přesadil tak se jim spomalí rust a měl bych malý pálky.Red dwarf je Autoflowering pisou ze sklizen za 65 dnu.Druhy model Jsem si vybral Special Queen který jsem dal klíčit 4.Května.Z 5 semínek se chytlo 4,dvě jdou ven a 2 na balkon-jedna je v 11l kvetináči a druhá v 7,5l hlina taktéž na pelargonie.Zalévám odstátou vodou a hnojit budu na květ Plagron Alga Bloom,na růst nějakým univerzálem viz foto,budu rád za vaše otázky a doufám že se vám holky budou líbit a dojedu je do konce.
pestitelpompo
Slibovane fotky z balkonu special queen
pestitelpompo
fotky
pestitelpompo
fotky z balkonu special queen
pestitelpompo
Dalši jsou Red Dwarf
DooMer
ja ksou stary ? vypadaj zdrave :)
pestitelpompo
Red Dwarf jsem nechal kličit 1.Května,klicivost 100% 5z5.Special Queen 4z5.Hlína na pelargonie,Na balkone 2 Special Queen v 11l kvetinči a druha v 7,5l.Další 2 Special queen půjdou ven i s Red Dwarfem který zůstane v kelímcích protože už je nemužu přesadit tím bych spomalil růst a snížil velikost palic Hnojit budu Plagron Alga Bloom a nějaké univerzal hnojivo na rust ktere ale nepoužiju na Red Dwarf bylo by to zbytečne a pomalu už jdou do květu a to hnojivo je na rust:Doufám že sem na nic nezapoměl,klidně se ptejte.Doufám že to dojedu do zdárného konce a vyhnu se potížím zatím se mějte a doufám že se holky budou líbit
pestitelpompo
Tak a jestě tady prvni dvě Special Queen a dalši dvě je mix Red Dwarf a special Queen
DooMer
to nechapu, to je jako budes pestovat az do konce v kelimku od jogobely ? :)
pestitelpompo
Nic jineho mi nezbývá už jdou vydět preflowers takže najíždí květ a tim bych spomalil rust,myslím že budou i stačit kyti nejsou velke,přište se polepším.
DooMer
ja bych urcite presazoval ikdyz to kvete takhle z toho nic nebude...
Kambu
tak nevím nevím...nechat to v takových kelímkoch ..to přesad..
pestitelpompo
Dobře zítra to přesadím.
pestitelpompo
Děkuju všem za K+
pestitelpompo
Tak včera 20.června jsem fotil kyti tak se přidávám abyste věděli jak to pokračuje,je fakt že pomalu proto jsem tu dlouho nic neposlal.Je to na hovno počasí fotky jsou z balkonu red dwarf a special queen pohromadě pište,komentujte,kamenujte,pomlouvejte at je sranda krucinál
Genestealer
citace:
Původní příspěvek od pestitelpompo
Tak včera 20.června jsem fotil kyti tak se přidávám abyste věděli jak to pokračuje,je fakt že pomalu proto jsem tu dlouho nic neposlal.Je to na hovno počasí fotky jsou z balkonu red dwarf a special queen pohromadě pište,komentujte,kamenujte,pomlouvejte at je sranda krucinál


Čus chlape,
eště žes to přesadil:). Na ty Red dwarfy sem zvědavej, sám sem jel něco podobného. Uvažuju že si taky znovu hodím autoflower...Jen tak dál, jo a dej jim něco na květ;).

Let`s grow:)
tommyswels
No kámo já jsem jen zvědavej jak tyhle autofloweringy zhulují :) taky mám nasazen autoflowering a to konkrétně low girl tak uvidíme :) jinak pěkný kytiz ..
Genestealer
citace:
Původní příspěvek od tommyswels
No kámo já jsem jen zvědavej jak tyhle autofloweringy zhulují :) taky mám nasazen autoflowering a to konkrétně low girl tak uvidíme :) jinak pěkný kytiz ..


Chlape viz. můj pěst Little Devil...hrozné hulení, párkrát jsem to přehnal a pak sem z toho měl strach!:)...Na to jací to byly prckové to bylo moooc kvalitní hulení;)
Kambu
Tak kytky vipadají pěkně,to přesazení z kelímků do květináčů trochu pomohlo..jinak čím to hnojíš na květ?
pestitelpompo
No hnojim Plagron Alga Bloom mam to napsane na začatku i s fotkou hnojiv...hnojim etiketově 4ml na litr 1 týdně.Palky se pomalu zvětšujou takže radost:-)snad se co nejvíc nafouknou,konečně začíná trochu svítit tak to snad dopadne dobře.Za pár dní nahodím foto...mějte se!
tommyswels
:) taky doufam v dobré počasí pač bez něj jsou Autoflovery v pr... :))
sawec
rose ti to fakt pěkně .. sem rad že tu nekdo ma stejny model :))) aspon uvidim jak ti to roste :)) K+
pestitelpompo
Brzy dodam foto,nemam ted čím fotit tak o výkendu.Zdar Growers a dík za k+
pestitelpompo
Čas běží a já sem tu opět z novýma fotkama.Kytky rostou pěkně 3 Red Dwarfy jsou již sklizené a suší se(udělám smoke report+fota až bude vše usušené)dva ještě rostou a dávám jim tak týden a pak půjdou pod kosu.Special queen jsou teda tři a daří se jim jednu sem zastřihoval fimem a dvě sem nechal at rostou volně,pěkně se větví.Prvnich 5 fotek special queen,4fota z minule sezony a dalši 4 fotky jsou RedDwarf
pestitelpompo
4 fota Red Dwarf
Pěkně jede trpaslík, můžu se optat kolik je tak vysokej? Bo mám taky dva, díky a ať to roste!
pestitelpompo
Maji kolem 30-35cm z 5 už mam jenom dva dnes 67 den od klíčení 3 už byly zralé v 63 dnu
pestitelpompo
Nazdar,potřeboval bych od vás poradit.Kytky které jsem nezaštípl fimem jsou už dost velké mají skoro metr a to je mám 2 měsíce a kosit je budu za další 3měsíce tak se dost bojím že půjdou vidět nemáte nějakou radu jak je ohnout,zastřihnout at zůstanou co nejvíc přirozené i s největší hlavní palicí?Hnojím je universál hnojivem 5ml na 2L jednou týdně,foto hnojiva na začátku threadu.
Kambu
zdarec,tak pokud bys to chtěl ohnout,tak se jukni sem jak to nakreslil čepra ;) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22341
pestitelpompo
Zdar groweři posledni 2 red dwarfy jsem daroval nemocnemu člověku,takže už fota red dwarfu nebudou.Udělam jen smokereport a vyfotim co jsem sklidil ze 3 kytek,jinak ostatni special queen rostou moc pěkně.Dneska jsem si všiml že mají preflowers všechny 3 což značí že už se pomalu chystají kvést.Počítám tak 3 týdny,voní neskutečně už se mi zbýhají sliny.Není nad to si hulit svoji ganju těším se až budu kosit,přidávám foto těším se na vaše dotazy a rady.
pestitelpompo
...
sawec
pekne ti to roste... zejtra nahodim foto (snad) ted sem prijel a nevidim na ty kytky ale nastesti nejsou uschli :)
pestitelpompo
V uterý budu přesazovat 1 kytku do většího,ta která je zastřihnutá fimem.Roste jak divá a určitě jí větší květináč prospěje.Zatím se mějte a díky všem za k+
pestitelpompo
Tak jsem tu zas,kytka přesazená do většího.Měla pěkný prokořeněný kořenový bal,kytky jdou hodně cítit to je síla.Zítra hodím foto.
pestitelpompo
Zdravím tak sem tady kytky jsou veliké akorát jedna mi dělá starosti ta malinká zastřihnutá fimem,kytka má některé listy do žluta a žilkování má dorezata mám pocit že to je ph.Boužel nemám to čím změřit,dívál jsem se tady na groweru na nemoci a nic sem tam nenašel za každou radu budu vděčný.
pestitelpompo
...
pestitelpompo
Žádné otázky,připomínky?
Dwarf
Tak co jaký byl trpaslík? myslím chutove a jaky z toho byl stav?
pestitelpompo
No takže udělám smokereport.Omlouvám se zapoměl jsem to vyfotit ale zítra hodím foto co mi zbylo.Takže výnos asi 4až5G na kytku,nepočítám mikropalice ale hulitelný materiál.Já vím výnos malej ale sadil jsem to v Květnu a to deštivé počasí mi nepomohlo.Ted už k té chuti,skunková,jemná dým byl hustej,stav byl high byl dlouhý tak dobře sem se už dlouho nezkouřil vůbec neškrábala pořádně dosušená plagron se vyplatil.Té chuti mu připisuju hodně,jinak jsem dělal i flushing příští rok pojedu zase nějakej autoflower a poučím se z těch chyb co jsem udělal,myslím velikost květináče. Ted už se těším co mi přinese ten Special Queen.Nakonec chci ještě všechny pozdravit a poděkovat Za k+
Enf
Zdravim Pompo

Jsem zvědavej na tu Special Queen ;-) Jinak celkem jsem se divil, že si sklidil ty red dwarfy v 63 dnu růstu. Já jsem měl teda white dwarf, ale v 65 dnu růstu to vypadalo ve stejný fázy květu jako ty tvoje. Nechal jsem je jen v květu kolem 65 dnů a nepřišly mě přezrálý :)
Dwarf
Zdravim Enf!
A mel jsi moznost zkusit i cerveneho trpaslika? Jestli jo tak je podle tebe mezi nima velky rozdil? prave totiz premyslim ze bych zkusil i bileho a nevim jestli do toho jit.. Co myslis ze je lepsi?
Enf
No o tom ho zkusit jsem právě ani zatim neuvažoval, protože si myslim že oba modely k sobě budou mit dost blízko a raděj jsem chtěl zkusit něco jinýho, abych měl podle čeho soudit. Ale tim nechci určitě říct, že by mě ten white dwarf zklamal, spíš naopak. Pokud mě nějak extra neoslní autoBlueberry, tak bych ho chtěl příští rok zase určitě zasadit.

kdyžtak tady jde trochu vyčíst v čem se to liší: red dwarf , white dwarf
pestitelpompo
Zdarvím opět jsem tu po delsi době kytky jsou na 20 dni květu a rostou zdatně
pestitelpompo
Opět jsem tu po delší době,kytky rostou zdatně a jsou na 20 dnu květu
pestitelpompo
přikládám foto
pestitelpompo
ještě jedna
pestitelpompo
Posílám nějaké makro
pestitelpompo
Za jiných světelných podmínek
pestitelpompo
Všem děkuju za k+
pestitelpompo
Jinak budu rád za vaše otázky,rady,nápady.Přihnojuju je jednou týdně plagronem alga Bloom 4ml na litr .Ještě tak 3 týdny a půjdou pod kosu.
DooMer
co dodat :teef:
sawec
ty poslední fotky jsou ty SQ?
pestitelpompo
Jo všechny fotky jsou už Speciál queen,no tak jak sem psal že kosa bude za tři týdny to byl asi úlet za tři týdny od teďka,brzy dodám foto až bude víc světla a né pod mrakem.
pestitelpompo
Tak tady slíbené foto,prolívám jen čistou vodou
pestitelpompo
Tak jako hodně lidí na Growru i já sem sklidil a to tak že skvěle.Kosa padla 21řijna,zatím sem nevážil.Nemám totiž váhu-určitě jsi ji koupím a dám vědět kolik bylo kvalitního konopí.Už jsem jej kouřil a chut naprosto skvělá,plagron se vyplatil:-)stav na dvě hodky naprostá vykouřenost.Konopí skladuju v zavařovačkách akorát se ještě těším až bude váha a zjistím gramáž zatím sem vyhuil asi 4g takže to nebude jak u některých dredů už jsem půl sklizně zhulil:-)ještě chci dodat že bylo moc priskiřice což uvidíte z fotek,zbylo mi dost z matroše a chci udělat haš i mastičku protože věřím v léčivost konopí a vím že z obchodu se moc kvality nedočkám,jestly máte s kupovanou mastičkou dobré zkušenosti tak pište jsem zvědav,ale myslím že čím víc thc,canabinoidu tím bude kvalitnější přidávám foto,děkuju za k+ a ještě sem přidám tu hmotnost a podrobnější smokereport.Na závěr bych chtěl dodat že se seedbankou Royal queen seeds jsem spokojený semena byla levná,feminizovana a kvalitní,rozhodně spokojenost
pestitelpompo
Ještě doplnuju foto
pestitelpompo
Zdravím včera jsem byl koupit váhu,pro zajímavost je to váha tritron t2 550+dvě kalibrační 100g závaží.V G-shopu mi ji zkalibrovaly, ukázali jak na to.Přijdu domů a vážím svou sklizen,trochu mě to zklamalo bylo pouhých 57g+ sem asi 8g zhulil tak dejme tomu těch 65g bylo,ale myslel jsem že to bude víc.Jinak chut je excelentní a hodně mých kamarádů závidí co se mi letos povedlo.Děkuju všem za k+,moc mě to těší že se vám můj pěst líbil.Kdyby jste měli dotaz tak pište budu jen rád.
Shandy
docela obstojné :)
hlavně si dej příště bacha a ty palice při odlisťování moc neochytávej..napiču,zbytečnost..pouze názor :)

budiž...
DooMer
nejsi z brna ? :D
pestitelpompo
Shandy díky to si budu pamatovat,DooMer ne z brna nejsem ani z okolí
pipoboy
myslis ze na kytke co si zastrihol bolo viac ge ako na tej co si ju nechal volne rast? asi sa to neda jednoznacne urcit ale chcel by som vediet ci sa tento model oplati zastrihnut koli lepsiemu vynosu?
pestitelpompo
Vyplatí se zastřihnout...co už,rozhodně se nevyplatí na indoor,moc roste banka uvádí až 3metry a pišou že je na out.Model opravdu kvalitní,příští rok ho chci zase jet na out a jetě jednu odrudu at mám změnu asi hollands hope ale ještě se možná rozmyslím
DooMer
hollands hope je dobrej muzu doporucit ...
mysak
citace:
Původní příspěvek od mysak
ceest Special qeen zrovna striham :)(jak dostriham napisu gramaz) a vypada na venek dobre i na to jake bylo pocasi tady unas(mesic dešt) palice jsou celkem obsypane a pevne nato jak jsou nektere ridke,rostlina se hodne vetvi!! ta moje mela asi kolem 2m a voni mi tam nekde vzdaleně po citronu SQ-v pravo

..jinak holland jsem taky jel muzu doporucit
..... pokud vadi prispevek tak smaznu
pestitelpompo
Klidně pište,budu jen rád.Mysakovi děkuju za obohacení threadu
mysak
mmm tak ,,jen"100g jsem nastrihal
dontsmoke
citace:
Původní příspěvek od pestitelpompo
Vyplatí se zastřihnout...co už,rozhodně se nevyplatí na indoor,moc roste banka uvádí až 3metry a pišou že je na out.Model opravdu kvalitní,příští rok ho chci zase jet na out a jetě jednu odrudu at mám změnu asi hollands hope ale ještě se možná rozmyslím

Nemyslím, že by se nevyplatil na indoor, banka tím chce říct, že je vhodný na venek, protože rychle kvete. No a venku za vhodných podmínek by ty 3m mohl i překonat. Pak už se nesklízí, ale kácí.
čertiskočert
............mistře <<pestitelipompo >>........koukám>.koukám........na balkóně jak to pěkně vyběhlo..!!!Pokud máš problém s bezpečnym místem tak to holt musí stačit.napřezrok tam dej klidně 2xkrát tolik kýblů..........jen 1/2 dej na podstavce a druhý na zem.Průběhem růstu yt horní kytky vyvazuj do stran(bebudou na vejšku tak nápadný a i ty vespod budou mít prostor.

........a podle mího semeno jestli to je "Holand" nebo norm.čutice.........tady vyjede z 99% všechno--pouze naprostý Indoory nestihnou dpokvést
............o 1-2tejdny a tady na Fóru seženeš výborný řezy a sémě na Outy
............ vod důvjeryhodnejch a odskoušenejch maniků a za pár stováků máš přípravu na sezónu.
...-jen škoda toho místa ..jóóó´neni nad kyprou zem...!!!
...........to žádnej květináč nedožene ani hnojkama

.......taky sem měl 1/2 úrody z terasy a bestie z venku byly prostě voooo ...............něčom úplně jinym

....ale asi sem měl "možná víc než 100g kolegy Mišáka...fakt nevim já to hlavně nikdy po uschnutí neosekám,ale mám to na půdě pově šený........třeba do další OURODY.......a světe div se......ono průběhem tý doby nabírá na grádách..!!!

.............to fakt nekecám..........dobře uleželý slaďoučký palice maj u mě tak 3-4měs.schnutí


............ať se daří mistře.......!!! Č...!

.........todle je enom ppulka ty terasy.........
pestitelpompo
Zdravím,mám přebytek semínek Super Skunk X Passion1 ,kontrolované opílení 20kč kus,vice pm
pestitelpompo
A ještě tu mám pár kousků SuperSkunk X SuperSkunk kdyby měl někdo zájem,od sensi seeds,20kč kus
pestitelpompo
Klidně piště semínek je ještě dost ten SuperSkunk X Passion1,toho SuperSkunk X SuperSkunk je už málo tak honem at máte co sadit další sezonu,platbu přijmám poštou v obálce takže nemusíte přes účet následně odesílám semena k novému majitely,vice pm
pestitelpompo
kdyby měl někdo zajimavé semena a chtěl směnit pár kousků není problém


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma