Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
OuT010-SW, AS, PW, DP, SH, G13*BG/MT, KC36, JF, IP*MK, PPP/MG*DSE, SK1, Dom, GG*P/BCH - Klikni zde pro originální téma
Jaguar
11,94 G jest můj tip
canabis.for.men
Zdarec bude to presne 14,4G :D
auroraindika
6,82g
12,2 G
Hy3nA
Ahoj.
V prvé řadě mě těší vysoká účast,díky:)

výsledky by mohly být v pátek - pokud už to bude dostatečně suchý, suší se to dneškem týden,ale když jsem na to včera sahal,tak se mi to zdálo mokrý ještě dost, uvidíme..:)

takže dál tipujte,ať se mám pak čím probírat:)
Pepas
Hlavně to přádně usuš! :-)
SpiderPig
8,2g
LemonJelly
11,11 g
Dr.Gonzo
8.4g
wassup
7,32g
Hy3nA
no tak výsledky zítra nebudou - nějak to neschne...:/
Pepas
V pondělí je taky den ... :-))
Nesss
citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
no tak výsledky zítra nebudou - nějak to neschne...:/

nebo jestli si to taky už nezhulil :bong: :rasta:
naplánuj si zastávku u nás v obci....44 už je dole a povím ti máš se nač těšit...

at se dari
fananek7
No aspoň simůžu ještě typnout :)
Tak třeba 8,45g
Ať to shuluje!
Hy3nA
výsledky budou! dnes, nebo zítra večer, díky zlepšováku,co jsem zprovoznil..(teda je to jenom stolní ventilátor ve skříni,kde se to suší, ale funguje to náramně...:D )

takže neváhejte a ještě tipujte:)
Hy3nA
****************************************************************************************************

VYHLÁŠENÍ:

Celkem toho bylo 9,7g
fotky a smokereport dodám později, až bude doma foták.

VÍTĚZOVÉ:

1..... Masterblaster s tipem 9,8g
2..... vousac s tipem 9,5g
3..... Ziolo s tipem 9,91g

s vítězi se domluvím PMkem v nejbližších dnech, karmy hned:)
díky
****************************************************************************************************
Hy3nA
tak ještě nějaký fotky IP/MK, příští týden jde

+zanedbávaná maličká kytička, voní nádherně po lesních jahůdkách,je hrozně obsypaná, škoda, že sem se jí nevěnoval už od začátku..:/

+poslední spodek PW

ještě bych rád doplnil, teda bude to určitě i tím, že do ní prší jen občas, když fouká vítr, jinak je krytá, ale je dosti nenáchylná na plísně, zatím jsem na ní neobjevil ani flíček, PW, ikdyž ty palice byly takový "vzdušný" a kytka byla na stejným místě, tak tam jsem kus plísně našel, koukám souvětí jak debil a ještě jsem furt neřekl, že je prostě nenáchylná na plíseň, jak to zatím vypadá:)
Hy3nA
a tady nějaká sušina a smokereporty
předem se omlouvám za kvalitu fotek, nevim čim to je,ale dneska se mi ro makro prostě nepovedlo,ale na3krát se mi to fotit už nechtělo..:D

vrchní pálky + zapik zleva: PW, JF, Neznámá1

JF-má dobrou chuť, takovou dost výraznou, příjemnou, spíš nějaký mix ovoce bych řekl, nebo něco podobného.
účinky asi nejslabší z 3 zmíněných, ale zkuřuje to taktéž :rasta:

PW-chuť..no taková..jakože prostě fialová - směs nějakých borůvek?? vůně květin..nedokážu to pořádně popsat, ale chutná a vypadá dost totožně jako loňská PW od Nessse ( kdovíproč? :D) hlavně strukturou palic.
Zhulenost je docela intenzivní, akorát si nepamatuju,kdy jsem měl pouze jedno brko, abych mohl popisovat stav po hodinách..:D:D

Neznámá-Tím, jak vypadala mi dost připomínala loňskou KC36, měla hrozně orosený i ty větší listy, to mi udělalo radost, ale palice zas tak nevyrosly, i tak toho bylo o něco víc, než PW. Byl to myslím první model z letošní sklizně, co jsem kouřil. a přesně si pamatuju, že sem si tenkrát říkal, že jestli takle bude zkuřovat i zbytek mojí sklizně, že jsem nadmíru spokojen:)
Chuť-přesně takhle si představuju typickou chuť dobrý venkovky, prostě mít tahle kytka o něco nafouklejší palice, tak by mě mrzelo ještě 2krát víc, že nevím,co to bylo:/

Hy3nA
Samozřejmě děkuju všem za kladná hodnocení, ač všichni píšou, jak je karma naprd, mně radost dělá. Když se poštěstí, tak budou dneska nějaky nový fotky slečen,co tu ještě nebyly...:)
Hy3nA
Tak jak jsem sliboval, tak sem pošlu nějaký fotky, je to z jeden modelů, co mám v popisu threadu, ale nevím co. Každopádně výnos velice velice podprůměrný, ale kytka celá zfialověla a je hezky obalená pryskyřicí:)
Hy3nA
A tady pár fotek, je to sice taky NoName, ale vím, ze kterého semínka to bylo. Loni na podzim jsem si nechal semínko z jednoho pytlíku dost pěknýho venku, co jsme koupili. Měl jsem i samce, kdyby měl někdo zájem o PYL,ale už je asi dost pozdě..:D
Hy3nA
tak, zbhytek letošní úrody:)

středně tmavá

tmavá

IP/MK

omylem přidaná fotka z minula...

Hy3nA
nějaaké zmatky v fotkách, je to ta malá a to druhý je ta středně tmavá, ta fakt nádherně voní a je taky dost obysapaná:)
Hy3nA
3 velke a 1 mala kytka, před a po holičském zákroku
Hy3nA
tajdle kamarádovy bády,co sem fotil:)jen pro potěchu, nejdřív venku,pak pod CFL..Critical
Hy3nA
tak a je tu poslední část, fotky sušiny zbylých 4 kytek..

zleva: neznámá, IP*MK, červený zapalovač standardní velikosti, Neznámá, květina s prac názvem Fido
Hy3nA
Fido - semínka jsem nalezl v palici,co se ke mně dostala, takže původ neznámý,ale kouření to bylo fajn, taktéž Outdoorového původu.

Kytka nádherně voní, nejlepší vůně, co jsem za poslední dobu cítil, naprosto sladká vůně, směs ovoce a takových těch vůní typu růžový květ, jasmín apod.
V chuti se taktéž projevuje, je příjemná, neškrábe.
Možná by mohl být větší výnos, proto 8/10.

sklizena v druhé půlce října
Hy3nA
Neznámá, něco z toho,co je v názvu threadu.

Při kvetení voněla nádherně po lesních jahůdkách.
Příjemně nasládlá vůně i po usušení, palice celkem husté a oblepené, smoketest ještě neproběhl..

Nezanedbávat ji, byla by to docela pecka, řekl bych, co se týče výnosu jistě, palice jsou hutné a docela velké, škoda, že jen 2:D
8/10

sklizena taky v druhé pulce října.
Hy3nA
IP*MK, semena od zdejšího člena :)

Květina nenáchylná na plíseň, přitom má hezky husté palice, ani ne tolik listnaté. Dobře odolávala vlivům počasí, na hnojky nenáchylná.
Voní hezky nasládle, trochu podobně jako Fido, ale míň intenzivně, ale o to intenzivněji chutná, chuť výrazná a dobrá, svěží, ovocná, nasládlá.

Výnos na poměry dobrý, této květině bych se v rámci hodnocení nebál dát 9/10, asi nejlepší kytka letos..

sklizena opět v půlce října
Hy3nA
Neznámá, opět jedna z názvu threadu.

Na kytce bylo už od počátku jisté, že bude fialová, květy malé,ale celkem obsypané, spíše listového charakteru.
Vůně není moc výrazná,ale je také nasládlého charakteru, chuť podobná jako vůně.
Kytka byla fialová komplet, listy, květy, i dost stonků, výnos dost podprůměrný, celkově tak 6/10, pokud mám být objektivní, ale jako květina je určitě zajímavá:)

NA PŘEDCHOZÍ STRÁNCE JSOU TAKÉ NOVÉ FOTKY..
intintxelor
6,3 :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma