Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Zasadim a uvidim 2010 - Klikni zde pro originální téma
Tod
Zdravim, jaro běží a tak sem něco šoupnul do hlíny a doufám že z toho bude na nákej ten spliff.. uvidime :)



Odrůdy:
White Russian x Durban Posion x Passion #1
Auto AK-47 x Lowryder #2
a možná jeste časem přihodim 2-3 řízky

Zem:
Susbtrát pro pelargonie
Zahradnický Substrát
Substrát pro kaktusy a sukulenty
Kompost
Keramzit
Perlit


Hnojiva:
Kristalon Start a na květ dokoupim Alga Bloom od Plagronu




Pojedu něco málo venku a něco málo na balkoně.
Tod
rusák v kýbli











klíčící LR2xautoAK47












wr x dp x p
Tod
...
Tod
...
Tod
klíčící lowrydeři v květináčích.. po tom co mi kočka 4 zruinovala, tak doufám že este náký vylezou.. a malej rusáček
Tod
dneska jsem přesadil wr x dp x p do květináče a bude si lebedit na balkoně... ale na LR2 x AK47(seminka od MedvedBrtnik), na kterej sem se tesil nejvic, mě teda hodně zklamal.. klíčivost mizerná, ani po trech tejdnech v hline nevykouknou.. z 11 ti semen mám zatim jednu malou a ta druhá, která vyrostla za měsic fakt bídně málo se uplne zkroutila.. těšil jsem se že sklidim za nekolik tejdnu aspon hrst paliček a asi prdlajz.. takže zatim smůla jako vždy XD.. uvidime jak to poběží dál..
Pepe666
Co ti to tam roste za hegeš v tý hlíně vedle kytí to je schválně? A proč mícháš tolik substrátů dohromady, má to nějaký výhody? Podle mě je v jednoduchosti krása a úspěch.....teda alespoň u pěstování rostlin....:-) Jinak ty v těch bílých kýblech vypadají moc hezky, taky mám letos Passion1. Pěstu zdar
tuffgong1
nwm mno mě přide nejlepší dat nakličit do tamponu ale proti gustu žadnej dišputát :D
Tod
Čus, ty malý blbosti jsou plevel z kompostu, pokud to nekde vyroste tak to hned otrham takže to nedela problem.. substrat jsem namíchal dle osvědčenýho návodu, prej je to dost dobrej mix a když už sem v zahradnictví tak proč nekoupit více druhů, ph by snad mělo být ok tak doufám že náký ty samičky budou...vše ostatní sem normálně šoupl do tamponku a nasledně předpěstoval v kelímku, ale AF odrůdy jsem dal hned do květníků pač je to prej lepší pro ně jak mi radil specialista na AF odrůdy MedvedBrtnik, nespomaluje se to a jsou prej pak větší.. ale jak tak koukám tak ještě ani neodstartovali XD.. tak pockam este den dva a pak je zkusim vyhrabat a omrknout.. ale ten jeden Lowryder je mi záhadou.. listy jsou uplne seschlý přitom jsem je zalýval po troškách každý den, uvidim jestli se jeste vzchopí ale už asi ne.. takže zatím mám jen jednu z toho AF modelu.. :(
tommyswels
bez Zoomu to vypadá jak kytky :D už jsem si říkal ..
tuffgong1
jestli neni proble že si ho zalíval každý den :D ja odmala zalívam tak jednou za 3 nebo dyl dokud to neproschne .D
Tod
no všechno je možný ale pokusil sem se dycky počkat než ta půda proschne (jakoby zesvětlá) a pak až sem to pokapal.. jinak sem FIMnul WRxDPxP1 nad třetím patrem, která je momentálně na balkoně, aby nerostla moc do výšky kvůli bezpečnosti (sousedi) a aby se krásně rozvětvila tak uvidime jak se to vyvine.. pic
Pepe666
Jestli neni ta půda na tu seschlou kytí moc silná, resp. moc nahnojená?
Tod
mno v týdle půdě mi rostlo vetsina kytek v poradku takze nvm ale kazdopadne jsem nehnoji takze prehnojeny nejsoul, pohnojil jsem jen pár vetsich rusáků.. ALE vyhrabal jsem semena a omrknul a vsechny byli jako by zevnitř prožraný a ze semínak vylejzaj miniaturní fakt malinký bílý zmetky a lezou celkem rychle, vyfotil bych to ale ani s makrem by to nebylo videt.. nevite co by to mohlo bejt???? docela haluz fakt nevim kde se to tam vzalo :(.. diky a peace
Tod
foto z mobilu ... kytkam sem dal zas po tejdnu nakrmit a náký sem zastrih

WRxDPxP
Tod
....
Tod
.....
MedvedBrtnik
Rád bych se zde ohradil na téma neklíčivosti mých semen. Ptal jsem se i ostatních členů, jak jim klíčily a problém nehlásil nikdo. Důkaz místo slibů je u mě v threadu "Medvědovo lesopolní království," kde mi konkrétně z LR2xAutoAK47 F2, který máš i Ty, vylezlo ze 100 semen nějakých 85+ do 14ti dnů a to si zažily ty nejhorší dny, kdy bylo třeba 9 stupňů. Co mi nevylezlo, byly Díesel Rydery, ale jeden člen, co je ode mě měl taky, hlásil, že klíčí. Jinak LR2xAK první kousky mu vyjely do 10ti hodin na tamponu. Takže bych spíš řekl, že jsi je dal moc hluboku/přelíval/přehnojil/měl substrát s příliš vysokým EC nebo něco podobného, protože jinak nechápu, proč to všem roste, jen Tobě ne.

Na náhradě jsme se domluvili, takže dostaneš jiná, protože jsem charakter, tak jich bude povícero, kup si substrát na muškáty, dej to do mikrvlnky/trouby převařit, nasyp do nádob, prolej je pořádně vodou, nasaď tam 0,5 cm pod povrch semena a čekej. Pokud nic nevyleze, tak už teda fakt nevím. Jinak to není potřeba skoro vůbec zalévat, když je dáš do stínu, tam ta chcíplá vypadá přelitě. Já už třeba nezalíval od té doby, co sem je zasadil. Což budou tři týdny tuším. A taky si dej bacha za oknem na takový ty mušky, naklade to vajíčka a larvy sežerou kořínky, to se mi stalo taky mockrát.
xpapousek
citace:
Původní příspěvek od Tod
mno v týdle půdě mi rostlo vetsina kytek v poradku takze nvm ale kazdopadne jsem nehnoji takze prehnojeny nejsoul, pohnojil jsem jen pár vetsich rusáků.. ALE vyhrabal jsem semena a omrknul a vsechny byli jako by zevnitř prožraný a ze semínak vylejzaj miniaturní fakt malinký bílý zmetky a lezou celkem rychle, vyfotil bych to ale ani s makrem by to nebylo videt.. nevite co by to mohlo bejt???? docela haluz fakt nevim kde se to tam vzalo :(.. diky a peace



Hm, to vypadá že ta hlína, kterou si použil je na prd. Měl si tam asi parazity. Přesně jak píše Méďa, měl si to sterilizovat. Na kořenění by podle mě měl být substrát taky hodně vzdušný, mě přijde, že to máš moc jílovité. Ne nadarmo někdo klíčí v rockwoolu, perlitu nebo kokosu. GL!
MedvedBrtnik
No vida, toho s těma broukama sem si ani nevšiml, takže je to jasný. Jak vylezly klíčky, sežraly ti to ty larvy. Takže žádný takový, že to neklíčí!
Tod
citace:
Původní příspěvek od MedvedBrtnik
No vida, toho s těma broukama sem si ani nevšiml, takže je to jasný. Jak vylezly klíčky, sežraly ti to ty larvy. Takže žádný takový, že to neklíčí!

Vždyt jo nechci ti nějak pošpinit pověst že máš neklíčící semínka, to vůbec, prostě smůla a stát se to samozřejmě může, že nějaký to semínko né a né vylízt (dal sem na zkoušku před 2tejdnama 2 seminka do tamponku, tak taky nevylezly), jeden lowrider na balkone mi roste zatim v klidu,takže tam se ty zmetci asi nedostali. Chybama se učím a to co jsem před tim nevěděl nebo nečekal, tak ted už vím, peníze ti došli tak až mi přijdou, napadenou hlinu zkusim dát na chvili do mikrovlnky nebo zajdu teda pro ten substrát pro muškáty jak řikáš nebo dokoupim dursban proti parazitum to uz je jedno. Tak snad to bude lepší a nákej ten prcek ještě vyleze :)
MedvedBrtnik
Tu hlínu si radši kup, stojí to pár peněz a ony mají rády vzdušnější, jinak se jim blbě leze ven. Hlavně se zbavit těch brouků, jinak je to špatný, jednou mi za oknem sežrali 20 kytek. Spíš je dej ven, pokud máš možnost, tam je to většinou bez problémů. Každopádně budu sledovat.

MB
Tod
Na balkoně se pěkně začla po zastřihnutí kytka větvit, dostává každotýdenní krmení kristalonem jako ostatní.. tadle odrůda roste fakt luxusně a sem s ní dosti spokojenej..






















AF prcek se mi zase zdá, že roste hodně pomalu, po deseti dnech se hnul jen nepatrně, doufám, že než ukážě pohlaví, tak se ještě stihne pořádně nakopnout, uvidime :)
Tod
Čus, tak mi přišla druhá várka LR2XAAK47 (thx to MedvedBrtnik) a už jsou nějaký v květináčích, ve kterejch je substrat pro pelargonie.. ještě jsem ho trochu prohřál v mikrovlnce tak snad už konečně vykouknou a pojedoujinak už fakt nvm..

A po tejdnu jsem se byl kouknout jak se daří kytičkám ...(datum na fotkách je chybný)
Tod
...
Tod
Konečně vylezlo slunce a začínaj vedra tak to snad zas pekne poroste..

Balkon - WRxDPxP a LR2xAAK47
Tod
Rusáci a pet láhev s lourájdrem v zemi ..
Tod
A ještě jsem před chvílí podruhý šmiknul kytku na balkoně, snad to neni brzo, ale fakt nechci aby mi to přerostlo zábradlí balkonu
Tod
Nazdar,
takže po dlouhý době update.

Koupil jsem od Haryho ještě nějaký klony.. původně mělo být řezů odrůd víc, ale nějak to nevyšlo tak přibyl jen Jack Herer, William Wonder, Danny Boy, S.A.G.E. ještě White Russian a Great White Shark, na který jsem se těšil nejvíc, ale při přenosu na políčko se mi v tašce polámal a už to asi těžko rozdejchá, což mě zase slušně vytočilo.

A ještě jsem dokoupil OBMko, sehnal nějaký laciný hnojivo na květ,který se budu snažit používat jen minimálně, a hodil jsem nějaký šlupky do vody, takže by mohlo být i nějaký to bio hnojivo.
Tod
WRxDPxP, se kterejma mám problém viz. thread: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=50960
Tod
Lowryder #2 x AutoAK47

Samci :rocket:, nevim zatim co s nima.. asi je hodim k nějaký holčině na oprcání, aby bylo nějaký to semeno :D



















u tohodle si nejsem jist, možná samec, možná i hermáč, už jsem zapomněl jestli jsem tam viděl pistil s koulí nebo jen kouli :D ale uvidime
Tod
Lowryder #2 x AutoAK47

Samice
Tod
WRxDPxP#1, krásná kytka, škoda že to je nejspíš samec :(
Tod
Polámal se žralůček :(











Dneska jsem zasadil první řez a to Danny Boy (vlevo) a na zkoušku GWS, jestli to ještě rozchodí ale asi těžko.
citace:
Původní příspěvek od Tod
ale na LR2 x AK47(seminka od MedvedBrtnik), na kterej sem se tesil nejvic, mě teda hodně zklamal.. klíčivost mizerná, ani po trech tejdnech v hline nevykouknou..


to já si nemůžu stěžovat z 8semen od medvěda "LR2 x AK47" mě vyjelo všech 8 do 5dnu sázel sem rovnou do hlíny.... :) nejduležitější je dát tomu teplo a vlhko .... já osobně mohu jen doporučit možná si měl jen smůlu.... jinak budu držet palce at se ti daří :)
Tod
citace:
Původní příspěvek od Abaddon


to já si nemůžu stěžovat z 8semen od medvěda "LR2 x AK47" mě vyjelo všech 8 do 5dnu sázel sem rovnou do hlíny.... :) nejduležitější je dát tomu teplo a vlhko .... já osobně mohu jen doporučit možná si měl jen smůlu.... jinak budu držet palce at se ti daří :)

Dík :) .. jj ta klíčivost byla způsobena nakaženou hlínou.. řáděj mi v ní larvy nákejch zmetků takže jsem o pár semínek přišel ale MB je tak hodnej, že mi poslal ještě jednu várku takže pohoda :) .. jinak já vložim dycky semínko do květináče, přikryju pytlíkem at se v něm krásně drží vlhkost a pak to jede ven hezky, ale paraziti jsou paraziti no :(
jj máš pravdu já naštěstí nikdy parazity žádny neměl .. koupím hlínu přepečují a dávám zvlhčovačku do klonovny.. vždy 100% klony a ze semen taky až na pár vyjímek kdy to dám jen zaokno a pak se divím :D
Tod
takže další fotoz

WRxDPxP1
Tod
LRxAAK47, hermoušové. vytrhávat je nebudu, daj se hulit a aspon semínka budou, akorát asi oprcaj rusáky vedle.. jestli teda nebyli oprcány od nich :D .. zatim jsem u rusáků žádné výrazné bobulky neviděl tak nevim
Rumcajs
Hermáče bez milosti zlikvidovat nebo přemístit, semena jsou stějne na hovno.
Mi je taky bylo líto likvidovat, tak jsem je aspoň naházel do kukuřice která je dost daleko.
Tod
Nejvíc mě zas dojebalo, že mi chcípli klony, další je Danny boy.. uplne zeschnul o ty vedra, takže ze sedmy nových klonů vypadá jen jeden dobře a to white russian.. zbytek jsem dal do chládku a přikryl petkou ale kroutěj se furt stejně, fakt nevim co to.. zase vyhozené peníze :(

vlevo hermáč LRxAAK47, vedle SAGE, který je přikrytý petkou ale taky vypadá jak po válce a vedle ještě nezasazený Rusák



















kvetoucí LR2xAAK47 a poslední foto celek na balkoně.. ten rusák je nejspíš samec, oprcal mi lowrydera... ale nějak se mi ho nechce vytrhnout ještě , ale nejspíš místo něj pude do květníku nákej kloneček WR a ještě náký ten model, uvidim jestli to ty postižený klony rozchodí
WERD
co ty seš za growera že ti semena neklíčí a řezy zdechaj?dej se na papriky!!!sorry za OT
MedvedBrtnik
no mě zas překvapil ten hermáč LR2xAAK47, protože Lowrydery nemají tendenci k hermafroditismu, v životě mi z žádných automatů hermáč nevylez, ale vzhledem k tomu, že se jedná o moje semena, jsem se zdržel hlasování :D

a abych nebyl OT.. nesežrala ti zas nějaká chamraď kořeny jak u těch semen? já teď klonuju ve volné přírodě, horko je v tom pařeníku nehorázný a že by mi to takhle chcípalo, to teda vůbec. jo a ten automat by neměl mít tak dokroucený listy, nemáš špatné pH zálivky? check it.
Tod
to WERD drž pysk laskavě.. fakt ješte poslouchat tohle.. měl jsem smůlu na substrát, byl prostě nakaženej parazitama a ze začátku jsem to prostě neveděl, čekoval jsem to a žádný mušky jsem neviděl až pak larvy byli prolezlí v semínkách.. s těma klonamanevim, asi fakt zeschlý od slunce, měl jsem je nechat asi ještě v chládku, ale nedošlo mi, že za pouhopouhý den by se mi takhle zvohybali chudinky.. promin, že teda nejsem tak zkušenej master of growing jako ty, dej mi klidně K- je mi to u..(víš kde..).
A u těch lowryderů je možný, že byli oprcány nějakým jiným samcem.. je možný, že tu má poblíž taky někdo pár kytek, který mi to vojeli.. no jo.. můžu jen doufat že aspon nákou tu větev sklidím, když už jsem do toho vložil tolik peněz a práce.. tot vše
Čus, ty řezy nedavej na přímé slunce, dej si je třeba za okno a zatáhni žaluzie, ať na ně svítí trochu světla... slunce je teď fakt silné, takže až budou o něco větší, tak je v pohodě můžeš šoupnout přímo na slunce... a není od věci na ně dát uřízlou pet láhev a kropit je. Ať se daří.
Tod
jj to jsem udělal hned jak se trocha zkroutili a moc se z toho nevylízávají
Tod
Voněj pekně ovocně
Tod
Voní pěkně ovocně
Tod
Nazdar, jsem tu po několika týdenní odmlce, tak abych se na to uplne nevyprd tak jsem hodím aspon nějaké foto... jinak jediný co sem stihnul prozatím sklidit byl lowrider, který je vykouřen a chutnal dobře,pár kytek nepřežilo, pár kytek byli samci a taky bylo něco ukradeno.. když jsem se ale o prázdninách vrátil z dovolený, tak mi aspon udelala radost White Russian x Durban P. x Passion 1, která se hezky zbarvila do fialova..


tady je vyfocena 30. srpna, kvete ale ještě to není ten správný "purple''










a keříček Jack Herrer
Tod
gigantický Jack Herrer ... větve fakt všude, o to víc mě štve že až teprv ted začíná kvézt, přitom první preflowers vyhodil už dávno.. budu moct být rád za pozdní sklizen na konci října/zacatek listopadu.. teda pokud nezasáhne plísen, to je taky možný pač se hlásí déšt déšt a déšt..:(















no a tady už je fialovo.. tu barvu mám prostě rád..:)
Tod
Zkuř buřt,
Tak jsem se byl zase kouknout jak to s nima vypadá po deštích a docela se držej..


Jack Herrer, no voní krásně.. mohl by to do konce října stihnout ale nebudu předbíhat.. plísne a čorky jsou svině! :rocket:

















A tady purple větve, pěstíky docela hnědovatěj a vrcholky jsou dobře obsypané, jsou krásně sticky.. docela dobře se mi zalepili prsty když jsem na jednu z palic šáhnul.. sklizen této kytky klepe na dveře a proto jsem nedočkavě uškubnul něco na košt a du si ubalit :leaf:
PavelS16
Krása...plíseň mě už letos navštívila,tak ať tobě se vyhne...Jakej byl košt?
Tod
Dík.. košt zhulil.. né že ne, a stav uklidnující, žadny hardcore schizy atd., chut celkem dobrá na to že jsem to narychlo sušil fenem, ani moc neškrábe.. davam tomu ale jeste tak cca tyden do dokonalosti..

Tady jeste mensi videodokumentace :) : http://www.youtube.com/watch?v=OHUc5puJw0Y
Tod
Dnes jsem prostříhal větve u White Russian x DP x P #1, někdo to odsuzuje, někdo to zas dělá, nicméně si myslím že by palice mohli být ještě o něco hustší tak jsem větší listy sejmul, třeba to pomůže.. zároven jsem kytku řádně prolil, už je pár dnů na flushingu..


před






po






















JH
Tod
po pár dnech update.. jack herrer kvete.. u fialy už sem seknul pár větviček a nechal sušit ve sklepě, na hustotě palic už moc nenabyli pač bylo hnusně, ale od zítra má být hezky tak snad ze sebe kytka ještě něco vypotí, nicméně pěstíků je hnědých už tak 70 procent tak doufám že to nebude až moc stoned model.. proto se snažim sklízet na vícekrát.. tady už foto:
Tod
zbytek fialy dozrává a něco schne.. nějaký fotky palic ještě..
Tod
.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma