Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
vendiz OUT-zahrádka 2010 - Klikni zde pro originální téma
vendiz
Zdravím všechny milovníky outdooru!!

Zakládam téma mého prvního outu, tak se chci sváma podělit o moje fotky kytiček a mých poznatků po dobu pěstu.Jako místa jsem si vybral pro pole č.1 mezi nízkýmy břizkami a pole č.2 mezi malinovníky.Zemina je u obouch políček původní jaká tam byla tak snad bude dobrá?!Semínka jsou všechno kvalitní rostlinky jen jsem bohužel nestačil dohledat jejich název!!bohužel!!jako hnojivo používam zatím KRYSTALON start a zálivku z kopřiv.Na květ mam potom připravený KRYSTALON květ/plod a tekuté HOŠTICKE slepičince.
vendiz
Foto pole č.1- k políčku nejde tolik světla kolik by bylo nejlepší tak se kytičky trochu táhnou ale snad to nebude nějak vadit :-)
vendiz
Foto pole č.2 je na tom se sluníčkem o hodně lépe a zdá se mi to i na kytkách že se tak netáhnou. :-D
vendiz
Hnojky co používam, na lepší neni dost financí ale i tak sem o nich slyšel samou chválu!!jen se chci zeptat jestli nikdo nevíte kdy mam nasadit KRYSTALON plod/květ??
MedvedBrtnik
Na růst tam klidně kristalon cpi (i když by sis myslím vystačil s tím výluhem z kopřiv), ale na květ si došetři a pořiď třeba Plagron Alga Bloom, než ti to začne kvést uteče ještě spousta vody, těch 270,- peněz není zas taková pálka a určitě ti to bude chutnat mnohem víc, než po těch hnusnejch chemkách. Jel jsem hnojky od AH, Atami a Plagronu a nejlíp se mi zdál chuťově právě Plagron, proto bych ho doporučil. Na Kristalonu jsem taky začínal a to fakt nešlo :)
vendiz
Dobrá tedy dam na rady skušenějšího a když říkáš že se to pak ukáže i na chuti tak to do toho radči investuju něž pak potom hulit něco chuťově hnusnýho!díky za radu.Jedu doma i takovej malej windoor tak se ten plagron Alga Bloom bude hodit určitě i tam!! :-)))
MedvedBrtnik
Moudré rozhodnutí a určitě ho použiješ všude :) Já si kdysi poradit nenechal, chtěl jsem si to vyzkoušet sám a pak to podle toho vypadalo. Hnus :) Každopádně na průplach nezapomeň u žádnýho hnojiva. Ať se daří.

MB
vendiz
malá ukázka mého windooru.Dělá mi fakt radost, ty dvě největší v zadu jsou AK-48 co sem se tak ptal a těch šest menčích jsou klony
nějaké holandské slečny jen nemohu zjistit jaké a skym!! :-)))
vendiz
To jsou takový dvě moje chudinky co na nich skoušim různý pokusy-teď třeba skoušim ohýbání!!skoušel sem na nich zastřihnout FIM ale nezdařilo se!!
vendiz
Tak víkend se blíží, hlásí krásně a slunečno tak sem zvědav jak budou moje kytičky po týdnu deštů a zimy vypadat!!Jinak se chci zeptat jestli máte někdo skušenost s výluhem z banánových slupek??Slyšel sem že to kytičkám dost chutná tak kdo ví jak na to tak sem stim!!kolik slupek na litr vody, jak dlouho je nechat odstát atd...díky
kniga
Slyším o tom prvně. Imho bych se bál těch postříků kterejma to ošetřujou. Zůstal bych u těch kopřiv, jedu je taky. Připadně výluh z více bylin, kostival vojtěška. Je tu o tom někde vlákno "Kompostový čaj" tak se pokud máš zájem mrkní. Nechť to roste!
vendiz
zdravím všechny growery, tak po dnešní potýdení návštěvě políček vám přinášim menčí aktualizaci mých kytiček!U políčka č.1 sem dodnes nebyl spokojen s přísunem světla, kytičky se moc táhly do výšky a do větví toho moc nedaly tak sem to vzal do vlastních rukou čapnul kámošku pilku a trochu sem jim to tam prosvětlil :-D tak doufam že příští víken budou znát nějaké změny!!Zato u políčka č.2 s přísunem sluníčka problémy nejsou bylo to znát i na změnách, sice bylo celý týden deštivo, ale kytičky se krásně větví a houstnou!!
vendiz
Foto pole č.1
vendiz
Foto pole č.2
vendiz
Zdravím vás Growery, vkládam sem menčí aktualizaci mého malého windooru :-)))Měl bych tam mít 3x sativa AK47 a 6x indica (bohužel jméno sem už nedohledal) ale jsou to klony z holandských semínek minulého léta!
vendiz
Zdravim všechny growery, tak sem tu s další aktualizací mých dvou políček.Po parném týdnu veder a sluníčka se kytky pěkně vytáhly tak si zasloužily pěkně pohnojit.Jako zálivka posložily KRISTALON start a Hoštické slepičince, obojí v tekuté formě!!
vendiz
A foto políčka č.2
vendiz
a eště pár fotek zhora.
vendiz
Tak dnes sem se byl podívat na windoor a už to tam vypadá na pěknou Jungle jen tak dál!!Přikládam malý foto-update :-D
vendiz
Zdravim vás tu všechy zas po týdnu práce a dřiny!kuli nepříznivému počasí sem kontrolu políček odložil na další víkend!tak abych ukázas alespon něco z mojí zahrádky tak sem dneska poohýbal muj pokusnej keřík kterej po přesazení začal dělat divy!žeby zněj nakonec něco bylo?! :-D
vendiz
a eště menčí dotaz na vás growery, dnes sem si objednal Cropmax od plagronu, prý je to totální pumpa na kytky a rostou po tom šíleně rychle!Máte snim někdo skušenost?A používá se jen v růstovým období nebo ho mohu použít i na kět?díky za odpovědi.
Slick-ace
Zdravim, cropmax používat jen v růstu ;). S kytkama to asi něco dělá, jak se můžeš přesvědčit v (většinou in) galeriích, vlastní zkušenost nemám. Na out mi přijde postřik zbytečnej (obzvlášť když teď pořád prší) a drahej. To už radši investovat do pořádnýho hnojiva, hlíny, řízků..
vendiz
Díky moc, sem si to myslel kropit to na palice to aby pak chytli akorád tak plíseň.Ano je sice trochu dražší ale ve finále se to určitě vrátí no necháme se překvapit a hlavně ho kupuju taky kuli tomu windooru aby se pořádně vytáhli a něco sem aspoň sklidil!!
vendiz
Zdravim tak trochu jsem ten svuj windoor přehnojil jak je vidět na 4 fotce od spoda.Začali mi žloutnout a vypalovat se listy co jdou přímo z hlavního stonku.Nevíte jak dlouho je mam nechat nasuchu aby se ztoho vzpamatovali?A ještě mam menčí dotaz jestli mužu pak při hnojení použít Cropmax a na zálivku Kristalon Start.Nebudou se ty hnojiva tlouct?díky za pomoc
vendiz
Ták konečně krásný počasí tak je načase po 14 dnech navštívit políčka.Po celou tu dobu co sem se tam nebyl podívat mě trápilo jestli mi na ně nezautočí slimáci tak sem projistotu dneska zběhnul zakoupit VANISH na slimejše.jistota je jistota.Jinak přikládam několik foto mého windooru docela se má k světu no posuďte sami.
pěstu zdar
vendiz
Tak a máme tu po 14 dnech menčí update mích kitiček.Když sem se přiblížil k políčku tak sem nevěřil svím očím, od minula totálně vytáhly, největší kytka má 110cm jinak ostatní se drží tak nějak kolem 1m takže paráda.Kytičky dostaly pohnojení Kristalonem start a na prevenci jsem kolem nich nasypal Vanish na slimáky kterej se moc osvědčil, hned ráno co sem tam přišel bylo kolem kytek haldy mrtvejch rozteklejch slimejšů no masakr. :-)))
vendiz
políčko č.2 je na tom trochu hůře nejde jim tam moc světla tak jsou tak zakrslý a nic moc obrostlý.No na přesazení už je asi pozdě co myslíte?? tak je tam hold necháme a uvidíme co ztoho vyroste doufam že nějakej malej výnos tam bude!Jinak i druhé políčko bylo pohnojeno Kristalonem start, ale Vanish jsem tam nedával od vysazení jsem tam o slimáka nezavadil. :-DD
vendiz
a jěště přidávam foto několika celků.Na druhé fotce je srovnání největší kytky s vanishem, jo tuta kráska je muj miláček :-) a to málem nepřežila, protože při přesazování jsem ji přetrhl omylem hlavní kořen ale jak vidíte tak ji to nejak neublížilo ba naopak se má k světu!!...:-D
Zdravím pane, máš to moc pěkný, budu sledovat:)
Ale na tý poslední fotce, jestli je to vanish, tak jsi udělal trochu blbost:rolleyes:
Má se to rozsejpat rovnoměrně kolem kytek po celym okolí a ne tam dělat takovýhle kruhy z toho, to pak nemá takovej efekt imho:teef:
Měj se at se daří:rasta:
vendiz
Taky zdravim no máš asi pravdu to mě nenapadlo, ale jak jsem pak zalil kytky tak se ty granule rozptýlyly po větší ploše tak by to nemělo bejt tak hrozný :-D.Jinak díky další zkušenost pro mě:-))
vendiz
tak vás tu všechny zdravím, včera jsem se byl podívat na moje dvě políčka a radostí jen zářim.Počasí nám přejě a bude přát i nadále a to je moc dobře.Od minula se kytky vytáhly na krásných 150 cm a košatostí taky nezahálely no posudtě samy na fotkách!
Jinak kytky byly pohnojeny Cropmax postřikem na listy a Krystalonem Start jako zálivka.
vendiz
Anějaké foto políčka č.2
Tam jsou moje nejoblíbenější!!
vendiz
Foto 1 a 2 nejakej ten stonek na ukázku, na 3 fotce jsou dvě moje chudinky co skoro umřely ale začly rašit nové víhonky tak jsem jim dal druhou šanci a trochu lásky a jak se maj k světu, možná znich nakonec eště něco bude.A na poslední fotce nej list vs. noje dlaň! :-D
vendiz
Ták a eště tu máme nějaké foto celkových pohledů na obě políčka.Sehnal jsem si lepší foťák tak i fotky už konečně vypadaj trochu k světu než když jsem to bral jen mobilem!! :-))
vendiz
a další...
outdoorista
zdar pane,kytí pěkný,ale neměl by jsi sypat tu sračku na slimáky takhle okolo kytky,když bude pršet tak se ti to rozpustí a sleje se to do hlíny,mě to pár kytek takhle zabilo,sypej to jen na hlínu tak metr od stonku;)
Peace
vendiz
Tak vás tu všechny zdravim, po delší odmlce co jsem sem nepřidal žádný příspěvek vkládam katastrofický foto které mluví samo za sebe.Jednoho krásného večera sem se zaskočil podívat na políčko a zbyly mi oči pro pláč!Nejakej zasr... buranista s traktorem si to prohnal mim políčkem a zdevastoval mi tu největší kytku nakaši.Ostatní kytky jsou nějaký nahlý nasebe ale přežijou.A to vše jen kuli tomu aby tam mohl vyhodit betonový obruče!Proč to neschodil o 5m vedle!!Prostě zkur... pech! :-((((
vendiz
Tady dávam foto políčka č.2 tam se daří nikdo si jich nevšímá jem více slunce by potřebovaly ale po aplikování Cropmax se zazelenaly k svetu tak aspon něco mi zbylo po utoku traktorem ale eště neni vyhráno...
čertiskočert
mistře vendiz,jen jedna rada pro příště..............při sázení se je neboj dát o pořádnej kus od sebe.Min .0,75m a více .kytky se pak nezačnou kanibalizovat,která bude mít více světla a pojedou si ii pořádně do šířky.Ted počkej ještě ňákej tejden a pak je každopádně musíš vyvázat k zemi a od sebe jinak z nich budeš mít 10set 2metrovejch proutků s jednou palicí na konci.
A to nechceš ....!!
Ať se daří.......
vendiz
Ahoj čertiskočert vim o tom máš pravdu, ale je to muj první outdoor a udělal jsem plno chyb teprve se učim a vzdálenost mezi kytkama je jedna z nich!:-) Jinak jsem dávam foto windooru co mi docela hezdy dělá!

foto č.1- AK 47
foto č.2,3,4 - Passion #1
foto č.5- AK 47
vendiz
Tak vás tu po delší odmlce všechy zdravím a přikládam fotky mých krásavic které už přesáhly hranici 1,80m čimž mě krásně potěšily.No myslim si že taky hlavní zásluhu na tom má cropmax, kterej sem nasadim trochu déle, ale přece jen pomohl jak je vidět.Sice o tu nějvětší rostlinu jsem přišel díky bezohlednosti nějakýho traktorysty a připravil mě taky o krytí rostlin ale furt tam nejsou tak naočích aby si jich hned někdo všimnul jen mam větší nervy tak doufam že je sklidim ja ne někdo jinej!! :-))))
vendiz
políčko č.2
Tam jsou takový malý chudinky, ale aspon něco by znich mohlo být no necháme se překvapit.
vendiz
a eště fotky nejakých vršků co se mi líbyly :))
vendiz
Taky sem přidávam foto mého vindooru.Jsou to všechno AK-47, passion no.1 se ukázal jako všechno sanci tak šli do mlíka :-)Jinak holku zž pomalu začínají kvéct no posuďte samy jaký se jim dělaj hezký paličky!!
vendiz
a paličky :D
jo tak ty sem vložim až to zase začne fungovat nějak to sem nechcce vkládat fotky škoda skusim dýl!!
vendiz
tak a tay nějaké foto paliček :D
vendiz
windoor
vendiz
windoor
Ckulich
Jo ten kompostovej čaj doporučuju a teď jak si to sem přidal fotky nejdou vidět a jestli chceš vědět jak se dělá neváhej a kup si noviny Konoptikum
vendiz
tak a podlohé době vás tu všechny zdravim a dávam sem menší foto aktualizaci mých políček.Holky už jdou do květu akže paráda už je na co koukat a těšit se!! :-D
vendiz
a tady máme políčko č.2 tam jsou hezčí rostlinky taky na to vypadaj ta nejvišší rostlina z nich už přesáhla hranici 2m takže paráda!!no snad se dočkam slastného konce a sklidim ja a ne někdo jinej!!
vendiz
tak po týdnu vkládam menčí upgrate kytiček.Holky už se hodně pěkně paličatí tak doufam že to pujde podle plánu :)
vendiz
a další...
vendiz
a takové dvě malé chudinky co mi rostou u chaty je to z rodu passion num.1 něco malinko z nich bude doufam ale moc se mi líbí!! :)
vendiz
Zdravim vás všechny Growery,
po dlouhé odmlce a nedokončeném thredu sem zase zpět.Letos to byl muj první out tak sem vychytával a dolaďoval chyby a mouchy na příští sezonu která bude jak se patří za jedna!Něco málo sem sklidil sice dříve než sem chtel, ale z obyv o zlodějě sem nechtěl nic ryskovat a mít aspoň něco k chuti.všeho všudy se mi urodilo cca 250g.Moc to neni, ale skušeností těch sem sklidil o dost více a to mě těší a nedočkavě plánuju novou sezonu!
pěstu zdar
by vendiz
vendiz
Zdravím všechny milovníky této překrásné bylinky Cannabis, jejiž slovo pochází z řecka a má dva významy slov.Canna znamená psí nebo pes a bis číslovka 2.Takže cannabis je vlastně rostlina dvou psů!Letošní outdoor byl pro mě ve znamení odrůdy AK-47 jako indikosativního křížence.Odrůdu sem pěstoval out i win a mužu vám říct rozdíly tam byly.Při zapálení outu měl materiál příjemnou svěží pomerančovou chuť, ke konci trochu zemitou.Konec jonta byl náročnější na dechtovost.Stav je vynikající do společnosti jelikož jste energicky skouřený a za pomoci kapek do očí nemá šanci to nikdo poznat, přitom v hlavě máte pěknej šrumec:-))
Zato při zapálení windooru vás omámí silně aromatická a kořeněná vůně a už v půlce jonta jste solidně zničený akorád tak zapéct do nějaké Games.Vhodné na domácí pohodu, nedoporučuju do společnosti co to moc nechápe, protože po dvou hodinách sem nepoznal skoro žádnou změnu v polevení stavu:-D
Letos sem měl možnos si zapěstovat i odrůdu Passion no.1 a pro mě tato odrůda letos vyhrála, ale škoda že ji bylo tak málo.stav měl vynikající od všeho něco energický a při tom zničující, navozuje příjemnou náladu co přetrvává po celý den v souvislosti s vykouření množství G.:-)))pěstu zdar
by vendiz


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma