Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1st Microgrow 25W - Klikni zde pro originální téma
Kdyžvytakjátaky
Zdravím všechny growery !!!
Věnuji se zužitkování palic marihuany už nějakej ten pátek a když už tu bloudím na groweru tak dlouhou dobu a pročítám, čekuju, fandím a zase pročítám, rozhodl jsem se pro svůj první microgrow.
Jedná se o home made box s určitou velikostí.(Já sím ji neznám, nebyl jsem sto si ji změřit:)

je to dělané na ,,tajňáka" takže snad chápete proč volím tuhle možnost ,,interiéru" mého boxu.

Světlo: 25W úsporka
Ventilace: dva PC větráky napájené Airsoftovou baterií
...ventilace mi zároven slouží jako chlazení :)
¨
zvlhčování žádné, ale časem přibyde nějakej ten home made :) jak jinak:)
zevnitř vylepeno bílou folií

Osazenstvo: 2x No name :D...já vím, ale je to můj první grow.
Kdyžvytakjátaky
rád zopovím vaše dotazy, snesu kritiku protože ta musí bejt a hlavně kuli kritice to sem dávám. Předem říkám že na narážky na můj ,případně kohokoliv jiného, překlep je naprosto zbytečná takže to ani radši nezkoušejte díky :)
Kdyžvytakjátaky
kytky jedou na 18/6 asi 10dnů. předtím byly obě venku. Nejsou stejného vzorku. Tý větší samozřejmě více věřím, jestli právě ona bude tou samičkou, rád tu druhou kyti zničim aby měla více prostoru. V plánu mám dopěstovat pouze jednu kytku a to tu nejlepší. !!!!Nejde mi o výnos, i kdyby tam bylo na sklo tak si to rád zhulím:)!!!!
Kdyžvytakjátaky
Jak říkám na tajňáka :)
Kdyžvytakjátaky
omlouvám se za špatnou kvalitu fotek, ale musel jsem si je převést na menší formát, každá má tak 8 Kb možná jsem to stáhl v konvertoru trochu více
josip222
čawes :) nebude to mať väčší význam vonku???
ale každopádne ti držím palce a prajem vééélku úrodu :D
!!!FAQ!!!
PEACE
zagg911
Muzu radu? ne!? pozde..
jestli sem dobre pochopil svetlo je na pevno..? vypodloz ty kytky tak aby byly cca 4 cm od usporky a uvidis o co to pojede rychleji!
Hardy
Já bych poradil, aby si to světlo dal vertikálně, pokud to pude, aby si osvítil co největší plochu, jestliže máš 2 rostlinky... Nezapomeň, že je to 50 na 50, klíďo může bejt holka ta slabší... Čili každý stejně...

[EDIT] Jo a ještě bych jinak rozmístil ty větráky, protože jak sou proti sobě, tak vlastně jeden fouká tomu druhýmu, kerej to hned nasaje a tim pádem nedochází k ňáký cirkulaci vzduchu pro kytky...Zkrátka se jim nedostane čerstvej vzduch... A kdyby si to udělal líp, tak by si nemusel kupovat další větrák na ofuk a zaplác bys 2 mouchy jednou ranou...

Peace
Kdyžvytakjátaky
Světlo je prostrčené dírkou v zadní straně skříni. Musel jsem odmontovat objímku abych to mohl prostrčit. světlo má delší šňůru ale aby visela , tak jsem zavrtal šroub do ,,stropní" desky a špagátem ji tam mám uchycenou.
Umístění větráků je hlavně z důvodu chlazení boxu, větráky nejsou napevno, daji se sklopit dolu o +-15-20 stupnu jak dolu tak nahoru, kytky tak mají ofuk přímo z přítahu. Momentálně jede jenom ten větrák na přítah, místo aktivního odtahu jsem zvolil pasivní.
Kdyžvytakjátaky
UPLOAD!!! zbyla už jenom jedna kytička, před 4 dny zastříhnutá
Kdyžvytakjátaky
dneska ráno po probuzení menší check mojí kytky a ten záštip se začíná ,,mlet" trošku povyrostlo a co nevidět poznám jak je na tom
Kdyžvytakjátaky
Kyti šla pod kosu..... nechtěl jsem ale nevěděl jsem že to ty zmr*y z čikomu chytne tedka o vejkendu když jsem si ji hodil ven za barák mezi pár kopřiv (květnáč byl dobře krytej a listy byly mezi kopřivami v klídu). Sesekli mi je a tedka uřž nemá cenu cokoliv podnikat-..-Po prázdninach to pojedu znova no.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma