gremlin101 |
Zdárek, můj tip je 399g |
|
|
lopatak |
Zdravim fakt pekny....
muj tip: 333g
at se dari furt stejne pekne |
|
|
miguelx |
...370 gé a velmi povedené.....:-) |
|
|
D@D |
Diky vsem za zajem o tema a tipy, pridam jeste posledni foto, jak to hezky schne, uz se nemuzu dockat ochutnavky... :-) Az bude hotovo, napisu sem vysledek! :-)
Growu zdar a good luck to all !!! |
|
|
D@D |
Zdravím ve spolek!
Tak jsem tady s konečným výsledkem... Sám jsem nečekal, že toho bude více, než jsem doufal... Osobně jsem si tipoval 200g at nejsem ve finále zklamaný :-) No abych to zkrátil, tak úplně totální součet sušiny je -
450 G
1. místo : Rouss - 450g = K+ :-)
2. místo : Robes - 400g
3. místo : gremlin101 - 399g
Chuť i vůně je velice dobrá, více high než stoned bych řekl... Přidám ještě nějáké foto a makro paliček... Musím říct, že jsem s výsledkem zcela spokojený, takže děkuji všem za užitečné rady do mých začátků!
Growu ZDAR! |
|
|
D@D |
GE : Index výnosnosti
250W / 1000 = 0,25
400W / 1000 = 0,40
Růst - 18 x 20 = 360 x 0,25 = 90 kW
Květ - 12 x 59 = 708 x 0,40 = 283,2 kW
90 + 283,2 = 373,2 kW
373,2 / 450 = 0,8293 GE
Snad to mám spočítané v pořádku, použil jsem rozdílné wattáže na růst a květ, tak mi to trochu stížilo výpočet, snad jsem to pochopil dobře, případne prosím o korekci výsledku :-) |
|
|
undergroundman |
a za kolik máš elektriku?:) |
|
|
D@D |
Tak ještě nějáke makro...
Jinak elektřina... K tomu se dostanu, ale každopadně ve vysokém tarifu to tady máme za 4,95.- / kW. |
|
|
svickar |
nemuzu jinak nez K+ :) napoprve urcite neco krasneho! A tech 30tis. bych nelitoval ani na sekundu, box mas paradne vyladeny a jde videt, ze kytkam dals vsechno |
|
|
D@D |
Diky!
Byla to sice sichta, ale musim rict, ze neni fakt ceho litovat... Chut a kvalita jsou pro me velice dostacujici, az nekdy prekvapujici :-) |
|
|
HeLLmaNs |
dobra prace :) na prvni grow je to dost dobre :) :) K + |
|
|
|
Krásná práce !! zdravé rostlinky spokojené jak maj byt :))
pěstu zdar!!! |
|
|
|