Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Balkón_2010_2nd grow - Klikni zde pro originální téma
petis__
Takže, letos se chystám pěstovat na balkoně a možná dám nějaké kytky i ven, ale prvně musím očekovat vyhlídnuté místa. Tento threed zakládám hlavně proto, že ještě nepatřím mezi mistry zahradníky a uvítám jakoukoliv radu, ale i (objektivní) kritiku.

Místo:
Balkón orientovaný na jiho-západ. Slunce svítí od 14:00 až do západu slunce, takže asi 8 hodin denně. Není to moc, ale s tím už bohužel nic nenadělám.

Semínka:
2 x Power-Widow (feminizované)
1 x AK - 48
5 x Red Dwarf Buddha (feminizované - samokvetoucí)
1 x NoName

PW, AK 48 a NoName už nějaký ten týden rostou (byl jsem nedočkavý) a Red Dwarf teď klíčí. Zatím vyklíčily 3, doufám že vyklíčí i zbývající 2 semena. Red Dwarfy mám na "zkoušku". Je to samokvetoucí odrůda, která by měla být za 2 měsíce připravena ke sklizni, tak jsem zvědav. Pokud se osvědčí, určitě jich letos zasadím víc.

Hnojiva:
Plagron terra grow
---,,---- terra bloom
Phyt - amin
Koňský hnůj
Guanokalong

Hlína:
Zahradnický substrát (PH 5,5-6,5)
Perlit
Dusíkaté vápno na zvýšení PH

edit: nemám k dispozici moc kvalitní foťák, takže fotky nebudou zrovna výstavní. Ale možná je to i fotografem.
Seky
Cau, jestli se chystas na Autoflower odrudu, tak ti to muze pomoct http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=47884
petis__
seky: díky, určitě tam najdu nějaké dobré rady
petis__
Tak Red dwarf vyklíčily 4/5. Dneska jdou do hlíny. To jedno semínko už nejspíš nevyklíčí, škoda.
Sp___
Skus pockat :) ja cekal tyden
petis__
Právě jsem ty 4 vyklíčené Red Dwarfy hodil do hlíny. Nevyklíčené semínko nechávám v ubrouscích, jestli ještě zabojuje.
petis__
přidávám nějaké dnešní fotky:

První půlku dubna bylo dost blbé počasí (furt chcalo) takže moc nerostly.

1. Momentální osazenstvo balkonu
2. Power Widow I. - asi měsíc od vyklíčení.
3. Power Widow II.
4. NOname - je na něm dobře vidět špatně provedený FIM :)) takhle kytka je taková "pokusná" na které se budu učit stříhat, ohýbat, atd...
5 AK 48 - té se moc nedaří, ale snad se rozjede

Samokvětky zatím nemá cenu fotit.
RaScaL
Nerastu nejako pomaly? ked hovoris ze majú 1 mesiac
petis__
RaScaL...docela jo, ale to může být tím že první půlku dubna nebylo skoro žádné slunko. Teď jak už svítí tak se mi zdá že rostou rychleji.
petis__
Tak nakonec vyklíčil i pátý Red Dwarf, takže můžu říct, že klíčivost byla 5/5! Teď už jen sledovat jak porostou. Až se nabije foťák, přidám nějaké fotky.
Sp___
:) ja to rikal
petis__
SP___ upřímně jsem tomu moc nevěřil že ještě vyleze. Naštěstí mile překvapilo:)
Sp___
:) to bud rad (ja sazel seminko white-shark,Chronik a nevylezlo :( :(
petis__
tak to nasere, já jsem teď dal klíčit před víkendem ještě 5x AK 48 a lezou všechny, jedno už je i v hlíně a ještě asi 10 nějakých NoName a taky už jich dost leze...tohle by už ale všechno mělo jít ven, tak velký balkon bohužel nemám:))
petis__
Red Dwarfy 4. den růstu. Vypadají všechny stejně takže nemá cenu fotit každé zvlášť.
Grissom
jsem zvědavý na ty RED Dwarfy, taky bych chěl zkusit "samokvětoucí"
petis__
Po týdnu přicházím s updatem. Po-Pá bylo celou dobu pod mrakem a chcalo, takže vůbec nesvítilo slunko a kytky moc neporostly. Slunko svítilo až v sobotu a dneska (neděli) a to jen občas. Ale to zas tak nevadí, protože na balkoně stejně moc velké být nemůžou:))

Takže nějaké fotky:

1. červené označené = Red Dwarfy...jeden (ten co vyklíčil až po týdnu) je pod solní 40W lampou. Modře označené = AK 48. Ty půjdou ven všechny. A zbytek jsou noname, ty půjdou taky všechny ven.

2. Red Dwarf

3. Z NoName se vyklubal samec (začaly se mu dělat takové ty kuličky). P-W i AK-48 už dostávají 1x týdně Plagron terra grow. Je vidět že pobyt venku na větru jim prospívá, stonky pěkně sílí.

4. AK-48

5. P-W I.

Rozhodl jsem se, že tady budu dělat update vždycky po týdnu (každou neděli). Častěji to ani nemá cenu.
petis__
Ještě fotka P-W II.
petis__
Po týdnu přicházím s menší aktualizací. Za celý týden snad ani na minutu nevysvitlo slunko, místo toho pořád jen chčije, takže kytky nijak výrazně neporostly. Obě Power-Widow byly zastřiženy.

1. P-W I.
2. P-W II.
3. Red Dwarf
4. AK-48
5. Všechny kytky
petis__
Po 2 týdnech přicházím s malou aktualizací. Počasí se trochu zlepšilo a slunko pod několika týdnech vykouklo zpoza mraků, takže kytky o něco porostly (viz foto). Některé kytky už jsou venku. Fotky z políček přidám asi až příští víkend (pokud zase nezapomenu vzít foťák). Rozhodl jsem se dát ještě klíčit jednu Power-Widow, která půjde ven na palouček. Všechny kytky, kromě těch úplně nejmejších, dostávají 1x týdně Plagron terra grow a postřik phytaminem.

1. Power-Widow a ukázka špatně zvládnutého fimu.

2. AK-48 zaštípnuté klasicky.

3. Power-Widow a opět špatný pokus o fim.

4. auto Red Dwarf

5. Největší jsou AK-48, ostatní nějaké noname. Všechny půjdou na políčko.
petis__
Dal jsem klíčit další Power-Widow (fem), vlastně už klíčí a když je tu teď tak pod mrakem, tak jsem dal ten kliček pod stolní 40w lapmu (viz foto) ať má světlo a teplo. Ale potřeboval bych poradit jestli to nemám moc blízko žárovky? Jestli to třeba nespálí tak malý klíček nebo tak něco?!

Jinak kytky rostou, od zítřka by mělo být snad i slunko tak porostou o něco rychleji.

Všiml jsem si že se na red dwarfech oběvujou první blizny, takže už bude asi brzy kvést. Bohužel nemám tak dobrý foťák abych to mohl vyfotit.

V nědeli se půjdou zkontrolovat kytky co jsou venku, jestli ustály ty deště a zároveň s etam vysadí další.

...ať to roste...
Hulda22
ja bych to dal radeji vejš to ti vyschne
Hulda22
Ja bych to dal radeji vejš to ti vyschne a umnře
petis__
Využil jsem hezkého počasí k pokusu o nějaké makra. Foťák je ale dost šajze takže lepší fotky nebudou. Kytky dostaly postřik phytaminem a během 2 minut byly suché, slunko fakt peče a je vidět jak doslova sajou sluneční paprsky. Tolik slunka v jednom dni si už kurevsky dlouhoho neužily.

Kytky na poli se půjdou omrknout asi zítra a zároveň se tam vysadí nové kytky AK48

1. PowerWidow
2. Red Dwarf (auto)
3. AK-48
4. Red Dwarf (auto)
5. Návštěvník ...(občas přiletí očumovat i holubi)
petis__
Taky jsem zvědavý, nemám s něma prakticky žádnou zkušenost. Jednu možná zkusím opýlit na semena.
petis__
Abyste si nemysleli, že si tu píšu sám se sebou. To byla reakce na příspěvek, který potom zmizel (smazaný?).
petis__
Z nudy PW.
Klamath
czus. tem prckum dej parniky. staci kdyz ustrihnes pet flasku a priklopis je. budou mit pak vetsi vlhkost a porostou rychlejc... :D
GL 2 YA MAN
petis__
5.6.2010 - asi 15:23 ...moje první zkušenost s čorkama.

Vyrazili jsme zkontrolovat pole s kytkama co jsou venku, podívat se jak přežily děštivý a slunečný týden. Asi 200m od místa slyšíme hlasy které od nás mohly být max. 10 metrů, ale nikoho jsme neviděli tak jsme rychle zalezli do lesa. Přicházíme k místu č. 1 a cca 10m před náma se opaluje nějaký chlap, ale byl k nám zády, takže jsme ho potichu oběšli aby nás neviděl. Docela haluz. Přicházíme oklikou k místu č. 2 a co nevidíme. 3 díry v zemi a kytky nikde. Nějak jsem to zapoměl vyfotit. Zkurvené čorky. Stejně jim to nejspíš zdechne bo určitě narušili kořeny. Jdeme k druhému poli. Kytky tam jsou všechny. Jedna je okousana až na stonek. Doufám že si to zvíře aspoň pochutnalo. Druhá ožraná ze 3/4. Poslední kytku zachránila seříznutá petka která byla přes kytku. Jediná přežila. Ponaučení pro příště, líp si ověřit místo.

1. Jediná co přežila
2. Ta samá s petkou
3. Ze 3/4 okousaná
4. Dneska zasazené AK-48 na novém místě.
5. Další AKčko na stejném místě.
petis__
Měl jsem dneska dlouhou chvíli, tak jsem si vyrobil druhý fóliovník ve kterém budou obě PW a jedno AKčko. Doufám že bude víc slunečných dnů jako byly poslední tři.

1. Všimněte si že na jedno rameno nového foliovníků je použitý stonek z loňské kytky.
2. Takhle si nebudou zaclánět proti slunci.
3. ředkvičky
4. Red Dwarf (auto) ...je docela zpomaléný.
5. Red Dwarfy.
petis__
Je tady neděle a s ní další aktualizace. Celý týden svítilo slunko o 106 a byl pěkný hyc, takže kýtky pěkně porostly. Někdy během týdne by se mělo 10 kytek (7x noname, 1x PowerWidow, 2x AK-48) odvézt do skleníku. 3 Red Dwarfy dostaly koňský hnůj a 2 dostaly dávku guana. Záměrně jsem nedával všem guano anebo všem hnůj, abych mohl porovnat rozdíl. Jedna P-W byla přesazena do většího (asi 8l) květináče.

Mám dotaz na někoh, kdo už úmyslně opyloval. Cjtěl bych opýlit jednoho red dwarfa abych měk nějaké semena, ale ještě jsem to nikdy nedělal a ač jsem hledal, tak jsem o tom tady nenašel žádný threed. Otázka: není už na to un RD pozdě? Pokud někdo víte o nějakém takovém threedu, budu rád za odkaz.


1. AK-48
2. P-W I.
3. P-W II.
4. Red Dwarf - malý detail. Rostou už asi 44 dnů. Údajně se mají sklízet 2 měsíce po výsevu, což by znamenalo že mají před sebou ještě asi 20 dnů, tak uvidíme.
5. Detail R-D.
petis__
Po týdnu aktualizace

Za ten týden se nic zásadního nestalo, jen se zhoršilo počasí, slunko moc nesvítí a vypadá to že by mělo zase svítit až od středy. Red Dwarfy už jsou v květu. Kytky co měly jít do skleníku jsou ještě pořád na parapetu, protože se nevykutilo auto na převoz, tak snad co nejdříve. Akačko a obě PW budu od 1.7. zatemňovat, protože musí být do půlky září sklizené.

1. AK-48

2. Všechny pohromadě.

3. P-W I.

4. P-W II.

5. Docela zaseklý, ale nejvíc vykvetlý Red Dwarf.
petis__
Dneska jsem si přivstal abych nemusel jít kontrolovat kytky odpoledne až bude nesnesitelný hyc. Na místě mě čekaly dva překvápka. Špatné a dobré. Jedno AKačko bylo zlomené a trochu "okopané" od nějakého zvířete, asi srny. Nícméně i po zlomení kytka pořád žila, takže jsem ji trochu podepřel a stonek zpevnil u země kameny viz. foto. Ale budu kolem ní muset vymyslet nějakou ohradu, protože zvířatům se tam asi dost líbí. Druhé překvápko bylo u druhého AKačka. Čekal jsem že po 3 dnech 30°C hyců bude úplně vyprahlé a seschlé, ale jak můžete vidět na fotkách, tak bylo úplně vpohodě, asi je tam dobrá vlhkost, hlavně je tam pořádná rosa. Kalhoty jsem měl úplně mokré než jsem se k ni dostal.

Fotky kytek z balkonu přidám odpoledne nebo k večeru.
panewfs
Čau, neboj kyti to zvládnou. Já lámu úmyslně, valej pak pěkně nahoru menší větývky a celkově je to líp prosvícený. O kyti, že by byli v zemi seschlý se taky neboj. By ses divil jaký už má kořeny. Si veme ze země co potřebuje. Možná bych kyti obsypal nějakým sráčem proti slimákům. Ať se daří
wasco123
Zdravim koleko,
malo svetla = krehka stonka = nesadit pod lesom (vetva z duba pod kytkou), cuss

pripomen mi aby som to zmazal a nezasieral ti thread
petis__
Další aktualizace. Slunko peče a kytky rostou. Red Dwarfy mají za sebou 76 dní což je víc než udává banka (65), takže jim dávám max. týden a jdou viset kořenama vzhůru. Jeden Dwarf jsem musel setnout už dneska protože se o něj zlehka pokoušela plíseň. Jsou pěkně obsypané, ale paličky nic moc. Měl jsem počkat měsíc, propršený květen jim moc nepomohl. Ale tak na měsíc, možná i dva bude co kouřit:) Největší Dwarf má 52cm, nejmenší 22cm.

Fotky dwarfů:
petis__
Další Dwarfové
petis__
Tohle by měl být taky Red-Dwarf, ale já si spíš myslím, že v seedbance asi zaměnili 1 semeno a dali jiny autoflower. Má úplně jinou stavbu něž ostatní 4 Red Dwarfi a ani se tak nevytáhla ale má patra těsně nad sebou a listy vypadají taky zdravěji a mnohem silněji.
petis__
A ještě dvě Power Widow. Vypadají zdravě a docela porostly. A málem bych zapoměl, dneska začínám 1. den zatemňovat. Musím je mít totiž do půlky září sklizené.
petis__
Po 88 dnech od vyklíčení, jsem dneska seknul dalšího Dwarfa. Dalším dvěma dwarfům dávám ještě asi týden a jednomu co vyklíčil později, tak dva týdny.
PLANTER
ZDAR nechci se navážet ale ty dwarfy nevipadaj moc dobře co? nejspíš měli málo světla sou hodně řídký co sem viděl stejnou genetiku co tady jede místní člen tak je to uplně o ničem jinym ale jinak pěkný ať se dáří a karmice pro radost :rasta:
petis__
Vpohodě. Už jsečm výše zmiňoval, že jsem je vysadil zbytečně brzo (26.4.). Propšený květen je na nich znát. Sice toho moc nebude, ale jedna usušená a už zhulená kytka byla docela solidní pohulení:)
PLANTER
hod potom foto suchýho kámo
petis__
hodím, ale budou se fotit víceméně postupně, už jsou totiž jen 3 dwarfi co rostou a jeden se teď suší. A z těch 3 co rostou, tak jeden ještě poroste určitě aspoň o týden déle než ty 2.
petis__
Malá aktualizace.

Dneska jsem seknul dalšího dwarfa, měl 91 dnů. Paličky nic moc, nebo spíš nic než moc. Ale osypané jsou krásně, věřím že to bude zhulovat dobře.

Ochutnal už jsem včera i toho předešlého dwarfa. Je na něm znát vliv sativy. Žádný stoned ale pěkně energický zhul. Sice toho bude tak na 4 špeky z každého dwarfa, ale za to kvalitní špeky. Gramy si netroufám odhadovat a myslím že by to ani nemělo cenu:))
Dwarf
Krasavci... doufám že mi vyrostou taky takoví :-D mám 3 co už jsou nad zemí tak uvidíme jak budou pokračovat.. jo a jak dlouho jim trvalo než začli pořádně růst? mě už včera vyklíčili a pořád nijak extra nerosotou dá se říct že jsou zhruba stejné.. i tvým trvalo dýl než jim ty první listy začly pořádně růst? jinak K+
PLANTER
to dwarf:haha ty chceš asi sklízet za tejden ne? jak ti měli jako vyrůst za jeden den od vyklíčení????
petis__
no, já jsem je vysadil zbytečně brzy (26.4.) a celý květen pršelo, jen 2 dny v květnu svítilo slunko! Takže moc nerostly a dost se to podepsalo na palicích, nebo spíš paličkách.

Nějaké fotky suchého dwarfa.
petis__
Jo a ještě bych zapoměl, přerušil jsem zatemňování, už asi před týdnem protože kytky půjdou do září ke kámošovi na balkon.
Dwarf
Nene jde o to že se ani nepohly... kdyby aspon o kousicek povyrostly.. vis co myslim ne? Proste jsou porad stejne jakoby se sekly...
Dwarf
Jo a tím vyklíčením myslím že už jsou nad zemí ty první oválné listy... viz foto
petis__
Kolik má na te fotce dnů od vyklíčení? Jinak vypadá zatím zdravě. Já jsem měl jednoho dwarfa a ten byl dost zaseklý (ten předposledně seknutý).
petis__
a nevím jak u vás, ale tady ve slezsku je už od pátku pod mrakem a docela i chladno, takže v takovém počasí porostou určitě dost pomaleji než ve 30° parnu.:)
PLANTER
píše že dva dny nevim co čeká :)
petis__
aha, to jsem nějak přehlídnul :-) tak za 2 dny to snad ani větší být nemůže:))
Dwarf
Díky chlapi!! Jen mám zkušenosti s pěstem normálních ne AF odrůd tak mě trochu zaskočilo že se nějak nehýbou.. A navíc rostou pouhý měsíc, pak hážou do květu a zastavují růst tak jsem si řkal jestli to takhle půjde dál tak budou tak max 10cm vysoké... :D no dneska jsem jim objednal nějaké dobrůtky od plagronu (ALGA BLOOM) tak až hodí do toho květu tak se budou jn oblizovat... doufám :D Jinak dík za rady a pořádnou ůrodu přeju :-)
petis__
Včera šel viset kořenama vzhůru 4., předposlední dwarf. Ještě zbývá jeden. Z toho budou i nějaké semena. Asi se mi ho podařilo trochu opýlit a dávám mu ještě tak týden.
PLANTER
obsipaný je to pěkně a to je white dwarf nebo red dwarf od budhaseeds??
petis__
¨je to red dwarf, ale jedno semeno je podle mě něco úplně jiného (poslední kvetoucí kytka) vypadá totiž stavbou úplně jinak než ostatní a taky vypadá mnohem silněji
PLANTER
to bude stejná genetika tomu ver :rasta: ale jenom jinej phenotyp :)
petis__
Využil jsem pěkný sluněční den k malé aktualizaci.

Fotka 1,2,3 - obě power-widow ve foliáku, ale musel jsem ho trochu upravit bo už jsou na něj trochu velké.

Fotka 4 - poslední red-dwarf, kterého nechám ještě 3 dny bez vody a půjde pod kudlu.

Fotka 5 - No name semínko, které bude na balkoně do půlky září a pak už bude jen za oknem. Nic od toho nečekám, je to jen tak z nudy.
petis__
Včera jsme byli zkontrolovat kytky ve skleníku. Bilance je 7 jistých samic a 4 90% samci. Jsou tam 2 Ak48, jedna power-widow, jeden big bud a 2 no name kytky. Příšte dodám lepší fotku.

Fotka 1 - samice

Fotka 2 - nejspíš samci
petis__
Sice jsem chtěl posledního dwarfa nechat ještě 3 dny, ale když jsem se na něj pořádně podíval, tak mi došlo že už není na co šekat a šel před 10 minutama taky viset.

Fotka č. 1 - dwarf s mojím novým trhačem, který se mi dostal domů přes balkon (11. patro) v noci z pátku na sobotu. Pokud se nenajde majitel, tak si ji nechám.
petis__
Menší aktualizace.

Fotka 1 - Power-Widow

Fotka 2 - co ještě zbylo z red-dwarfů
Dwarf
TAk co jak dwarfove fungovali? povidej, prehanej... co chut? a co ucinky? stoji to za to se s tim srat?
petis__
Chutnají fajně, zkouřenost tak 8,5/10. Určitě stojí za to, ale pokud se ti stane to co mi, že ti proprší celý jeden měsíc, tak z toho moc nebude. Ale jinak jsem spokojený, ale podruhé bych to venku sadil jedině kdybych sehnal semena levněji.
petis__
Jinak všichni, kteří dwarfy kouřili, si je dost pochvalovali. Jeden dokonce zahlásil: "to jsou nějaké podlampy?" :D
petis__
Mám malý problém s kytkama. Už asi 3 týdny jim odspoda žloutnou listy, čím myslíte že to je? Přehnojení? Radši je už ty 3 týdny prolívám jen čistou vodou a tento týden je snad přesadím do skleníku.
Sp___
cus ja mam to same a to ani nehnojim bude to asi starim kytky uz
MedvedBrtnik
pořádně je pohnoj, jestli zaléváš jen čistou vodou, trpí nedostatkem dusíku, podle mě. měl jsem ten samý problém, narval sem do nich několikanásobnou dávku hnojiv na růst a pohoda, zas krásně zelené.
Dwarf
Podle mě je to taky deficit dusíku, kytka když se dává na kvetení potřebuje víc dusíku a všech látek.. Takže moje rada zní stejně jako Medvědova: Dej jim dvojitou dávku hnojiva... a uvidiš že se to zlepší... :)
petis__
Dík moc za rady! Hned jak přijdu domů, tak je pohnojím.
Dwarf
Mám dotaz: potřebuju pyl ze samců k opýlení mých AF red dwarfů, mohli by jsme se nějak domluvit? Když jsem se díval říkal jsi že máš samce..
petis__
no to by nešlo, pyl už nemám žádný.
Peltsky
Zdravim,
měl sem ten samej problém se žloutnutím listů, i kdyz ne tolik markantni jako u tebe. U me byl problem v Ph zalivky, ktery bylo okolo 7,3 - to znamena ze ta kytka pak nemuze prijimat latky,treba onen dusik i kdyby trikrat chtela. Koupil sem si ph metr a zalivku ted par kapkama citronovy stavy doupravuju do potrebnyho Ph tudiz okolo 6,5. Jinak nevim cim hnojis, ale co sem meril, tak treba alga bloom ph zalivky taky dost srazi dolu. Urcite doporucuju nejdriv zmerit ph vody kterou zalejvas, nez tam budes prat dalsi dusik v podobe hnojiv. Nekde sem cet, ze dokonce tim ty kytce muzes este vic ublizit, pokud je to ph spatny. Ze se ta puda nak zasvini solema ktery vznikaj z toho prebytku tech latek, ktery ta kytka nemuze v dusledku spatnyho Ph prijimat:) tot vse... at to funguje
petis__
Tak dal jsem kytkám trochu plagronu terra grow a vypadaj, že jim to docela prospělo. Přejdu už ale na terra bloom, začaly kvést. PH vody je asi 6,8 podle PH kapek. Už začaly i pouštět pryskyřici a krásně voní. Co nejdřív (snad) půjdou do skleníku. Více prostoru pro kořeny jim jenom prospěje a ta hlína ve které jsou, te už se skoro nedá říkat hlína.

Fotky:

1. - 4. Power Widow - na první fotce je vidět ta pryskyřice (v plné velikosti)

5. Noname jen tak
petis__
Dneska konečně proběhla po ku*evsky dlouhých třech týdnech kontrola kytek ve skleníku. Až na občasnou plíseňpár vrcholků to bylo hodně příjemné shledání. Bohužel jsme přijeli až kolem půl 7 a byla už celkem tma a nebyl foťák, takže přidávám jen par makro fotek jako ochutnávku a fotky celých kytek budou zítra. Pokud nezapomenu vzít foťák:D A věřte že se bude na co dívat:)

Fotky:

- Všechno to jsou fotky Power-Widow, bohužel je taky lehce naprcaná od samce, který tam byl

- doporučuju plnou velikost fotek
petis__
Přináším fotky ze skleníku.

Omluvte dost špatnou kvalitu fotek, ale měl jsem slabší foťák a ve skleníku je trošku džungle takže se to špatně fotí a ještě se mi do toho trochu třepaly ruce:)) Obě Power-widow jsem se rozhodl dneska vytrhnout ze země a dát sušit. Byla u nich poměrně rozsáhlá plíseň a než aby sežrala celé kytky tak jsem si řekl lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Moc z nich nebude, ale orosená je bohatě takže to bude málo, ale dost dobrého modelu. Pak tam je ještě jedna AK-48. Ta taky docela chytá plíseň ale ne zas tak moc, tak jsem ji odstranil kousky plísní a trochu ji ohl ať se neopírá o strop skleníku. O víkendu uvidíme jestli má cenu ji ještě držet při životě. A pak tam je nějaký noname model, který mě dost překvapil. Prakticky je u něj nulová plíseň a palice vypadají moc hezky.
petis__
A ještě dva pokusy o makro paličky Power-Widow. Doporučuju plnou velikost fotek.
petis__
Opět malá aktualizace.

Dneska jsem se byl podívat na dvě AK48, které rostou venku u lesíka a výsledek je následovný. Jedna začala lehce plesnivět, tak jsem rozhodl ukončit ji trápení a už se suší. Měl jsem štěstí, protože jsem obě AKáčka viděl po cca třech týdnech, tak jsem rád že ji plíseň nesežrala celou. Druhá AK48 mě mile překvapila. Před těmi třemi týdny neměla prakticky žádné paličky a teď jsem koukal jak pěkné má palice (ale zase nic extra brutálního) ale jsou nádherně pocukrované. Ještě krásněji voní a blizny se ji barví do fialova. Z obou AK48 bude kouření tak asi na měsíc:)

Fotky dodám zítra až se nabije foťák.
petis__
Přináším slibované fotky.
Na všech fotkách je včera seknuté AK48.
Ta jedna větev, to je celá kytka:)) Je to takový trochu mrzáček ale kouření to bude dobré. Už aby se usušila.
petis__
A ještě fotky druhé AK48, která ještě pokvete cca 2 týdny, pokud se nevyskytne plíseň. Mile mě překvapila. Když jsem ji viděl naposled před třemi týdny, neměla ještě prakticky žádné paličky.
petis__
Ve středu proběhla kosa druhého AK48. Fotky dodám o víkendu.
petis__
posílám fotky ze seknutí druhého AKačka, trochu jsem na to zapoměl:)
petis__
Úroda z kytek ze skleníku. tohle by mi mohlo vydržet odhadem do února + něco použiju na mast.

Ikdyž jsou palice dost řídké tak je to dobře fungující model:) Akorát na brčka, což mi vyhovuje:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma