Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Chronický rok 2010 - Klikni zde pro originální téma
Smoker&Joker
Zdravím všechny growers v nové sezóně, jsem tu opět, a chci se podělit o svůj skromný domácí pěst, je to můj druhý. Letos mám v plánu to samé co v loni, až na skleník, ve kterém nevím jestli bude místo, loňský skleník dopadl velice špatně, vzhledově to bylo až moc high, ale opak je pravdou, z takového množství z jedné kytky, mohu říci, že účinek byl nulový, což mě zamrzelo(link dole).

Letos pojedu převážně Chronica f2 (guerilla) a doplňovat je bude automatika, a to LR2 x Auto. AK47 (MedvedBrtnik), oběma děkuji. Bude to opět tak, že budu zatmívat Chroniky, takže to mám rozvrženo jako v loni, duben-červen první várka, červenec-září druhá várka, a to tak že vždy budou 2 CH a 1 LRxAAK47. Místo mám opět stejné, ploché střešní okno orientované na jihovýchod. Informace o půdě a hnojivu dodám, jakmile to bude aktuální, zatím semena klíčí.

průběžný stav:

Chronic : (5/7)
LR2 x AAK47 : (0/4)

Fotky budou, jakmile to trochu povyroste, a vyjedou automaty.
A tady pár fotek z loňské sezóny (No Name). a odkaz na výše zmiňovaný skleník.
http://grower.cz/forum/showthread.p...9432#post829432
Smoker&Joker
Tak dnes jsem tu jen s malou aktualizací, Chronici skončili se stavem 5/7 a LR2 x AAK47 jen 2/5, takže jsem v sobotu přisadil pár semen. Větší update hodím zítra, až bude přesazeno, musím ještě koupit substrát a hnojky.

1. semena (chronic v pravo)
2. chronic, vylezl 2.4
3. chronic, vylezl 2.4, při přesazení ulomen kořen, ale už se rozjel
Smoker&Joker
Nakonec jsem si udělal čas ještě tento den, a přesázel jsem prcky, jako zeminu jsem použil převážně substrát pro muškáty, smíchané s ověřenou hlínou ze skleníku a trochu písku. hnojivo chystám plagron alga grow a alga bloom, ale to až bude čas hnojit. Pár fotek na závěr.

1. největší chronic
2. drak :)
Smoker&Joker
Tak jsem se po víkendu vrátil z chaty, konečně se udělalo trochu hezky, takže kytičky už vypadají lépe, vyjeli mi dva nové automaty, které jsem sázel minulou sobotu, vyjeli dva ze tří, takže konečný stav je 4/8, z čehož počítám aspoň jednu samičku, z pěti chroniků doufám ve dvě samičky, uvidíme jak to dopadne, tady jsou fota..

1. CH 1 - 16 dní růstu
2. CH 2 - 16 dní růstu s ulomeným kořínkem při přesazování.
3. CH 3 - 12 dní růstu
4. LR2 x A.AK47 - 6 dní růstu
Hy3nA
čau:) už se těším, co ti z toho vzejde, minule si se vytáhl! :)
a jsem zvedavej na ty automatiky, taky nějaký mám,ale mám v plánu je jet ve skříňce..:)
posílám k:)
Smoker&Joker
Ahoj, díky za káčko, ta automatika bude zajímavá, pak pošli link až o tom založíš trejd, budu sledovat. No a už vlastně vim tak trošku co mi z toho vznikne, někdo si možná pamatuje, že v loni v říjnu, když mi přišly semena automatiky, jsem dal jedno zkušebně klíčit, podzim už je květová fáze, takže vyrostla nepatrně a hned začala kvést, měla krásnou tmavou barvu, a stavba byla taky pěkná, bylo z toho na dva dobré buky, zde archivní fotka :)
Smoker&Joker
Tak kytičky nám opět povyrostly, tak šup sem z fotkama, už není tak ošklivé počasí, takže slunko jim teď dává, low rydeři mi přijdou trošku pomalejší, uvidíme, vyjeli dýl, ale stejně, snad je ještě pořádně rozjedou..

1. CH 21. den růstu
2. CH 21. den růstu
3. CH 17. den růstu
4. LR2 x A.Ak47 11. den růstu
Smoker&Joker
Jsem tu zase, a dnes jsem nafotil všech 5 chroniků, konečně už začli pořádně růst. A začínají pěkně narůstat automaty, takže přístě zase hodím všechny automaty, a tady sou krasavice..

1,2. - 23. den růstu
3,4,5. - 19. den růstu
Jammal6
Máš to moc pěkné :) budu sledovat.. Tenhle víkend bylo super počasí .. no uvidíme co nám tohle léto nadělí za paličky :) ..
Smoker&Joker
Tak házím jen večerní fotku všech rostlin, 5 velkých jsou chronici, ta malá v předu je největší automat, v zádu sou ještě dva.
Smoker&Joker
Tak po dlouhé době jsem tu s větším updatem, bohužel mě umřel jeden chronic, stavbově ten nejhezčí, úplně ten samý problém jako jsem měl v loni s jednou kytkou (http://grower.cz/forum/showthread.p...2676#post812676)
Asi je to přelité, i když půda byla suchá, všechny dostávaj stejně:), no nic jede se dál, ale už to bude horší, protože jsem počítal se dvěmi chroniky, tak snad bude štěstí.
LR2 x auto AK47 už popojeli, i když ten největší už ukázal blizny, viz obrázek. Teď zvažuji asi že pojedu bez hnojek, kytky jedou krásně, vypadá že jim nic nechybí. Tady jsou fota

1. Chronic 31. den růstu
2. Chronici 27. den růstu
3. Automaty (makro blizen) 1x 23. růst, 2x 18.růst
4. Přeživší rostlinstvo
Smoker&Joker
Tak a je tu další update fotek, ten největší z chroniců (foto1), hodně větví, má hustší stavbu, možná samec, necháme se překvapit, ten a ještě druhý chronic jsou menší a hustší, zbylé dva se teď docela vytáhly, snad tam bude aspoň jedna samice, radši bych byl za dvě, škoda toho jednoho mrtvého.
Automaty tady jedou neplechu, asi měli málo slunka, dva z nich už kvetou a jsou to samice, takže z nich nejspíše budou trpaslíci, třetí zatím nic neukázal, počítal jsem s jednou větší samicí, ale kdyby byli 3 menší, tak aspoň tak.

1. Chronic 36. den růstu
2. Chronic 32. den růstu
3. LR2 x Auto. AK47 28. den růstu
Smoker&Joker
Konečně se nějaké věci pohnuly, nevím, jestli k dobrému, ze 4 chroniků mám 3, tak nejrostlejší byl samec, stím jsem počítal, teď mám jen 3 chroniky, a měl bych velké stěstí kdybych měl 2 samice, tak doufám aspoň v jednu, z těch 7 semen co sem sázel se to nějak zvrtlo.
Automaty zase jsou všechny tři samičky, ale začli kvést malé, ještě se vytáhnou, tak aspoň že sou šecky samičky, asi měli teď málo světla, druhá půlka v červenci snad bude okey, tady hazím fotky LR2 x Auto. AK 47, je to ta největší, nevím, kdy začla kvést, bral jsem to jako preflowers, ale doba růstu od začátku je 33 dní.
Smoker&Joker
Sobotní update je tu, posádka už potřebovala přesadit, navíc už přestávám doufat, že z těch tří chroniků budu mít aspoň jednu samičku, zatím nejde poznat nic, nerad bych přisazoval takhle pozdě. Nestihl jsem vyfotit třetího chronika, ale je na té společné fotce v modrém květináči, ten vypadá nejvíc na samce. A navíc teda jedu bez hnojek, takže jsou trošku pomalejší než obvykle, navíc teď bývá celé dny zataženo.

1. Chronic 40. den růstu
2. Chronic 40. den růstu
3. LR's 2 x Auto. Ak's 47 modré v předu: 29. den růstu, špice: 34. den růstu
Smoker&Joker
Konečně pátek, jsem tu opět s aktualizací. Jak jsem si už myslel, že nebudu mít z těch třech chroniků ani jednu samičku, tak už to vypadá na dvě, nejsem si celkem ještě jistý, ale vypadá to asi že ano, posuďte, foto 5. Jsou to kytky foto 1. a 3., študoval jsem to lupou. U třetí zatím nevím, nebo jsem se blbě díval.
Automaty jsou na tom taky dobře, zase trošku popotáhli, jeden který byl nejmenší, teď vyjel nahoru, staví taky trošku jinak, a listy má trošku světlejší, takže medvěde, koukni na to, je to foto 4, kytka na špicy. Jestli to není třeba to LR2 x AAK47 x DR, jak si to poslal dohromady:). Má i delší blizny.

Nakonec jsem kytky pohnojil, ale není to žádná chemka, jsou to granulovaný lejna, moravský hnůj.

1. Chronic 46. den růstu
2. Chronic 46. den růstu
3. Chronic 46. den růstu
4. LR's 2 x Auto. AK's 47
5. blizničky?
MedvedBrtnik
Čao, na DR bych to asi netypoval, ale v mixu s LR2xAAK7 jsem je ještě v růstu neviděl, tak si nejsem jistej. Kdyžtak se připomeň za 14 dnů, až budou déle v květu, pak ti budu schopný říct, ty DRka měla jinou strukturu. Tady z té fotky to nepoznám. Každopádně se Diesely táhly víc do výšky, tady ta vypadá stejně vysoká, jak ostatní.
Smoker&Joker
Kurnik sme ve finále, jsem tak rád, mám vyřvaný hlasivky, a tady jsou nějaké vítězné makro fotky, je to automat, ten co kvete nejdýl..

EDIT: 23.05. tak dnes můžu s jistotou říci, ze všechny 3 chronici jsou samičky! moc mě potěšily holky, po tom co mi ze sedmi vyrašilo 5, z toho jedna umřela, a jeden samec, tak sem z těch tří doufal v jednu samičku, nakonec to jsou tři holky, jdu spíchnout věci na zatemňování, a zítra začnu.

Takže konečný stav:

3x Chronic (květ od zítra, tj. 24.5.)
3x LR2 x Auto. AK47

:bravo:
Smoker&Joker
Tak jsem si dnes udělal čas na fotky, ale moc sem toho nestihl, brzy se vybil:) Chronici už sou dva dny na květu, zatím vypadají krásně vitálně, už se těším co z toho bude.
Automaty taky pěkně jedou, zvlášť jeden, který se hodně vytáhl, myslím ve vztahu k těm dvou trpaslíkům. Na té společné fotce to není znát, ale má tak o 5 čísel víc. věnoval jsem mu foto 3.
Naštěstí teď už občas zasvítí sluníčko, ještě to není ideální, ale občas se to protrhá, tohle kolo bude slabší než to co bude následovat po tom. Z loňska se mi to potvrdilo, na jaře je míň slunka, kdežto druhou várku od čevence, tam to jelo..tak uvidím co vznikne teď v loni to nebylo špatný:D

1. Chronické holky 2. den květu
2. LR's x Automatic AK's 47
3. Největší Mat
Smoker&Joker
Dnes jsem se rozhodl podniknout takový zajímavý krok, s ohledem na to, že více spoléhám na druhou várku, jsem daroval dvě samičky dvoum kamarádům, s tím, že každý to budeme zatmívat stejně, a uvídíme jaké budou rozdíly:) Samozdřejmě jsem si nechal tu nejvytálnější. Né že by to už kvetlo, je to 4. den květu, a dával jsem to, když ještě skoro nebyli vylezlí blizničky, takže teď je to ve fázi kde už jsou všude krásně vlasy.
Dva automaty už mají pěkně nakvetýno, první o trošku dřív, ten třetí se víc vytáhl a kvete nejkratší dobu..

1. Chronic
2. LR2 x A.AK47
3. LR2 x A.AK47
4. LR2 x A.AK47
5. Makro, vrcholovka foto 2
ZaHhradNiik
zdar chtele jsem se zeptat co mas za fotak ze ti to bere aj take detaily? a zastipovat to nebudes?
Smoker&Joker
No hele, foťák je to úplně na hovno, jen na makro je dobrej, spíš musíš umět, a mít trpělivost s fotkou..je to canon poweshot A450, 5 Mp, 4x zoom..
a tyhle fotky zrovna nevyšli nejlépe..tady nějaký makro z loňska..
Smoker&Joker
Tak je tu nedělní update, Chronik kvete už 7. den, teď za poslední dva dny krásně zasvítilo sluníčko, takže už se všude rozjíždej blizny. Je vidět velký rozdíl když svítí a když né.
Automaty jsou na tom celkem dobře, pár kouřů z toho bude, všechny 3 kvetou jinak dlouho, zelený květináč nejdýl, a na nejvyší na špicy kvete nejkratší dobu, už začínají krásně vonět..

1. Chronic 7. den květu
2. Chronic blizny
3. Automaty
Smoker&Joker
Po dlouhé době jsem tu s fotkami, na chronikovi je konečně vidět že kvete, trvalo mu to trošku dýl, zatím vypadá krásně. Počasí je otřesné, už ani nevím, kdy vysvitlo slunko. Automaty jsou na tom dobře, ňákej kouř z toho bude, na druhou várku chci pár píchnout do skleníku.

1. Chronic 10 dní květ
2. Chronic, už začíná vrcholovka
3. Automaty
4. Automat, zelený květináč, napravo.
5. Automat, modrý květináč, nalevo.
Smoker&Joker
Tak tu jsem zas po dlouhé době, od pátku konečně pořádně svítí sluníčko, a kytičky krášně popojeli, hlavně Chronik mi udělal radost, už dělá krásný paličky. Teď toho mám rozvrhnuto trošku více než jsem čekal, udělal jsem před dvěma týdny řezy chroniku, který už se pěkně rozjeli, takže okey, o víkendu mi přibude jeden Big Bud, a dostal jsem kytičku Blueberry, od kámoše, tahle jedna mu nějak chcípala, není žádnej odborník, takže jsem si jí vzal, a uvidím co udělá, později hodím info. Není to femka, takže když tu bude samice okey, když samec, tak si udělám cross Chr.xBlBr a BgBdxBlBr. Jinak bych měl na okně Big bud a Blueberry, a ve skleníčku pak ty dva Chronici, a to ani nemluvím o automatech, ty sem hodím večer.

Zdar, Joker

1-5. Chronic 16. den květu
Smoker&Joker
LR2xA.AK47

Nějak jsem ten poslední večer nestihl dát fotky automatů, tak tady jsou, už se krásně formují, krásně voní, tu v tom zeleném květináči bych chtěl sklidit v pondělí ráno, protože odjíždím, a vracím se v pátek, takže pěkně přijedu k suchýmu koštu:). Nejhezčí šišku má kytka nalevo. Na špicy je větší, kvete kratší dobu, šišky budou větší než u těch dvouch. Chronic taky hodně popojel, večer jsem hodim fotky než odjedu, je po úpravě.

1. Celá posádka
2. kytka na levo, nejstarší, růst 62 dní.
3. kytka na pravo, růst 57 dní.
4. kytka na špicy, růst 57 dní
5. Makro
ZaHhradNiik
hmmm to bude fajna sklizen vypada to dost dobre:-) jen tak dal :-)
Smoker&Joker
Včera jsem opět nedal fotky, jak jsem slíbil, tentokrát chronika, tak tady jsou, každý den kvete víc a víc, bude to dobrá kytka. Dneska jsem byl na projížďce, a přivezl jsem si 4 řezy big budu od Mirexe, velké díky. 2 si nechám, a 2 jdou kamarádům. Další report bude až v pátek.

Fotky jsou ze včerejška.

1.-3. Chronic 19. den květu
4. řezy Big Bud
Smoker&Joker
Tak jsem se vrátil a házím smokereport LR2 x A.AK47, je to ta kytka v zeleném květináči, růst od 12.4. Chtěla ještě tak týden, ale jel jsem pryč a chtěl jsem už dneska krásně přijet k suchýmu, navíc mám ještě dvě a rozjíždím druhou várku. Palice jsou úplně orosené přiskyřicí, vůně je dobrá, ale nevím k čemu bych to přirovnal, chuť je taky dobrá, a taky dost zvláštní, uvidíme u kytek sklizených později, mohu porovnávat. High je naprosto parádní, trošku uzemňující. Celkem to dělá tak 3 gramy +-, ještě chtěla trošku nakynout, takže je trochu řidší. Večer hodím žijící členy.
Smoker&Joker
A jsou tu fotky Chronika, za ty 4 dny je vidět krásná změna, už mám rozjetý řízek, který pojede druhé kolo společně s jedním Big Budem. Už se začíná pěkně rosit. Večer hodím ještě Automaty.

1.-4. Chronic 25. den květu
5. řez Chronica, vlastní
Smoker&Joker
Jak jsem slíbil, jsou tu fotky automatů, oba rostou od 17.4.
MedvedBrtnik
Zkus si jednu z těch LR2xAAK nechat v květu 50-60 dnů a tak měsíc odležet, to pak uvidíš body stone :) Včera jsem si dal na sluníčku 4 prásky a ještě po 3h jsem nebyl zcela při smyslech. Už se taky těším na letošní várku. Uspávalo tě to na dojezdu?
Smoker&Joker
No nebylo to moc energetický, jak jsem čekal při dřívější sklizni, jestli mě to uspávalo? Já jsem nějak tak pospával celý den, byl jsem přes týden na tůrách, takže jsem spal už cestu zpět ve vlaku. Tohle mě krásně pomohlo do postele, výborný high. Dobře si to zařídil Medvěde:)
MedvedBrtnik
Díky za chválu, jsem rád, že jsi spokojený :) Jsou to sice prcci, ale vraždit umí taky. Snad bude stejně dobrý i ten zbytek :)
Smoker&Joker
No ten zbytek bude ještě lepší, už teď vypadaj ohodně líp, tamta začla kvést dříve, tyhle mají víc slunka, a voní úplně nádherně. Teď sem si dal bouk a sem zase sprasenej, ležim zasekanej a koukám na Obvyklí Podezřelí. Hlavně Hlava, a pěknej uzemňovák.
Smoker&Joker
Dnešní update bude hodně obsáhlý, protože další bude až v pátek, tak sem dám zvlášť Chronica, jeden automat, druhý automat a řezy.
Tak začínáme Chronikem, listy už se začínají krásně rosit, pryskyřice tam bude hodně, první konečky začínají z vrchu hnědnout. Nejeví žádný problém.

1.-3. Chronic 26. den květu
Smoker&Joker
A je tu LR2 x Auto. AK47 #2, kytka roste od 17.4. kvete 36 dní, Začíná krásně hutnět, krásně voní, listy už začínají žloutnout. Tvoří zajímavou a kulatou hlavu. Mezitím jsem zasel novou várku, která raší ve skleníku.

1.-5. LR2 x Auto. AK47
Smoker&Joker
Tak druhý automat, taky roste od 17.4. kvete 31 dní. Je trošku jiný než dva bráchové, takkový světlejší, jinak voní, vlásky se barvěj trošku jinak, na fotkách to nejde moc vidět. obsypané jsou celé listy.
Na závěr dávám makro, a řízky, Chronic je můj vlastní, Blueberry je od kámoše, byla to kytka co měla 30 cm stonek a nahoře 3 patra. Seřízl jsem jí, a už se docela vzchopila, když to bude samice, tak bude s Big Budem na okně, a druhý Big Bug s Chronikem budou ve skleníku. Když bude Blueberry samec, tak dělám cross Blueberry x Chronic, Blueberry x Big Bud
Smoker&Joker
Po dlouhé době update, je vidět obrovská změna, začnu chronikem a večer hodím automaty. Chronik mě překvapuje, na to jak se pomalu rozjížděl, tak teď docela skilluje. Při přejetí prstů po stonku voní po citrusu. Pryskyřice voní sladce, ovocně. Je v té fázi na přelomu, kdy je ještě celá bílá, teď už začínají některé vlásky hnědnout z vrchu.
Řezům se vede taky pěkně, můj vlastní Chronic krásně dohnal Big Budy, u těch mám nová patra světlejší. Chronic a Big Bud nahradí teď kvetoucího Chronica. Druhej Big Bud pude do skleníku, uvidim ještě kterej.

1.2.4. Chronic 32. den květu
3. řezy BB, CH
Smoker&Joker
Tak automaty, jeden má pomalu nakročeno na kosu..ještě týden chce určitě, krásně se nafoukl, ale zase vyjeli nové blizny, takže ještě mu dám čas, je to ten menší. Ten menší víc smrdí, jakože tvrdě, skunkově. Ten větší krásně sladce. je i světlejší..zdá se mi trošku jinčí..

1.-3. LR2xAAK47 menší 49 květ, vetší 44
Smoker&Joker
Tak dnes jsem si jen trošku pohrál s fotkami. V sobotu jsem sázel 6 automatů, dnes už dva vykoukli, tak za týden budu sázet další. Ten menší automat se pomalu blíží do finiše, smrdí tvrdě, indikově. Zato ten velký, je víc orosený, a krásně sladce voní, sativovější pheno.
Chronic mi dělá radost, na to, že je to první várka, tak jsem nečekal takovouhle štangly. Voní nasládle, ovocně.

1. LR2 x Auto. AK47 květ 50
2. LR2 x Auto. AK47 květ 45
3. Chronic květ 33
Smoker&Joker
Chronická rychta, každý den je vidět obrovská změna, větší a větší pálka, a to teprve bude kynout:). Tak 15% blizen už čaplo hnědou barvu. Na první várku mě krásně překvapil.

1.-4. Chronic 35 květ
Smoker&Joker
A jsou tady automaty, které finišují. Menší půjde asi ve středu, na 55. dni květu, větší má trochu více času. První kompaktnější, smradlavější, indikovější. Druhá větší, více obsypaná, voňavější, sativovější.

1.-2. LR2 x Auto. AK47 52. den květu
3.-4. LR2 x Auto. AK47 47. den květu
Smoker&Joker
Tak druhý automat to má za sebou, před chvíli šel viset, květ byl 54 dní. Je toho rozhodně víc než z první kytky:) největší kytka, která ještě žije má 49 dní květu. Nejspodnější paličky jsou 3, pěkne se ztrojily.

1.-2. LR2 x Auto. AK47, květ 54 dní
3. žijíci mat, 49 dní květ
Smoker&Joker
Tak jsem tu s fotkami Chronica, za poslední dva dny mu zhnědlo tak 50% blizen, teď už čekám jen kynutí, jinak řez Chronicu který jsem dělal, jsem píchl ven, prošel jsem se lesem a našel jeden flek, za kterej sem moc rád, nebudu to popisovat, musí se to vidět, prostě paráda.
Na okně teda budou oba Big Budi, který teď krásně popojeli, staví strasně hustá patra, takže na tu výšku co potřebuji bude více větví, a tím více štangliček.
A ze zasazených 10 automatů zatím vyjelo 6 za 5 dní.
Přístí aktualizace dám buď poslední automat, nebo všechny rostoucí, to jsou 2 řezy BB, CH venku, automaty. Uvidím co se stihne dříve:)

Joker

1.-4. Chronic 38. den květu.
Smoker&Joker
Tak po výletě z lesa jsem nafotil Chronika, krásně voní, krásně se třpytí, nemám co dodat, i ty blizny mají takovou krásnou hnědou..teď bude pěkně kynout..

1.-5. Chronic, 41. den květu
Smoker&Joker
Tak dnes dávám vše rostoucí co mám doma, dnes konečně sprchlo a vzduch se pročistil.



1. Začínám automata, vylezlo 8/10, ten vlevo dole vylezl dneska, dva v pravo nahoře vyjeli stejně jako ostatní, ale nějak takhle zůstali. Uvidíme, chtěl bych nějakého samce, abych udělal prc, ale zatím jsem měl ze 4 kytek 4 samice.









2. Big Budi rostou krásně, jeden teda rapidně víc, krásné, tmavé, kulaté listy. Tu menší jsem dneska přihnojil, snad jí stihne dojet.


















3.-4. Chronik dozrává, ještě tak 10 dní to chce, už teď je to krása. 44. den květu





















5. A takový poslední bonbonek, poslední kapka která vypadla z konve, zůstala na kytce, a v ní se mrskala larva komára.



Joker
Tak na teho Chronika sa teším nezabudni dodat fotky + gramáž ale tak to bude asi tak za 3 týdne a tež rozmýšlam otom že puscím ešče jeden autoflower kerý mám doma je to Top69 nikde na celom groweri som onem nenašol zmienku až na jedno tema :-( ať se to nafukuje K+
Kambu
Zdravím,tak ten chronik vipadá nádherně :) Jinak ty Big Budi mají krásné listy postřikuješ ty listy nečím?
citace:
Původní příspěvek od Kambu
Zdravím,tak ten chronik vipadá nádherně :) Jinak ty Big Budi mají krásné listy postřikuješ ty listy nečím?

Jo jo, moc pěkný ty Budi, dělaj mi radost! :)
Smoker&Joker
Zdravím, díky za chválu, listy nestříkám. Nějak jsem zapoměl ukončit první kolo automatů, Tak sem hodím výsledný stuff, ze všech tří kytek. Z každé kytky byli tak 3 gramy, z té poslední tak 4, Dohromady tak 10. Poslední kytka stavěla a voněla trošku jinak, trochu více sativová. U prvních dvou kytek, to byla zasekávačka, ale kouř dobrý, svěží, chutný, neškrábal. High velice dobrý. Druhá kytka byla zabiják, 3 špeky za den = 3x spánek, což se mi za těch pár let nestalo:D Třetí kráska byla více obsypaná, sladčeji voněla, kouř sladší, těžší. High výborné, Neuspávalo. Tak pojďme na druhou várku :)

1. květ 41 dní, střed
2. květ 54 dní, indikovější
3. květ 54 dní, sativovější
Bublajzna
Ahoj.
Kytičky moc pěkný, budu sledovat. 4 Budy mám ve fóliáku :)
Za mě K+
Smoker&Joker
Tak jsem zasázel všech 8 automatů do skleníku, uvidíme jak to dopadne, taky jsem tam dal ten menší Big Bud, aby dohnal ten větší. Tady je foto Chroniku, ostříhal jsem vélké listy, palice krásně prokoukli, teď chytil druhý dech a jede nové blizny, většina už byla hnědá. Velice produktivní:)

Joker

1.-3. Chronic 46 dní květ
Smoker&Joker
Chronik furt valí nové blizny..snad už začne pořádně zrát. Ten jeden Big Bud pujde už za chvilku taky kvést, jede jak drak. Ten Chronic bude chtít asi tak 60 dní květu.

1.-5. Chronic 50 květ
Smoker&Joker
Tak Chronic bude chtít asi pár dní přes 60 jak tak koukám, Za poslední týden je tam zase většina blizen bílých:) 2 týdny zpět byl skoro celý hnědý. Krásně sladce voní, vrchní kola je napěchovaná mnoha šiškami, a ty nové bílé blizny jsou špičky těch palic. Pryskyřice je stále ještě čirá. Chci mu nechat hodně času, aby to bylo massive.

Zítra hodím automaty ze skleníku, krásně popojeli, a Big Budy..

Joker

1.-5. Chronic, 54 dní květ
Smoker&Joker
Tak jsem tu se vším co mi doma roste, jak jsem slíbil. Ty horka jsou odporné, i když kdo má kytky doma tak to asi svědčí.








1.-2.
Začnu Big Budama, Jeden pekelně roste, hrozně moc větví, má nádherné kulaté listy. Jen co dojedu chronika je na řadě s květem, teď má 39 cm, za to druhý, ten má 27 cm, nevětví, moc neroste, toho prvního určitě dorůst nestihne. Tak jsem přemýšlel o tom, že bych ho prdnul taky do skleníku. Proberu to ještě s matkářem.























3.
Dokvétající slečna Chroniku, je to nádhera, kytka má pro srovnání s Budama, 65 cm. Menší než jsem myslel. kvete 55 dní.














4.-5.
Automaty zase nepleší, vyrazilo 8/10, 3 zůstali koukat s děložními lístky nad zemí, a víc se nehly, 5 z nich krásně roste, jeden je takovej mrzák sameček, č. 4. Kdežto ten druhý, č. 1 vypadá zdravě jako ostatní, Jen je mi divné, že ty samci jsou už takhle brzo, v první várce jsem měl 3 samice, takže nevím, ale chtěl bych toho jednoho nechat na opýlení těch tří, taky to proberu se šlechtitelem:)



Ať se daří, Joker.
Smoker&Joker
Tak tu jsem opět s Chronikem, už by moh mrcha začít zrát. Dvě spodní nejmenší paličky co už vypadaly tak jsem včera sušil na slunci, sušení v pohodě, od 7 ráno do 7 večer, a bylo krásně proschnuto, tak akorát, né suchý, né moc vlhký. Zdálo se mi to ohodně lepší než ve skříni. Tam mě to vždycky uschlo, ale pryskyřice ještě nebyla. Zkouřenost celebrální, hodně veselá. Po tý indice co sem kouřil teď úplná spása.

Jinak ten jeden Big Bud kterýmu se nechtělo už si lebedí v zemi ve skleníku, snad to rozjede a budu mít na podzim aspoň nějakej větší výnos. tyhle oknovky jsou spíš pro potěchu, pro krásu modelu, né že by nebyli kvalitní, ale je to na chviličku. Zajímají mě rozdíly mezi CH a BB. BB je převážně indika, už teď má krásné tmavé kulaté listy. V nejbližších dnech pude kvést Bud za oknem, krásně větví. Takže od Buda ve skleníku čekám víc, a ještě Chronika mám venku, ale to není jistota.

Mějte se, Joker

1.-3. Chronic 57. den květu, F2 ze semene
4.-5. Big Bud, F1 řez
Smoker&Joker
Tak jsem nafotil pryskyřici, v hlavní cole, ve špičce už je 50% karamelových trichomů, tak 25% mléčných a 25% čirých. Okolo kde rostou nové pupeny je pryskyřice čirá. Udělal jsem foto i spodnějších palic pro kontrolu, a tam zatím je to převážně čiré, i když místy už je taky karamel. Už má 58. den květu, ještě bych jí chtěl nechat, protože ty špičky palic co se rozjeli mají ještě bílé blizny.

Chronic 58 květ

1. Zatím nejlepší fotka
2. Trichomy ve špičce hlavní palice
3. Trichomy ve spodní palici
mandrew420
Dr. Dre by mal radost.....
paradny grow :)

....dufam ze v autofloweroch budem mat apson tolko stastia ako ty...celkom ti vysli.... :rasta:
Smoker&Joker
Díky, včera jsem byl na fleku, tak sem udělal fotky všeho co mi roste venku. Chronik půjde asi zítra ráno, na 60. dni. Trichomy už karamelizují. Takže zítra hodím fotky.



1)

Big Bud řez F1 ve skleníku, mohl by krásně překvapit, tenhle byl nějakej zpomalenej, tak šel do země, doufám že dozraje a s Chronikem budu mít konečně trošku víc stuffu.










2)

Chronic vlastní řez F2, z placu, z té samice co teď sklizím..krásně už popojel..rozhodně si za ten měsíc nemůžu stěžovat na slimáky, po kterých tam není ani stopa, zvěr mě taky zatím netrápí. Uvidíme co z toho bude, čorky se nebojim, místo je nepopsatelný. Spíš mě štve aby to stihlo dozrát..plíseň, a tak dále..Kdyby se povedlo, tak na podzim sklízím Big Bud a Chronic..










3)

Automaty LR2 x Auto. AK47 ve skleníku, pěkně jedou, dvě vlevo jsou samičky, ten v pravo je samec, chci si udělat semena na přístí sezonu.

Joker
Smoker&Joker
Tak a konečně je to tu, Chronic to má spočítáno, šel na 60. dni květu. Trichomy jsou převážně mléčné, tak ze 35% karamelové. Takže čekám nějaký středový stav:) Na to že to byla první várka, tak mě hodně překvapil, takovouhle jebu sem neměl ani v loni v druhým kole. Večer sem hned naprskám fotky jak to visí. Chronic padl, a střídá ho Big Bud, který jde dneska kvést. A tady jsou fotos..

1.-5. Chronic 60. den květu, kosa

Joker
Smoker&Joker
Včera jsem nestihl dát fotky visícího stuffu, tak tady to je..
Smoker&Joker
Tak paličky už krásně proschly, takže je čas na rekapitulaci a smoke report.

Život:

Kytka ze semena, F2, prc originálu od serious seeds, od člena z G. Jedná se o genetiku sativa/indica 50/50. Kytka rostla v 5 litrovém květináči, se subtrátem pro pelargonie. Slunce od 7 do 13 na okně, od 14 do 19 na druhé straně. Hnojil jsem granulovaných kravským hnojem, na růst, i na květ ve 25. dni květu. Záléváno odstátou vodou. Zatemňováno od 49. dne květu. Nenáročný, a velmi výnosný kmen. Minimální rozdíly v rostlinách, hodně ustálený strain. Venku mi v pohodě dojel kolem půlky října, a bez plísně. V květu voní příjemně sladce, žádný tvrdý zápach.

Růst: 06.04. - 24.05. -> 49
Květ: 24.05. - 23.07. -> 60

Smoke Report:

Sklízel jsem když bylo tak 1/3 trichomů karamelových, tak 1/2 mléčných, a zbytek čirých na nových pupenech. Vůně je trochu kořeněná, středně těžká. Chuť je trochu těžší, i když se to pořád dá označit za lehký, příjemný a nasládký kouř. Neškrábe. High je naprosto parádní, už vím proč je chronic tak oblíbený, stav hlava i tělo, trochu stoned, ale tak akorát vyvážený. Jde v klidu mluvit a mluvit...euforické bavení. Stav rozlozěně trvá, žádný pády do výkydu. Nadmíru spokojenost.


Joker
Smoker&Joker
Tak po dlouhé době jsem tu s nějakým updatem, Big Bud za oknem už kvete, trošku se ještě vytáhl, tak jsem zvědavý jestli předčí Chronica, který je prostě parádní. Big Bud ve skleníku taky popojel, a automaty už krásně nakvétají. Zítra jdu na plac zkontrolovat chronika venku, tak sem hodím fotky outu. Zatím, Joker

1. Big Bud 6. den květu
Dwarf
No tak ten chronic je teda brutální :-D taky ho jedu ale venku v kýblu a už má skoro 2m, tak před třemi dny se pustil do palic tak jsem zvědavý, jinak doufám že bude aspon takovy jako tvuj, vypada to nadherne :-)
K+ (samozrejmost) :) Hodne zdaru pri pesteni
Smoker&Joker
Ahoj, díky, bylo to dobrý mašťálo, bohužel bylo:) Minule jsem zapoměl dát fotky outdooru, tak tady jsou.





1. Big Bud, řez F1, foto z 31.7.

Bádek po přesazení do skleníku konečně trošku začal kvapit, jestli bude ještě chvíli růst, tak by z něj něco mohlo být. Jak je vidět, byl v květináči, takže ty spodní patra jsou hustý a ty vrchní se teď hodně roztahují do šíře. Poslední dny staví hrozně rychle, tak snad to pude, ještě v květu pude taky určitě nahoru. Hnojeno, kravský granulovaný hnůj









2. Chronic, řez F2, foto z 1.8.

Tak chroniku na plácku se moc nechce, ale naštěstí taky ještě nekvete, žačal ale pěkně větvit, silné větvičky. Nahoru moc nejde. Snad se ještě ukáže, škoda že sem ho sadil tak pozdě.











3. LR2 x Auto. AK47, foto z 31.7.

Automaty taky pěkně valí, obě jsou samičky. Samce už jsem zlikvidoval, nezdál se dobrý, né moc vitální, hodně se táhl. Nechám selekci na příští rok, nechal jsem si 10 nejlepších semínek. Hnojeno, kravský granulovaný hnůj.

Joker
Smoker&Joker
Tak dnes házím Big Bud za oknem, už konečně změnil stavbu a pustil se do palic, zatím nejeví žádné problémy. Bud ve skleníku jede jako prase, příště hodím fotky, má listy ohodně větší než dlaň, automaty taky krásně jedou, volná země jim prospívá, už taky pěkně kvetou..Zatím, Joker

Big Bud 13. den květu
Smoker&Joker
Tak nám konečně zapli net, takže se sem můžu dostat, naše oblast patří k té z nejpostiženějších povodní, skleník se mi celý nenaplnil, takže bud i maty jedou jako z vody, hned jak budu moct, hodím fotky. Chronic venku taky přežil, je hodně vysoko, a ve stráni, takže nic nehrozilo, včera jsem to kontroloval. Zatím se mějte, přístě s fotkami..
šapša
Pěkny jak si celkove spokojen s temi automaty?
Smoker&Joker
Ahoj, s těmi automaty spokojený sem, neměl jsem je sice moc velký, ale kvalita hula dobrá.
Jsem tu s novými fotkami Big Buda, už krásně kvete, na fotkách to není vidět, ale je to krásně rozvětvený stromeček. Má 12 větví. Dává dost do všech palic, né jako ostatní, že když už je nakvetlá hlavní kola, tak spodní ještě nekvetou, kvete krásně rovnoměrně. Listy jsou krásně kulaté, nejeví ubec žádný problém.Zítra hodím Bud ve skleníku, už bude mít přes metřík. A maty už kvetou, ale přitom jedou nahoru..

1.-3. Big Bud, F1 řez, 19. den květu

EDIT: Tak přidávám jednu fotku na které je vidět to větvení..
Jo jo, už ho poznávám :) jinak dozrává odspoda, zní to neuvěřitelně, ale je to tak, alespoň pod lampou to tak bylo a to kámoš, co s ním mám tu matku napůl, chtěl tuhle krásku prodat.
Tak ať to kvete! :)
čertiskočert
Sakra jak to všichni děláte,že vám ty Chronici už kvetou.
Já mám ty Chroniky keřovatý jak půlprdel z křoví a blizny zatim né a néééééééé rašit.
To je podporuješ hnojkama na květ.
Já zatim jedu koňskou zálivku a hnojky na květ mám v plánu pořídit příští týden...........po vejplatě............


...........ať to všem roste ...........a všem chutná....!!!!
Smoker&Joker
Jo je jasný že je to zatemňovaný, stačí číst první příspěvek. A prosím moc to tu nezasírat, když už něco napsat, tak smysluplnýho, jako třeba Mirex, ta informace se mi hodí, diskutovat můžem přes PM.
Tady jsou fotky skleníku, bohužel nemám svůj foťák, takže se mi fotky nějak nezdaj, i dyž je parametrama ohodně lepší, tamten mám v ruce.
Big Bud strasně jede, velké listy, už krásně větví. Myslím, že z toho určitě něco bude. Než začne kvést, tak to bude pěkný stromek.
Automaty taky pěkně jedou, i když jsem si až teď všiml, že mrchy nechtěj jet víc než trojcípí listy. Snad na tom nebude žádná vada. Jinak jsou vitální a krásně kvetou. Oba jsou stejně velké.

1.-2. LR2 x Auto. AK47
3.-4. Big Bud
Smoker&Joker
Tak a je tu kvetoucí Big Bud, na to, jak se pomalu rozjížděl do květu, tak to teď pěkně dohání, navíc má hodně palic na větvích. Nedává většinu do hlavní palice, zato všechny paličky jsou téměř stejně velké. Začíná se už krásně rosit. Vůně je tvrdá, hashová. Na té druhé fotce je krásně vidět, jak má nahuštěná patra..

Zatím jsem pořídil semena na přístí rok, a to...

F2

Passion #1...Dutch Passion...
Skunk #1....Sensi Seeds...

oboje od aero1, ale Passion je od Ruprechta, Skunk je od aerova kámoše, + 4 semena Deep Chunk x NYCD a to od nějakýho dalšího kamaráda, docela složitý:)

1.-4. Big Bud, F1 řez, 22. den květu

Joker
Smoker&Joker
Zdárec, dnes jsem byl ve skleníku zkouknout holky, Bádek krásně jede, ještě nezačal kvést, doufám, že dokonce srpna začne, Smrdí dost tvrdě, indikově prostě:). Automaty už začínají dělat paličky, sice jedou jen trojcípý listy, ale očividně jim to nevadí...
Na přístí rok jsem teda pořídil druhou generaci, a to Passion#1 a Skunk #1.
Měl bych ještě zájem o Mandala #1, Nebula, Black Domina, Power Plant, Sheherazade, Spoetnik #1.....F2 samozdřejmě, kdyby někdo měl, PM.

Joker

1.-2. Big Bud, F1 řez
3. Low Ryder 2 x Automatic AK 47
Smoker&Joker
Dnes jsem se vrátil z Toy Dollsáků, tak šup sem s kvetoucím Big Budem, nevypadá to na moc velké šišky, třeba oproti Chronicu, ale ještě má čas, a je to asi tím že palic má hodně a všechny stejně velké. Navíc většina lidí co sem koukal tak ho jeli 70 dní, takže času má více než dost..

1.-3. Big Bud, F1 řez, 28. den květu


Joker
Smoker&Joker
Konečne se zase trošku umoudřilo počasí a slunce už zase praží do holek, jen aby to aspoň týden vydrželo...Ráno jsem nafotil skleníček, automaty už se do toho pořádně pouštějí, krásně rosí, krásně voní:). Big Bud má už 112 cm, ale pořád se mu nechce kvést, už by měl začít. Všude píšou sklizeň late October, tak už by se do toho měl pustit, nechci sklízet v listopadu:)




1. Big Bud F1 řez









2. LowRyder 2 x Automatic AK 47


Joker
Pepas
Ahoj, taky jedu letots BigBudy z rezu na polickach strom, lesni skolka a u kamose sklenik (pekna jungle tam je), vlakna jsem si vsiml az ted. Moc pekne ti to roste, je videt ze uz se vyznas. Takze budu urcite sledovat. :-)
Chtěl jsem se jenom zeptat, ty fotky z 15-08-2010 jsou z indooru, nebo uz ti nekde venku kvete BigBud?
Smoker&Joker
Díky, jo, jeden Bud mám doma a zatmívám ho, ten venku už vypadá že by mohl jít taky do květu, už si nastavuje větve a prostředky listů jsou světlejší.
Tady házím slečny které kvetou, je to Big Bud na okně, který má přesně měsíc, už začíná pekelně smrdět, mírně jsem ho prostříhal, aby trošku prokoukli paldy, byla to hrozná bush:) A automaty, které už parádně cukrují, mají 23 dní květu..Večer du skouknout Chronica venku, tak hodím zase zbytek rostoucího..

Joker






1.-2.

Big Bud 30. den květu




















3.-5.

LowRyder 2 x Automatic AK 47 28. den květu





















Smoker&Joker
Tak jsem se vrátil z prohlídky placu, a házím pro změnu rostoucí krásky.




1. Big Bud, F1 řez.

Větší řez šel do země 19.7. Od té doby se krásně vytáhl, je vidět třeba oproti Chronicovi, kterej je venku..Po přejetí po stonku smrdí tvrdě skunkovo hashově:). Už se brzy pustí do květu, začíná měnit stavbu..






2. Chronic, F2 řez.

Nikdy jsem nejel pravej out venku, a letos jsem se k tomu dostal na poslední chvíli, 28.6. a sadil jsem jen jeden řez mého Chronicu (matka 1. příspěvek stránka 5). Navíc jsem nechával původní zeminu, takže nevyrost tak jak jsem chtěl, ale teď za poslední chvíli je vidět aspoň trošku změna, dneska jsem ještě přikrmil hnojem. Už začíná pomalu nakvétat, stonek má tvrdý a pružný jako nic:). Má 5 nebo 6 pěkných větviček..Navíc jsem se ujistil, že flek je dokonalý, smrtelník by tam vlezl snad jen kdyby mu šlo o život:) Takže na příští rok pěkne ven Passiona, Skunka, Chronica..a další..nanosim pořádnou zeminu, pojedu dřív..a budou rychty konečně:)

Joker
Zlosin*
masakr kamo :)jak minule
Smoker&Joker
Masakr teprve bude, letos je to zase malý, přístí rok se to teprve rozjede, jestli se nesežene někdo kdo by měl F2 Puprla #1 a Mandalu #1, tak půjdu do F1. Je zvláštní náhoda že jsem teď koupil F2 Passion #1 a Skunk #1..a kdyby přibyl ještě Purple a Mandala, tak je to rok samých jedniček:D zvláštní náhoda.
Teď už je ale na řadě Big Bud, nebudou to žádny mega šišky, ale zase toho bude víc, je to řez, takže má lepší poměr pater než kytka ze semene. Je to F1, věřím že to budou dobrý kouře. Takže jestli někdo postrádáte F2 Puprla #1 nebo Mandalu #1, tak se ozvěte, bodlo by to:)

Čégo, Joker

1.-3.

Big Bud
F1 řez
33. den květu
Smoker&Joker
Tak jsou tu špatné zprávy, na automatech se mi objevila plíseň, a to ještě ani není září, vlhkost je ve skleníku velká, to je jasný, ale teď co ten Bud co ještě nekvete?:) od Medvěda ale vim, že jsou na plíseň hodně náchylný. Tak snad to nepostihne i Bud. Takže oba dva bohužel šli pod kosu, je to škoda, už začali vypadat pěkně. Ale něco z nich bude, pocukrovaný už jsou krásně..jeden byl takovej slabší. Na fotce v pravo..a jeli trojcípáky, což mi v prvním kole nedělali. Ještě že to jsou maty, který jedu pro radost, jinak bych měl akorát nerva :)
Večer jdu na flek, tak jak budu moct, tak hodím Buda i Chronica.

Joker

1.-3. LR2 x Auto. AK 47, 35 dní květu, přadčasná kosa (plíseň)
Smoker&Joker
Jsem zpět, na fleku jsem ještě nebyl, za chviličku razím. Tady házím kvetoucí Big Bud. Teď už je v té fázi, kdy těžce voní:). Má takovou zvláštní barvu, hezky obsypaný. Teď se přehoupl přes půlku, a to jak už jsem vypozoroval, zhnědnou první blizny. Velké spodní listy už žloutnou, snad to není problém, za chvíli by šli stejně pryč. Bud venku ještě nekvete. Za chvíli razim na plac, tak hodim Chronica. Zatím

Joker

1.-4. Big Bud
F1 řez, 39. den květu
Smoker&Joker
Konečně! Byl jsem se podívat na placu a Chronic konečně začal kvést, už to vypadalo při minulé prohlídce, takže začal tak 25.8. Aspoň vím jak příští rok. Škoda jen že šel do země až 1.7. a k tomu ještě do té lesní původní, věřím že kdybych nanosil substrát vyjede líp. Ale aspoň zkouška na příští rok, flek je parádní. Lehce fialové lístečky.

Joker in the pack

1.-3. Chronic
F2 řez, 7. den květu
šapša
Pěkný Pane Pěstiteli s těma hnojema spokojenost i u mě a tu Mandalu 1 si objednej origo jak jsem Ti psal budeš nadmíru spokojen prej i Safari mix jsou good tak su natěšenej. Čest Tvýmu pěstu ;) :goldcup:
Smoker&Joker
Big Bud nám žačal hutnět, takže házím fotky jak to vypadá, poslední dny už to začíná být zajímavé. Nádherně voní, provoní mi celou místnost, taková sladce hashová. Trichomy už pořádně vykoukli, a je jich tam požehnaně. Tak 50% blizen už je hnědých, a pestíky začínají nabírat hmotu. Ještě má dost času, tak uvidíme, zatím to vypadá dobře.

Joker


1.-4. Big Bud

F1 řez, 41. den květu









foto 2 je vrcholovka.























foto 4 je největší postraní palda.
Smoker&Joker
Koukám že jsem tu dlouho nebyl, včera mě bud na okně celý zhnědnul, až na bílou blizničku ve štopce, navíc mu začínájí odcházet listy. Vrchní hlava už je docela nafouklá, ale spodky ještě ne..doufám, že ještě obrazí nějakejma blizničkama, podle trichomů to ještě není, má 50 dní květu, a všude uvádějí 60-70. Nevím jestli je to tím, že se to jede ve skříni, a já měl slunce. Ale přijde mi že dojíždí, ale uvidíme co jestli ještě něco ukáže.

Joker


1.-3. Big Bud
F1 řez, 50. den květu
Smoker&Joker
Tak po dlouhé době sem si vzal na plac konečně foťák, takže házím foto kvetoucího chronika, je malý, ale zatím to vypadá docela dobře, za to bud ve skleníku už je zase na stropě, takže to musím trošku natáhnout, ale už se pouští do květu, je z toho už docela monstros zase. Když se k tomu zítra dostanu tak ho sem hodím, mějte se.

Joker

1.-3. Chronic
F2 řez, 21. den květu
Smoker&Joker
Zdravím, tak k budovi ve skleníku jsem se ještě nedostal, tak asi půjde jako poslední. Ale hazím taky bud, ten co kvete, hrozně smrdí, mám ho v patře a když otevřu hlavní dveře dole tak už je cejtit. Tvrdá skunkohasová vůně. Vrchní kola už je pěkně nafouklá, a spodky už začínají taky nabírat. Trichomy jsou pořád čiré. Jde do finální fáze..dám mu, kolik bude potřebovat.

Mějte se, Joker.


1.-3. Big Bud
F1 řez, 56. den květu
Smoker&Joker
Jsem zpět, a zase s budem za oknem, bud ve skleníku hodím až trochu víc nakvete, a bude na co koukat. Tenhle finišující bud má už týden všechny blizny hnědé, ale trichomy stále ještě nejsou, takže vždy neplatí jak jsou blizny hnědé tak sklízet. Nejsou to tak velký pálky jako u chronica, je to asi tím že je to skříňový model. Za to jsou jako kameny, pupeny jsou opravdu velké, takže asi proto to jméno, hmoty tam bude náramně. Voní tvrdě hashově, strašnej smraďoch. Vidím to tak na týden, možná víc, Spodní jeby se ještě dofukují:) Mějte se...

Joker

1.-5. Big Bud
F1 řez, 58. den květu
Smoker&Joker
Tak na bud ve skleníku jsem se ještě nedostal, teda spíš jsem ho nenafotil, ale dnes jsem ho musel zkrátit o 30 čísel, vrchní palda už lepila na skle. Ještě se určo vytáhne, ale už má docela nakvetýno, tak snad to tak hrozný nebude, kdyžtak ho trošku nasměruju. Jestli dozraje tak to bude paráda, ale uvidíme.
Zatím jsem byl zkouknout chronica venku, na to že je malý tak jede docela dobře, čekal jsem takový nic paldy, ale něco tam bude. Matka byla dost potentní. Jsem zvědavej jestli bude změna chuti, roste v jiné zemi, a taky má trošku nafialovělý kalíšky. Mějte se....

Joker



1.-3. Chronic
F2 řez, 28. den květu
Pepas
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak je na tom Big Bud .... :D Už jsi ho zkosil???
Smoker&Joker
Čus, omlouvám se za dlouhodobější absenci, nějak teď nemám čas. No bádek šel z půlky před pár dny na 65. dni květu, už visí, trichomy byli ještě mléčné, jak koukám na dnešní fotky tak už začínají karamelizovat. Šla ta spodní půlka, možná víc než půlka, ale ty spodní pálky neměly takovej potenciál, ty vrchní jsou vidět že do toho dávaj dost, krásně se formujou a jsou nádherně nakynutý. Plánoval bych ho sčesat asi v pátek, nebo sobotu.
Jinak co se týče budu ve skleníku, tak jsem tam teď pár dní nebyl, takže nevím. Ale když jsem tam byl naposled, tak už měl krásně rozjetej květ. Zejtra tam mrknu a hodím foto. Musel jsem pajcnout vršek, asi tak 40 cm. Už byl nalepenej na skle. Ale postraní větve jsou mohutný a je jich dost, i když je to samo o sobě vabank sklízet v listopadu, jestli úbec:)

Čégo, Joker


1.-2. Big Bud
F1 řez, 68. den květu
Smoker&Joker
Zase jsem se bohužel nedostal do skleníku s foťákem, takže bud ve skleníku se odkládá zatím na neurčito. A tady hazím poslední fotky z půlky kvetoucího budu, zítra ráno přijde kosa. Trichomy jsou tak z půlky karamelové, takže uvidíme jestli to bude sedák. Jinak smrdí pořád tvrdě hashově. Pryskyřice na něm doslova svítí, kolik jí tam je. Co už jsem mohl koštovat, tak zatím nemůžu hodnotit, protože jsem to zatím kouřil vždy jen v nějakém mixu. Report bude až shoří tahle vrchní štangle..

Joker

1.-5. Big Bud
F1 řez, 70. den květu
Smoker&Joker
Omlouvám se opět za dlouhou absenci..A jsem tu konečne s budem ze skleníku, už to slibuji asi měsíc..tak sem sním. Vršek musel pryč, takže žádný nehledejte, jinak je to pěkně rozvětvený stromek. Teď je konečně pěkné počasí, tak by nemusela hrozit plíseň, ale času má až do listopadu, a to se bojím že nedá. Už zas táhne přes celou zahradu. některé větve už se ohýbají, takže jsem je musel přivázat.
Jinak jsem byl dnes zkontrolovat chronika venku, a pořád mě více překvapuje, udělal jsem dost pěkných fotek, takže zítra je sem dám. Má tmavě fialový kalíšky, dělá to pěknej kontrast. Už začíná trochu nabírat hmotnosti. Voní sladce jako žvejkačka. Zatím jsem s chronikem nad míru spokojen. dávám mu 2 týdny.

Joker

1.-4. Big Bud F1 řez
Smoker&Joker
Tak tady hazím toho slibovaného chronica venku, kéž by byl velkej jako ten bud ve skleníku, jsou to moje poslední dva exempláře, letos sem to zase pohnojil, ubec sem si to takhle nepředstavoval:D Ale přístí rok už mám posychrovanej..Přístí rok nechám na okně Chroniky, ty mě nejvíc napálkovaly, ven pudou Passiony, do skleníku Skunk...Asi tak..ale jistě se to ještě změní..
Teď už k tomu chroňasovi venku..první kytka co sem si oblíbil, jak výnosem, tak stavem..na to že tahle kytička neměla pořádnou hlínu, byla sazená pozdě, tak i takhle malá mi pálkuje jak pes, teď už začíná pěkně kynout. Navíc má tmavě fialový kalichy, ale matka byla zelená, je to asi podmínkama..

Joker


1.-4. Chronic
F2 řez, 47 den květu (foceno 10.10.)
To je tou kosou v noci tady na severu, dneska byl jeden pod nulou, včera dva.
Co Bud, už's ochutnal?
Smoker&Joker
Tak a je tu čas zrekapitulovat báda. Paličky už krásně proschly, tak sem s reportem!

Život:

Kytka z řezu, F1, od sensi seeds, od člena Mirex (díky) Jedná se o převážnou indiku s kapkou sativy. Rostla v 5 litrovém květináči, se subtrátem pro pelargonie. Slunce od 8 do 12 na okně, od 13 do 18 na druhé straně. Hnojil jsem granulovaných kravským hnojem, na růst, i na květ ve 25. dni květu. Záléváno odstátou vodou. Zatemňováno od 40. dne růstu. Docela náročný kmen, je náchylný na vyšší teplotu v období květu, čímž se stopne. Venku nedojede ani náhodou. Má krásné, kulaté a tmavé listy. Dostojí svému jménu a opravdu staví velké a nafouklé pupeny, takže palice jsou jak šutry. V květu tvrdě voní po pryskyřici - hašiši.

Růst: 13.06. - 23.07. -> 40
Květ: 24.07. - 01.10. -> 70

Smoke Report:

Sklízel jsem spodní polovinu kytky na 65. dni květu, když byli trichomy převážně mléčné. Tahle první polovina je více komunikativní, kouř je těžký, tvrdě hashový, přitom neškrábající. Druhá polovina byla sklizena v 70. dni květu, a je to pořádná prda do hlavy, trichomy byli tak z 50% karalemové, vynikající k dobrému filmu. High nastupuje pozvolna, kouř je těžký a lahodný, tak jako u první půlky. Jen mě trošku zklamal výnosem, je to typická skříňovka, za to je to vykompenzováno kvalitou kouře, indika se nezapře..High trvá..Jedno z nejlepších kouření, které jsem kdy měl.


Joker
Já bych řek se ti celkem poved, možná chtělo do něj na květ sypat trochu dýl, další je že ten parchant je dost rozmazlenej, povedlo se nám ho krapet připálit že měl paličky jak nehet na palci a to je jeho nevýhoda, nemůže si člověk moc dovolit přesahovat teplotu nad nějakejch 26 stupňů natož přes 30, ale jinak dobrý, obdivuju tvou výdrž se zatemňováním celých 70 dní!
Smoker&Joker
Díky, chutná skvěle..Byl jsem se radši dneska číhnout na fleku, poněvadž už pár dní u nás v noci mrzne..tak jestli to chronic dává. Překvapil mě, žádný náznak plísně, ani mráz mu evidentně nevadí. Koukám že tenhle je hodně odolnej. Čekal jsem plíseň, poněvadž už má dost nakynuto..ale nic..uvidíme jestli to vydrží, rád bych pokouřil ještě vzorek. Je to můj řez, z matky co mám v odkazu. Voní úplně stejně, nádherně sladce. Navíc jsem rád že jsem měl zelenýho..ale tenhle čapnul podzimní barvy:) Jen škoda že šel takhle pozdě, a bez pořádnýho substrátu, určitě bych z něj vyždímal víc:D

Joker

1.-4. Chronic F2 řez

51. den květu..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma