Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
žluté a ohnuté listy - prosím o pomoc , vysoká teplota roztoku ?? - Klikni zde pro originální téma
nick23
Ahoj, jsem tu nový a hned bych potřeboval radu. Mám NFT v trubkách pod 400w sodíkem, krmím to AH, teplota v poho (25), EC 1,5, ph 5,8...
žloutnou listy od spodu, a listí okolo květu se ohýbají - viz. foto.. Řeším svilušky a dvakrát jsem to stříkal Spruzitem, což na ně zabírá, ik dyž jen na ty živé.. Celkově kytí nejsou vitální a u některé mají žluté stonky, což by mělo být způsobeno nedostatkem fosforu a tak jsem jim dal PK 13-14 před třemi dny, ale zatim žádná změna. Stonky listů jsou jakoby gumový.. nevím si rady, pomůžete prosím ? Děkuju moc.
nick23
připojuji ještě jeden obrázek..
Zedy
Tak to bych spíš tipoval, že jim chybí nějakej stavební prvek, jestli mají takle gumovou tkáň. Zkusil bych jim dát něčeho dusíkatýho, nějakej grow či tak.
Machoman
Můžeš to vyfotit cely?

Řezany jsi dostal v dobrym stavu?
nick23
dusíku by měli mít dost. Dostali klasicky jeden díl Grow, dva díly Bloom a jeden díl Micro + PK 13-14.. Řezy se jevili v poho, ale asi jsem s nima přitáhnul ty brouky, tak dostali dávku Spruzitu, tak nevim jestli je to neoslabilo třeba..
nick23
ps: návod na tom spruzitu je pouze v němčině a nevím jak se řekne sviluška německy a tak jsem jim dal max co tam píšou, což je 10ml na litr.. Možná je to moc, nevím..
nick23
.. tak jsem jim dal ještě kysličník, necelej ml na litr tak, abych vyloučil kořenovou plíseň, tak uvidim. Moc díky za jakoukoli radu.
jestedman
citace:
Původní příspěvek od nick23
ps: návod na tom spruzitu je pouze v němčině a nevím jak se řekne sviluška německy a tak jsem jim dal max co tam píšou, což je 10ml na litr.. Možná je to moc, nevím..


Phytoseiidae

gůgl vole
Hlava
...podivej se na koreny kdyz mas to NFT , jaky jsou ?? Hodne žluty az hnědy ?

Sprutzil to je ten modrej ? Jestli jo tak davka je v pohode , ja sem tam cpal i 2x vetsi davky a kytky to prezily .... jeste praskni toho rozdavače svilušek a co je to za model ,díky Hlava
nick23
Ty řezy jsou od kámoše co se tady G nevyskytuje a brouci tu mám asi někde já, páč jsem to nedávno řešil a myslel jsem, že už je to ok, ale není.. :( Ten Spruzit není modrej, ale zelenej. Mám to v trubkách, takže ke kořenům není přístup, ale povytáhnul jsem tu nejslabší a nejmenší a kořeny barvou vpoho, ale slabý a málo.. Ještě mě napadlo, že by to mohli být sole, i když jsem průplach dělal nedávno... Pak už asi zbývá jen listová, snad prachová plíseň... Dneska na to něco koupim.
nick23
Závěrem:

Koukám skoro po roce, že tu mám nějaká nedořešená témata...

Takže tenkrát příčinou toho všeho byla nádrž na žrádlo. Použil jsem tenkrát zednický kafas. Když jsem to konzultoval, tak jsem se dozvěděl, že někdo z kalfasu má vyrobený i aero a nemá problém.. nevím... možná jinej materiál nebo výrobce nebo obojí.
Každopádně dojel jsem kolo a pořídil aero a vše je ok :)
Ať se daří. n23 :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma