Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Hnojení - Klikni zde pro originální téma
MYSH
Mám JH, jak nakonec už všichni víte. A pořád Vás otravuju s nějakýma radama ohledně pěstování této povedené odrůdy. Nevím, jestli má s JACKem HERERem někdo zkušenosti, ale chtěl bych poradit jak hnojit. Vím, že někteří lidé z Groweru nehnojí vůbec a když už někdo hnojí, tak něčím speciálním. Já jsem si na doporučení nějakýho maníka (v té době jsem ještě neznal grower) koupil HARMAVIT SPECÁL a teď prosím o radu, jaxním zacházet. Na obalu je napsán poměr 9,5:10,5:9 (N:P:K). Kytky mám asi 11 dní starý a mají zhruba 6 cm. Kdy bych měl začít s hnojením a jak moc? Vím, že někteří z Vás mě pošlou vyhledávat, ale já jsem hledal... Díky.
Sido
S timhle hnojivkem nemam zadne zkusenosti, takze bych se drzel navodu kterej tam mas a kdyz das hnojiva o neco vic, tak se taky nic nestane a pokud jo, tak prehnojenou kytky docela dobre poznas to se neboj.Nicmene pokud jedes kyti ze semena tak jim dej jeste tyden oddech nez do nich tu chemku narves :o)

Sido
chobot
Jak bys snadno zjistil, kdybys trochu hledal, tohle hnojivo je asi docela dobry na kvet (ma hodne fosforu), ale ne na rustovou fazi, kde kytka potrebuje hodne dusiku. Takze pokud, ti neni lito par korun na vic, tak si kup na rust kristalon start a tim co mas zacni hnojit az v kvetu. Jestli ale trvas na tom HARMAVITU, tak ucin jak rika Sido. Osobne bych na tak maly kyticky daval jeste trochu mensi koncentraci nez je doporuceno (v teto fazi je snadne prehnojit) a postupne zvysoval.

Ja byt tebou, taxe na tyhle experimenty vykaslu a koupim si v growshopu nejaky hnojivo ktery je primo optimalizovany pro konopi. Tam pak nemas problemy s davkovanim a kytky si fakt chrochtaj. Zas tak drahe to neni (treba Bcuzz A+B sezenes za cca. 500Kc a s 5ti kytkama ti vydrzi na celou sklizen).
Z moji zkusenosti, to za ty prachy fakt stoji.

chobot
lubomier
co robit ked ich nahodou prehnojim?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma