Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Nerastu mi ziadne palice - Klikni zde pro originální téma
tibs
Nazdar Groweri, som tu novy, tento rok pestujem svoje prve rastlinky. Presne pred 14timi dnami som prepol na kvet, no doposial sa neukazal ani naznak po nejakych palicach. A to ani u jednej kvetiny. Nerozumiem presne tomu, co znamena "ukazat pohlavie", ale okrem toho ze maju miesto 3 dielovych listov 5 dielove, som si nevsimol ziadny rozdiel.
V skrini mavam celkom hic, ale kvetiny nevednu, tak to by snad problem nemal byt. Hnojit som zacal v den prepnutia na kvet. Rastu ako dive, no ziadne palice. Prikladam aj foto. Dik za pomoc.
to moze byt vela veci. ide o to co pestujes,genetika atd. najhlavnejsie je ci maju 12 hodin absolutnu tmu a pravidelny svetelny rezim..
tibs
kupil som to zo semiacok, feminizovana odroda "trainwreck". Su napojene na hodiny a dostavaju 12 presne. Trocha svetla mozno moze preniknut cez panty skrine, ale to by malo byt minimum. Problem je ze to musim mat hotove do konca juna. Ak to nestihnu , mam smolu, cize potrebujem ich surne dostat do stavu kvetenia.
mne poriadne nezacali kvitnut az po piatom tyzdni ale potom zacali riadne naberat
prvnich 14 dni 12hodinovy periody je taková přestupná růůstová fáze , tomu odpovídá i hnojení atd, takže buď v klidu a paldy ocekavej do tydne.Ale jestli tam mas vic jak 30 stupnu tak je upeces.

edit : tu pasaz o tom ze ti tam jde světlo z venku jsem přehlédl. No tak to je jasny že jestli jim svítíš z venku tak jim tu 12hodinovou periodu rušíš, hele asi takhle, na těch tvejch fotkách to není moc vidět,ale koukni se na preflowers jestli ti rostou, tím se určuje pohlaví a je to vidět nejdřív že kytka přešla do květu,ale na paldy si budeš muset počkat.
tibs
Fiiiha, takze myslis ze to moze byt normalne ked este nekvitnu_ V tom FAQ pisali ze do dvoch tyzdnov by malo byt daco vidno. No a tebe to po tych 5 tich tyzdnoch zakolko dozrelo? Nemyslis ze by som im mal zhasnut na 3 dni? to tu dakto spominal ze by mohlo pomoct. Svietim nato inak400W sodik.
tibs
DIK za ukludnenie masterblaster. Tak ja teda pockam a dufam ze to bude ok. Dam vediet.
TravnikaR
Nazdar tak ja problem vidim v tej skare pri pantoch ten isty problem som mal aj ja a to bola len uplne mala skarka asi 3-4 cm medzi dvojkridlovymi dverami na skrini pri zamku kde som nedal tesnenie Po utesneni sa to hned rozbehlo Znamky kvitnutia by si uz mal vidiet po 5-tich dnoch male biele vlasky(tym ti ukaze pohlavie-samica) nie to po 14-tich Teplota moze byt problem ale ked ti neschnu tak by kvitnut mali ja mam v boxe od 30 az do 36 stupnov a pohoda rastu a kvitnu jak dive urcite to suvisi aj s genetikou ale ked tie tvoje nevednu tak asi im to nevadi
Skus poriadne utesnit box !!! ;)
hovno - malá škvíra tak velký problémy nedělá (jestli je tam opravdu minimální škvíra jak píšeš). hlavní problém bych viděl možná v genetice, respective seedbance.
protože si myslim že pořádná genetika by ti házela palice
každopádně ten alobal tam - no fuj :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma