Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
trip a roubovani??? - Klikni zde pro originální téma
jumpp
Zdravym vsechny growery,
ja bych mel dotaz na to jestli se necha naroubovat kyticka tripem ,jeden kamos mi rikal ze to udelal a z kyti to udelalo velky veci tak se chci zeptat jestli tady ma nekdo s timhle zkusenost,protoze mam doma pod 70W kiticku blueberry a nechtel bych ji oddelat ,jo a ten kamos to rouboval 14 dni pred sklizni, dikas za odpovedi.
prophet
2 Jumpp
Si asi upad,co od toho čekáš?Kytky neodděláš,ale ani jim nepomůžeš.
Radši toho tripa slupni,třeba prozřeš a nenecháš si vecpat úplnou blbost.
prophet warran
jumpp
Ja jen chtel vedet co vy na to ok a sem chytrejsi dikas a zatim
chobot
2 zatamoko:

1) Co prosimte myslis roztokem volne base? To jako chces ty houby zalejvat roztokem DMT v nakym nepolarnim rozpoustedle? Freebase forma alkaloidu je specificka prave tim, ze neni rozpustna ve vode.
Kdyz to chces rozpustit ve vode, musis z "volne baze" napred udelat sul nakou kyselinou.

2) Podle mne houba neni schopna konvertovat 5-MeO-DMT na psilocin (4-hydroxy-DMT). Muzes me odkazat na nakou publikaci, kde ses to docetl? Houby obsahuji naky enzym, ktery substituuje hydroxy skupinu na 4-pozici tryptaminu. Takze s DMT to funguje, funguje to i treba s DET, ale s 5-MeO-DMT pochybuju. Jak by se odstranila to methoxy skupina?

chobot
chobot
Cau,

dik za clanek. Asi jsem se v tom predchozim prispevku nevyjadril dost jasne. Ja souhlasim s tim, ze obsah psilocinu a psilocybinu v hoube je mozne zvysit podlevanim tryptaminem (jak se pise v tom clanku od Gartze) nebo dimethyltryptaminem (DMT) jak je uvedeno treba v TIHKAL. Psal jsem jenom, ze toho neni mozne dosahnout zalevanim roztokem 5-Meo-DMT jak jsi psal v svem prvnim prispevku. Na tom stale trvam, a v tom clanku od Gratze o tom nic nepisou - pouzivaji tryptamin.

Dale jsem psal, ze to nemuze byt roztok volne baze, ale vodny roztok tryptaminu nebo DMT ve forme hydrochloridu nebo jine soli. To je nepodstatne, jde jenom o slovicko, ale kdyz napises roztok volne baze, mysli se tim automaticky roztok v nepol. rozpoustedle. Kdybys napsal roztok DMT, nerek bych ani pumpa.

Takze jeste jednou: Moje pripominky se tykaly vyrazu 'roztok volne baze' a '5-meo-DMT'. Jinak mas pravdu, zvysovat potenci hub takto lze.

chobot




BaBiBo
A co takhle negde sehnat tinkturu a kytky ji zalivat? :p:
Kdyz nic, tak si kytka aspon uzije :-))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma