Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
jen malou radu sím - Klikni zde pro originální téma
karlvonbanhof
zdar lidi potreboval bych malinko poradi od zkusenejsích. moje otazky:1 jake ma bejt ph zalivky ve fazy rustu, kvetu a konecne fazy kvetu a cím ho zvysit? zkousel sem vodu ktera ma vetsí ph to slo ale pak sem mel prebytek namíchanych hnojek.otazka :2jak zvísit ec vím ze pridaním hnojek ale zda se mi to divne hnojin ahackama a tak nejak jedu pomer hnojiv dle doporucení vyrobce. sem ted v prvním tydnu kvetu ec by melo bejt nekde na 1,6 nemylím na to abych se na tuhle hodnotu dosta bych musel dat trojnasob hnojiv cos je to divne to by kytky asi nedali dík vsem za rady jdu drtit faQ snad tam neco najdu do ted se to nedarilo.
pajkapajka
spis jsi mel potrtit nejdriv FAQ a pak teprve psat ;)
karlvonbanhof
to sem udelal ale stale to neresí muj dotaz o ec
neřeš ec , jeď podle výrobce.EC je zkratka pro elektrovodivost (základní škola).Když se budou pálit tak uber.U hnojek platí radši míň než víc. Ph se zvyšuje chemkou na zvýšení, maj v každym gshopu.Jaký ph to si tu najdi je to tu milionkrát. growu zdar
karlvonbanhof
jeste si nekdo myslí neresit ec? pak tedy nevím proc si kazdy druhy grower porizuje ece metr kdyz ho neresit. pokud mate nekdo jiny nazor sem s ním.
přesně,každý druhý. PH metr každý.
Spíš se zeptám já tebe, pěstuješ, nebo se zatím chystáš?
karlvonbanhof
nejakou dobu uz jo ale teprve ted sem zacal resit tyto veci do ted sem tam hnojky valil podle toho jak se kyti chovali
piiit
na tvoje otázky s ec by som odpovedal jednoducho a to, že tie hodnoty sú určené tak aby si nimi neprehnojil ani na začiatku (môže to byť aj vyše ako trojnásobok) , zadalšie každá rastlina sa chová inak podľa okolnosí teplota, systém atď (napríklad v hydre môžu nastať 3 prípady a to že rastlina pije viacej vody ako hnojiva, je to pol na pol, a bere viacej hnojiva ako vody. pokiaľ máš ec meter môžeš to vystihnúť a dávkovať presnejšie.voda z vodovodu je zásaditá (ph až 8,5) hnojky AH, GHE znižujú ph (su kyslé ph neviem ale typujem tak 3). takže ked doleješ hnojiva treba k nim pridat väčšinou ešte nejaku kyselinu (ph-)rast kys dusičná, kvet kyselina fosforečná.
karlvonbanhof
dobra pripomímka tak ze v poho muzu lejt více hnojiv a nic by se nemelo stat?
piiit
postupne zvyšuj dávky hnojív , nie radikálne.. podla toho čo som pochopil máš ec meter trebárs každý deň zvyšuj ec o 0,2, až po tých 1,6-2,0.
karlvonbanhof
o.k dík za info ke konci se snizuje od kdy cca?
Mr. Knorr
EC metr ma kazdej druhej, protoze kazdej prvni chce usetrit a sere na nej. Obetuj tisic korun a ten merak si kup.

Jinak ahacka sou docela vpoho hnojky na zacatek, maj v sobe malou regulaci PH a pri normalnim pouziti se tim kytky nedaj spalit oproti jinejm hnojkam ktery sou koncentrovanejsi...


PS: jak davkujes ty hnojky kdyz ani nevis jakou mas vodu? MYslim jaky ma pocatecni EC kdyz ji natocis z kohoutku... NA to je prave dobrej ten merak. Driv nebo pozdeji stejne prijdes na to, ze ho potrebujes, tak si ho kup radsi hned.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma