Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Indoor z řízků - Klikni zde pro originální téma
GreenBalls
Nazdárek všichni! Chystám se v blízké době začít pěstovat indoor z řízků, zatím docela v malém (max. 3 kytky). Tady budu psát svoje postřehy, třeba se někomu začínajícímu (jako jsem já) budou hodit.

Současně prosím ty, kteří mají s tímhle druhem pěstování nějaké zkušenosti, ať případně napíšou, na co dát pozor, čeho se vyvarovat, co naopak určitě nezapomenout, atd. Dikes!

[Edited by GreenBalls on 15-10-2002 at 03:12 PM]
Chozé
budeš-li mít nějaký problém,stačí hledat na tomto vynikajícím serveru.fšude se můžeš potkat s nějakým problémem.jinak f poho-vyvaruj se ph,teploty,větrání atd...
cus
FREE YOUR MIND
kralicek
Cus GreenBalls,no a co takhle napsat par vecicek

  • a) Hodilo by se napsat pod cim budes pestovat sodik???zarivky ??? a taky wataz 150???250 ??:confused:??
  • b) Rozmery tve skrine ???(vyska sirka hloubka)
  • c) Typ nebo spise zpusob pesteni(kultivacni technika) hydro pasiv. nebo drip ci bublak a nebo hlina ? Chystas scrog normal nebo dokonce vertikalni???


Pisu to proto aby jsme se meli v tomto tematu od ceho odrazit.Takovy ten zakladni bod :cool:.

Ps: budu se snazit co nejvice pomoct :D

[Edited by kralicek on 15-10-2002 at 09:03 PM]
gizmo
Thanx za ten link. Taky zacinam indoor, tak se mi to bude urcite hodit. K++ 4U, jakmile mi zacne fungovat karma... (zatim mi to nefakci)
GreenBalls
Nazdarek, tak jsem zde a v plne sile :-))) Doufam, ze totez budu moct brzo napsat i o svych kytickach.

V pondeli jsem zasadil 3 rizky, konkretne 1 x Shishkaberry, 1 x Jack Herer a 1 x Boggle Gum. Jsou v kvetinaci (12 litru) pod sodikovkou (70W). Skrinka je docela mala, takze se budu snazit spis o sirku nez vysku kytek. Shiskaberry vypada trochu povadle, ale snad zije, dalsi dva vypadaji dobre, nejlepe si zatim vede Jack Herer...

Co se pH tyce, to by melo byt OK, hlina (5-6,5 pH) je namichana dohromady s keramzitem. Kyticky ted pravidelne kropim rozprasovacem. Cyklus svetla je ted (po porade s Aaronem Lightnerem) 20/4, otazkou zustava, zda (a kdy) to prepnout na 18/6. Co vy na to?

Jediny (ale dost podstatny) problem ted mam s odvetranim, v te skrince je fakt dost vedro. Asi budu muset velmi brzo zajistit nejaky vetracek, udelat do skrinky diru, a trochu tam nechat proudit vzduch. Nemate nekdo napad, jak tohle zaridit co nejjednoduseji? Nejsem totiz zadny manualni expert... :-)
lokijokinnen
taq u toho nastawce na vrtacku bych byl opatrnejsi - pac jaq na vrtacce nemas stred (osu o kterou se opres) taq ti to ustreli taq akorat na telo - tyhle nastawce se DOPORUCUJI pouziwat pouze s drzakem vrtacky

lepsi je primocara pila - ale u malejch prurezu je to taq na rovinu a ne oblouk
kralicek
NEPODCENUJ PLISEN JE .....
trochu pripominek :
to Gannja :dobry napad jen ma sve .... pouzil bych vrtaky mensi a postupne bych je prevrtaval vetsimi :) , velkymi vrtaky nedas nikdy stred a nebo to trosku utece do boku ( a v konecne fazi je stoho nekolika hran nez kolecko ) , pak bych zabrousil pilnikem zas drsnejsim a pak hladsim :D , trva to trchu dil ale vysledek ujde.
to E_D: no nastavec : vydel jsem je taky ( jestli myslis ty same daji se snimi vyvrtat dirky na panty atd... ) no tak ty jsou pekne mastne jeden jsem kupoval za 250Kč :( ale zas vydrzi na cely zivot :) ( pokud jej nepucis gramlavemu sousedovy :D )
no pilka : tak tato varianta se mi zda nejlepsi :D (pokud je v domacnosti el.pilka nebo ji nevlastni gramlavej soused :D ) staci se trochu soustredit na tlaceni na pilku ( aby nezajela do boku ven z kolecka :( ) a spravne do obloucku vest a super kolecko je nasvete pak zas zahladit pilnikem ...... :D
No preju hodne kulatejch otvurku !!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma