Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Mé rostliny, jejich bolesti a štěstí. 250W. - Klikni zde pro originální téma
ProradnyGrazl
Ahoj, chybami se člověk učí a vzdát se je ekvivalent prohry. Bez keců přiznám, že mi na mé rostliny spadla lahev se snižovačem pH a první grow jsem po 4 týdnech zabyl kyselinou. Pokračuji ale dále a znova. Zálivku míchám v jiném pokoji:-)

Setup:
Box: 60x60x130
Světlo: 250W son-t pia plus
Ventilace: přítah 2x pasivní, odtah UFO RK 125
Ofuk: klisňák Horbach, zavžuji ještě jeden, zajímá mne váš názor
Osazení: 4x Black domina, 1x Sensi Shiva v květnících 3,6l
Hnojiva: Metrop. Aktuálně v posledním dni druhého týdne květu dostávají MR1, Calgreen a Amino Root
Zasazeno: v hlíně Bio Bizz light mix
Potažení: bílá folie
Měřící těleso: 2x digi vlhkoměr a teploměr, čidla umístěny na nejvyšším místě kde dosahují rostliny.

Fotografie dodám až se dokopu ke druhému PC. Každý komentář či radu uvítám. Mimo to, že mám jít do prdele:-)
Noobs
stane se ...přeju hodne štesti do novyho startu ..at to roste ! budu sledovat ... :)
ProradnyGrazl
OKa... Cca do Osmi hodin to tu napraska. Nudnou fazi prvnich 14 dni preskocim a zacnu az od dneska, tj 13. ted květ.
ProradnyGrazl
Takže fota, koment později:-)
ProradnyGrazl
Tady jsou strasti mých rostlin. Po radách některých zkušených jsem si zkusil vybrat z rad to nejlepší. Do vody z vodovoda dám nejdříve složku hnojiva MR1 a Amino Root, pak upravím pH na 6.2 (+/- 0,1 mám obyč pH metr) a dodám Calgrren. Ten s pH neudělal nic. Na výtohku je pH stejné, výtok má barvu jako slabý zelený čaj:-) K tomu jsem se pokusil rozevřít stínidlo ať nevzniká k přepalům na středu pod výbojkou a snažil se ho dostat co nejvýš. Minimum nad kytkou je 33cm, maximum je 45 cm. Teplota je 29,3. Přivádí mne to k otázce. Rozsvěcuji kolem 17te hodny. Pokud chci rozsvěcovat až ve 20 mám jim dát celý den tmu a pak to o ty čtyry hod posunout? Nebo rovnou přečasovat?
Nedostatek fosforu, který je možná vidět na některých foto už jsem odchytil. Skvrny přisuzuji přesvícení. Pokud se to nezlepší zakoupím heat shield. Za rady děkuji, každá dobrá:-D
ProradnyGrazl
Ohledně zlomeného stonku: chtěl jsem kytičku ohnout ať je od světla dál a křupla. Zkusil jsem na ní natáhnout nařízlou silikonovou hadičku, ale ať to dýchá zvolil jsem toto:
ProradnyGrazl
A zde fotky bedny a řešení ventilace.
ProradnyGrazl
Dnes jsem se rozhodnul bednu vůbec neotevřít ať vidím rozdíly v tom co jsem tam napáchal. Držte mi palce:-D
psychonaut
dej tu 250tku bliz mas ji zbytecne moc vysoko.. jinak pekny budu sledovat :)
ProradnyGrazl
citace:
Původní příspěvek od ProradnyGrazl
Dnes jsem se rozhodnul bednu vůbec neotevřít ať vidím rozdíly v tom co jsem tam napáchal. Držte mi palce:-D

mrkni na ty fleky na rostlinách. Byla blíže (cca 20 cm), teplota byla v pohodě, ale zde na fóru jsem vykomunikoval, že problémy listů jsou z přesvícení, a že musí jít výše. Myslíš, že je to jiný problém?
ProradnyGrazl
nebo koupit ten heat shield a dát to dolů? Zatím se to lepší když je to výše, tak to tak nechávám.
ProradnyGrazl
Toš lidi co s tím posunutím periody? Svítím 17 - 5... a chci svítit 20 - 8... normálně dnes zhasnout a zítra rozsvítit až v osm:-)?
HCSBUBI
Hele mam taky podobný rozměry, watáž a řekl bych, že by se ti hodil druhej ofuk. klipsák.Ty fleky bych řekl že jsou z přesvícení.protože je mam taky a to jenom pod lampou.Minulý kolo jsem jel slabší 250tku a fleky jsem neměl.Teď mam silnější a jsou tam-zvedl jsem lampu(velké stínítko+CT)
Co se týče té periody, tak bych zitra v 5 zhasl a zítra rozžhnul ve 20h.
ProradnyGrazl
Super. Myslíš, že klipsňák pomože domu přesvícení? Já dal fotky schválně tak ať to je vidět, že výš nemohu. Přijde mi že se fleky nerozšiřují a nejsou jen na dvou kytkách. tj i mimo střed se vyskytují.
HCSBUBI
Jeden bych dal dolu aby foukal šikmo přes kytky nahoru a druhej na ofuk vršků.jak by ti pomohl tepelný štít to netuším,nemam zkušenosti.Každopádně tvůj problem tkví v malym boxu-rozměry tak na 150W.
Dobrá berlička pro výpočet
http://indoor.xf.cz/vykon/

Mam výbojku trochu posunutou ke straně.Na straně od výbojky fleky nemam.
ProradnyGrazl
No pokud vím tak právě 60x60 je akorát na 250W..., ale už jsem zvažoval zvětšení na 80x60
ProradnyGrazl
Lidi řeším jak chránit kytky před tím přesvícením. Měnit box už nelze a nelepší se to, takžey zvažuji zda je nějak postřik ochranný?
ProradnyGrazl
Také je dost možné, že by se hodilo je i prostříhat (zatím jsem stříhal jen špatné listy (asi 20))? Jak na to, ale v takové jungli nevím:-(
HCSBUBI
Co teplota a vlhkost?Buď si pořídíš větší box nebo slabší slunce,nebo to prostě dojedeš tak jak to je.
ty skvrny se ti pořád objevujou?
ProradnyGrazl
jo, resp některé listy se projevovaly malinko a teď se to rozlezlo zase...takže už jsem bezradný. V současné chvíli větší box není možný. Chystám se na ten průplach, ale asi až příští týden, nenechal jsem odstát takové množství vody...
ProradnyGrazl
Zas je nafotím dneska a uvidíte sami jak vypadají, listy jim netrhám. Ten prostřih řešit? Stříhat velké listy?
ProradnyGrazl
Tak dnes 17. den květu
ProradnyGrazl
Jo a nevyjáfřil jsem se k toplotě a vlhkosti. To je můj problém, teplota ok, přes 29 vetšinou nevyleze ve dne, ale pod 25 teď nejde v noci. Vlhkost je 66 a jak ji snížit vážně netuším... myslel jsem, že v těch hycech klesne a neklesá. Jinak jsem sám v pasti.
ProradnyGrazl
Uff, dnes ráno v bedně 34 stupňů, ale v pokoji 32, takže jsem asi lehce v prdeli:-)
mopagi
cus,

ty listy nejsou z presviceni ale pouze z toho jakej tam mas teplo...

par veci ktery ti muzou pomoct...

svit prez noc pokud to uz nedelas.
pokoj furt vetrej...aspon otevreny okno, dvere atd.
pokud mas predradnik v boxu tak ho vyndej a dej do pokoje.
svetlo dej niz a tu klipsnu namir primo na vybojku popr kup jeste jednu. teplota pod vybojkou pujde o dost niz...

jinak pokud to budes mit takhle dokonce tak budes mit sakra malej vynos, mozna bych ty kytky trosku polamal at mas lepe zaplnenej prostor a at jsou nizsi 250 moc neprosviti...
ProradnyGrazl
Svítím v noci, otevřeno okno nonstop, předřadník je vně bedny... To teplo tam mám až teď, dva dny, bylo tam cca 27°. Jak to myslíš polámej. Ohnout už nejdou, opravdu bych je musel leda zlomit...a tam nemám moc představu zda je to rozumné... Můžeš to více rozpsat?
ProradnyGrazl
Případně při tom zlomení mám ty zlomené místa nějak ošetřovat, fixovat? mám z toho docela strach... a na druhou stranu také produkce thc je ochrana pred zarem, tak by to melo byt i ku prospechu...
mopagi
pokud mas uz zdrevenele stonky tak uz to nejde pokud jsou jeste pruzne ze se daji ohybat tak je proste opatrne prez prsty ohybej treba i dokud v tom nepraskne...v tom miste se ti udela kolinko a vetev roste vesele dal.
ProradnyGrazl
Ve vedlejším auditku zas radili, že by to nelámali jelikož by to v tomto stadiu květu mohlo mít drastický dopad na úrodu... mám z toho prostě strach, ale něco s tím bude třeba udělat
pestitelpompo
A co voda?Nebývají přelitý,hodně lidí když jim osycají listy začnou nepřiměřeně zalívat,kontroluješ ph,čím hnojíš?
ProradnyGrazl
citace:
Původní příspěvek od pestitelpompo
A co voda?Nebývají přelitý,hodně lidí když jim osycají listy začnou nepřiměřeně zalívat,kontroluješ ph,čím hnojíš?

pompo: vše již bylo napsáno.
Ve stučnosti:
přelití nehrozí, nechávám proschout.
ph vyřešeno problém s listy je světlem, vypadají lépe
hnojení: metrop
Teď je aktuální dostat je na stejnou úroveň což lze pouze lámáním. A já teď nevím esi to v 19tem dni květu lámat či nikoli...
ProradnyGrazl
Tak. Dnes jsem koupil druhý ofuk, jeden mává kytkama druhý pere do výbojky. Trochu jsem je nakonec i prostříhal. Celé listy asi 4 a jinak jen čepele. V bedně je 28,5 stupně a stále 66 vlhko. Děsím se závěrečné fáze květu.
darxtar
ja si myslim ze v pohode, kytka za rychlo zaceli a teraz ti este rastie, takze s tym problem nebude mat. Mne sa podarilo uz nejeden vrsok zalomit a vzdy sa to krasne zacelilo a vo vysledku nebol poznat rozdiel. Naopak mi pride, ze ked kytky dobre trenujes na raste (sialene ohynanie a zalamovanie), tak su potom silnejsie, mohutnejsie, vynosovejsie.
ProradnyGrazl
tj ale ja uz jsem 20 dni na kvetu... takze asi pristi kolo?
ProradnyGrazl
Takže pokračuji dále. Nedostatky prvků se dost eliminovaly a teď vnímám nedostatek fosforu mírný. Přesvícení už se nerozšiřuje, teplota snížena na 28°C. Zde pár fotek z 23. dne květu. Poznáte Shivu:-)?
ProradnyGrazl
Škoda, že žádné reakce:-( Objevily se zas nějaké mrdky nemoce... Přidávám fota z 26. dne květu. Teplota 28.8 maximalka, pH v pořádku, hnojeno dle schématu metrop. Buď to bere nějaká mrdka plíseň nebo věčný zápas s fosforem:-)? Na první fotce je vidět pokles listů, je to problém jedné kytky a myslím, že to je pozdním zalitím (4dny bez) a tím, že si to stíní, tak se to pozohýbalo. Za připomínky budu rád. Hodně rád:-)
ProradnyGrazl
už nikdo nesleduje? Listy žloutnou závratně. Dostaly postřik calgreenem 3ml/litr.
SaMoLeBKa
Ahoj,podle mě to bude fakt tim pH, Metrop je spis hnojka pro hydro a každá hlína obsahuje něco co se tomuto plevelu nelíbí, já používám pouze MR1,MR2, Calgreen,Enzymy a PK s pH okolo 5,2(po celou dobu růstu i květu) a kytky neměly nikdy problémy s výživou, jen kdysi když jsem pěstoval v kokosu a hnojil mixem plagron a metrop a stálo to za kulové
Od postřiku calgreenu vubec nic nečekej i když je ve vražedné koncentraci( do vody ho dávám 1ml/10l)
ProradnyGrazl
DObrý postřeh. Od postřiku calgreenem nečekám taky nic. Už:-) Já to dávám podle schématu všechno. A co s týče pH tak jsem měřil vstupní tj 6.1 a výstupní je 6.0... Ty oproti metropu přidáváš ještě PK? Chci taky koupit ještě navíc... Ale jinak mi mepřijde OK lít do kytek ph 5.2... Toho se bojím. Navíc ve tvých threadech jsem viděl, že to tak liješ proto abys docílil výtoku správné hodnoty pH nebo se pletu?
ProradnyGrazl
konečne stadium... pokud se to nezasstavi tak ji asi seknu at mi to v pripade neceho jineho nez nedostatku nepreleze na uplne vsechny rostliny... nejvice se to projevuje na shive co je hned vedle a doted nemela vubec zadne problemy...
ProradnyGrazl
navic byt to spatnym pH tak to prece musi odnes vsecky kytky stejne ne? Kdyz jsou stejny model i ve stejne hline... jedna kytka je na hovno, druha v pocatecnim stadiu zloutnuti a tri uplne ok. Navic se na zdravych listech te hodne zlute projevuje jakoby prehnojeni, kdy jsou tmave hnede cepele na zoubcich po okrajich
D@D
Jedu sadu Metrop a LightMix + 400W 1,5 m3 a zadne problemy... Co ja jsem slysel, tak na Metrop sama chvala, tak nevim... Zatim jsem jen vypozoroval savle z nekterych listku - pry to je udajne reakce na hnojivo... Chce to s tim postupovat spise opatrne, jelikoz je moc koncentrovany... Ja bych to videl na problem nekde jinde - mimochodem taky valcim se Shivou Shanti udajne...
ProradnyGrazl
no prave ze je... ale take jsem slysel ze pri prechodu na kvet je tam problem u toho fosforu, jelikoz je az v patem tydnu docela velka davka... ted se ma zvednou mr2 o 25 ml tak uvidim co vypozoruju...ja jsem mel shivu uplne v pohode a ted jde pomalu do hajzlu...
D@D
No tak to jsem zvedavy. Nestras, ze mi to taky pochcipa... U me by to snad melo byt v poho, jelikoz znamy co mi dal ty rezy jede taky Metrop a hlinu, prakticky to same... Alespon mu osobne to problemy zadne nedela. Jinak u me PH 6-6.2, nevim jak ty, na vecer se mi to tu nechce hledat :-) A co tam mas za substrat? Prakticky jsem za celou dobu co ty rezy mam az do ted nevypozoroval zadny zluty list (mozna tak dva na spodku) maximalne ty savle, jinak se mi zda barva a vubec ty kvetiny OK, tak uvidime...

Good luck!
Zdar,to že jsou metropy spíš na hydro je blbost, mám s nima odjetý kola v hlíně bez nejmenšího problému. Grázle to se ti objevuje jen na těch mega velkejch starejch listech?Jestli jo tak je to normální, ta kytka nebude držet velkej list pořád, prostě ho vyčerpá a odhodí.
D@D
Jo no, taky bych to tak videl... Uvidime co bude dale, budu sledovat vyvoj :-)
ProradnyGrazl
citace:
Původní příspěvek od masterblaster
Zdar,to že jsou metropy spíš na hydro je blbost, mám s nima odjetý kola v hlíně bez nejmenšího problému. Grázle to se ti objevuje jen na těch mega velkejch starejch listech?Jestli jo tak je to normální, ta kytka nebude držet velkej list pořád, prostě ho vyčerpá a odhodí.

objevuje se to ne vždy na největších a starých. Ale vždy na velkých. Mohu vyfotit kytku v globále. Vždy se na tou udělají takové mléčné flíčky co skoro nejdou vidět a pak to celé zežloutne. Ale taky pozoruji, že se to nešíří a menší listy se tváří trochu přepáleně. jinak se kytky krásně cukrují.
ProradnyGrazl
a jěště pár dalších fotek
ProradnyGrazl
a poslední
ProradnyGrazl
na těch posledních fotech je vidět ty žluté listy v celku
SaMoLeBKa
Jo přidávám tam PK od 4.týdne květu jinak to pH5.2 nedávám jen kvuli spravným výtokovým hodnotám ale proto aby se kytky měli dobře a funguje to....hlavně ať to nekolísá..to jsou pro ně pak stresy.....
A pokud se ti to nezdá podiv se na kořen snad bílý...
DOJEĎ TO!!
ProradnyGrazl
Tož ja kyž měl ph velké tak to byl ulet. Vytok mam ted 5,8, vlevam vzdy 6,1- Si pis, ze to dojedu, pekne se to chlupati. Ale na tve vynosy se nedohrabu, ty jsi dabel:-D
ProradnyGrazl
jel jsem ještě do gshop a tam mi bylo sděleno, že to s jistotou považují za plíseň... tj asi nejlépe orvat to žluté, ne? Mám vlhkost kolem 60 a snížit ji nasi už nedokážu, odtah je ven z okna a jede nonstop:-/ Myslíte, že je to možné. A případně máte doporučení na postřik v 30. dni květu?
D@D
Nazdar, taky mam takovou brutalni vlhkost, jsem tedkom 2 tyden kvetu a mam taky obavy, tak jsem neco hledal a na ty plisne bych asi chtel osobne pouzit tohle -

http://www.greenhome.cz/katalog/462039

Muze se to aplikovat i dokonce tesne pred sklizni, coz me zaujalo a tobe by taky nemohlo byt na skodu...
D@D
Jinak bych to videl u tebe jedine na pridani nejakeho ventilatoru, taky mi bylo vzdeleno, ze jedine tak zvysim sanci na to at nechytnou kytky plisen...
ProradnyGrazl
no ja si porad rikam, ze je blbost se tim tak nervovat kdyz ta nekroza je tak mala... Ale necim bi bych to strikl...http://www.hipis.cz/cz-detail-33883...ce-2x-50ml.html ja nasel tohle ale nevim jako moc to muze a nemuze pomoci ci uskodit rostline a vysledku... dodil by se koment nekoho znaleho zda plisni priklada duraz... ja se tim zatim moc teda nevzrusuji. mam vlhko ale zase predimenzovanou ventilaci takze se to toci hezky...
ProradnyGrazl
citace:
Původní příspěvek od D@D
Jinak bych to videl u tebe jedine na pridani nejakeho ventilatoru, taky mi bylo vzdeleno, ze jedine tak zvysim sanci na to at nechytnou kytky plisen...

hel muj box o rozmeru 60*60*130 odrahuje ufo rk125, a uvnit jsou dva klipsnaky:-D bez prdele uz se tam zadny dalsi vetrak nevleze... ja mam proste v pokoji vlhkost 65... a na odvlhcovac proste nemam.-D
HCSBUBI
Čuzz.Hele koukal jem na tvoje fotoz a co se týče tý vlhkosti,tak jsi říkal že máš odtah nonstop z okna.Takže klidě zkus demontovat ten pacháč.Vlhokst by měla klesnout.Žlutý listy pokud se to nějak nezhorší tak bych to moc neřešil.A ten černošedej list bude pravděpodobně od vlhkosti.Pokud je to plíseň tak bych ty poškozený listy ihned odstranil.A zavčasu postříkal nějakym fungicidem (třeba Kuprikol).U tebe je už pozdě na postřik takže musíš snížit teplotu a vlhkost
ProradnyGrazl
no ja se trochu bojim, ze to uciti sousedi kdyz to pojede bez filtru z okan, prece jen uz to smrdi jako svine... Ten cernosedy list je jen blba fota to uz jsem podchytil... ted mi jde o ty zlute listy. Zloutnuti neroste a po listech se delaji takove fleky co aji jak plisen vypadaji... ale furt a jen na jedne kytce... kuprikol uz je nasazovat do akce dost pozde... zvazuji bcuzz... ale porad nevim esi to bude plisen
ProradnyGrazl
a hlavne mam 70% vlhkost v pokojich v byte po tech destich...
D@D
Aha, sorry... Nekoukal jsem na rozmery boxu, to se fakt nedivim chlape... S tou vlhkosti to mame uplne to samy, ja to davam ted prez den kolem 50% a prez noc 60%. Snad to vydrzi!
ProradnyGrazl
hele zda se mi ze je shiva hermous... dal jsem to do audika rozeznavani... bubec neni chlupata a stribna. Poku je to hermous, tak uz to bude vsecko oprcane. Ma smysl to ojizdet nebo vubec?
D@D
Postihl me stejny problem... Shiva je v pohode, ale obe AK-47 co jsem tam mel jsou hermy... Snad to tu Shivu neopylilo, ale snad ne, chytl jsem to pred 20tym dnem a bylo jen par kouli, ktere kdyz jsem rozmackl, tak byly uvnitr tekute, tak to snad nebylo schopne poustet pyl.. Uvidime...
ProradnyGrazl
Holy SHIT!!! Jel jsem na 4 dny pryc, nebylo vyhnuti, kytky jsem zalil az do pekne nebylo, vratil jsem se dnes brzy rano a konecna. LIsty srolovane v rulickach, kytky zbidacene... nemyslim, ze to rozdychaji... zalivano naposeld v patek rano:-,((
D@D
Ouhh! Tak to je velka skoda... :-(
ProradnyGrazl
Zvedly se. Na konci pateho tydne jsem prestal hnojit - udajne mnohem lepsi chut. POmalu zloutnou vsechny listy. Mam 45. den kvetu doporucuje se na web 55 dni... Mam uz nechat dojet bez hnojek nebo jim jeste jednu davku hnojky dat...
ProradnyGrazl
http://sensiseeds.com/blackdomina/1p2311.html ha tak je to kveteni dokonce 50 dni:-)
ProradnyGrazl
nehnojím od konce pateho tydne. ted bude koncit sedny... Kveteni uvadi padesat dni. Mam to dodrzet a po 50 dnes seknout nebo dat tyden hnojek na 56 dne a ka do 66 dne flushing a kosu? Pekne uz mi kyticky zloutnou
vezmi foťák, vyfoť si to na macro (kytičku) a na kompu přibliž co nejvíc to půjde, pak to vezmi podle tohohle a máš jasno :D
citace:
Původní příspěvek od ProradnyGrazl
nehnojím od konce pateho tydne. ted bude koncit sedny... Kveteni uvadi padesat dni. Mam to dodrzet a po 50 dnes seknout nebo dat tyden hnojek na 56 dne a ka do 66 dne flushing a kosu? Pekne uz mi kyticky zloutnou


http://grower.cz/forum/showthread....4995#post894995
ProradnyGrazl
Tak po dvaceti dnech menší update květin. Vím, že je to mizérie, květy maličké a výnos bude stát za prd. Proto cílem není se chlubit ale zadokumentovat mé chyby, ze kterých se chci poučit.
ProradnyGrazl
další série pěti
ProradnyGrazl
ještě pět
ProradnyGrazl
a asi poslední série. 6loutnou, protože je již nehnojím. Jsem sváteční spotřebitel s přáteli a jde mi o kvalitu spíš než o kvantitu. Zvažuji, ale přidávání enzymů. Nebo už to dojet čistou vodou jeno? Nebo nějaký final solution? Jsou to sracky? Zatim jsem teda asi stopro bio:-D
ProradnyGrazl
msterblaster: muj fotak takoveho makra neni schopen:-(
citace:
Původní příspěvek od ProradnyGrazl
msterblaster: muj fotak takoveho makra neni schopen:-(


kolik mas mpixelů? dej tam mod kytka, dej to co nejblíž a cvakni to, na kompu to ještě přiblížíš, já to dávám z 10mega ůplně v klidu,sice to není jak na té tabulce,ale co potřebuješ rozeznat to tam je vidět.
ProradnyGrazl
no je to 10ka... vyfotim a zkusim? Mohu kdyztak hodit v plne velikosti na imageshacka a uvidi se:-)
ProradnyGrazl
http://www.edisk.cz/stahni/34223/takze.zip_9.28MB.html tady jsou makra rostlin... ptam se esi sklizet nebo ne, pripadne jak dlouho to nechat... kvete 53 dni sensi u black dominy uvadi po padesati sekat...
ProradnyGrazl
lidi uz je to dalsi dva dny...tak muzete na to nekdo mrknout? Treba masterblaster:-)?
nech to ještě aspon 5 dní pak nahod makra lepší. enzymy tam můžeš naposled nalít...
ProradnyGrazl
hele ja uz makra lepsi neudelam...toto maximum...a v pondeli musi pod kosu nejpozdeji... tj bude to dalsich pet dni v so... a v ne zvazuji kosu...
cest, nebyl jsem u kompu,ale spis u vody:D makra máš dobrý na kompu se to dá zvětšit dobře, jen to příště nafoť bez toho sodíku a zkus to ještě blíž, ten foťák by si to měl sám doostřit když zmáčkněš napůl spoušť . Když to prohlídněš tak to máš mléčný a pár hnědejch už je tam taky, tak je to na tobě jestli víc high (mléčný) nebo stoned (hnědý) nebo si počkej až bude půlnapůl :D je to na tobě.
ProradnyGrazl
tak jsem to rano nafotil a okoukl. Vsechny krystaly jsou mlecne a dost jich slo do hneda. dnes naposledy zalito vodou a v nedeli pujdou holky k panu reznikovi. mam jim nerozvecovat? Omydlit listy? Nebo nechat tak?
ProradnyGrazl
hele lidi vy jste hodni, takze jsem jim listy nechal a svitit taky... a zitra vecer je seknu
ProradnyGrazl
takze jiz visi...
ProradnyGrazl
tak nakonec rovnych 95g:(
D@D
No tak priste to zase bude lepsi, nehazej flintu do travy :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma