Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
outdoor 2010 - Klikni zde pro originální téma
Sekwoj
Zdravím všechny pěstitelé zeleného listu, letos to s počasím zatim vypadá hodně bídně, ale nic mě neodradí od toho nějaký kytičky zasadit, bohužel nedostatek světla a brzké vysazení způsobily, že kytky nakvetly a některý docela dost... Loni se mi to stalo taky, ale nenakvetly tolik co letos

Genetika
klony
4x Hashberry
2x New York City Diesel
2x White Russian (údajně.. neověřeno)
semena
3x Northern Light x Durban Poison
1x White Widow
1x Passion1

Stáří rostlin se liší, nejstarší sou HB a NYCD, ty mám už od začátku dubna a pochází od jednoho zdejšího člena. WR mám od známého, ale nějak tomu moc nevěřim, stačí se kouknout na fotky.. navíc sem je dostal se sviluškama.. Sou cca 2 týdny staré. No a semínka sem dával klíčit začátkem května.

plácek
Místo bude to samý co loni (viz odkaz v podpisu). Po loňský sklizni sem tam zarejpal kobylince a asi před měsícem sem ještě přisypal 2 kýble země z kompostu. Na tomhle místě budou kempit 3 šťastlivci, zbytek poroste na jiný zahradě.

Hnojiva
Během růstu nehnojím, myslím, že je to zbytečný, zemina je dostatečně předhnojená a na květ nasadim PK 13-14 a pak tu mam ještě kousek ripenu z loňska

Foto1 - z leva: HB, HB, NYCD, HB
foto2 - z leva: WR, WR, NYCD, HB
foto3 - z leva: NLxDP, NLxDP, NLxDP, PS1, WW
Sekwoj
detail všech HB, sem zvědavej co se z toho vyvrbí, když to je takhle nakvetlý..
Sekwoj
NYCD
Sekwoj
Tyhle se mi vůbec nelíbí, ještě nevim kam je zasadim.
Sekwoj
Tyhle tři slečny se mi líbí nejvíc, takže sem je dneska přesadil ven. Sice tam pořád prší, ale květníky už jim nestačí..
na levo 2x HB a na pravo NYCD
Sekwoj
Tak kytičky o něco povyrostly, ale není to ono.. Na to že je půlka června pryč tak nic moc, posuďte samy. HB tvoří mutantní listy, protože byla nakvetlá a teď zase začala růst. Navíc ještě zachutnaly slimákům, takže sou ožraný. Nejlíp je na tom NYCD a WR


1. foto- celek
2. foto- White Russian
3. foto- Hashberry
4. foto- NYCD
5. foto- HB
Sekwoj
Tak dneska sem se konečně dokopal k přesazení posledních 5 kytek, co sem doteď měl na balkoně. Všechny kromě HB sou ze semínek. Zasadil sem je přímo na kompost, nenechte se zmást vzhledem- opravdu to není kopice sena, to je jen na povrchu, pod senem se nachází parádní uleželá zem.

1. foto- celek
2. foto- na levo HB, na pravo 2 ks Northern Light x Durban Poison
3. foto- z leva: Passion1 a White Widow
Sekwoj
Slimáci stále každou noc útočí na kytky, nejhůř sou na tom HB, protože mají větve hned od spoda a slimáci se na ně snadno dostanou. NYCD je ožranej jenom trošku a na WR nejdou vůbec, protože je ve vysokým kýbli.
V půlce týdne sem zahájil boj proti slizounům a zakopal sem ke kytkám plechovku do který sem pak nalil pivo. První noc se tam utopilo asi 15 hajzlíků, ale potom past odhalily a byly tam jen 4, za včerejšek nypřibyl žádnej úlovek.
Budu na ně muset použít něco jinýho, slyšel sem, že dobře funguje kolem rostlin nasypat piliny- nasakujou do sebe jejich sliz a oni se přez ně nedostanou.
Sekwoj
Začátkem týdne sem jí trochu roztáhl provázkama, aby se prosvětlil střed kytky a dostaly tak šanci spodnější větve.
Tahle kytka je můj favorit- je zdravá, vitální a začíná tvořit pěknej keřík.
Sekwoj
Obě HB sou brutálně ožraný, je to jasný na první pohled. Začínaj se dávat do kupy, nějaký větvení tam je ale největší hrozbou pro ně sou každodenní nájezdy slimejšů.
WR taky ukázala, že jí sluníčko vyhovuje, stonek zesiluje, větve se rozrůstaj, předevčírem sem jí znova zaštíp.

První dvě fota HB, třetí WR..
zdravim, kytky se mi vcelku libi, kazdopadne chci napsat kvuli boji proti slimakum, tento rok proti nim bojuje asi kazdy :) pokud ses ochotny tam dat trochu chemie tak bych doporucil Vanish, je to uz ohrana pisnicka ale je to vazne vynikajici pripravek, na kytkach to nebude vubec znat a slimaku se zbavis. Pokud chces neco ekologictejsiho (i tak bych volil Vanish) vyuzi neco z toho: rozbite sklo, pisek, piliny, dat na spodek stonku smirgl papir, rozumis, ne hned na stonek, proste rulicku okolo stonku. Je to prakticky jedno co tam nasypes, neco po cem se tem potvoram proste blbe leze, pokud najdes nekde nejaky piliny, smichej je klidne s piskem a poradne to tam posyp okolo kytek. Na to sklo bych se z bezpocnostinch duvodu vysral. To je asi vse co bych ti poradil ;) At rostou.
Sekwoj
K těm slimákům- pivo se nakonec docela osvědčilo, podařilo se mi utopit asi tak 40- 50 kousků a teď už to neřešim, protože kytky už sou velký a slizouni už jim nijak znatelně neubližujou. Tu jednu HB(poslední foto) dost zabrzdily ale něco z ní nakonec taky vyroste.. Po slunečních lázních posledních dnů kyti dost popolezly ..

1. a 2. foto - všechny modelky pohromadě
3. foto - neni to poznat, ale na levo je NYCD a na pravo HB
4. foto - WR v kyblíku
5. foto - napadená HB
Sekwoj
Takhle nějak to vypadá na kompostu, foto je starý asi tejden
Sekwoj
Vůbec nevim jak se to stalo ale když sem přišel zkouknout kyti tak NYCD byl takhle zlomenej, naštěstí sem na to přišel včas a stačilo pár minut času a kousek drátku a bylo po pohromě.. Větev vesele jede dál a zdá se že jí to ani nezbrzdilo. Přes víkend dohodim čerstvé foto
Sekwoj
Takhle to teď zrovna vypadá, je z toho taková malá jungle- holky sou po pás vysoký. . Vypadá to, že kobylince zafungovaly, nejlíp je na tom NYCD- zatim můj letošní favorit, uvidíme jak dokvete.. Rusák je krapet po zadu ale to je tim že je v kyblíku.. Až slečny pudou do květu tak začnu přihnojovat.
Dev1lagain
Máš to krásný,budu sledovat .Slihourové sou strašný svině,taky mi to ožíraj....zkusim ty piliny a šmirgl kolem stonku,to by jim mohlo znepříjemnit užírání mých lásek 3:-)

Ještě aby slunce přálo,poslední dny nic mnoho tady u nás .... At roste
Sekwoj
Tak květiny na kompostu taky o něco povyrostly.. mile mě překvapily- naposledy sem je viděl při posledním focení. Zatím dvě kytky ukázaly blizny, u dalších dvou to ještě nejde poznat..

Zadní řada od leva: Northen Light x Durban Poison, Northen Light x Durban Poison, White Widow a Passion 1
v popředí je řízek Hashberry
Sekwoj
Zatim se daří dobře. NYCD se do toho opřel- už přerost ostatní o 15 cm...
Sekwoj
Kvítí roste, zatim se jim do květu nechce.. Už se mi skoro nevejdou do záběru. Na první fotce je kmen NYCD, druhý je celek a poslední je pohled ze spoda.
Sekwoj
Sou to dvě kytky, na levo je NYCD a na pravo je HB. Řízky sou ode mě, tak sem na to zvědavej.. Jinak květiny už pomalu začínaji kvést, pokusim se ještě dneska dodat foto z druhý zahrady.
Sekwoj
Tak už je to tady, už taky bylo na čase.. Nejvíc nakvetlý sou HB a WR, NYCD je krapet pozadu, ale už se to taky seskupuje. Zatim nehnojeno ale nejspíš teď o víkendu jim tam přileju trochu PK 13-14. Teď už se mi slečny nevejdou do záběru.. NYCD mi sahá po bradu a nutno dodat že nejsem žádnej prďola..

1. foto - celek: v zadu v levo NYCD, ve předu HB a na pravo v kýbli WR
2. foto - detail HB
3. foto - nepovedenej detail NYCD
4. foto - detail WR
5. foto - záběr na HB
Sekwoj
Kveteme.. Holky už 2x dostaly zálivku s hnojivem. Od známýho mam B'Cuzz blomm stimulator a pak tam je myslim že alga bloom od plagronu. HB už pěkně voní a začínaji cukrovat ale NYCD je hodně pozadu, kvete hrozně pomalu, myslim že to nestihne..

1. HB
2. kmen NYCD
3. NYCD ze spoda
Sekwoj
Dost se vytáhly, maji kolem 2m. Těšim se na passion1, ten vypadá že dokvete jako první.
Je mi jasný že to neni poznat ale od leva je: NLxDP, NLxDP, WW, PS1 a ve předu HB
Sekwoj
Tak kytky na kompostu (předchozí příspěvek) nějakej zmrd orval, samozřejmě nezralý, už je to tak 2 nebo 3 tejdny. Ten zbytek co tam nechaly sem musel vyrvat, protože tam lezly dokať tam něco bylo.. Z 5 dobře rostlejch kytek tam zbyl tak gram paliček který se nechaly kouřit..
Sekwoj
Tady to vypadá lépe.. Minulej víkend jak zapršelo tak se kytky válely po zemi takže sem je musel vyvázat. HB myslim že tak do 3 tejdnů dokvete, ale neni moc odoloná proti plísni, už sem vytrhal tak hrst plesnivejch paliček. K oběma HB sem předevčírem nalil ripen, tak snad je to popožene. NYCD je docela šnek, ten bude zralej až na konci října(snad), ale paličky vypadaj docela hutně.

1. HB
2. WR
Sekwoj
Už jí začínaj hnědnout blizny, tak doufam že co nejdřív dozraje, protože pokaždý když trochu zaprší tak druhej den vytrhávam plesnivý paličky .. jinak vypadá a voní moc krásně
Sekwoj
Kvete trochu pomalejc než HB a chytá lehce fialovou barvu. Kempí v kýbly takže je z nich nejmenší, výnos bude spíš symbolickej ale těšim se na ní
Sekwoj
A nakonec, jak to tak bývá, ta největší kytka kvete nejpomalejc. Vypadá moc hezky, ale dává si hrozně na čas, myslim že nestihne dokvést
Sekwoj
Tak jednu rostlinu už sem setnul, bylo to trochu předčasný, ještě tejden by klidně snesla ale pustila se mi do ní plíseň tak šla dolu. Druhá HB je ještě venku ale každej den vystřihávam plesnivý šišky, necham jí do konce tejdne a pude taky..
Sekwoj
Včera proběhla další fáze sklizně, sundal sem druhou kytku HB a White russian v kyblíku. .
Sekwoj
Tahle kytka hraje všema barvama.. a ta vůně, už se na ni těšim
Sekwoj
poslední rostlina, která ještě dokvétá ale co nevidět ji taky sklidim. Na tenhle model sem hodně zvědavej, protože šišky maji neskutečnou vůni, ještě sem nikdy nic podobnýho necejtil ani nevim k čemu bych to přirovnal
druhý foto je společně s HB(to fialový je NYCD a to zelený HB)
Sekwoj
Zdravíčko, po dlouhý době sem se dostal na grower tak bych chtěl, trochu se spožděním nějak smysluplně dokončit tohle téma.

Letos krásně vyšlo babí léto, květinu sem sklízel 31.10. takže poslední tejden pěkně dozrávala na sluníčku. Musel sem jí sklízet na dvakrát protože toho bylo hafo a než sem ostříhal listy tak to nějakou hoďku trvalo..
Když všechno uschlo tak sem začal vážit a sem naprosto spokojenej, letos se zadařilo ještě líp než loni.
Vrcholky dohromady važily 144.2 g a spodky 36,9 g takže celkem z kytky 181,1 g

Fotky: 1. po ostříhání listů..
2. po seškrábnutí nůžek…
3. po usušení – vrchy
4. spodky
Sekwoj
Tyhle slečny byly dvě, z tý větší bylo 198,8g a z tý menší 79,3g takže dohromady 278,1g

tyhle kytky měly řidší šišky než NYCD a taky na nich místama bylo trochu plísně, řekl bych že Hb se moc na naše klima nehodí, ale chuťově fakt dobrý.
Sekwoj
z white russian bylo symbolických 35 dobrých gramů, takže celkově to dohromady vyšlo na nějakých 415,5 g. V tuhle chvíli je cca větší půlka zhulená ale pořád toho ještě dost zbejvá na kouření až do další sklizně.

Na závěr něco pro potěchu oka

1. z leva: white russian, New york city diesel, Hashberry
2. porovnání s loňskýma nejlepšíma vrškama
z leva: NYCD(2010), HB(2010), Chronic(2009), white skunk(2009)
!R4mZ!
Máš to moc pěkný!!! Akorát škoda zčořenejch holek, čorky zasr*ný. Doufám, že mi to letos dopadne podobně ;) Každopádně K+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma