Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Kambu Out 2010 - Klikni zde pro originální téma
DooMer
mne uz se tohl e taky stalo krasna kytka stvaba vetve ale proste konec sklizne a porad jen chlupy :)
MDe_
Prostě jak říkám -> Nádhera :) Musí krásně vonět :)
Kambu
citace:
Původní příspěvek od MDe_
Prostě jak říkám -> Nádhera :) Musí krásně vonět :)

díky..voní to takovou zajímavou vůní..citrusovo mentolová,opravdu zajímavá vůně,ale je to teprve v začátku,uvidím a hlavně ucítím,až pár dní před kosou ;)
MDe_
citace:
Původní příspěvek od Kambu

díky..voní to takovou zajímavou vůní..citrusovo mentolová,opravdu zajímavá vůně,ale je to teprve v začátku,uvidím a hlavně ucítím,až pár dní před kosou ;)

Za pár dní "to jsi trochu moc ubral :) " Ještě je plno času :)
figaro
Zdar chlape, máš to pěkný. Mám to s tím květem podobně, akorát v plným květu je zatím jen PPP (narozdíl od "Early" Specialu) :) Zatím to vidím na kosu začátkem listopadu. Doufám, že počasí si to bude aspoň trochu dávat.
nic zo mna
Zdravim brasikam, mas to velmi pekne, a s tym ze sa jednej nechce do kvetu mam tiez problem... ale ak mozem poradit, podla mna je to malym priestorom pre rastliny, pretoze sa mi to stalo tento rok znova ze najviac rozvetvena rastlinocka si to taha najpomalsie... ak ich mas takto blizko pri sebe a su naozaj velke a krasne rozvetvene, moze byt ze nestiha jedna uzivit tolko palic, preto zacina neskor do kvetu... ja robim supercrooping na rastlinkach a na najvacsej mam skoro 30 vrcholov, a tiez sa jej nechce do kvetu pritom to je early odroda... nevravim ze to tak urcite je, ale je to len taky moj poznatok do buducna, mozno tam skus nabuduce dat len jednu alebo dve a poriadne ju zastrihaj... dostanes sa na kilo susiny na jednu rastlinu ktora je obrovska ako ker, sama si berie vyzivu a nema problem s priestorom :)
zdar a vela stastia do buducna, inak to mas velmi velmi pekne...
Kambu
citace:
Původní příspěvek od nic zo mna
Zdravim brasikam, mas to velmi pekne, a s tym ze sa jednej nechce do kvetu mam tiez problem... ale ak mozem poradit, podla mna je to malym priestorom pre rastliny, pretoze sa mi to stalo tento rok znova ze najviac rozvetvena rastlinocka si to taha najpomalsie... ak ich mas takto blizko pri sebe a su naozaj velke a krasne rozvetvene, moze byt ze nestiha jedna uzivit tolko palic, preto zacina neskor do kvetu... ja robim supercrooping na rastlinkach a na najvacsej mam skoro 30 vrcholov, a tiez sa jej nechce do kvetu pritom to je early odroda... nevravim ze to tak urcite je, ale je to len taky moj poznatok do buducna, mozno tam skus nabuduce dat len jednu alebo dve a poriadne ju zastrihaj... dostanes sa na kilo susiny na jednu rastlinu ktora je obrovska ako ker, sama si berie vyzivu a nema problem s priestorom :)
zdar a vela stastia do buducna, inak to mas velmi velmi pekne...

Zdarec dík ;) tak stím prostorem to 2x nejlepší není a sem si toho vědom,protože na tohle místo sem to dával na poslední chvílu (nevyšel foliák s kámošem), a když se mi naskytla aspon tato možnost,kde to zasadit tak sem to sem nasadil.Časem se kytky pěkne rozrostly,tak sem je pozohýbal a vím,že sem udělal dobře-dostalo se více světla i tam,kde by se nedostalo.Co se týče té 1 kytky,tak už něco nahodila,každopádně ju nechám co nejdýl co to pude.
Kytky jsem jenom 1x zastřihl a to fimem (2x povedlo-4x ne,ale nevadí). Tak samozdřejmě,že na budoucí out,sem něco určitě zasadím,ale už né tolika počtech-ono není problém to místo rozšířit (teprve to budu řešit). Ještě jednou dík,i tobě at se daří ;)
Kambu
Zdarec ve spolek ;) přináším nějaké fotky kytek.Poslední dny u nás vcelku furt pršelo,tak sem nic nenechal náhodě a udělal jsem provyzorní střechu,aby na kytky nepršelo.U poslední fotky je jak práce dneska dopadla.Pomáhal mě u toho tata,takže i němu patří velký dík :)Na tom přístřešku se ještě bude dělat,protože se tu rozpršelo a základ je zatím hotový,až bude dobré počasí tak se to dopyluje :)

Tyčky jsou z hliníku a jsou zapuštěny do železných tyček,které jsme zabodly do země a na ně sme nasadily ty hliníkové,stáhly pořádně provazem a drží to pěkně..říkám,až bude trochu lepší počasí tak se to dokončí-myslím si,že pro začátek to stačí.Lepší než aby na kytky pršelo.
Kambu
nevím proč nejdou dávat fotky :(
Kambu
...
DooMer
ti to zacne spis plesnivet pod tim igelitem
Kambu
citace:
Původní příspěvek od DooMer

říkám,je to zatím jen provyzorně..lepší než aby na ně pršelo a je tam hodně místa,kytky se nedotýkají toho igelitu,mají tm dost místa a vzduchu se tam dostane dost..rači hodím tohle než aby mi to zplesnivělo deštěm ;)
Slick-ace
Kambu@

vzdušná vlhkost se ti dostane i pod igelit, ty zakrytý boky proudění vzduchu rozhodně nepřidaj-> bude ti to plesnivět. Jestli trváš na igelitu, tak ho dej fest nad ty kytky a boky nech odkrytý..
Kambu
citace:
Původní příspěvek od Slick-ace

Kambu@

vzdušná vlhkost se ti dostane i pod igelit, ty zakrytý boky proudění vzduchu rozhodně nepřidaj-> bude ti to plesnivět. Jestli trváš na igelitu, tak ho dej fest nad ty kytky a boky nech odkrytý..

ty boky nebudou zakryté,zbytek igelitu který přečnívá pude pryč..co se týče výšky tak to ještě vypyluju,ono je to jen provyzorně až se zlepší počasí-přestane pršet tak to zvednem..pro začátek si myslím že to stačí
DooMer
podle me je to uplna zbytecnost prece jenom nejsme nekde v anglii aby preselo tyden a ted uz je trochu mokry mas a zakryty igelitem , mno zitra uz bude pekne si myslim a pak naka prehanka ...
MDe_
citace:
podle me je to uplna zbytecnost prece jenom nejsme nekde v anglii aby preselo tyden a ted uz je trochu mokry mas a zakryty igelitem , mno zitra uz bude pekne si myslim a pak naka prehanka ...

Tak to sejen modlím aby bylo už krásně:)
Kambu
citace:

tak ono není problém ten igelit stáhnout,já nemám vplánu ten igelit tam mít furt..jen si udělat takovou provyzorní střechu..rači si udělám tohle než aby mi na to furt pršelo a splesnivelo..ty dva dny co tu pršelo..tak jsou trochu místama mokré,ale přece lepší tohle než abych tam neměl nic..víš co můj boj ;)
MDe_
citace:
Původní příspěvek od Kambu

tak ono není problém ten igelit stáhnout,já nemám vplánu ten igelit tam mít furt..jen si udělat takovou provyzorní střechu..rači si udělám tohle než aby mi na to furt pršelo a splesnivelo..ty dva dny co tu pršelo..tak jsou trochu místama mokré,ale přece lepší tohle než abych tam neměl nic..víš co můj boj ;)

jO jO kambu nemá co dělat tak raději si hraje jako další zahradníci :) Počkej si den dva a bude to už uděláno :) hlavně kambu pozor na palec :-P
pestitelpompo
Zdravím tě Kambu,jede ti to moc pěkně k+ s tím igelitem děláš dobře celý rok se s tím seres a ted aby ti to plísen zničila,trochu si s tím pohrej a bude to fajn,možná bych i kvůli vlkosti prostříhal listy ale je to na tobě a vše s mírou
prchy
citace:

nezacne to plesnivet pokud se mu palicky nebudou dotykat igelitu a nebude mu tam nejak extra kondenzovat voda. ozkouseno
citace:
Původní příspěvek od prchy

nezacne to plesnivet pokud se mu palicky nebudou dotykat igelitu a nebude mu tam nejak extra kondenzovat voda. ozkouseno

Taky jsem to měl přikrytý a neplesnivělo to, můžu jen souhlasit.
Kambu
Menší aktualizace :) šišky trochu přibyly jak na objemu tak i na výšce..hnojím alga bloom..jinak mám vplánu otrhat trochu ty větší listy,mám je ted nějak nebo bylo by lepší třeba stím ještě počkat?
MDe_
Hezký :) hlavně at ti to nechyte tu plísen jak mě :(
Kambu
[QUOTE]Původní příspěvek od MDe_
Hezký :) hlavně at ti to nechyte tu plísen jak mě :( [/QU

Díík ;) tak menší plísen sem měl na 2 šiškách a to před týdnem a něco a bylo to teprve takový začátek,tak sem to vyřezal a trochu sem to potřel slivovicou :) ale jako od té doby zatím sem nikde nic neviděl což je dobře...u kytek sem vcelku furt takže to kontroluju.. ;)
Kambu
Hoja :) Dneska bylo pěkně,tak sem si řekl,že je potřeba kytky zavést ke kadeřníkovi,tak sem vzal nůžky a šel činit :) Prostřihal jsem zatím 3 kytky,protože toho bylo tolik,že sem si řekl,že i zitra je den..Během střihání,jsem nezaznamenal žádné náznaky plísně,což mě moc potěšilo.Vcelku jsem měl hodně zalepené ruky a ta vůně ..nádhera :)
Když sem byl u toho,tak sem zrovna udělal s pár fotek...jednu stranu jsem vyfotil a dneska sem přihodím druhou.Ale popořadě :)

foto č. 1 - vrchní palica
č.2- kytka ke které patří ten vršek u fotky č.1
č.3- druhá polovina mého políčka :)
č.4-druhá strana fotky č.3 :D
č.5-zbytek kytek

Zitra dostřihám zbytek kytek,hlavně ty velké listy,které hodně zavazí paličkám pod těma listama a aspon to nebude takový chumáč a aspon se dostane víc světla i tam kam se ted moc toho světla nedostane..
marie
Podle mě rozhodně děláš dobře. Vzdušná vlhkost ano, ale proč to ještě podporovat deštěm. :)
Kambu
citace:
Původní příspěvek od marie
Podle mě rozhodně děláš dobře. Vzdušná vlhkost ano, ale proč to ještě podporovat deštěm. :)

Zdar :) dík..no právě..ten déšt mě štve,proto ta střecha,ale jak de vidět,vše zatím jede vpořádku.
Kambu
Hola :wink: přihodím s pár fotek..je to 6 týden květu a jak to tak vidím tak se modlím,aby to stihlo dozrát :flower:
Kambu
...
PLANTER
pěkný držim palice :rasta:
Kambu
Hoj :) takže dneska jsem sekl 1 kytku.Počasí už není takové jak bych si představoval a další 5 kytek budu sekat průběžně.Myslel jsem že je nechám do konca měsíce,ale hold počasí změnit nejde.Takže tak.
S ostříháváním sem se piplal kolem 4 hodin ale stálo to za to :) Zalepený jsem byl pěkně a ta vůně se táhne solidně :) Jinak je to pověšené na hůře..kde budu věšat zbytek kytek,které půjdou na porážku během týdne..
bob0015
Cau hezky thread;) vidim ze sme na tom podobne co se tyce dozralosti kytek v tomto obdobi.. preju at se sklizen vydari!
Kambu
Zdravím,takže dneska jen slovy. Dnes skosena další kytka a zbytek během zitřka.Stejně už tomu nepomožu a počasí stejně není nejlepší.Jak se to všechno usuší dám sem vědět kolik toho bylo a nazávěr hodím smokereport ;)

bob0015 : Díky ;) jj letos mě počasí moc nepotěšilo,ale tak nenadělám nic..

Jen dodám,že 1 kytka,která je ze všech uplně pozadu nechám co pude i klidně do konce listopadu :)
PLANTER
pěkně ti to dopadlo kámo ... :winner: počasí letos nic moc to je pravda ...jen mě tak napadlo že kdybi si zatmíval o měsíc dřív tak by si měl asi MONSTR PALICE :D k+ těšim se na fotoupdate
Kambu
citace:
Původní příspěvek od PLANTER
pěkně ti to dopadlo kámo ... :winner: počasí letos nic moc to je pravda ...jen mě tak napadlo že kdybi si zatmíval o měsíc dřív tak by si měl asi MONSTR PALICE :D k+ těšim se na fotoupdate

Zdarec Plante ;) dík.. :wink: to je pravda,že sem mohl dřív zatmívat,ale si myslím,že bych tomu asi nějak 2x nepomohl nevím,můj názor..:) su aspon rád co je víš jak..mohlo to dopadnout i hůř a jen doufám,že ty poslední kytky co mám na poli vydrží do zitřka..:)
figaro
Zdravím, tak ti to asi dopadlo o něco líp než mě :) Já dneska venku večer naměřil -2 stupně a když jsem se šel podívat na kytky, tak byly všechny obalené jinovatkou. No nic moc pohled teda. Hodil jsem na ně aspoň netkanou textíli, třeba to trochu pomůže. Každopádně ty dvě "přenosné" jsem vzal domů a udělal z nich windoor. Vdova vypadá, že z ní i něco bude, s tím Early specialem to ale vypadá bledě.

Mno, jsem aspoň rád, že plíseň se mi vzhledem k celkem suchému podzimu vyhnula. Škoda jen těch mrazů.

Docela mě mrzí, že ještě nemám hotový setup na květovou fázi v growboxu, teď by se to docela šiklo...
Kambu
Zdravím přátele zeleného údolí :frog:

Po poradě s kámošem,jsem dostal odpověd,že pokud mám udělanou střechu a na kytky neprší a nemám problém s plísní,tak nemám sekat a mám je nechat co počasí povolí.Dal jsem na jeho slova a kytky jsem nesekal,ikdyž jsem je měl v plánu.Dneska začalo nechutně pršet,tak jsem natáhl igelit at na ně zbytečně neprší.

Foto č.1-2: kytka které už hnědnou blizny,dávám ji tak 14 dní + - nějaký den.Už týden prolévám vodou.

Foto č. 3 : tak tahle kytka ta tak hnědě blizny nemá-spíš mléčné sem tam trochu hnědé ale i tak té dávám tak 3 týdny + - týden.Taky už prolévám vodou.

Foto č.4-5 : tak tahle kytka je oproti ostatním hodně pozadu v květu.Pokud se nepletu,tak je mez 4 a 6 týdnem květu.Tuhle kytku mám vplánu nechat aspon do konce listopadu-pokud počasí povolí.Jak se udělalo místo,po 3 kytkách které jsem sekl,tak jsem ju trochu stáhl k zemi-je hodně vysoká a strašně moc široká,takže at se moc nedotýká igelitu.Tuhle kytku jako jedinou ještě trochu dokrmuju hnojivem a to bcuzz tabletou.

Jinak omlouvám se za kvalitu fotek!!

Jinak letos jsem z toho počasí jakýsi zmetený :)
Kambu
Zdravím všechny :bounce:

Včera večer sem sekl 2 kytky,protože teploty už nehorázně klesly důle.Dneska ráno sme tu měli okolo -5 st. a poslední kytka (opožděnec :) ) tak ta dostala pěkně vyliskané od mrazu. Ta opožděná mi tolik ani nevadí,hlavní je,že ty poslední 2 ten mráz neschytaly.

Foto č.1-2 : včerejší 2 seknuté kytky už vysí a suší se na půdě

Foto č.3 : opožděnec,dneska ráno dostala pěkně vyliskané od mrazu a tu seknu asi dneska stejně už stím nic nenadělám.

Foto č.4 : stonek :)

Jak bude všechno usušené,napíšu info kolik toho bylo a na závěr smokereport :jumper:
Kambu
SMOKE REPORT

Zdravím všechny! Přináším smoke report letošního pěstu White Ice..Vůně je taková citronovo-mentolovo-ganjová(ne skunková)-taková zvláštní vůne..chut je jemná,v krku to moc neškrábe.Co se týče stavu-zhulenost je dobrá,je to takové high,není to žádný gaučák..osobně sem stím velice spokojený,hlavně i proto,že jsem letos byl nucen sklízet o nějaký ten týden dřív a čekal jsem,že to nebude stát za to,ale vcelku mě to hodně překvapilo :)

Jinak co se týče celkové hmotnosti usušeného materiálu..první 3 kytky,které jsem sklidil jako první,tak výsledek měly okolo 101g,ale přesně to není,protože se to postupně bralo.. :D zbytek kytek ještě susím na půde..delší proces,ale věřím že to bude stát za to..;)

Co se týče fotky,tak to jsou bohužel už menší paličky co zbyly z první várky :)

Závěrem bych chtěl poděkovat všem,kdo sledoval můj pěst (ikdyž to místama nevypadalo 2x nejlíp) a taky za karmy,potešilo to.
Uvidíme se opět v příštím roce ;)

Kambu
MDe_
Tak at šmakuje přes zimu :) Jinak GROW se ti povedl krásně sice o něco dříve byla kosa ale to nevadí .. letos to stálo za prd .. Tak doufám že na next se potkáme zase s povedeným pěstem :) K+
Kambu
citace:
Původní příspěvek od MDe_
Tak at šmakuje přes zimu :) Jinak GROW se ti povedl krásně sice o něco dříve byla kosa ale to nevadí .. letos to stálo za prd .. Tak doufám že na next se potkáme zase s povedeným pěstem :) K+

Zdravím MDe ;) děkuju..příští rok se tu určitě uvidíme a jak dopadne..uvidíme :wink:
MDe_
Toš sem ochutnal kousek kambuovi zahrádky :pimp: Velice voňavé a chutově výborné kouřeníčku :pimp:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma