Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zalamování dívek.... - Klikni zde pro originální téma
Apač
Oh, Shitowé! Já rozmlouvat s duchy a my mít jednu nevyjansěná věc: ZAŠTIPOVAT, ČI NEZAŠTIPOVAT cannabis v ranném stadiu vývoje (po 3-4 týdnech of život)? Některý duch říkat, že dobré, že konopice dát více větví. Druhý pak, že se jedná o neomluvitelné násilí na dívkách, jenž se vrátí zemědělci v nižším výnosu. Kde být pravda?




P.S.: Grossovi zmrdi mít radost když my zaštipovat, protože v popelnici pak mohou najít obětované části rostlin (důkazní materiál tomu oni říkat).

t3
ty jo tak ty mas dost :) hehe jsi druhej clovek kteryho znam.. myslim mishuGe :)
Alennka
t ono je faq mimo. To už je sch za jak prase . Jakej dukazní matroš,jaký termo kamery? Tady ty pako nejde vo žadný mld. kšeffty.,ale je fakt že too lego není. Voni mužou bejt fakt jen nasraní že maj další hoknu, gdyš jim vodevšad jede uším že to a to pako delá to a to. Ale že českej polda bude lítat s t.v. po sídlišti, tak to prrrr, jsou to jen lidi.
Mr.Proper
Čau Apači, hele k tomu můžu zase jen přidat svůj názor, já moc nezaštipuju (skoro vůbec), mám pocit, že tu kytí vysiluju. Ale asi hodně záleží na odrůdě - mám na mysli, že některý značkový odrůdy se větví dost samy.
Ale je to fakt - co pěstitel, to jiný názor.
Hlava
...něco přihodím :sun: dle mých skromných zkušeností se může ze semínka zaštipovat :smoker: z klonů to nedoporučuji , podívej se na breederův tread .

Zdar Hlava
Apač
Já moc děkowat všem bledým tvářím za jejich názor. Já souhlasit asi s tím, že sativa je vhodná zaštipovat, indica nikoli.


A pozor slečno.... Grossovi zmrdi jsou horší, než si můžeš myslet, Alenko :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma