Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Brzká pole náhod - Klikni zde pro originální téma
krast
Slezl sníh a přišlo jaro...

Tímto začínám svůj druhý outdoor, který rozjíždím o dva měsíce dříve než rok minulý. Opět mi pomáhá kamarád grower a další člověk, se kterým taháme hlínu na příslušná nepřístupná místa.

Místa
1. Jedná se o stejné pole jako minulý rok, jen o trochu zvětšené. Lesní školka s doubky a buky, jen je to trochu na ráně, tak uvidím.
2. Místo už zničené požárem...
3. Toto místo jsem už plánoval minulý rok, ale nedokázal jsem ho dodělat. Důvodů je několik. Nikomu se nechce 15m plazit po zemi, dalších 20m lézt po čtyřech a posledních 10m lézt půl metru nad zemí po pámelnících(keře s bílejma kulička co praskají) s tím že se může noha kdykoli propadnout a zaseknout. Dále vysekávat to byl boj neskutečný, tudíž doufám že snaha nebyla marná.

Genetika
Rozhodl jsem se pro originální genetiku a potom ještě nějaká semínka s kamarádem vyměnil. Většina zasazených 8.4. dalších deset asi před dvěma týdny. Všechny kytky zatím u kamaráda

4x Double Fun (sannie)
3x New city citral (sannie)
2x Ganesh (mandala)
4x Mandala #1 (mandala)
5x Early durban (seedsman)
2x Ketama (world of seeds)
3x Khola feminised (dutch passion)
3x Lowkiller (od místního člena)
1x Heriuana (sannie)

Substrát
Zatím asi jen 500l hlíny, vše odnošeno v rukou!

Zatím jen sepsáno, následně budu přidávat další zprávy. Jeden Lowkiller už v hlíně, nádherně prorostlý květináč kořeny...
krast
16.5.2010-9°C, zataženo

Dnešním dnem jsem započal ten pravý out, devět kytek bylo přeneseno na políčko a násladně přesazeno.

1.Pole
2xM#1
3xDouble fun
1xNcc
1XGanesh
1xKhola
1xEarly durban

Ještě by měla přibýt na pole Krystalica od Mandaly, semínka jsou už na cestě.... Kytky měly krásně prorostlé květináče, tlusté stonky, jen některé trochu zmutovaly.

foto
1.celek
2.Ganesh-krásné listy
3.Khola
4.Double fun-asi
krast
22.5.2010-18°C(předchozí týden déšť a teploty kolem 12°C)

Radši jsem se šel podívat, jak to vypadá se slimákama. Zatím moc neútočí, jen něco skolilo kholu. Feminizovaná a originální od dutch passion, takže to docela zamrzelo. Kytkým se daří dobře, jen jsou lehce přelité. Dvě jsou trochu zdegenerované, tak uvidím. Došla krystalica a už byla dvě semena zasazena.

foto
1.Double fun
2.Early durban
3.Ghanesh
4.Khola
5.NCC
Ahoj,

máš krásně symetrické rostlinky, ale zajímala by mě jedna věc, se kterou se také trošku potýkám a to se světlem. Podle fotek to tam vypadá slušně zarostlé, skoro jako by rostlinky měli možnost dostat světlo jen odpoledne. Jak to tam máš vymyšlené?

Přeju Ti, ať se daří lépe než minulý rok, pozdravuj kytky.
krast
No, ta vegetace okolo se rozrostla více než jsem čekal, ale až trochu povyrostou tak nebude problém. Takhle k zemi samozřejmě moc slunečních paprsků nedosáhne a pokud tam není vyloženě stín, tak to nevadí. A slunce tam svítí celý den, krásně se přesouvá od východu k západu takže se na každou dostane.

Jinak už byly přesazeny kytky na pole č.2, ale o tom až někdy později. Jen řeknu, že výhodou některých míst je nepřístupnost, v tomto případě bych to ale označil za velkou nevýhodu.
krast
31.5.2010-15°C(předchozí týden spíše déšt a zima)

Udělal jsem si opět výlet, abych holky viděl a hlavně abych kolem nich nasypal to svinstvo proti slimákům.

Kolem políčka se vše dalo zběsile do růstu a já se snažím,aby to kytkám nepřerostlo přes hlavy. Jeden Df a Ed jsou trochu chcíplý, pravděpodobně chyba genetiky. Ganesh nádherně voní, proto kolem něj lezlo asi nejvíce slimáků. Též se z dálky ozývala kukačka a ani kupodivu nepršelo, jak bývá v těchto dnech zvykem.

foto
1.Double fun
2.Double fun
3.Early durban-mrzáček
4.Ganesh
5.M#1

tommyswels
hmm , zajímavéé :) genetika from seedmam zue ? :)
krast
6.6.2010-22°C(byly deště, šedo, zimní bunda; nyní vedro)

Druhé políčko je plně obsazeno. Dnes jsem na něj přidal další 4 kytky, zbývajícím 5 se daří docela dobře. Jedná se o políčko totálně nedostupné, pro normálního smrtelníka nedosažitelné, taky kdo by se tam toulal že. Pro mě je to taková 99% jistota. Místo kompletně osazeno mravenci. 14 dní byly dané prázdné květníky dnem vzhůru na pahýlech a nyní? Mravenci si do nich nosí larvy..

..nesnáším toto místo :D

foto

1.celek
2.vpravo Mandala, 2x Early durban
3.Early durban
4.vchod na pole(v pravé části)
5.M#1
krast
7.6.2010-24°C

Přelité a lehce ožrané slimáky...zatím se některým moc nedaří. No uvidíme jak to půjde dále.

foto
2.mandala
3.ganesh
Shuruga
ahoj, mas pekne kyti, ja letos sazel 4x Northern lights, ale 2 me sezrala nejaka srna, a 1 slimaci, a to sem se jim uspesne mesic a pul destu branil..... takze mam jednu kyti, podobne velkou jako mas ty svoje :-)preju hodne slunka a at to roste ! letos je to pocasi pekne na <> minuly rok uz jsem mel touto dobou pekne kere :-D
krast
11.6.2010-32°C(vysoké teploty, občasné deště)

Oproti prvnímu políčku kytky rostou opravdu neuvěřitelně rychle. Hlavně ED už začíná nabírat obřích rozměrů, takže uvidíme :-d. Přidána jedna fotka z cesty na místo. Pod těmi větvemi podlézám...

foto

1.Df,Ed a vzadu Mandala
2.Slimáci...
3.Ed
4.Ed
5.Cesta
krast
21.6.2010-17°C(co dva dny prší, jinak pěkně)

První políčko je na tom bídně. Buď špatná kombinace hlíny, přelití, či jiný faktor. Ale asi to bude tou hlínou, míchal jsem do toho ještě zahradnický kompost od Agra tak nevím... Kdytky přestávájí růst a lehce ztrácí barvu.

O to je ale lepší druhé pole, kde se třem kytkám vede opravdu skvěle. Další jsou o trochu menší a dvě přestávají výrazně růst. Trochu mě děsí Mandala, která má opravdu obří listy muhehe :-d

foto
1.Mandala
2.Trojice(df,ed,m1)
3.double fun
4.mandala
5.snad samice Mandaly
krast
21.7.2010-30°C(teplo, jen trochu sucho)

Roste to! Tak před 20dny zasypáno badguanem a ještě do toho trochu vody s alga grow od plagronu. Trochu se vzpamatovaly dvě zaseklé, chytly barvu a trochu i poporostly. Ostatní jsou docela veliké :-d
Konečně je jedna kytka vyšší než já. Jedná se o Kholu, ale kdyby to nebyla fem. typoval bych jí na samce....

No, nejvíce vypoví fotky, takže něco 4 dny starého...

foto
1.celek-vzadu zleva Df, Ed, M1,Khola
2.Mandala
3.celek
4.Df
No co vic dodat nez nadhera :) Bavi me se koukat na takovyhle growy a bohatou genetikou, kde sou i kousky o kterych sem nikdy nic neslysel. Sem zvedavy na tu kholu co z ni bude za obludu ! budu sledovat, k+ a at rostou !
krast
No, jelikož už jedu jen jedno políčko, tak ta genetika je trochu prořídlá... Ketama byla samec, krystalicu něco vyhrabalo...
takže tu mam velké Mandalu, Early Durban, Double fun, Kholu
menší 2x New city citral +trochu vzpamatované mrzáčky Early durban, Ganesh

ale zatím to vypadá všechno na holky...
cerzyn
čau čau moc pěkný to máš. jak vysokou máš tu kholu ad jaké seedbanky a za kolik chechtáků???? ode mě k+
krast
má tak 180cm a je to fem od dutch passion, kupováno napůl s kamarádem za 70E, takže pekelně drahý. Jednu mi snědli slimáci, což moc nepotěšilo. Ale roste jenom nahoru, i když je na přímém slunci. Jak řikám, kdyby to nebylo fem, řekl bych že se jedná o samce... Vybrali jsme jí, jelikož se líbila radvancanovi(icmag) a docela ji doporučoval.

Na fotkách moc vidět nejni
krast
30.7.2010-26°C

Roste to, teď jen počkat na začátek květu... Pre-flowers zatím ukazují na samice, snad se neukáže žádný samec. Khola má tak 220cm, Mandala kolem 2metrů...

foto
1.celek
2.vzadu mandala, vpravo khola
3.zleva vzadu DF,ED,M1
4.Khola
krast
16.8.2010-20°C,špatné počasí a KROUPY

Byly tu kroupy, obří. Kamarádovi to kytky pokosoli docela dost, useklé větve, polámané atd. Moje kytky dopadly o trochu lépe, ztratily skoro polovinu 50% listů, dvě kytky přišli o vrcholek, některé větve úplně pryč, ale vydržely. Mimochodem, kroupy měly d=4cm.

Mam tam dva samce, škoda

foto
krast
2.9.2010-12°C,hnusně, poslední týden podzim

Tak snad to začíná trochu kvést. Konečně. Už musím jen doufat že konec října bude dobrý... Přidávám trochu víc fotek, vždy jedna kytka a jak nakvétá či jak to s ní vypadá.

foto
1.Celek
2.mandala
3.mandala-detail
4.khola
5.khola-detail
krast
foto

1.Early Durban a)
2.Early Durban a)detail
3.Kvetoucí Lowkiller
4.Early Durban b)
5.Early Durban b)detail
krast
foto

Dva NCC, jeden zatím neukazuje ani pre-flowers. Snad některé kytky dokvetou, nevím. Nemám takové zkušenosti, abych to mohl s jistotou odhadovat... Tak jestli má někdo nějaké typy ohledně šancí na úspěšnou sklizeň, rád je uslyším. Díky
Connor
Mam uplne stejnej problem letosek vidim tragicky ale aspon mi to monstrozne vyrostlo 2,8m tak at to kvete :)
krast
Já věřím že to mandala a khola stihne, už pomalu jdou do květu. Ale ten early durban, opravdu moc early není. Jsem docela z té genetiky zklamán, tedy co se týče květu. Vidím to na sklizeň(Khola a Mandala) snad ještě před začátkem listopadu. Ostatní kytky... :-d Doufám že vydrží neplesnivět... NCC má nádherně hebké listy, ideální na jídlo. Taky když jeden ještě neukázal ani pre-flowers :-) Prostě to brát s humorem a když se nepovede...stalo se. Je to příroda a musí se s tím počítat.
cerzyn
Jo tak na tyhle rádoby Early odrůdy pozor. Z vlastní zkušenosti i ze zkušeností mých 2 kamarádů. Early odrůdy nakvetou dalejo později než jiné vzorky. Mám vyzkoušen early durban , Early girl a předloni totální fiasko od Nirvany EARLY MISTY!!!! Přeju ať to roste
krast
13.9.2010-13°C,převládají zatažené a deštivé dny

Tak to už vypadá, že to opravdu kvete. Mandala nasazuje hodně rychle, khola pomaleji, ED pomalu a New city citral jen tak, aby se neřeklo. A tak to vypadá že jeden Lowkiller se docela vzpamatoval a na to jak je to malá kytka(sázena snad stejně jako 270cm vysoká khola) má krásnou hlavní palici. Oroseností připomíná kush rostliny.

foto
1.mandala
2.lowkiller
3.mandala
Pepas
citace:
Původní příspěvek od cerzyn
Jo tak na tyhle rádoby Early odrůdy pozor. Z vlastní zkušenosti i ze zkušeností mých 2 kamarádů. Early odrůdy nakvetou dalejo později než jiné vzorky. Mám vyzkoušen early durban , Early girl a předloni totální fiasko od Nirvany EARLY MISTY!!!! Přeju ať to roste

Ahoj, to já mám letos celkem pozitivní zkušenost. Early Girl F2, tady od člena z groweru začala nakvítat přesně podle toho, co píšou na stránkách seedbanky. :) Podle mě hodně záleží na proslunění místa, třeba z vlastní zkušenosti vím, že čím míň světla svítí na políčko, tím později začnou kytí nakvítat. Např, ta EG ve skleníku x 6m vysoká lesní školka bylo kvetení posunutý skoro o 20 - 25 dnů.

Jinak pěst hezkej, genetika taky dobře vybraná, hlavně držím pěsti aby ti to dozrálo a měls nějáký to pálo na zimu a příští rok. A posti někdy jak je na tom ten tvuj Early Durban. :)
krast
F2 začínají kvést dříve, ohledně těch early odrůd, četl jsem mnoho špatných referencí....Ale když se zkříží Durban Poison x Skunk #1, tak bych očekával dřívější květ. Nu co...budu doufat :-d
Squirrel
citace:
Původní příspěvek od krast
Já věřím že to mandala a khola stihne, už pomalu jdou do květu. Ale ten early durban, opravdu moc early není. Jsem docela z té genetiky zklamán, tedy co se týče květu. Vidím to na sklizeň(Khola a Mandala) snad ještě před začátkem listopadu. Ostatní kytky... :-d Doufám že vydrží neplesnivět... NCC má nádherně hebké listy, ideální na jídlo. Taky když jeden ještě neukázal ani pre-flowers :-) Prostě to brát s humorem a když se nepovede...stalo se. Je to příroda a musí se s tím počítat.

Taky mi letos kvete vše později a AK49 ještě ani nezačala, ale zase má méně slunce, inu uvidíme jaký bude říjen :)
K+
krast
25.9.2010-25°C,týden krásně, nyní bude cca. týden jen pršet, 12°C

Morko, všude vlhko. Madala i khola si trochu lehly na zem ,takže jsem je musel podepřít klackama, možná by tam mohl být náznak plísně na stonku...grr Lowkiller jsem seknul, Early durbani a Ncc to nestihnou. Khola a mandala??

foto
1.khola
2khola detail
3.lowkiller
4.mandala
5.detail mandaly
krast
foto
celek
krast
1.10.2010-11°C,moc pěkně není, snad teďka pár dní bude jen minimálně pršet

Tak jsem byl nucen kytky trochu vypnout, khola zalehla mandalu. Taky sem potřel poškozená místa od krup stromovým balzámem, snad to pomůže. Kytky krásně voní, 25dní jim ještě dávám pak už bude asi hoodně hnusně. I ten early durban, který to asi nestihne vypadá hezky .-d

foto
1.popadané..
2.celek
3.mandala
4.khola
5.early durban
krast
9.10.2010-už přízemní mrazíky, jinak tak 10°C,posledních 5 dní hezky a další týden má být taktéž

Zatím nic nechytá plíseň, kvete to v časové tísni. Kytky jsou dobře vyvázané, nic nepadá k zemi. Jen trochu tma :-d

foto
1.celek
2.khola
3.palička kholy
4.mandala
5.palička mandaly
krast
14.10.2010-ráno kolem nuly, poslední dva dny nehezky, dneska déšť a má pršet a být zataženo. v poledne max 9°C

Tak fotky za dne, i když už je tma i ve dne a foťák moc nestíhá. Jeden early durban začíná ohledně květu vypadat k světu, přeci jenom je ta zima tlačí do finiše. Khola by snad do 10 dnů šla zkosit, potom bych mohl sklízet až začátkem listopadu což bude těžké rozhodování. Mandala se přeci jenom netváří že za těch 10dnů půjde pod kosu. Nu uvidíme. Čekám a až přijde vhodná chvilka....

Plíseň jen minimálně, na khole jedna minipalička jinak je to v pohodě. Taky začíná pršet až nyní.

foto
1.Celek
2.Khola
3.Palička Kholy
4.Early durban
krast
A tu fotky mandaly
mikael
Moc hezky obsypaná mandala a krásná barva kholy. S tím počasím je to špatné, snad se ti plíseň vyhne. Ať se ti daří!
krast
21.10.2010-obden sluníčko, moc neprší, ale teďka se to má pokazit. Ve dne max 8°C v noci přízemní mrazíky

Další fotky opět po týdnu, počasí zatím drží i když kytky nevypadají na sklizeň. Khola bude do 5 dnů sklizená, mandalu jsem chtěl též, ale chce víc. Tu budu muset seknout asi až za 10 dní. Bud za 5 nebo za 10. Trochu dilema no.... Mandala má trochu větší palice, khola malé sativoidní, early durban malinkaté a ncc :D ten je opravdu pouze listnatý. Nějaké noční fotky a je jich trochu více. Ale stojí za to!

Jinak palice tento rok velice listnané a obsypané a na vině je pozdní začátek květu a tudíž méně slunce.

foto
1.celek
a dále pouze khola
krast
Mandala
A proklamovaná sklizeň do konce září :-d
krast
Ostatní
1.Early durban první
2.detail paličky
3.Early durban druhý
4.detail vrcholovky
krast
[B]A listnatý New city citral
krast
Takže madnala a khola je skoro celá seknutá a už se to suší. Ostatní dosklidím snad v brzké době kdy už budu mít čas. Počasí docela drží, asi jsem to měl nechat trochu déle, ale znáte to....

A jedna fotka ze sušení aby se neřeklo.
zdarec,jak si spokojenej s tou kholou?ja jsem mel moznost pred casem kourit krizence Khola/nebula,pestovanou venku a tak silnou,umrtvujici travu jsem jeste nekouril.totalni stoned efekt a musel jsme si jit lehnout,protoze jsem byl totalne odvarenej.hulit tohle ve spolecnosti za biliho dne,tak nevim nevim.o khole jsem slisel,ze je silna,ale tohle sjem necekal.mas podobnou zkusenost?jak na tebe zapusobyla?jinak to mas paradni K+.
krasus
Me by zajimalo foto sušiny dik.
krast
Sušení bude tak ještě dva týdny minimálně probíhat, jelikož vlhkost vzduchu je docela veliká a nic se nemá uspěchat :-d. Jinak jsem měl pouze nějaký ten záštipek kvůli plísni a chuť se jevila dobrá.

Jinak jsem dosklidil ostatní rotliny, ale solidně nezralé. Tudíž ze 7 velkých kytek dva samci a tři nedozrálé, ale opravdu dost nedozrálé a skoro bez pryskyřice. Takže pouze 2 relativně dozrálé a to Khola a Mandala.
krast
Tak Mandala jest dosušena, Khola ještě trochu potřebuje :D Z ochutnávek se mi zatím zdá mnohem lepší khola, ale to až čas ukáže co bylo lepší. Zatím se ještě likviduje lowkiller. Khola má takovou ovocnou a velice plnou chuť, ale to až jindy.

Mandala
Dr. Green
Ahoj máš to opravdu povedené :) K+....super místo pěkný květiny,co víc si může člověk přát.
Měj se pěkně a hodně štěstí do letošního roku.
krast
Díky moc....
to benji chaouat:khola rostla jako sativa a i účinky jsou podobné. Má nádhernou svěží ovocnou vůni, stavy jsou lehčí s nutkáním něco dělat a ne jen sedět na zadku. Je to skvělá odrůda i když málo proklamovaná
IgorGrinder
Tlieskam riadne silno a nahlas!
Fakt nice :) to miesto je čo za miesto nedal by si mi voláku inšipráciu?
agate-gem
Super!!!Pročetl,prohlédl a gratuluju,určitě i k místu,protože to je největší artikl at už kvůli krádežím,tak hlavně k dobrému růstu.Škoda těch nedozrálejch,ale co se dá dělat.....Až budeš dělat 2011,tak dej link at můžu sledovat hezky od začátku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma