Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Pluca, cierny hlien, PLS RADA - Klikni zde pro originální téma
Lopticka
Ahojte priatelia, uz vyse dvoch mesiacov mam pauzu po asi 5 6 rokov inteziv bafania. A skoro pravidelne kazdy den vykasliavam sliny s ciernymi bodkami alebo flakmi. Nie cely den ale rano, a potom napr podvecer. Niekde som cital ze sa pluca same cistia, ale ze by to trvalo 2 mesiace ?? Prosim poradte ci mate s tym niekto skusenosti, zacina ma to strasit.

podobne flaky som obcas vykasliaval ked som moc kalil, ale teraz tomu uz nechapem. inak nefajcim ani cigy.

peace
Celller
Cau, cau, nejsem doktor, ale taky si myslim, ze vykaslavas to, co sis tam nasvinil, ono to par mesicu, ne- li dele trva, nez se vycistis. Jestli se ti to zda vazny, tak si zajdi na plicni.
vimnevim
čus jak přestaneš kouřit tak se plíce začnou čistit mnohem rychlejc...
A čistit se budou sakra dlouho dva měsíce to je jako nic :)))
Například když jsem četl knížku o orientální medicíně tak tam tvrdili, že se plíce čistí až 7 let !!! Samozřejmě že je to myšleno na všech úrovních ne jenom ta nejhmotnější v podobě černejch hlenů. Měj se fajně a čisti se .-)
Kdyby jsi to chtěl urychlit tak buďto přímořské nebo horské prostředí je balzám na plíce. A samozřejmě dechové cvičení...
aenema
vincentka rozpouští hleny v těle nejen v plicích. po 5-6 letech už máš chronickej zánět průdušek to jsou ty raní chrchly. chvíli to potrvá než se toho zbavíš.
alpa
dychaci cviceni = behani,plavani,sukani:D :D jsem astmatik a hulim jak hovado[na kazdou z tech cinnosti jsem vetsinou:Dvypaleny] a jsem na tom Xkrat lepe nez nekteri mladsi nehulici/neastmatici:D staci byt jen trochu fit a nekurit debilni cigara[ani v brku]a nezit ve meste ;[ to se lehko rekne ,,,ale F+ do kapacit plic a zdravi je tam za to solidni ]
gremlin101
Jo ganja zasírá plíce jako sviň :D, měl jsem stejný problém asi po 2letech dennodeního hulení, taky mě to tenkrát dost vyděsilo, co to ze mě leze za sajrajt :D. Ale po nějaké době se to zlepšilo a jelikož už nějakou dobu hulím fakt pomálu, tak už je to v pohodě..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma