Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
NFT GT20-250W Lumatek-destylka:) - Klikni zde pro originální téma
Grow??!!
Zdravim tímto všechny vášnivé a zaujaté pěstitele.Tímto příspěvkem bych chtěl obohotit naše společné zkušenosti.

Jedná se o NFT vanu Gro tank,kde je umístěno 6klonů Ed Rosenthal Super Bud. v RW rohožích rozřezaných na potřebný rozměr 10X10X6,5 cm.

Hnojení obstarává komplet sada AH včetně PH Down(potřebné jen první týden,vysvětlím později) a také Enzymy

Světlo obstarává Elektronický předřadník Lumatek 250w na růst HPI-T Plus Philips MH, a na květ klasika GIB FS.

Odtah sunon 237m3/h sníženy otáčky cca o 20%.
Přítah 1Xpasivní 1X 67m3/h
Ofuky 12V 120mm PC

VODA: DESTYLOVANÁ EC-0,000000000 :)
Grow??!!
Tak pár fotek pro info,postupně dodám i starší z doby růstu.

14dní růst 18/6 a nyní už jsme 6. den na 12/12.Holky se nám začali táhnout do výšky,tak uvidíme jak to pujde dál. Hodim i foto kořenů.Zatim zdárek
Grow??!!
kořínky1
Grow??!!
trocha umění:)
Grow??!!
2
Grow??!!
Pohled na překrytí foliema a 6 stromků:)
Grow??!!
Eda se krásně větví,možná až moc na moje zastřihávání.
Grow??!!
Jedna aktuálka.
Grow??!!
druhá,začíná se to rozjíždět.Kořeny pořád nabíraj jak sviňa.už některý šplhaly i nahoru z vany.
Grow??!!
kořínky
Grow??!!
Tak se nám to začalo zastavovat,tak jsem vyměnil výbojku a začal dolejvat hnojky pouze na květ,myslim si že kytky mají docela velkou porci dusíku,takže dostaly dietu ve formě destylky a čistého pk 13,14.Středy jsou celkem světlé,ale může to být i od výbojky,no posuďte sami u fotek. Ph se krásně drží na 5,5 a to i bez použití Kys.P.

EC Je stále na 1,00 a pouze se snižuje hladina roztoku,kořeny brutální,asi tím přebytkem N ale už mam zase 40cm kořenů i v zásobníku.Uvidíme co to udělá dál. G zdar
Grow??!!
2
Grow??!!
3
Grow??!!
4
Grow??!!
5 :) Jungle
Grow??!!
GIB FS
Grow??!!
...
Grow??!!
A ještě jednou celek,a abych nezapomněl,fotky jsou z 9.dne 12/12. A z kytek bylo odebráno 40 řízků.(pár dnů před přepnutim)
Grow??!!
Už to jede hezky:)
Grow??!!
Po zhasnutí:
Grow??!!
2
Grow??!!
Takže po 2 týdnech květu kytky vypadaj moc krásně,paličky se začali tvořit na všech větvičkách a mají i 1,5cm v průměru. EC držim na 1,00 a i tak si myslim že mají kytky živin až až:) EC se nehýbe,jen voda mizí.PH kolem 5,2-5,5.Týdně přidávám 100ml 3% peroxidu vodíku. Z roztoku odebrána 1-Grow a jedu už pouze 2,3+PK13-14. Enzymy jsem vyhodil,dělala se v nich nějaká plíseň-už ste se stim někdo setkali? a stejně po přidávání peroxidu se sůl skoro vůbec neusazuje.

Koukal jsem na kořeny a nestačil se divit,pod pěstební deskou mi plave klubo kořenů tak 30x40cm které je dvěma dalo by se řict provazy spojené s vrchní částí kořenů,které už tvoří cca 2-4cm vrstvu.--Krása:) Tak uvidíme dále. Případné Fucky a dotazy klidně sem:)
Grow??!!
Tak u máme 20. den 12/12 myslim že jsem jim dal přílišnou dietu,tak jsem to troche osolil pk a trochu grow,přijde mi že mají málo N.A nafialovění stonků mi přijde jako málo P .No posuďte samy. EC 1,33
Grow??!!
2
Grow??!!
celek
Grow??!!
kořeny vršek
Grow??!!
kořeny zásobník
Grow??!!
mno mně osobně NFT zatím vyhovuje,ale nechvalme dne před večerem:) Prozatimní posudek hnojiv AH- pokud dávkujete rozumně a hlídáte hodnoty,je vše ok včetně PH bez přidání jakýhkoliv kyselin a octů:) (JE TO VŠAK DŮSLEDEK POUŽITÍM AHČEK S DESTILKOU!!!!!! KLASIKA CELKEM ZLOBÍ AŤ V PH,TAK EC)viz.zkušenosti dalších growerů....a hlavní zásadní věc je PEROXID:)ale to už přeci všichni víme....enzymy pro mě ztratily hodnotu a skončily v kanálu.
Grow??!!
2
Grow??!!
Upravil jsem stínidlo aby lépe rozptylovalo světlo a lépe se chladilo, system ala skorowings:) ale teplota klesla o 1stupeň a dle měřáku na světlo jsem rozebral a vytvaroval plechy tak,aby se světlo lépe rozptýlilo.Z fotek je patrné jak bylo světlo soustředěno do středu a kraje chudly,tak jsem zvědavý na efekt.
Grow??!!
Koukám že vás NFT mc nebere a jelikož nejsou žádný problémy,tak hodim asi až finál.

AH hnojky sou super,při použítí vody ec 0,000. drží to PH a EC leze postupně nahoru po kouskách při dolívání 1/2 roztoku 2X v týdnu.(-Na doporučení známého z NL.) SNad to dotáhneme k zdárnému konci. V případě zájmů dodám i aktuální fota.
h0nz4
Jenom sem ty fotky nahraj... Zajimalo by mě, jak to pokračuje. A aspoň bude vidět srovnání s jinýma metodama a watážema. Ty krásně bílý kořeny jsou super...
Grow??!!
Tak pár aktualit, kořeny jsou pořád luxusně zdravé,jen chytaj nádech do růžova z roztoku.
Grow??!!
2
Grow??!!
kořínky v zásobníku
Grow??!!
vrchní
Grow??!!
celek
Grow??!!
makro
Grow??!!
:)
WERD
možná by nebylo marný psát v jakým dnu to máš páč se mě to nechce pořád přepočítávat:D
Grow??!!
28.den 12/12
Grow??!!
2
Grow??!!
Nějaké fotky z 35. 12/12
Grow??!!
2
Grow??!!
3
Grow??!!
pohled zvrchu
Grow??!!
4
Grow??!!
5
Grow??!!
6
Grow??!!
7
Grow??!!
co dodat?
Grow??!!
Jen malá věc na dotaz, teda pokud někdo sleduje:) Střední větve jakoby strácej barvu a světlaj od výplní-jakoby nedostatek N,lampa je tak max 25cm od těch vršků,tak to přikládám tomu že je blízko,ale zase ty palice jsou nejlepší,tak nevim - nechat ? nebo o něco dát výš?

A druhý dotaz . EC mi stále leze nahoru cca 0,2 za 3-4dny , vždy doliju jen destylku jen tak abych udržel EC na 1,6 (zatím vyhovující na 6. týden. A tak jednou týdně klasickej roztok podle návodu a zase se to vrátí na únosnou hranici. Roztok jsem neměnil a při přechodu nechal klesnout na maximální možnou hranici ,cca 2l a dolil 15litrů novýho na květ. Někdo mi říkal že ED Rosenthal snese i ke konci EC 3,0, tak nevim zda dál nechat zvyšovat třeba i přes 2,0 nebo takhle držet plán na 7 týden je max 1,8-2,0 a pak 10dnů jen 0,00 flush
Grow??!!
jo zapomněl jsem že 8. týden by měl být taky 1,8-2,0
Grow??!!
44. 12/12 , EC 2,0 a poslední týden hnojek.
Grow??!!
:)
Grow??!!
Alpy:)
Grow??!!
...
Grow??!!
co dodat,kytkám nějak nic nechybí a to sem se tý destylky zezačátku bál
Grow??!!
celek za světla
Grow??!!
po tmě
Grow??!!
...
Grow??!!
zachvilku budeme čistit čistou destylkou,tak jsem na finál zvědavej
gravedigger
vypadá to slušně :) K+
Grow??!!
na filtry:)
h0nz4
Fakt pěkný... Zajímalo by mě kolik z toho vypadne... Všude ten Lumatek chválím.
Grow??!!
No to mě taky:)
Grow??!!
máme tu 49. 12/12 fotky později, EC až 2,1 a pořád vypadaj že snesou víc,nechám jim do 56. hnojky a pak týden čistá destylka,to myslim bude stačit to vyčistit dostatečně a pak jen 2dny tma a skoro na sucho. Uvidíme před sklizní jaká bude tipovačka,zatim pěstu zdar
Grow??!!
Zajímavé je že za celou dobu nemám jedinej problém z PHčkem s zasolenim kostek a okolí ani se slizem a podobnými sračkami. Dokonce mě nepotkala zatim žádná broučková nákaza a vlhkost se celkem drží obstojně,uvidíme na finále.
Grow??!!
I když si tu kecám skoro pro sebe,tak máme 52. 12/12 skoro celej roztok jsem vyčerpal a nahradil novým- pouze destylka a PK13-14 + trochu mikra. EC 0,72 a po bodíkách leze dolu,příští týden už jen čistá destylka,ať holky pořádně chutnaj:)
Grow??!!
Tak už sme s EC na 0,3 a zítra vyměnim za destylku.
Grow??!!
..
Grow??!!
...
Grow??!!
....
Grow??!!
.....
Grow??!!
......
Grow??!!
.......
Grow??!!
no myslim že můžeme pomalu rozjet tipovačku :)
Grow??!!
Kořeny v zásobníku
gravedigger
tak 144,03 ...přeji více samo :)
Grow??!!
56. Den 12/12 čistíme, čistíme, čistíme - EC už pouhých 0,09.
Grow??!!
no tak chlapi...tipujeem
Ether
No tak tipujeem :-)

133 džís

pekne
D@D
160 :-) Pojdme :-)
PiratSW
Pekne a myslim si 143 sucheho....mas k+
str3p
186g jak prd.
Kvido666
Moc libí :)...K+... mno a můj odhad 177g ... ale přeji víc....:p
Grow??!!
Krásně se to čistí,EC 0,03 tak to nechám ještě tak 2dny,pak 2dny tmu a pak zalepit trochu nůžky:)
Grow??!!
Tak ještě pár fotek.
Grow??!!
2
h0nz4
No já bych tipoval tak 222g... Když ten Lumatek všude tak chválím... :)
Grow??!!
Mno tak ohledně smoke reports:Je to dost silnej skunk,když ho necháte dojít do 65.dne 12/12 bohatě se odmění ve formě sice dost odsebe rozmístěných paliček,ale zato pěkně tvrdých a voňavých.Problém byl že jsem měl hodně vysokou teplotu při sušení,takže to šlo až moc rychle.Ale vůně se pořád drží i ve sklenicích,je dosti osobitá ale nevim jak jí popsat.
Kouř silný až místy kašláček(zvlášť při více jak 3prdech zasebou)ale stávek je Dosti hutnej celkem delšího rázu,ale dá se přemýšlet i fungovat.Uvidíme ještě za pár dnů,až se nám to trošku proleží.

A teď výnos: Na to že jsem jel pod Lumatek 250w (+30%Lumenů a lepší světlo než mag.před.) a v Destylce,zaděláno bylo pěkně,jenže první chybka byla přebytek dusíku v začáku květu-oddálení květu a přebytek PK po 5,6,7 týden :( čímž jsem dost snížil jejich výnos. Po dosušení měli větvičky necelých 160g-po pečlivém oddělení všech listů a stonků sem se dostal na 106G,což jen o krapánek překročilo moje požadavky,takže spokojenost dobrá,žádné větší problémy nebyly a někdy v budoucnu budeme chytřejší.:) Přeju hezké léto a třeba se na podzim tady sejde opět něco. Výherce tipovačky Ether K letí a přes pm mi může napsat,pokud budeš poblíš můžem dát košt,stojí to zato....pěstu zdar a dotazy klidně ještě sem


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma