Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
2.indoor 70W sodík - Klikni zde pro originální téma
GhOsT
Zdravim všechny :)
Je tu další rok a tak sem tu s dalším pěstem v pořadí 2.
Genetika je z loňkých kytek co byli venku tj - Shaman a Hashplant.
Mám 3 krásky v truhlíkách a v boxu o rozměrech - 120/50/60 (v/š/h)

Země: Keramzit na dně a hlína (70%) + perlit (30%)
Hnojivo: s guanem - poměr NPK je 6-3-6
Pod truhlíkama mi fouká 30cm stolní větrák + pasivní přítah.
Odtah mám řešenej PC větráčkama 8cm + 12cm.
Sluníčko svítí 70W sodík na vrcholkách neni vedro, ale příjemně teplo :)
Teplota za dne +/- 28°C a za noci +/- 21°C
Vlhčim je postříkáním vodou tak 3x do dne a jsou tam kelímky s vodou, mám zvlhčovačku rainbow, ale spíš to vydává vůni něž vlhčí - máte někdo skušenost ?

Holky sou na růstu 25 dní, ale z toho 23 dní pod úsporkama 2x18W.

Fotky budu přidávat později, nemám foťák.
GhOsT
Hi all ...
Je tu další várka fotek :)

Kytky sem začal ohýbat a připevnil sem je měděným drátem k zemi.
GhOsT
1.kytí detail na drát a stonek ...
GhOsT
2.kytí

Mám otázku ohledně pachovýho filtru nevíte kde sehnat, nechci kupovat ty roury s aktivním uhlím hodilo by něco takovýho, nebo postup na home made výrobu :)
Díky moc ;)
GhOsT
3.kytí

Měl bych zastřihnout ty velký listy ?? Pořád nevim, nevim, ale už sem zastřihl 2 kytky FIM - sem zvědavej jestli se to povedlo :)

Brzy přidám další fotky.
PEACE

GhOsT
fotky pod světlem :)
GhOsT
První kytíí :busted:
GhOsT
jedna kytka se pěkně rozrostla a předhání ostatní 2, tak sem ji trochen zlomil a chci aby se "plazila" po zemi :leaf:
GhOsT
nakonec poslední :megafon:

DOWNLOAD - fotky ve větším rozlišení - http://rapidshare.com/files/3860048...inDoor.rar.html
GhOsT
Je tu další den s ním nové postřehy ...
Dneska sem krásky trochu zaštíp hl. velký listy dole
<<< :starwars:
GhOsT
1. kráska (v levo nahoře)
:punk:
GhOsT
2. kráska (v pravo nahoře)
maximalisticky ohlá, začala se táhnout za slunkem tak sem jí trochen zkrotil :flamer:
GhOsT
3. kráska
GhOsT
zastřihlé listy, ještě je něco v mrazáku od minula tak možná bude mlýko :D
dogg128
načo pre boha odstrihavate totalne zdravé listy a ešte tak malej rastlinke nevieš si predstavit ako si teaz tu rastlinku spomalil v raste a nechod sem z presvietením lebo to je ešte večia trapnost také zakecat
GhOsT
oou ... tak to sem nevěděl :'( díky za info ...
chuck53
Jo velké listy jsou zásobárna živin a kytka si je shazuje spíš sama ke konci květu..

A zavčasu si vraž nějakou přepážku do toho truhlíku,kde máš ty dvě kytky spolu..Budou se navzájem obírat o hnojky a jedna vyjde jako poražená..

Stačí oddělit kořenové systémy,ať nejsou propletené..Nevšiml sem si jestli to máš ze semen nebo řízky.Tak v případě semen je to ještě důležitější mít 1kytku na 1nádobu..Oddělováním samců pak můžeš lehce porušit kořeny vedlejší kytky a ochudíš se tím o výnos ..

Ať se daří
GhOsT
dobře něco mezi ně loupnu :) díky ti za info a je to ze semen.
Dám jim čas a přepnu na květ tak za cca 20 dní, pak musim vyřešit odtah přez pacháč, kterej vůbec nevim jak udělat :D
chuck53
Pacháč se dá udělat docela snadno i z PC větráků.Je tu toho na G mraky,jen to projít..Měla by ti stačit jen náplň do digestoří (cca 200kč) .Je to docela tenké ,ale nevím jakou silou to jde profouknout...

Jinak s přepnutím zbytečně nespěchej a pořádně si ten prostor vyplň..Drž to nějak v rovině ať můžeš mít nízko lampu a bude to v pohodě.
GhOsT
Tady sem našel pěkněj a levnej návod na pacháč - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=29558 jen aby to profok větrák, nějak si s tím pohraju :)
Díky a K+ za pomoc
Peace ...
GhOsT
Kytky sem opatrně přesadil do samostatných květináčů, pozohýbal a jakš takš sem se o ně postaral :)
Až bude foťák přidám fotky...
Zatím growu zdar :)
GhOsT
sou tu další fotky :) pěkně rozrostlý a řádně zohejbaný kytí :) rostou pěkně ... :leaf:

PS: je to focený mobilem tak nic moc :(
GhOsT
další květina :megafon:
GhOsT
a poslední :bounce:

>>> Už mám obědnaný aktivní uhlí a udělanej filtr z 1 PETky a 5L kanystru a s tím si rovnou vemu i nějaký hnojky na květ asi od Plagron Alga Bloom

Zatím se mějte Growu zdar :))
GhOsT
Hezky pohromadě :baby:

trochu sem pozměnil věci v BOXu :) mám udělanej ofuk na kytí 12cm a 8cm větrák. Musim někde splašit další větráky do filtru asi tam dám jeden 12cm přímo do bedny > bude foukat do aluflexu > v aluflexu další větráček 8cm > do filtru a budu doufat že to profouknou :flamer:
GhOsT
a nakonec filtr co sem "vyrobil" :afro:
už jen čekám na aktivní uhlí a hledám přebytečný větráky od PC :drools:

vyrobeno z 5L kanystru na vodu a z 1,5L flašky od minerálky - do obou sem udělal díry a přetáhl obě silonkama - na tu větší to byla pěkná dřina to tam dostat, ale je tam :baseball:
GhOsT
:megafon: Zdravím tak se tu zpět a přináším další fotky :)
Kytky jak si lebedí v boxu už tam moc místa nemaj tak je už budu táhnout nahoru ...
GhOsT
a tady další kolik jim zbývá místa :flamer:
GhOsT
:whisperer A tady všechy pohromadě po menšíchu úpravách ohýbáním.
Co myslíte mám je nějak ofikat ? Listy sou všechny zdravé a mají pěknou zelenou barvu, tak nevím nebo nasadím už pletivo a propletu "paličky" okama...
Ještě čekám na vejplatu - půjdu si do growshopu pro akt.uhlí a Plagron Alga Bloom a pak přepnu na květ počítám tak v sobotu už :)
zatím se mějte PEACE :punk:
koooki
ghoste budu tě sledovat,mám doma to samé prakticky,sedmdesatku sodik,stejne velka skrina,akorat mam vic kytek,...ja si chci udělat ten pachac z potrubí,,to je jedno z ceho hlavne 2 roury a ak. uhli,ale zajimalo by me,jakej vetrak tam mam dat ... chci tam dat 150m3/hod ale nevim jestli to bude stacit...:)
Pestu zdar koooki:)
GhOsT
díky ti koooki, teďkon sem zrovna dodělal pacháč udělal sem to z trubky na to nasadil 8cm větrák a udělal do toho díry a překril silonkou a přidělal aluflex do boxu
<<<
GhOsT
potom sem to šoupnul do 5l flašky, který sem uříz hrdlo a udělal díry a potom překryl silonkou, skoušel sem jestli profoukne a fouká něco ven, ale bojim se když tam dám to uhlí tak to neprofoukne.
Ještě jeden 12cm větrák bude hnát :flamer: vzduch do alu a pak do pacháče (ten oranžovej co leží vedle)
<<<

Nějaký rady ohledně větráku, chtělo by to s lepším tahem, ale nemám love a lepší sem doma nenašel - jedině velkej 30cm stolní, ale to zase nevim jak bych ho přidělal k pacháči :D

Pěstu zdar :driver:
hellfire
Ten pacháč co jsi vyrobil ti PC větrák nemá šanci profouknout ani omylem. Pokud budou kytky smrdět dost což asi budou tak pochybuju, že jde udělat pacháč, s kterým se ti to nebude přehřívat, dokáže pohltit zápach a zároveň ho profoukne PC větrák.
Sám sem vyrobil několik pacháčů než sem udělal nějakej co to dokáže a to sem to taky dělal pro 70W.
Ty musíš udělat to, že pujdeš do obchodu a koupíš nějakej odtahovej větrák(takový co se dávaj do koupelen a podobně), musí mít minimálně 100m3/hod. Takovej se dá sehnat za 300kč v poho. Ale ani takovej o kterým tu píšu by nedokázal profouknout ten pacháč co jsi udělal. Vykašli se na děrovaný pet láhve to ti ten vzduch neuvěřitelným způsobem zastavý i kdyby si tam těch děr měl 10xtolik. Sežeň si nějakou kovovou drobnou síť(mřížku),kterou vytvaruješ do těch dvou válců o který ses tady pokoušel a mezi ně dáš to uhlí. Kromě aktivního uhlí už průchodu vzduchu nesmí nic bránit aby ti to ten větrák dokázal profouknout a ta mřížka je na to ideální. Věř člověku co se několikrát zbytečně dřel s podobnýma pokusama co tu teď děláš. Kdyby si něčemu nerozumněl, napiš.

edit: koooki: 150m3/hod je myslím ideální, když se taky budeš řídit tím co sem napsal tak určitě vyrobíš pacháč co to profoukne a vůni zadrží.
GhOsT
Tak už sem trochu upravil nebo spíš komplet předělal filtr.
Místo roury, silonky a flašky sem to nahradil perlinkou a mezi to dám uhlí nebo "Supersorb" a pak další vrstvu perlinky (když bude uhlí) a doufám že to profouknou ty větřáčky :))

Hellfire: díky ti za rady, koukal sem na tvůj tread a zajímavej pacháč, jen otázka kde si je sehnal ty "Supersorb" filtry, myslíš že by stačili i filtry do vysavačů a tak podobně ? Zajdu se podívat do elektra a tam se po nich podívám, budu doufat že je tam budou mít :)

Díky ti ...
GhOsT
A tady komplet i s aluflexem a trafem ...

<<<
dogg128
Mal som pc vetrák s pachový filter ktorý bol taky tenký že zadržal ledva tak 35% pachu ale už i tak nestihal 3x24W usporky a 35C sklameš sa nebude to fungovat . kúp aspon sunona ked vela financí nemaš ale ani stím to nepojde mam doma jeden 92x92 a ani to nie je žiaden zázrak pestu zdar rastlinky su pekné :) k+
GhOsT
Inu skusím to, jestli to nepofachčí, tak vymyslim něco jinačího - chybama se učim ;)

Jinak sou tu další fotky ze 45.dne růstu - trochu sem je zas poohýbal a už je nechám tak jak sou, skoro se mi už nevejdou do boxu (viz.foto)... Jak sem se v nich tak přehraboval, tak docela šli cejtit :) sem zvědavej na květ, to bude hukot - zatěsnim snad celej pokoj :D

Nechám je ještě chvilku max. týden pak přepnu na květ a nasadim hnojky Plagron Alga Bloom :)

PS: v pravym rohu mi rostou další květinky a ty chci dát ven, ale až přestane takový hnusný počasí vůbec tu nesvítí slunko u nás :(
GhOsT
1. květinka :bravo:
GhOsT
2. květinka :david:
GhOsT
a nakonec 3. květinka :einstein:

díky za K+
PEACE a growu zdar :dance:
hellfire
GhOsT: supersorb bude asi něco stejnýho jako filtry do digestoře,já sem od toho upustil protože mi to přišlo oproti aktivnímu uhlí neefektivní a zápach to na 100% nepohltí, což uhlí jo,a profouknout to není taky uplně snadný. Zůstaň raději u toho uhlí ale ne u PC větráčků. Pokud chceš aby ti skříň nešla cítit a zároveň aby se ti to aji v létě uchladilo budeš muset koupit nějakej lepší větrák a 300kč do odtahovýho větráku není zas taková investice, stejně se tomu nevyhneš;).
Je mi jasný jak to dopadne,sestavíš to s tím PC větrákem, zjistíš že ve skříni máš po hodině 40°C a teplota stále stoupá a pujdeš koupit novej větrák. Uvidíš :)
Nevím sice jak to máš s bydlením ale zápach bych určitě nepodceňoval, ono je to furt v poho, v poho a jednou přijdeš domů a zjistíš že se to šíří po celým baráku přes hromadu zavřených dvěří jakoby tam nebyly. Vlastní zkušenost. A to taky jen se 70W.
GhOsT
něco sbastlim dohromady a uvidim :) jinak díky ti za rady, pokusim se sehnat v práci ten větrák co říkáš...
V boxu mám +/- 30°C když svítí lampa a to nemám odtah, jen 2 díry (12cm a 8cm)...
NO bydlím v paneláku tak to neni nic příjemnýho když se rozlejzá vůňě i po chodbě - loni to šlo cítit jen v pokoji kde je box a o pokoj vedle, tak uvidím letos - jiná genetika, jiná vůně :))
Box jeětě dotesnim nějakejma hadrama a tak a doufám že to pomůže :))
cau growers,cau ghost, musim rict ze sem resil podobne problemy jako ty, hlavni faktor = aby nebylo nic slyset ani citis, presne typ panelaku, akorat nebydlim v panelaku ;) jak uz tu psali spolecnici, te investici do odtahu se nevyhnes, na takovyhle home made pachace potrebujes neco silnejsiho, ja to protahoval sunonem 175m3/h asi za 200korun v elektru a reknu ti ani tohle nebylo ono, na grow co pojedu ted sem poridil Euro 3, 298m3/h prutok a hlucnost je asi tak o 200% mensi nez u toho sunonu, na ty hranaty ''pc'' vetracky se uplne vyser a kup neco do potrubi, v bauhousu se daji normalne takovyhle vetraky sehnat a tohle by pro tebe bylo to ideali. Ten home made pachac... no nevim jestli sem to spatne vyrobil nebo blbe tesni box, kazdopadne 100% pachu to urcite nezachyti... v pokoji kde sem to mel to citit trocha bylo, premyslim nad normalnim kupovanym pachacem, 850kc se jeste zkousnout da. At se dari :)
GhOsT
Dobře až zaberu zainvestuju do ventilace :) přesvědčili ste mě ...
Hranatý PC větráčky sem teď dal jako ofuk na kytí (3x80mm spojený v řadě) ...
Jinak mě znepokojujou žloutnoucí listy - asi moc hnojim :( vysadím na týden hnojky a uvidím jestli se spravý.
Tady fotka z 48.dne 18/6 :))

Díky ;)
GhOsT
Ahoj všichni :leaf:
Tak je tu jeden z posledních dnů růstu, během tohoto týdne přepnu na květ ...
O něco povyrostli a pořádně se rozvětvily, což byl můj prioritní úkol - další je sklizeň :chef:

Zde je foto
<<<
GhOsT
další kytí :busted:
<<<
GhOsT
a poslední :bravo:
<<<
GhOsT
a všechny pohromadě - už se těším až daj najevo pohlaví a budu doufat že to budou slečny :girl:
Jinak se mi nevejdou skoro ani do boxu už.
Listy už nijak nežloutnou ani nedávaj najevo že sim něco nelíbí (nebo to nepoznám :afro: )
Prolil sem je vodou a už vše v pohodě...

Tak se zatim mějte a zase příště :flower:

Ještě nějaká ta skladbička pro lepší růst :punk: KLIK
GhOsT
Zdar growři ...
Kytí nejřív byli takový zvadlý tak sem jim dal napít a už se jakš takš vzpamatovali, ale listy žloutnou dále i když zalejvám jen vodou (24h odstátá)
Jinak v nejbližší době se chystám přepnout na květ a tak musim trochen utěsnit box atp ...

tak se zatím mějte a tady sou fotky
<<<
GhOsT
a tady pro představu kolik jají ještě místa :))
GhOsT
Dneska sem přepl na květ, nasadil mřížku a až budou o něco větší tak propletu "paličky" okama :)
Zbavil sem je uschlích listů a udělal pár skoro makro fotek :) u jedný se mi zdá že už ukázala pohlaví - samička, ale nejsem si tím jistej ...
Tady všechny pohromadě i se "sítí" nad nima :guitarist
GhOsT
skoro makro :leaf:
GhOsT
další skoro makro :flower:
GhOsT
a poslední skoro makro ... mohl sem vybrat hezčí kousek, ale nějak se mi nechtělo :rasta:
tahle se mi zdá na samičku (nejde to na fotce bohužel vidět, malý bílí výhonky ze stonků)
Připluju s novýma fotkama a infem tak za týden :cox:

Growu zdar a PEACE :sun:
GhOsT
pomalu táhnu kytky nahoru, aby je mohl proplést, kousek po kousku už lezou - síto nemůžu dát níž protože se mi nevejde do spodní bedny :popcorn:
Tady je foto :bravo:

Growu zdar a peace

PS: tento týden udělám foto všech zvlášť :afro:

PS2: teď sem zrovna počítal kolik je výhonků - cca 26 ze 3 kytek tak sem velice spokojen :vampire:
GhOsT
Dlouho mi to nedalo a tak sem dneska kytí vytáhl a udělal pár fotek :) a taky sem je před focenim taky trošku poupravil, aby byli aspoň v rovině :)
tady jsou slíbený fotky :)
GhOsT
teď už jen samostatně
<<< prvá ...
GhOsT
<<< druhá
GhOsT
<<< do třetice všecko nej :D
GhOsT
<<< ještě pohled z ptačí perspektivy na upravený kytí pěkně pohromadě :)
díky za K+
Čégo a peace :)
GhOsT
Ahooj ...
tak je to tady ... našel sem jednoho zákeřného samce v moji smečce :)), ale zbytek sou holky jak vyšitý ...

Foto zmíněného samce
<<<
GhOsT
Zdravimm growery/growerky/growerčata :)

Sem zpět s fotkama z 12.dne květu ... zatím holky vypadaj spokojeně, jen sehnat love na hnojky na květ a hurá hnojit aď sou to pořádný pálky :)
GhOsT
15.den 12/12
GhOsT
Zdravim tak sem tu s další fotkou mých holek :)
Příjde mi divný že ani nějak nevoněj, ale sem spíš rád že mi to netáhne až do sklepa :D
GhOsT
Jsem tu zas s novou várkou fotek :)
Holkám se daří zatím dobře dávám jim většinou jen vodu a jednou za týden/14 dní jim dávám míchanici hnojek holubí trus + hnojivo s guanem (používal sem i na růst) ...
Chci si ještě koupit (až budou lóve) hnojky od Plagronu - Bloom na květ, není pozdě s tím začít hnojit ??

1.foto
<<<
GhOsT
A tady druhé foto trochu přiblíženě :)
SmokeHillz
Na hnojky nejni nikdy pozde,ale hlavne nezapomen 50. den prolejvat uz jen cistou vodou...Jinak k ty siti, ja ji ted jel poprvy a docela mi vadi ze je nemuzu otacet,aby mi prorostly i ty nejmensi klacky ze vsech stran,protoze cim bliz svetlu,tim vic tvrdsich palek ;)
GhOsT
Dobře to sem chtěl slišet :) ...
No až začnou známky hnědnutí tak bych začal prolejvat, za tich 10 dní pěkně zhnědnou ostatní chloupky a pak sklidim ...
No to mi taky trochu vadí, že s tím nemůžu nijak manipulovat, ale tak když dáš větve s velkemjma palicema dál od sebe tak zbude světlo i na ty malý.
Anebo sklidit velký palice až dozrajou a nechat ještě svítit na ty menší než budou nějak vypadat...
GhOsT
Další fotky holek, tentokát s porovnáním :D
Zatím nejsou moc velký, ale pomalu rostou ...
Tady sou holky
<<<
SmokeHillz
No ja prave svitim dvema najednou...Strasne mi prerostly a tech spodku mi bylo lito.8 hlavnich vrsku a dole mam 4 ktery bych s nima srovnaval:)
Budu urcite sklizet nadvakrat,protoze sem tam dal modrou 125 usporku o tejden pozdejc...Nahore uz dozravaj a dole sou znatelne o tejden pozadu,ale vali.Tak uvidime kolik z toho vytlacim XD
GhOsT
no uvidíme jak budou na tom ty spodní, podle stavu na ně budu buťto svítít a nebo je už vemu celý.
Jinak přeju hodně štěstí se sklizní, počítám že tak za měsíc bych mohl sklízet :))
GhOsT
Ahoj sem tu zas abych obohatil svoji tému o nějaké to foto jak se daří holkám ...
GhOsT
takovej detail (bez detailů - mobil) :D
GhOsT
a poslední :)
Ještě doplním teplotu přez den 27-30°C a přez noc - 19-22°C
Větráky jedou pořád na střídačku nejřív přítah a pak ho vypnu a jede odtah ...
Zase za týden ... mějte se a aď rostou
PEACE ...
GhOsT
Malej upgrade boxu :) dal sem si práci na nové siti a trochu poskládal holky ...
GhOsT
Tak se to blíží a přínáším další nářez nových fotek ... :)

pokus o makro přez lupu ... :jumper:
Tahle je nejmohutnějšííí :busted:
GhOsT
musel sem si dát cigu, ale sem zpět aby to tu dodělalt :D
A zde sestřička prní "makro foty" :drools:
GhOsT
a další přez lupu :leaf:
GhOsT
jako celek ... jednu sem už koštnul - chuť = :smash: (to bude tima hnojkama a nedozrálem nejspíš), ale stav = :smash: - bohužel jen chvilkovej.

Končim ... další update nejspíš 50-tý den nebo u sklizně :))
SmokeHillz
Cuz!tak sem ze 125+200(white/red CFL) vytlacil 70,matro je chutove nic moc,ale stav je moooc stoned!Sem na tebe zvedavej budu sledovat...Videl bych to kolem 30 gééé,mno uvidime
GhOsT
Díky ti :) jinak pěkná šiška, proléval si to před sklizní vodou, jaký hnojky si používal?? :)
GhOsT
Čest all growers :)
Tak sem vyndal holky ven, abych je trochu prostříhal a zjistil sem že paldy sou tak těžký že je neudrží ani větve ...
Blizny pomalu hnědnou už sou tak ze 40% hnědý tak je nechám ještě tak 10 dní a půjdou na kosu nebo uvidim jak budou vypadat :)
Foto bouhužel zatim nemám...
GhOsT
Ahojte všici ...
Po delší době nějaké ty fotky :)
Palic ubylo pár sem jich koštnul, ale sušil sem na rychlo takže chuť nic moc ... ale zato palice některý palice zmohutněly a sou tvrdší než ostatní :)
GhOsT
další ...
GhOsT
palice už jen leží na síťce pokoušel sem je několikrát upevnit do síťe, ale neúspěšně pokažný se to nějak vy*urvylo :D pár začínají osychaz listy na palicích a blizny sou hnědé tak ze 60% :) nechám jim tak týden a půjdou :chef:
zatím zdar :))
GhOsT
Zdravim all growers ...
Z nedostatku času sem se rozhodl sklidit (62.den) protože odjíždím pracovně a tak si chci vzít úrodu s sebou, aby bylo co kouřit při práci :)
Postnul bych fotky, ale bohužel mi ukradly smažky telefon a jinej foťák nemám :(
Pár paliček už padlo před sklizní na košt, no a musim říct že když sem vyhulil celou paldu přez bongo (je pravda že to bylo na rychlo "sušený", tak se tam ztratilo hodně toho) a nic moc mi to nedalo ...

Kytí sem zbavil hlíny a pověsil i s kořenama vzhůru nohama do skříně. Tak do týdne by to mohlo být úplně suché a doufám že aj chutné - aroma je citrusové až skoro jak když smrdí boty po celodení šichtě :D, ale příjemné až povzbuzující :)

Počítám že to bude kuřivo tak na 14dní :D, ale tak uvidíme co z toho a jestli vůbec to dáá :) jinak to vidím nejspíš na tu genetiku (obsah THC, produkce pryskyřice a tak dále ...), příště řezy z nějakýho "Brüno Rakvič" - kámošem pojmenovanej model co fakt ukrutně zabíjel - 1.tah z mého nového bonga byl právě Rakvič, dotáhl sem a byl sem urakvenej a nemohl (nechtěl ?) sem nic dělat :D prostě konec a měl sem co dělat abych dojel domu na biku ...
Mějte se a těším se na další kolo, nejpíš na "Zimní radovánky" ...

Growu zdar a peace :)

PS: skusim nějakou tu fotku splašit ...
PS2: Díky že ste sledovali a aď rostou :)
SmokeHillz
citace:
Původní příspěvek od GhOsT
Díky ti :) jinak pěkná šiška, proléval si to před sklizní vodou, jaký hnojky si používal?? :)


Jo prolejval sem to 12 dni vodou s flushem od groteku,Jinak hnojky byly jen cista organika od biobizzu,hesi a grotek...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma