Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Prezident? - Klikni zde pro originální téma
Yasmeene
Předem pardon za toto opět politické téma (holt zájem). Blíží se volba nového prezidenta a mě by zajímalo koho byste vyděli na hradě nejradši. Nemusíte se držet oficiálně neoficiální kandidátky našich politických partají ale třeba myšáka mickyho na mysli nemám.

Pokud jde o mě, tak ze známých možných by nejvíc seděl asi Otakar Motejl, i když by byl asi jen taková figurka.
Jinak Severa na hrad (vtip).
:D
Graetar
I když to může být někomu proti srsti, tak by se mi tam zamlouval Halík. Z těch dosavadních oficiálních asi ten Motejl. Musí to být figurka, která na mě bude koukat na úřadech a ve školách, takže bych tam zrovna neuvítal třeba Zemana... :D
Rude
No, to je vec,
jelikoz mam od raneho mladi(od 1.tr) Havla zafixovanyho jako jedinyho prezidenta, tak si ted tezko dokazu predstavit nekoho jinyho.
Ale at to bude kdo to bude, tak hlavne at to neni nakej vylozenej kokot!!! kdyby se tam dostal(jako ze nemuze!!snad) dam priklad, treba Ransdorf, tak bych asi fakt zacal plakat :) nasranim. to bych asi snad zacal hecovat k revoluci!!:D

- ale myslim, ze z tech co nabizej tak Motejl by se dal zkousnout, ale toho tam asi nesoupnou, protoze je uz moc moc starej(myslim , ze mu je snad 80 ?)
no sem teda zvedavej :)
No já bych tam rdši než Motejla viděl Pitharta. Motejl vypadá divně. Je moc starej. To by nebylo dobrý, kdyby nás reprezentoval takovej chlápek. Pithart je mně sympatickej víc.
travnikar
2 Gannja:
Plně s tebou souhlasím :-)
tovarisc
Tak prezident, kterýho budou volit bude vodvar ve srovnání s Havlem, to je fakt, tady de vo to aby ten člověk moh důstojně reprezentovat republiku a aby nám nedělal vostudu. Zeman ten se už předved a navíc sám řek že prezidentem ani bejt nechce. Klausova práce taky byla vidět ty jejich ekonomický experimenty, takže ani liberála Klause moc nežeru.
Zbytek lidí zase nejsou výrazný osobnosti.....
člověk si nevybere.... a stejně, budou ho volit poslanci tak vo co de?
to Gannja: No, ale Klausa bych za prezidenta mít nechtěl. To radši Zemana. Ale mně je to vlastně stejně jedno, protože, ještě nemůžu volit.
Yasmeene
To už sem víc pro Grebeníčka než pro Klause nebo Zemana (komunisti mi vadí moc). Jinak nazačátku někdo napsal Halíka to se mi zdá asi jako nejlepší ze všech tady jmenovaných.
drinker hulič
J. X. Dolezal.

to by zacnula prdel.
Yasmeene
JXD-tak to bysme tedy dopadli.
Jak mnozí jistě tuší JXD není bůh.
mwrx
Ja spis mam predstavu koho ne - komunistu, Zemana, Klause - nic takovyho (i kdyz jsem treba pro ODS).
Ale koho jo? Asi myho souseda - ten je v poho :)
virus
jo s tim Klausem plne souhlasim je vlaste nejlepsi z nabizenych.

JXD-jo prdel by byla ale co by z toho mel ten stat??To hovno??:)
drinker hulič
stejne the best je ten krivohub Bures, ze se ta kurva komunisticka nestydi, jeste takhle priznavat ze v KSC byl "jen kvuli kariere". nemam nic proti lidem co byli v ksc, proste chapu tu dobu, ale co je moc, to je prilis....
jinak ten dolezal doufam ste pochopili byla prdel. nemyslim ze by to s nim bylo ale az tak zly. ale je mu vubec ctyricet? osobne bych tam rad videl Zemana :D (taky prdel, ale ma skvely hlasky - vubec nechapu proc mu za to lidi nadavaj. mozna se sprostej, ale nevim proc by politika mela bejt uhlazena)
takze: tramtadadadadada: zahradnik - nejmin provarena persona.

jo a klausa, toho brat nemuzu... :( ten zije uplne mimo...

[Edited by drinker hulič on 19-10-2002 at 06:02 PM]
frexam
Clovek kterej me osobne prijde dostatecne moralne vyspelej je Erazim Kohak. To je asi jeden z mala lidi co by se na to fakt hodil - ale je otazka jestli bydo toho sel on.
\/\/ickpick
takže....
pokud nechceme na hradě žádný komanče(a to doufám nikdo nechceme), tak nám zbývá jenom Klaus a Motejl. Rozhodně nechci Piťharta, protože to je takovej blbec bez názoru(podle mě) ten odkejvá úplně všechno. Myslim si že motejl by měl zůstat na místě ombudsmana, tam je hodně užitečnej. jako prezident by stejně neměl skoro žádnou pravomoc. Takže zbývá Klaus. nejni to uplně to pravý ořechový ale když si vemete že prezident nemá až zas takový pravomoce a defacto pouze reprezentuje stát, tak beru Klause. Má alespoň na každou věc svůj pevnej názor, všude ho znaj a má už v zahraničí dostatečné konexe a není to někdo kdo by se dal jen tak ochcat. Akorát asi ubude milostí..:-(
Asi mě nebudete mít rádi, ale myslim si že Vašek Havel by byl stejně nejlepší. .....A nebo....co třeba JÁ!!!!!!! tak co srabíci kdo mi dá hlas? :-)
Lichťas
Asi motejl, Pithart je proti legalizaci (třeba už změnil názor, nevim), prej nechce aby to nějakej grázl prodal jeho vnukovi Ferdovi a ten pak skončil někde pod mostem jako úplná troska... :-))
crap
motejl sice vypadá jako mrtvola, ale na to jsme už zvyklí od havla.

ale klaus je zasranej kariéristickej debil
Graetar
frexam: No s tím Erazimem nevím... Na to, že mívám sám sklony moralizovat, mi některé jeho výroky nesedí. Podobně jako Vaculík - občas je to síla.

\/\/ickpick: Já :D
\/\/ickpick
To CRAP:

citace:"klaus je zasranej kariéristickej debil"

->to je možná pravda, ale když se nad tím zamyslíš, tak těžko lze dosáhnout vyšší mety než být prezident republiky!!! :D :D
takže: ....imho by alespoň mohl pro republiku něco vybojovat a určitě nepoleze každýmu do prdele, teda doufám. Mám tim namysli takový blbečky jako je třeba Bush. umíte si představit mít tady takovýho magora???!!!
jediný nebezpečí zůstává, že by si chtěl něco potají ulejt do kapsy, tzn. korupce, různý kšeftíky, ale na takovýhle věci by mu novináři brzo přišli....si myslim.. takže????
Yasmeene
2 \/\/ickpick:
píšeš, že pan Klaus má na každou věc svůj pevný názor a já říkám, že pan Klaus má názory přesně takové, jaké se mu zrovna hodí, přikladem buď například současná situace, kdy ODS zcela odmítala přímou volbu prezidenta a ve chvíli kandidování svého lídra otočila o stoosumdesát stupňů a prezidenta bez přímé volby si najednou nedokáže představit...
Total kapor
A co takto mysak Mickey...:D
Yasmeene
to gannja:
No tak to zrovna nevim, už proto, že parlamentem nemůže projít vítězně (Klaus to ví) a jediná situace, kdy by mohl být zvolen prezidentem je, kdyby ho zvolili jeho fanoušci, kterých má mezi PROSTÝM lidem doposud docela mnoho...

omluvte mou intoleranci, závada není na vašem přijímači
Kvetak
Jednoznačně HALÍK.
virus
mno,myslim,ze tu moc inteligentnich politiku neni a tak neni z ceho moc vybirat.:DPitharta nikdy,ja bych dal hlas Klausovi,ale vzhledem k tomu,ze jeste rok nemuzu volit...to se mi to keca:D:DTakze kdyz si udelam zaver:JE TO NA VAS!!!:D:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma