Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
savo - Klikni zde pro originální téma
Fiklipos
Čau, vím, že tenhle můj problém bude znít dost banálně, ale tak co. Teď jsem skoro bez peněz a zrovna potřebuju přesadit kytky. Tak zkouším alternativy za květináče. Našel jsem 5l kýbl od nějakýho lepidla na dřevo, vymyl Jarem, ale pořád se mi to nezdálo, tak jsem tam nastříkal savo. Kýbl zřetelně prokoukl, ale nevim, jak je to se zdravotní nezávadností :D Nevíte, co by bylo potřeba proto, aby se v něm dalo normálně pěstovat? ;)

P.S. Vím, že je to fakt kravina, ale i tak. Díky za rady...
tornado12
Na lepidla a jiné sračky = rozpouštědlo. Zajdi do barv ů a laků a kup technický benzín nebo ředidlo.
Až to budeš mět čisté tak kup 30% technický peroxid. Rukavice a pořádně to vydrhni. Peroxid = dezinfekce, odstranění solí atd.
Vypláchni vodou a možeš zasadit.
Fiklipos
no, jde o to, že žiju na malým městě. 5-6 litrovej květináč stojí zhruba 40 Kč a jelikož jich potřebuju 8, tak do vyjde na 320 a ty teď prostě nemám, proto ty alternativy ;)
Dude
hele treba v pekarnach nebo podobnejch "potravinarskech" vyrobach ti daj kybliku od surovin hafec za nic ;)
WERD
tak pěstuj v pytlech...ty snad doma najdeš ne?když je ti líto 3kila za květináče.Na stavbách se válí mraky kyblu od fasád apod..
Fiklipos
no jako nejlepší nápad se mi jeví ten od Duda, díky
jinak, s těma kýblema na stavbách, tam jde o to, jak to pořádně vymejt a o tom je vlastně tenhle thread ;)
LEM
Mně se zase líbí ten werdův nápad, kup si pakl pytlů, jednak jsou o dost větší(sám si zvolíš objem)a líp se s tím pracuje...můžeš je na místo donést v kapse...navíc jsou černé...ne bílé, jako většina kyblů...stojí 20,- na kybl od lepidla bych se vyprdl...stejně bys musel koupit ředidlo(btw-to, čím se to ředí/myje/ je 100% napsaný na tom kyblu...).
WERD
TO:Fiklipos and LEM

moje máti pěstuje rajčata už roky v pytlech....koupí orig třeba 15l pytle se substrátem kterej je už od výroby děrovanej aby to dejchalo a bez problému/do toho zapíchne půl PETky jako trychtejř na zalívání...na in je to spíš nepraktický ale na out myslím že supr věc když pytel zakopeš a případně můžeš kytku stěhovat...ale to je OT a tím se majiteli threadu omlouvám
Fiklipos
díky všem za rady, problém vyřešen ;)

když tak LOCK
WERD
a jak si to teda vyřešil?
Fiklipos
2 pytle (takový ty, jak se na nich, když jsou vycpaný slámou, jezdí v zimě, nevim, jestli jste to dělali taky;) ) pak jsem doma našel nějaký kyblíky zadělaný od cementu a vydrhl je drátěným kartáčem, a pak pořádně vymyl vodou. Jinak do těch pytlů jsem udělal zespoda celkem dost malých direk, tak snad to bude OK


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma