Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
jak sehnat povoleni pro pestovani konopi urcene k samolecbe - Klikni zde pro originální téma
techyes
mam nemocnou babicku. od rana do vecera se cela klepe, nemuze spat, casto zapomina nebo vubec netusi o cem se bavila pred peti minutami. muzu si v tyhle zemi nejakym legalnim zpusobem opatrit povoleni pro pestovani nekolika kytek pro lekarske ucely?
Dude
techy nevim jak teď ale dřív to bylo docela špatný. Pamatuju se na jakýhosi dědouška, kterej si z toho dělal čaj (mastičku?) na nějakou brutus nemoc, měl paír vod doktora, že mu to pomáhá, tak napsal žádosti na nějaký oficiální instituce, se všema možnejma doktorskejma potvrzeníma a nějakej kretém mu odepsal, že je mu ho líto, ale že to prostě nejde
Al-Ban
Nevím, ale myslím (vražedná kombinace ;)), že kdybys podal takovouhle žádost, tak ti řeknou něco v tom smyslu, že udělí jednu výjímku a hned se budou hlásit další a tedy je to absolutně vyloučeno a pak ti ještě řeknou, že od čeho tady máme felčary :(.
A jestli si dobře vzpomínám, tak jeden čas tu měli velký problémy dokonce i normální přírodní léčitelé, které náš "moudrý" stát div neprohlásil za šarlatány.
NITRO
Nedavno sem cet,ze Americani vymyskeli novou piluli z temer cistyho THC.Zadny jiny necistoty (jako v trave).Myslim,ze tam byla zminka i o prodeji v lekarnach.Ale nevim jestli by to melo byt jenom za morem.
Roman Dirda
Co je to normální přírodní léčitel?Jaké má vzdělání?Kolik let praxe?Nechci je předem odsuzovat,ale když dělá léčitele jadernej fyzik co neví ani kde máš slinivku,hlavně že ví která bylina ti pomůže...
Samozřejmě nemůžu to odsoudit protože cokoliv ti pomůže je OK,jen když typos pozná kde už není jeho obor a pošle tě včas k doktorovi(takovej zánět hrtanové příklopky už udusil hodně dětí a bez antibiotik nebo koniotomie dopadne vždycky špatně;koniotomie je příčný řez hrtanem vedený mezi štítnou a prstencovou chrupavkou(to je ta pod štítnou chrupavkou),do něj se zavede trubička a dýchání je v pohodě-dobrý je to taky když tě vosa štípne do jazyka a podobně)
viridis
2 NITRO: Marinol - zadej do hledani, je tam 6 odkazu.... Jinak i google neco najde na webu ...
Al-Ban
No vlastně jsi si už odpověděl sám ;) a já bych s tím souhlasil. Normální léčitel je ten, ke kterýmu lidi chodí proto, že se osvědčil jinejm a hlavně, jak píšeš, že dokáže odhadnout své schopnosti a možnosti a nesnaží se léčit za každou cenu aniž by věděl jak (to už je pak ten šarlatán :wink: ). Mimochodem léčbu metodou pokus omyl můžou praktikovat i školení lékaři, protože při těch běžných prohlídkách stejně pendrek poznaj (pokud se jedná o něco složitějšího) a kolikrát se ani neobtěžujou tě poslat někam dál. Předepíšou nějaký mazání a když nezabere, tak zase jiný... A ty antibiotika jsou určitě taky dobrá věc, ale dost dobře nechápu, proč je dostávám kdykoli mám chřipku nebo nachlazení a pokud nezaberou, tak dostanu zase jen silnější :eek:. Nejsem školenej doktor, ale takhle bych uměl léčit taky ;). Když jsem je pak brát přestal, tak léčba trvala úplně stejnou dobu a alespoň sem si už těma driákama nehuntoval tělo.
Jinak nejsi náhodou taky felčar? Ti jsou svojí averzí vůči této konkurenci pověstní :). Nic ve zlém.
Era
2 Al-Ban: To Ti ti doktoři dělají za to, že je otravuješ chřipkous :D S tím se opravdu nedá nic dělat. Ostatně každá nemoc časem sama zkončí - buď uzdravením, nebo smrtí pacienta. :D
ATB se dávají jako prevence, abys nechyt nějakou baktošu, když si po chřipce oslabenej.
Ale ve Tvým věku a kondici bych chtěl od doktora při chřipce jedinou věc: Neschopenku :D
Gangsta Lovin
cusec,znam cloveka,kerej potvrzeni ma,jak od doktora tak od poldu..povoleni max.na 12 kyti:)ale jak ho ziskal nevim...zeptam se,a napisu.ALE!!DE TO!!
virus
podle me je to nesmysl mit od doktora a poldu povoleni na huleni???hahaha:)
hh-top
To je jako shánět potvrzení, že jsi normální. Prostě to hoď za stodolu ke hnoji a nehlaš se k tomu. Jedna bezprizorná kytka u hnoje může mít i dvě kila kvalitních palic (i já otýpkář si vyradím za rok s kilem) a u soudu tě na nic nedostanou. Zákon ti nenařizuje znát všechno, ani prověřovat hnojiště.
Kde se vzala tu se vzala, jedno ráno prostě stála!
Apač
V zemi mých předků, v jůesej (speciálně ve státě Washington, Nevada, California a Florida), již delší dobu běžet experiment - kdy privátní doctor dá předpis na ganja (např. i na "deprese") a "pacient" si chodí kupovat státem pěstovanou trávu do chemistry!!!


ALE - v tomhle levičácko-zaprděno-komoušskym státě, kde vládne STANDA GROSS se svými pucfleky, se obávám, že to je pouhá fantasy.

CESTA je pasivní rezistence - jen ať babi kouří, když ji někdo obviní z užívání drog velmi rád to dám médiím a uděláme causičku - ani STANDA není takovej drsoň, aby zavíral lidi jen proto, že si chtějí ulevit od bolest, či se vyléčit. ODVAHU, bratře!
crap
2techyes: na papíry se vyser, kolik procent huličů kdy floidi sebrali...

léčitelé: jasně že většina léčitelů je asi na hovno, ale to je důvod, aby k nim lidi nechodili a ne pro to, aby to těm lidem někdo zakazoval.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma