Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Od úsvitu do soumraku, aneb za krás(ka)ami matky měst - Klikni zde pro originální téma
Časlove
Tak vás přátelé zdravim zase u dalšího out pokusu.

Letos vám představim jen část mého snažení. Jelikož nám pomalu začínají zastavovat skoro všechny naše plochy rozhodli jsme se pro speciální projekt, kterej nám doufám vydrží pár let dopředu. Tohle je pro nás naprostá premiera co se týče modelů, místa i systému. Létos chcem spíš vychytat všechny mouchy aby to příští rok šlapalo jak má!

Místo
Jedná se o jížní (vyschlej) svah zarostlej trnkama a šípky.

Systém
Nejspíš 8 popelnic, který budou zavlažovaný čerpadlem ovládanym pomocí mobilního telefonu. (Více info časem až bude vše funkční a budu to moct vyfotit.)

Genetika
Seeds:

Da purps
The purps x Afganistan

Darkstar
Purple kush x Mazar I-Sharif

Cole train
Silver Haze x Trainwreck

Vortex
Apollo 13 x Space Queen

Querkle
Urkle x Space Queen

Original Flo
Purple Thai x Afgani

Klony:

Apollo 11
Genius x Cinderella 99

White russian
AK47 x White Widow

Californian Orange

Místo na slunci dostanou jen ty nejhezči slečny (teda doufám, že to budou holky:)), no snad bude z čeho vybírat. Původně jsem chtěl začít dřív, ale měl jsem problémy ze seedbankou. Trvalo jim to měsíc a půl. Po nekonečnym dohadování mi poslali o 4 semena míň (bylo to Deeep Purple a Acapulco Gold- no škoda...) a jedno ze dvou semen Da Purps bylo na sráč! Tak si dávejte bacha na Pick 'n' Mix Cannabis Seeds, jsou to hajzlíci!

Všem přeju úspěšnej rok 2010!:)
Časlove
Z 8 semen vyklíčily všechny.
(1x Cole train-fem, 1x Original Flo-fem, 1x Da Purps, 2x Vortex, 2x Querkle, 1x Dark star)

Dnes cca 5. den na růstu byly holky přesazeny do substrátu Canna terra professional.

Zalivka: Dešťovka, 1ml/l Roots stimulatoru od Bcuzz.

Vlhkost: 65-85%

Teplota: 22-25C
Časlove
Tak dnes trochu info k systému.

Základ se skládá z autobaterie, vodní elektrické čerpadlo (12V, 19 l/min), dálkové ovládání pomocí mobilního telefonu (F-KV-MK160), Nokia 3310 (to co je na fotu je jen pro zkoušku), nabíječka na nokii do auta.

Funguje to tak, že se zavolá na mobil, kterej je napojenej na F-KV-MK160. Na dálkovém ovládání (F-KV-MK160) se nastaví spuštění čerpadla na 30 sekund (cca 9l na 8 kytek). Když se rozsvítí displej, čidlo spustí čerpadlo.
Čerpadlo bude umístěno v 200l barelu, kterej budeme 1x tejdně doplňovat.

Jedinej problém co ted řešíme je, že když je mobil neustále zapojenej na dobíjení přes autobateriji, tak se občas spustí, když se mobil dobije- rozsvítí se displej. Na tenhle zádrhel jsme přišli dnes, tak to ještě zkouší pořešit šikovnější kamarád, aby byl telefon napájenej neustále přes autobateriji (tzn. fungoval by bez baterky, která je v mobilu).

Plus přibyla nová genetika do soutěže:

Acapulco Gold

Kushage
OG Kush x S.A.G.E.

Kandy Kush
OG Kush x Trainwreck

Chem Berry
Annaberry (True Blueberry x AfganSkunk/Herijuana) x ChemDogD/C99

Za poslední zmiňovanej kros děkuji jednomu bývalému členu, dostal jsem to na legalizaci. Měl jsem z toho opravdu radost!:)
tovotoh
,,,dobrej strojek,,,,,slo by,,co takhle zehnat telefen,co vydrzi 10 dni bez nabyjeni,,,,,a pak odpojit vybrace a napojit to na ten spinac otama,,muzes si nastavit vybrace jen na jedno cislo telefoni,takze muzes zalivat jen ty,,a ne sms od operatora treba,nebo nejakej omyl,nabyjeni a podobne,,a hned jak zavesis vybrace se vypnou a stop,,,takze aj dobry casovani,,,,co ty na to?
chuck53
citace:
Původní příspěvek od tovotoh
,,,dobrej strojek,,,,,slo by,,co takhle zehnat telefen,co vydrzi 10 dni bez nabyjeni,,,,,a pak odpojit vybrace a napojit to na ten spinac otama,,muzes si nastavit vybrace jen na jedno cislo telefoni,takze muzes zalivat jen ty,,a ne sms od operatora treba,nebo nejakej omyl,nabyjeni a podobne,,a hned jak zavesis vybrace se vypnou a stop,,,takze aj dobry casovani,,,,co ty na to?


Přesně tak bych to taky udělal..Když bys vytáhl ten vibrační motůrek,mohl bys pak místo něj napojit nějaký tranzistor a přímo sním spínat relé s čerpadlem. Tím by odpadla potřeba toho časovacího obvodu a celé se to zjednodušilo :)
Faharadza
Nebylo by zde lepší zvolit pasivní závlahu? Něco jako toto: http://grower.cz/forum/showthread.p...5383#post885383
Zaleje se to samo jakmile hladina klesne - > Do nádrže se přes hadici dostane vzduch a zálivka gravitací zas z nádrže vyteče.

Akorát na hadici od hlavního zásobníku bych namontoval zavíratelnej ventil, abych si mohl zásobník z vrchu otevřít a nevytopil tím květníky.
Ten T - kus mi tam připadá jako hovadina. Při větším průměru hadice se bublina vpohodě dostane do zásobníku i tak. Možná to celým systémem trochu zahýbe (pokuď bude v zásobníku hodně vody) Nebo by bylo možno větší hadicí prostrčit malou hadičku (třeba akvariistickou na vzduchování). Tou by do nádrže proudil vzduch a taky by se její výškou v květináči/podkvětináči určila výše požadované hladiny.

Edit: Obrázek
- S tím kokosem a keramzitem se mi to osvědčilo minulej rok.
- kokos -> hlína nepropadává do keramzitu
- keramzit -> kořeny se tolik necpou do spodní závlahové nádrže
- Ty dva knoty, které nejsou v zálivce, jsou přídavné. V květu, až kytka bude více pít, tak je tam schodím. Stačí mít v oku vlhkost substrátu, aby člověk věděl kdy je tam spustit. Většinou je tam hodím, když kytka začné nakvétat a u toho hned změním zálivku na květ.
- Ta díra v boku spodního truhlíku je díra přepadová, aby při dešti nedošlo k přelití.

Snad to je srozumitelné. :david:
Pěkné genetiky :leaf: Tak ať rostou.
Faharadza
Časlove
tovotoh a chuck53: Jo jo kluci, asi máte pravdu! Já se v těhle věcech moc nevyznám, já měl jen ten nápad a vymyslel a sestrojil to kamarád. Teď řikal, že vyřešil i ten problém s tim nechtěnym spouštěnim při nabíjení, tak snad už to bude v pohodě... Třeba ty sms od operátora, v tom nevidim problém, mně choděj tak jednou do měsíce, možná i míň, takže když kytka dostane za měsíc o litr vody víc, tak je vše ok. No uvidíme jak to bude létos fachat, kdyžtak se to na příští rok předělá. Každopádně díky za napád a komentář.

Faharadza: Jo jo nad samozavlažovacíma nádobama jsem taky uvažoval, ale hlavní problém byl v tom, že bych potřeboval o 8ks popelnic navíc, což neni zrovna nejlevnější sranda...
Taky chci mít možnost jakkoli to ovlivnit. V růstu jim budu zalejvat víc, ke konci květu je nechám trochu vyschnout. Když bude pršet nezaleju třeba tejden, když bude sucho zaleju 2x za den atd.
Taky díky za nápad.

No a ke kytkám:
Vyfotil jsem vám všech 9 ze kterejch musim vybrat 5-6ks.
Zatim jsem vyřadil Cole train (lehkej mutant, pujde na jiný místo) a jednu z 2 kytek Da Purps.

V soutěži zůstává:
1x Da Purps
1x Original Flo (fem)
2x Querkle
2x Vortex
1x Chem Berry
1x Kandy Kush
1x Darkstar (Ta asi, ale pujde- na indiku je strašně vytáhlá, tipnul bych to na kluka)

Klony Californian Orange a White Russian mají účast jistou.:)

Na balkon mi svítí jen dopoledne, takže kytky jsou trošku vytáhlý, ale to se srovná až budou venku. Systém doděláme cca za 14 dní, tak to ještě musej holky na balkoně tu chvíli vydržet.
Časlove
Tady je pár fotek z políčka, snad už příští tejden se nám to podaří dodělat a konečně vysadit ven.

Substrát:
35% Zahradnický kompost (koupenej, nikdo neměl letos pořádně rozloženej:))
25% Hlína z bejvalýho sadu (pěstili jsme tam jako puberťáci, takže víme)
30% Koňský koblihy
10% Perlit
2l Guana (Guanokalong v prášku)

Ty koňince jsou jen do necelý poloviny (25l) popelnice, druhá část bude mít stejný složení, až na ty koblihy a přibude tam ještě trocha kostní moučky.

Místo Apolla 11, dostane svoje místo na slunci
Dannyboy
Ortega x C-99 x Killer Queen (C-99 x G-13)

A ještě jsem přikoupil novou genetiku a to:
The Purps
Mendo Purps IBL

Tu, ale chci použít hlavně na křížení.

Ať vám to roste! :)
vojtaxxx
citace:
Původní příspěvek od Časlove

Čerpadlo bude umístěno v 200l barelu, kterej budeme 1x tejdně doplňovat.



jak ho budeš doplňovat??? to mi v tom systému nějak hapruje...

mimochodem jsem zkoušel něco podobného. Zavlažování nonstop samospádem z nedalekého potoka úzkou hadičkou. Problém byl v tom že když jsem hadičku po cca 150 metrech u kytek rozdělil na 6 dalších pomocí rozdvojek tak voda tekla jen do jedný...tou nejjednodušší cestou - do tý nejníže položený. (logicky, ale dřív mi to nenapadlo)

Tuším že tě čeká stejnej osud. Pokud ano, tak by to šlo vyřešit silnější přívodní hadicí a nasledně je rozdělit na slabší tak aby dohromady daly zhruba stejnej průměr (v případě dostatečně výkonného čerpadla). nebo takovejma škrtítkama na hadičky z akvaristiky, popřípadě obojím.
Časlove
Čus Vojto!
Bohůžel pěkně růčo- máme čtyři 20ti litrový kanystry, doma naberem vodu ze sudu a autem to tam cca 1x týdně dojdem doplnit. Abychom se s tim nemuseli tahat celou tou barierou šípku a všeho možnýho pichloavýho, tak tam budeme mít v křoví schovanou hadici, která bude ústit do sudu.
Trochu mě to štve, že tam budu muset jezdit autem, byla by to v pohodě procházka se psem, ale holt zase nehodlám tahat 80kg na zádech!:D

Myslim si, že tenhle problém mít nebudeme: Když jsme zkoušeli čerpadlo, tak jsem myslel, že 12V nebude dostatečně výkoný, ale když jsme to zapnuli, tak to ohodilo celej strop obýváku. Každopáně na místě to ještě ozkoušíme a změříme a kdyžtak použijeme ty zaškrcovadla- dobrej nápad díky! Jinak ta hadice má průměr 10mm a celkově to bude tak 14m na celej systém.
No o víkendu se na to chystáme, už je docela pozdě, ale máme zkouškový a ještě to vedro, to je hnus... :) Tak snad se nám podaří vysadit, když jo tak dám fota!

Jinak z 5 semen The Purps vyklíčily pouze 3, což je docela mizerný, ale tak snad tam budou jak holky, tak chlapci...
Plus jsem vyřadil jednoho samce Vortex, byla to snad nejhezčí kytka, tak si ji nechám na kontrolovaný opylení!
Časlove
Zasazeno 12.6.2010

Tak konečně jsme se dokopali a zasadili. Posádku tvoří 3 kytky z klonů a 5 ze semen. Ještě určitě nastanou rošády, už po dnešní kontrole mám podezření na jednoho samce.
Pod rostliny jsme namíchali půdu s Trichodermou a po zasazení ještě prolili vodou s Trichodermou.
Systém ještě nefunguje, nějak se nám rozbil spouštěcí mobil, ukradli mi telefon z auta (spolu s radiem...), kterym se volalo na to konkretní číslo a ještě k tomu jsem koupil směšně málo hadice... Ted je to stejnak, ale jedno, ochladilo se a má snad do konce tejdne občas zapršet a do tý doby by mělo bejt vše v provozu.


Pohled Od západu k východu











Pohled od východu k západu













Danny boy












Da Purps














White Russian
Časlove







Vortex













Chem Berry













Querkle














California orange














Kandy kush
vendiz
Ahoj, máš to fakt vymakaný muselo to dát fušku to tam všechno nanosit a udělat, ale ta vychytávka stim zaléváním to je fakt mazec!!Jinak ta California orange je nádherná sem zvědav co ti zní vyroste K+ pro tebe a tvoje kytky.
Časlove
Tak tady je malej update. Přemejšlel jsem jestli to má vůbec cenu fotit, ale tak nějaký změny přece jen za ten tejden nastaly...
Jinak bohůžel nastala změna i v osazenstvu, Querkle, asi nejhezčí kytka, byl samec, tak jsem ho slespoň nařezal a použiju z něj pyl. Na jeho místo přišla:
MK-Ultra
G13 x OG Kush
Původně jsem měl v plánu v růstu nehnojit, ale nakonec jsem změnil názor. Ta barva neni jaká by mohla bejt! Jo ještě jsem zapomněl napsat, že holky dostávaly cca 2x tejdně zálivku s Roots stimulátorem od B'Cuzz. Dnes poprvé pohnojeno:
Metrop MR1 (0,6ml/l)
Metrop Calgreen (1ml/l)
B'Cuzz Root Stimulator (1ml/l)

Danny boy











Da Purps












White Russian












Vortex
Časlove
Chem Berry















MK-Ultra














California orange














Kandy kush
MojeMalickost
Možná sem to přehlídl ale je ten systém v provozu? A nezda se ti že pakliže to musíš stejně jednou týdně doplňovat tak to skoro nemá smysl? Neuvažoval jsi nad nějakým sběrníkem dešťovky? Sice by to bylo bez hnojiv ale bylo by to delší dobu schopné provozu bez návštěvy.

Mno ale nemůžu se zbavit pocitu že je to málo srandy za velké úsilí. Kdyz se najde vhodny plac poblíz vody tak dle meho to probehne bez problemu. Hlidas si pocasi a kdyz je delsi dobu sucho A vedro tak tam skocis zalaješ a je to OK ne? Rozhodně by ses timhle klasickým stylem pohyboval k té návštěvnosti 1x týdně...

// No ted si vsimam ze to mas v kvetnicich (navic cernych...) coz asi vyschne rychleji nez v pude ale to taky neni nicim podminene ne?

// No a abych neznel jako cistej ritopych tak musim pochvalit zajmavou a ruznorodou genetiku. Potencial v tom je. Hodne stesti dal...
Taky by me zajimalo,jestli je vse uz v provozu,proc jen 2krat tydne zalivka a v kterou hodinu?jinak s flekem u vody se to asi srovnat neda,protoze pri vhodne davce hnojiv a dobre naplanovane zalivce to poroste jak urvany ze retezu.preji,at to slape.
Časlove
citace:
Původní příspěvek od MojeMalickost
Možná sem to přehlídl ale je ten systém v provozu? A nezda se ti že pakliže to musíš stejně jednou týdně doplňovat tak to skoro nemá smysl? Neuvažoval jsi nad nějakým sběrníkem dešťovky? Sice by to bylo bez hnojiv ale bylo by to delší dobu schopné provozu bez návštěvy.

Mno ale nemůžu se zbavit pocitu že je to málo srandy za velké úsilí. Kdyz se najde vhodny plac poblíz vody tak dle meho to probehne bez problemu. Hlidas si pocasi a kdyz je delsi dobu sucho A vedro tak tam skocis zalaješ a je to OK ne? Rozhodně by ses timhle klasickým stylem pohyboval k té návštěvnosti 1x týdně...

// No ted si vsimam ze to mas v kvetnicich (navic cernych...) coz asi vyschne rychleji nez v pude ale to taky neni nicim podminene ne?

// No a abych neznel jako cistej ritopych tak musim pochvalit zajmavou a ruznorodou genetiku. Potencial v tom je. Hodne stesti dal...


Tak, systém v provozu bohůžel ještě neni. Už jsme to spustili, jenže čerpadlo nemá zpětnej ventyl a jelikož je rezervoar na vodu vejš než kytky, tak i když čerpadlo přestane pracovat, voda teče dál. No je to jako když člověk vycucává benál z nádrže, nebo čístí akvarko. Takže musíme koupit jiný čerpadlo s ventylem a silnější kvůli rovnoměrnějšímu rozlejvání vody.
No a proč takhle složitě? Pěstujeme v Praze, takže tady člověk na výběr moc nemá. Všechny naše dřívější plochy nám začínaj zastavovat a tady na tom místě je jistota, že se tam nic dít nebude a místo je na tolik dobře ukrytý, že si jsem na 95% jistej, že to nikdo nenajde.
S tim doplňovánim 1x tejdně, to neni podmínka, vydrží to i dýl, rezervoar má 200l, tak jen záleží za jak dlouho to vypotřebujeme. Stejnak, ale 1x tejdně zajdem na kontrolu a pohnojit.Mám to 2km od domu a musim se držet abych tam nelezl 3x tejdně:).
Jinak jak píšeš pole u vody, no to mám taky a nezalejvám to nikdy, tam dojdu jen jednou za čas na kontolu a pak sklidit. Nicméně nevýhoda je ve vyšší vzdušný vlhkosti, tim pádem si tam nemůžu dovolit modely jako tady na jižnim vyschlim svahu, kde svítí slunce od rána do večera.
Takže výhody: menší riziko plísně, tudíž lepší dozrání, žádnej stín- tvrdší pálky, menší vzdušná vlhkost- víc pryskyřice. Plus ještě jedna pro mě nezanedbatelná výhoda, naprosto úžasnej výhled... :)

citace:
Původní příspěvek od benji chaouat
Taky by me zajimalo,jestli je vse uz v provozu,proc jen 2krat tydne zalivka a v kterou hodinu?jinak s flekem u vody se to asi srovnat neda,protoze pri vhodne davce hnojiv a dobre naplanovane zalivce to poroste jak urvany ze retezu.preji,at to slape.


Hele s tou zálivkou je to zatim jen ručo, ale jelikož tam chodíme cca 2-3 tejdně na kontrolu samců a řešit rozvod hadic atd, tak to neni problém. Jinak dnes objednáváme čerpadlo, až se vrátíme z Realbeetu, tak by to už mělo fachat jak má.
Jinak kytky opravdu jedou jak urvaný ze řeťezu, už chytily nádhernou barvu a když jsem na to koukal minule, tak za 2 dny rostou na každý větvy o 2 patra...

Bohůžel mám ale nějak smůlu na samce, další kytka byla vyměněna, a to Chem Berry, tu bohůžel letos nebudu mít ani jednu, ze tří semen 3 samci. Na tu jsem byl hodně zvědavej a dost jsem tomu krosu věřil, holt smůla no, příští rok to bude lepší!
Na její místo přišel prcek The Purps, tak doufám, že to taky nebude kluk...
Fuj to bylo vyčerpávající:D
kawi
pekny to mas chlape,,muselo to dat ale prace jako svin,,,zkus tu hlinu prikrejt cernym igelitem,,kamos to tak mel a moc mu to nevyschlo,,,
a k ty vode,,to bych asi taky resil tim igelitem,,,vykopes si diru jak chces velkou,das tam 1vekej igelit a vodu tam budes mit skoro porad,,,nebo aspon ja sem teda mel,,z destu atak se to tam drzi....
Časlove
Kawi: Jo jo práci to dalo, ale tak je nás víc a zvládli jsme to docela v pohodě. S tim igelitem to neni špatnej nápad, bohůžel ale u nás neproveditelnej. Za prvý je tam tak tvrdá, kamenitá půda, že jsme byli rádi, že jsme vykopali alespoň díry na popelnice a za druhý je to fakt v prudkym svahu a ani tam neni už místo...

Jinak se objevil další samec:Kandy kush, škoda no, tak alespoň pyl bude... Na jeho místo přišel prcek The purps.

Tak teď už ukázka jak nám ty kytičky za 13 dní vyrostly, je to celkem rozdíl, když jsem teď koukal na první stranu!:) Jedou jako z vody!


Danny boy













Da Purps














White Russian












Vortex
Časlove
The Purps
















MK-Ultra













California orange














The Purps
Časlove
Tak kytičky dostaly v nedávnejch vedrech a suchu docela na zadek, ale po tejdnu kdy dostávaly každá cca 4l denně se poměrně vzpamatovaly a už zase jedou! Zatim maj tak okolo 1,4m.




Pohled od východu k západu.











Danny boy- Čekal jsem to víc do indiky, ale budiž:)














Da Purps- Mám dvě phena, tohle je rozhodně lepší, to druhý se skoro nevětví... Jinak po strašně dlouhý době se ukázalo, že je to holka!












White Russian- Vrůstem menší, ale je to parádní keřík!














Vortex- Ten přišel díky vedrum o dost spodních listů, ale už se docela vzpamatoval z šoku a už zase roste jako z vody!
Časlove
The Purps- Asi nejspíš samec, no v nejhoršim z něj použiju alespoň pyl, už ted ta kytka nádherně ovocně voní.















MK-Ultra















Californi orange













The Purps- Naštěstí holka, na to že je v zemi něco málo přes dva tejdny, tak jede fakt neuvěřitelně rychle!
MojeMalickost
citace:
Původní příspěvek od Hakan
Ká plus Hombre, máš to fakt pěkný tak ať ti to dobře dopadne

citace:
Původní příspěvek od VANAdELLERY
respektuju lidi co s tim maji tolik prace .hodne stesti .

BRAVO!, pánov0 tak přínosné příspěvky do diskuze! Výborně! Tolik nápadu, trefných postřehů a připomínek po kupě se hned tak nevidí.



A teď něco k věci...
citace:
tim pádem si tam nemůžu dovolit modely jako tady na jižnim vyschlim svahu

Hele řekl bych že daleko víc než vlhkost daného místa nám omezuje výběr genů zeměpisná šířka(výška nebo délka nebo tak nějak, prostě jak moc jsme severně). Když nám na konci léta týden nebo dva prší, je zataženo a teploty k deseti stupňům tak svah jižní nejižní plíseň obchází všude. Záleží pak na konkrétním modelu jak je odolný a na štěstí. Pravdou však je že více sluníčka tam asi mít budeš. Proto ti můžou dozrát modely které by jinde neměli moc šancí ale proti plísním bych řekl že ti to moc nepomůže.



PS: Kdyby citovaní pánové měli potřebu reagovat mohou využít PM.
PPS: 2Časlove: nad tim jižním svahem sem přemýšlel když sem si šel zaběhnout a díky tomu sem si obul špatné boty. Gratuluji :)

//edit, zapoměl jsem připojit dotěrnou otázku jak je na tom ten samozavlažovací systém...
Časlove
Mojemalickost: Čus! No samozřejmě, že zeměpisná šířka je rozhodující. Ale s tou vlhkostí je to určitě rozdíl, normálně hlavní místo máme poblíž vody v údolíčku, kde se drží daleko víc mlhy, tudíž i vlhkost vzduchu je větší. Samozřejmě zas takovej rozdíl to nebude, ale myslim, že tak tejden k dobru by to přinést mohlo. Uvidíme na White Russianu, mám ho z klonu jak u vody, tak i na svahu, tak pak napíšu jestli byl vidět rozdíl!
No a systém asi nakonec letos dělat nebudeme (holt jsme lempli)... Na druhou stranu jsem myslel, že kytkám bude stačit polovina vody co jim ted dáváme a stejnek je to málo... Obden dostávaj (už jen 7 kytek, jeden z The Purps je samec) 36 litrů někdy i víc, tak alespon za rok budem vědět kolik vody do nich prát!

Jinak foto kytiček na balkoně, který chci použít na vlastní krosy.
3x Deep Chunk (34. den od semena)
1x Chemdog IBL (týden od semínka)






Chemdog IBL:heart:
MojeMalickost
Jo rekl bych ze nejakej rozdil videt bude. Minimalne v calix/leaf ratio(sem z icmagu uz trocha zblbej), kazdopadne jsem zvedavej.

No a neni 36 litru hroznej kotel? Kdyz kyti v hydru indoor pijou treba 1.5 litru v kvetu tak nejakejch 5 litru v rustu je silenost. Se ti musi vetsina z toho vyparit nebo protect ne? Napada me kdyby ty kvetinace byli zapusteny do zeme, pac cernej kvetinac na slunicku musi byt jak slimak na grilu. Mozna nejakou netkanou textilii prykrejt proti vyparu. No me by se tam kazdej druhej den taha tu vodu nechtelo...

No a doufam ze az se umoudri pocasi tak uvidime nejakej fotoupdate z toho fleku. Budou to uz 2 tejdny tak i na to jsem na to zvedavej...
Časlove
Moje Malickost:
No právě že i 40l je fakt málo... Každej květináč má 60l a je jich tam sedum (bez samce)... Na příští rok tam dám asi jen 4 kytky. Když je sucho, tak je zem přikrytá normálně igelitem proti výparu, když dýl prší, tak to odkrejváme. Jinak jsou ty popelnice zapuštěný cca do půlky.
Jinak tyhle fota jsou z 3.8. a nový ještě dlouho nebudou... Nedávno jsem si zkurvil kotník a mám cca 4-5 tejdnů o berlích a na pole se takhle fakt dostat nedá. Takže další report asi až v květu...

Vim, kytky vypadaj bídně, holt musíme se ještě hodně učit:), je to jen pokusný pole a nová zkušenost. Jet furt to samý jistý by mě asi moc dlouho nebavilo...

Danny boy











Da purps











White Russian













Vortex













The Purps (samec)
Časlove
MK-Ultra















California Orange














The Purps













Celek
Časlove
Tak alespon miny up z balkonu atd...


Chemdog IBL
Na 20dní to neni zlý, ale čekal jsem větší rychlost v bubleru, asi špatný pH, leju tam kys. od oka, holt metr jsem zmastil:). Stejnak doufám, že to bude samec kvůli pylu. Kdyby jo, tak s nim oprcnu Purpureu ticinensis a příští rok začnu selektit...:) I když samicí bych taky nepohrdnul, fakt by mě zajmalo proč je to taková legenda...













Deep Chunk
Pracovní název lopuch:). Moc zajmavý kytky, zatim nehnojený, objem květináče asi 4l a letí jako zvěř. Za těch 20 dní je to neuvěřitelnej rozdíl, a to mi na balkon svítí jen do jedný... Pěstim je taky v podstatě jen kvůli křížencům a vypadá to zatim skvěle!
























Samci (Querkle, The Purps, Vortex, Kandy Kush)
No bejvali by snesli víc dusíku, ale což jde o geny...
Časlove
Tak po víc jak měsíci jsem se dostal na pole (už zase můžu docela obstojně chodit, tak alespon z toho mám radost), čekal jsem, že to bude bída, ale tohle mě docela zaskočilo...
Holt na příští rok se to musí vymyslet nějak lépe...
Byl to jen pokus, svět se nezboří, ale mrzí mě, že jsem na tohle místo dal modely, do kterejch jsem vkládal nevětší naděje!
Ani se mi v tomhle dredu nechce pokračovat, stejně se neni na co dívat, ale na ostatních místech nafotim kytky a po sklizni je hodim do out galerky!

Danny boy













Da Purps













White russian












Vortex













MK-Ultra
Časlove
California orange

















The Purps, škoda jí, kdyby byla jinde, tak by to byla nádherná kytka, začala kvést nejdřív a ted ty paličky voní tak zvláštně ovocně kysele a jsou tvrdý jako kámen, už se těšim na ochutnávku!
Časlove
Tak tenhle rok stojí za piču...
Takovou spoušt sem ještě neviděl! Vše cca 14 dní v květu... 19 rostlin, 2-3 metry a šlo to všechno najednou. Holt letos bude smutná zima:(

Poslední foto byl 3metrovej keř modelu Cole Train, škoda, na ten sem byl fakt zvědavej!
Pan Ker
Kurva, jak k tomuhle došlo? Čorky, dravá zvěř nebo snad nějákej klimatickej rozmar:confused:? edit: Jak tak prohlížím fotky, tak asi první možnost. Nj, neni každej rok posvícení. Každopádně upřímnou soustrast.

Btw. skříň jako pojistka proti neúspěchu už nefunguje?
Časlove
Čorky, čorky no... Bohůžel nějaký extremně hloupý a bezohledný. Šlohnout někomu celý pole, a že nebylo nejmenší, teprve tak 14 dní na květu, no nic no, alespon vim, že se z toho ty parchanti nezmastí, fuj hulit bych to nechtěl!
Máš pravdu každej rok nemůže vše vyjít... Na příští rok si objedu pár družstev a přesedlám na kukuřici, většina míst tady v Praze, co šly použít už za těch x let našli...
No skřín sem zrušil, nebavilo mě to moc... Holt alespon třeba napíšu konečně tu bakalářku!:D
outdoorista
Zasraný čorky.....když to musim říct takhle,mě se stalo uplně to samý a zustali mi jen pahýly stonků a pár větviček,nedá se zachránit ani ten zbytek?např. pod lampu dozrát???
Je to svinstvo:(
Slick-ace
kurvy :david::rocket:
RTW
Jestli to někdo nenašel přes ty trnky,které jsou právě v sezóně.Kámoš měl taky kdysi na konci trnkového remízku,projistotu trnky otřepal,aby to nelákalo lidi tam lozit,ale kundy čórky opět řádili.
MojeMalickost
No aspoň že maj i ty čorky z toho hovno...

Letos fakt špatný. Už to počasí...

Příští rok bude lip. Vsak vime...
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od Časlove
Čorky, čorky no... Bohůžel nějaký extremně hloupý a bezohledný. Šlohnout někomu celý pole, a že nebylo nejmenší, teprve tak 14 dní na květu, no nic no, alespon vim, že se z toho ty parchanti nezmastí, fuj hulit bych to nechtěl!
Máš pravdu každej rok nemůže vše vyjít... Na příští rok si objedu pár družstev a přesedlám na kukuřici, většina míst tady v Praze, co šly použít už za těch x let našli...
No skřín sem zrušil, nebavilo mě to moc... Holt alespon třeba napíšu konečně tu bakalářku!:D


Tj, ať si užijou kupu listí blbečci:rolleyes:.

Jinak jestli si můžu trochu rejpnout:rejp:, přijde mi, že to neni zrovna schovaný místo. A to je potom risk a musí se s tim počítat. Ikdyž na druhou stranu je mi jasný, že v Praze není jednoduchý pěstovat. O tom už sme vlastně hovořili. Kukuřice je dobrá alternativa. Kdybych byl pražákem nastálo, rozhodně bych ale volil jistotu v podobě indooru. Venky jsou sice venky, ale za ty nervy by mi to nestálo;)...
MojeMalickost
citace:
Původní příspěvek od Pan Ker


Tj, ať si užijou kupu listí blbečci:rolleyes:.

Jinak jestli si můžu trochu rejpnout:rejp:, přijde mi, že to neni zrovna schovaný místo. A to je potom risk a musí se s tim počítat. Ikdyž na druhou stranu je mi jasný, že v Praze není jednoduchý pěstovat. O tom už sme vlastně hovořili. Kukuřice je dobrá alternativa. Kdybych byl pražákem nastálo, rozhodně bych ale volil jistotu v podobě indooru. Venky jsou sice venky, ale za ty nervy by mi to nestálo;)...


Ono staci se trochu hecnout a najit si neco za prahou. Treba ja na svoje policko dojizdim peknej kus cesty - pulhodina vlakem z hlavaku a dalsi hodina cesty pesky. Ale rekl bych ze to policko je jistotka. Je to opruz ale trava je stejne plevel a roste do jiste miry roste samo takze tam clovek nemusi lezt kazdej druhej den.
Časlove
Všem děkuji za projevenou soustrast!

outdoorista:
Cejtim s tebou! Jinak zbytek se přesadit nedá, nechali tam 3 kytky (teda bez hlavních větví:)). Ty jsou víc jak 3m velký a s tim už se nic dělat nedá... Jinak s čim bych mohl pomoc ostatnim, tyhle tři kytky ještě nekvetou, takže nevhodný do našich podmínek:
Acapulco Gold: to nasazuje květ, ale myslim, že i kdyby ho nevzali, tak nedokvete.
Da Purps: (The Purps x Afganistán), no fakt nevim co s tim v THSeeds udělali, měla by to bejt indika jak stehno a ono ne, sativa, která si ještě nevšimla, že už je podzim, tak tu taky ne! Jinak mám i The Purps IBL a ta mi kvete od poloviny srpna, tak mi tenhle kross příjde dost podezřelej!:)
Darkstar: (Purple kush x Mazar I-Sharif), taky divný, listy sativový, podle složení modelu 100% indika, taky nekvete, nevhodný!

RTW:
Hele tohle pole bylo jinde, foto z lonska: http://grower.cz/home/potw.php?a...photoid=331445. To v trnkách snad nikdo nenajde, jen to tam stojí za nic...

MojeMalickost:
Jo no, budeme muset zase udělat něco za Prahou, už jsme měli pole cca 30km od Prahy, nikdo ho nenašel, tak ho asi zase obnovíme...

Pan Ker:
Rejpni si!:D Ono to bylo schovaný hlavně tim, že tam do těhle končin moc lidí neleze, jinak tady už se nikde moc nedá. Včera sme hledali další místa, vlezem do křoví, houmlesák, deme o kus dál, zase nějakej jejich byvak, už je to tu všechno prolezlý no... S indoorem si holt nemůžu pomoc, ani tak moc mi nejde o ten výsledek, jako o to pěstění a to se prostě pro mě nedá srovnat!
My máme k dispozici skvělej soukromej pozemek na jižnim svahu, kam neni vůbec vidět a můžeme tam pěstovat, ale prroblém je v tom, že tam neni voda ani elektřina, tam by musel člověk jezdit obden s 50l vody a to je taky na piču...
Ale kdyby jste někdo měli zkušenost jak vypěstovat pořádnou kytky v suchym prostředí, tak si způsob rád poslechnu!

Holt s timhle sem tak trochu počítal, spíš sem si nechtěl připustit, že se to opravdu stane. No nic tak 0,5kg mít budem, si holt utáhnem opasky no...:D
Hulda22
taky my dneska rano volal clovek u ktrereho to mam ze corky tak my zbyla jen 1 kytka za oknem nastesti samice z palkam
MojeMalickost
citace:
Původní příspěvek od Časlove
Všem děkuji za projevenou soustrast!
MojeMalickost:
Jo no, budeme muset zase udělat něco za Prahou, už jsme měli pole cca 30km od Prahy, nikdo ho nenašel, tak ho asi zase obnovíme...


Hele sice to misto neznam ale ber to tak ze trava je plevel. Kdyz tam hodis strainy jako Shaman, Durban Poison, Guerilla gold a jine odolne brzo kvetouci tak by tam urcite neco vyrostlo. Navic si mel vplanu zkusit to automaticky zavlazovani tak o duvod vic to realizovat.

Kazdopadne souhlasim ze skrin sux. I kdyz planuju ted taky takovou "pojistku" ale to jen z duvodu ze Haze a dalsi sativy proste u nas bez zatmivani nevykvetou. A ja proste miluju sativy :)
Časlove
Tak abych jen nenadával, tak tady je pár mejch rostlin ze zahrádky.

Kandy Kush (OG kush x Trainwreck)
Celou dobu jsem si myslel, že je to kluk, takže sem ji týral až do půlky srpna ve 3,5l květinči. Škoda jí, krásně voní, něco mezi citronem a skunkem. Poměrně dost ji prcnul samec The Purps, což si myslim, že by mohla bejt na příští rok fakt pecka.












White Russian
Moje každoroční klasika, zatim jsem neobjevil nic lepšího na out.












California orange
Taky klasika, po WR asi druhá nejlepší...














Jock Horor F?
Tahle kytička od Vojty dost zajmavě voní, květ nasadila koncem srpna, ale jede docela pomalu, tak snad to nějak stihne.














Deep Chunk
Tahle fotka už je starší. Krásnej kluk, snad tim stačim ještě něco prcnout.
Časlove
Kandy Kush

















Jock Horor













California orange













White Russian
















Deep Chunk
Pepas
Ten rus vypadá podle květu opravdu hezky oproti tomu mýmu chudákovi, co mrzne na stromě ... :D Tak aspoň že máš něco na zahrádce, jinak škoda toho projektu s automat. zavlažováním ... :(
Starkey
Corky su fakt smola aj mne ujebali polku urody ,,ale snad tie kytky co zostali potesia ,,,vypadaju moc zdravo ,,,som zvedavy ako sa ti vydari ten Deep Chunk.
Časlove
Tak tady pár chcípáčků...

Danny Boy














Da Purps














White Russian















Vortex
Časlove
MK-Ultra
No letos je to nějaký bylbý pheno, strašně náchylný na plísně...













California orange
















The Purps
Zejtra jde pod kosu, jsem rád, že od tohodle modelu mám ještě semena na příští rok.


















The Purps
Časlove
Ty vole, létos je ten rok nějakej bídnej...
Fízlové sice holčičku nenašli, ale alespon, že zníčenim mejch kytek si udělali radost...
Já jim dám pomáhat a chránit!:(

Jediný co bylo už zralý je California orange, tak tejden chyběl Rusákovi, Danny Boy i Vortex potřebovali ještě tak 10 dní a Da Purps tak 2-3 tejdny...
LEM
Ahoj, to je pešek jak má být...Jak víš, že to byli policajti? Upřímnou soustrast a K+
Rasta_pasta
Tak to je fuckt pech :(
uprimnou soustrast.taky me to uz letos potkalo.letos je nepodareny rok,ten pristi bude o to lepsi.ber to takhle.
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od Časlove
Ty vole, létos je ten rok nějakej bídnej...
Fízlové sice holčičku nenašli, ale alespon, že zníčenim mejch kytek si udělali radost...
Já jim dám pomáhat a chránit!:(

Jediný co bylo už zralý je California orange, tak tejden chyběl Rusákovi, Danny Boy i Vortex potřebovali ještě tak 10 dní a Da Purps tak 2-3 tejdny...


Ty vole, přesně jsem si při tom humbuku okolo jejího zmizení řikal, kdoví jak Čáslav a jeho kytky... Fakt pešek letos:(. Ale aspoň, že ti je tam nechali.
outdoorista
ouuu shit,tak to vidíte,když už to nejsou čorky,plísen,zvířata........tak nakonec benga??? :rolleyes:
jak to víte že to byli muži zákona?škoda......velká škoda,měli jste zrovna strainy co mne zajímaly jak dokvítají :(
Káčko samo...
nechapu jak si prisel na to ze to byyli benga ? to hledali tu holcicku na tvojem fleku ?
Časlove
No víme to tak, že rojnice policistů prohledávali x km čtverečních přesně v těch místech, koukali jsme jak se přímo nad našim polem pár hodin vznášel vrtulník a všude v okolí jsou od nich cesty. Tohle místo bylo naprosto nenajitelný, nikdo by se tam jen tak nedostal. Kdyby to byli zloději, tak by si ty kytky odnesli, oni je jen vytrhali polámali a nechali ležet na místě...
No nic, neni to zas tak strašný, holt jen něco neni uplně zralý. Jen jsme zase přišli o další místo kde zasadit příští rok a taky o docela dost semen.

outdoorista: Jakej model tě zajmal? Uplně přesně ti to neřeknu, ale tak odhadnout už se to u většiny dalo!
MojeMalickost
Hele tak to bych to tam sklidem pristi rok hodil. Tezko si nejakej benga rekne ze to za rok zkontroluje. Kdyz se ani nenamahali to uklidit. Minimalne bych tam hodil jednu nebo par semen a dal neresil a uvidis ze to nikdo kontrolovat nebude...

// nejakej obcan se asi netrefil s karmou, jen tak btw
outdoorista
mě zajímal hodně Danny Boy a White Russian,protože jsem tyto odrůdy chtěl jet next outdoor,mno a California Orange a MK-Ultra jsem pěstil,ale v době kdy to ještě krásně kvetlo(3-4 roky zpět),ted je každým rokem horší a horší to počasí...:(
Časlove
citace:
Původní příspěvek od outdoorista
mě zajímal hodně Danny Boy a White Russian,protože jsem tyto odrůdy chtěl jet next outdoor,mno a California Orange a MK-Ultra jsem pěstil,ale v době kdy to ještě krásně kvetlo(3-4 roky zpět),ted je každým rokem horší a horší to počasí...:(

No Danny Boye jsem měl od Haryho, čekal jsem, že to bude dřív hotový, už jen kvůli jeho rodokmenu, nicméně na plísně moc netrpěl, ale sklizen bych odhadnul až tak na poslední tejden v říjnu.
White Russian jedu už třetí rok řezy ze stejný matky a paráda, sklizen bych viděl optimálně tak za tejden. Ten co zprasili policajti, ten bych bral asi o víkendu, nějaká ta plísen už v něm byla... Jinak mám ještě jednu kytku ve volný půdě na zahradě a ta potřebuje alespon 10 dní ještě, ale zatim je bez plísně.
No California Orange, taky už mám třetí rok, první to byla naprostá špička jak do výnosu, tak do kvality, letos poměrně bída, nevim jestli matkář změnil maminu, nebo už je prostě stará, ale hlavně co se týče výnosu tak hodně velkej podprůměr.
MK-Ultra loni pro mě číslo 1, skoro to nehnilo a naprosto svěle to chutnalo, ale jak jsem se přesvědčil letos, tak hodně záleží na phenu. Ta letošní kytka začala plesnivět v půlce květu, nakonec z ní zbyla sotva půlka a to v období koncem září, kdy byly ty sucha a hezký počasí...
Časlove
Tak a pár posledních kytiček ze zahrádky:
Včera seknutej Jock Horor F? od Vojty. Ke konci se krásně zbarvil do fialova. Začal kvést v půlce srpna, vypadalo to na rychlovku, ale zdání klame, vliv sativy se docela projevil na délce květu! Je to takový řidší kouření, ale za to úžasně obsypaný!
Časlove
Tak tady další včera seknutá California Orange. Voní lepí hezky, ale s tim výnosem to letos nějak pokulhává...
Časlove
Tady je dnes strestaný prťousek Deep Chunka. No výnos bída, ale tý pryskyřice!:D
Časlove
Tak tady je jedna z posledních kytiček:
Kandy Kush (OG Kush x Trainwreck), celý růstový období jsem ho měl za samce, nějak jsem ho nesledoval, živořil v 3,5l květináči až do půlky srpna, kdy jsem se na něj podíval a s hrůzou v očích jsem zjistil, že to neni on, ale ona. Tak jsem ji mršku rychle přesadil na záhon a nakonec i přes svůj zuboženej stav předvedla docela hezké divadlo!:)
Květ nasadila koncem srpna a pokračovala až do dneška... Dokvetla naprasto bez plísně, možná je to i tim, že pálky byly trošku vzdušnější, ale furt krásný! Voní tak zajmavě kysele, asi se na tom podepsal OG Kush. Pryskyřice má taky požehnaně. Pokud budou na jaře peníze, rád ho zase uvítám ve své zahrádce a pokud ne, tak ho mám nakříženej The Purpsem!
Časlove
Tak a poslední White Russian ze zahrádky, sklizen 9.11. No už trošku nahníval, ale dalo by se říct, že byl hotovej. Lonská jednička, tak snad to bude letos stát taky za to!
DonMakaveli
Hodne solidni a hodne solidne dostaly zabrat tou zimou koukam


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma