Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
jsme slavníííí - Klikni zde pro originální téma
Idea
tak je to tady ;) ctete dnesni MF dnes v priloze je dlouhy clanek ktery se jmenuje Továrny na zelený list !


urcite si to kupte je to docela zajimavy poctenicko tak treba budu kousky citovat....

protidrogova centrala : nam je jasne ,ze je dnes domaci pestovani konopi podobne bezne jako treba chovani hadu a rybicek,ale nasi prioritou nejsou lide,kteri se pod lampou staraji o par kytek ,usmiva se Dlouhý. (:

nebo

Objevit cloveka ,ktery doma pestuje marihuanu to neni problem.na internetovych strankach jich diskutuji stovky :D :D :D :D

no je to fakt zajimavy poctenicko ,rekl bych ze sme zas o kus dal... nebo ? he
Vysoky.utes
Rovněž doporučuju zakoupit nebo půjčit magazín MF. Sice tam nepíšou kdovíjak převratný informace, ale dá se poměrně dobře vyčíst mezi řádky, jak v současný době policie přistupuje k lidem, kteří mají doma pár kytek ve skříni.
Dude
link něgdo?pleaz
t3
no myslim si ze tohle nejni wubec nic nowyho.. jak jinak muze policie pristupovat k malejm pestitelum myslim tim uroda do cca 0,25-0,5 kg, kdyz NAS tady jsou tisice? kdyz si vezmeme ze i "male" dite si muze sehnat heroin ci pervitin tak se nad timhle jen pousmeji.. ne??? NAPRED BUDOU zavirat velky ryby a POKUD se jim jednou podari VSECHNY pobit dostane se i na stredni a na nas MALE pestitele :)) erg
drinker hulič
ale zas tam moc prudej, ze tahle trava je "jina" nez se hulila driv. to je snad jedno, ne? ale zase to moc pomuze me protoze matka si porad mysli, ze jsme asi uplne jediny co to doma meli :) ted aspon vi, ze je to bezny.
marc
pokud chce nekdo spoustu karmy, tak at to prepise :-)
Rude
Tak, tak,
ale slavní???? co je na tom dobrýho?
Ten článek sem si taky včera přečet, je vidět, že "to" někdo vcelku pořádně prokouk, jak se to tady(v ČR) rozjíždí už ňákej ten pátek :)
ale co mi na tom článku vadilo tak jak Presl(kterýho jinak dost respektuju) přirovnává dnešní modýlky k TVRDÝ DROZE!!!....týhle věty se totiž určitě okamžitě chytne nákej chudáček(myslím tím ouřední papaláše co tuší uplný hovno vo co de a propagujou represivní jednání) jak hovno podrážky a bude na tom zakládat opět nějaký naivní tvrzení, že marihuana je........no dyť jich tu bylo už dost tak všichni víte co myslim.
:) to co říkal kriminalista Dlouhý je výbornej přístup, ale může snad člověk spoléhat na tvrzení jednoho(doufám že si to myslí většina kriminalistů) člověka od policie?
Proč teda do hajzlu zavírali lidi za usraný tři jonty????!!!
Snad jim třeba trošku narost( :) )rozum( :) ), no tak uvidíme.
Rozhodně sem tímhle příspěvkem nechtěl nikomu zkazit radost z přečtení článku z MF a jestli zkazil tak se omlouvám, ale musel sem to napsat.
tak se zatim všichni mějte dobře!
Dude
ok, tak od příští středy, možná maličko dřív by to mělo bejt zde: http://www.mfdnes.cz/mfdnes.asp?r=Bmagazindnes
Kvetak
No, mě se to docela líbilo (ne,že bych se vším souhlasil), ale alespoň se o tom píše a ne zrovna hanlivě, má-li se na tomhle poli něco stát musí se o tom mluvit a dostat se to do vědomí lidí.
Janice24
vivat rude:-)

presne tak, to jako ze si zhulim speka, tak to na me stejny ucinky jako poziti (spis teda uziti) tvrdy drogy, nejaky sracky jako herak ci piko? mlejn pro lidi co tvrdej ze huleni se nesmi legalizovat - jako treba moje mati:-( jsem svepravna a plnoleta ale tohle musim tajit az do hrobu, ach jo
Idea
jj souhlasim s Kvetakem

Nerikam ,ze tam nepisou obcas hlody,ale podle me je tohle uplne jinej clanek ,nez ty posavadni co sme si mohli zatim o trave precist... Je tam docela hodne pozitivnich veci..treba i o konopne masti atd... no at si o tom kazdej mysli co chce :-) me se to docela libilo
gizmo
Nejhorší je, že tu pořád existujou lidi, kteří jsou prostě poznamenaní komunizmem a ti nebudou přistupovat na žádnou legalizaci ani dekriminalizaci ani nic podobnýho... Ještě chvilku bude trvat, než se do pozic našich zákonodárců dostanou huliči, kteří budou vědět o čem mluví a co povolují a zakazují... Pak už to bude všechno v klídku... chce to ale trpělivost

...jo a těm řečem od policajtů bych moc nevěřil, protože ikdyž ti doma najdou pěstírnu, tak je to prostě nelegální a nebudou zavírat oči... a to, že se zaměří na velký ryby spíš podle mě znamená, že se zvednou ceny úplatků pro švestky ze strany mafie.. :-)) Drogovej obchod už má u nás podle mě zatraceně silnou strukturu a aby jej švestky rozdrtily, potřebujou mnohem víc finančních prostředků (který maj všichni jejich protivníci...). Ach jo... já jsem teď zapomněl o čem jsem mluvil.. sorry... ten špeq mě celkem dostal...
Janice24

:-) gizmo, ja jsem poznamenana komunismem a rada bych pristoupila na legalizaci, takze......nemam pocit ze by platilo komunista = odpurce legalizace.
komunismus tu byl do mych asi 11 elt (6. trida zs) a tvrdim, ze se ted mam hur:-(
a to, ze lidi nemohli jezdit za hranice a takovy ty dalsi reci - ja nevim, treba jsou pravda, ale matka ma sestru, ktera emigrovala v 68 do Kanady a bez problemu jsme za ni jezdili cela rodina a to hodne casto. Myslis, ze jsme byli svetla vyjimka, nebo jsme byli napojeni na stb ci uv ksc, ze jsme mohli cestovat na zapad?
chodila jsem na elitni skoly a ted je mi to k hovnu (nerikam,ze na tom nemam polovicni podil svym pristupem k praci, ktera me nebavi), ale uz ctvrtym rokem premyslim z ceho zaplatit mesicni ucty - a nemyslim ze to je mnou, ale touhle zkurvenou spolecnosti. no nic nejak jsem se rozepsala :-) to bude tema spekama. v zasade jsem mirumilovny tvor a naucila jsem se brat veci takovy jaky jsou:-)
Rude
pro kvetaka,idea: jasne, to ja mel samozrejme taky urcitou radost, ze se uz vo trave pise jinak, s tim taky souhlasim

pro gizma: tak, tak, ale podle me nikdy nedojde k tomu, aby u nas(a kdekoliv jinde na svete) svestky rozdrtili prekupnickou drogovou sit, protoze tezko muze dnesni "" vedeni(a nejenom vedeni) spolecnosti "" bojovat proti necemu, cemu samo vytvari zivnou pudu....

[Edited by Rude on 17-10-2002 at 02:01 PM]
Ondrash
to Janice24

tomu ty říkáš poznamenaná komunismem ?? Cha cha... měla ses líp ? Taky jsem se měl líp, ale to proto že jsme oba ještě byli fakani :D
V tom to bude.

Skoro vždycky platí: komunista = odpůrce legalizace :(

jinak se na mě nezlob a měj se ;)


Janice24
Ondrashi, nezlobim se:-) proc bych mela. Kazdy ma pravo na svuj nazor:-)
treba bych mela jinej, kdybych v ty dobe dospela, ne:-)
Rude
Kdyz se tu bavime vo tisku, tak bych rad poukazal na NovyProstor(jak to prodavaj bezdomovci), je tam dost obsahlej clanek. Poctete si a jeste prispejete(stoji 25kc) na dobrou vec!:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma