Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zloutnitnuti celych kytek - Klikni zde pro originální téma
DjPlastic
Mam takovy mensi problem, mam 4 kytky BB v hline {kokos, hlina, perlit}, a maji vsechny takovou nazloutlou barvu komplet od shora dolu, nejsou na nich zadny fleky, rostou krasne, ted sem je prepinal na kvet, ale ta barva neni proste zelena ale takova svetle zelena ktera uz je skoro zluta. Jinak teplota asi 25 C, vetravani zaruceno nekolika vetraky, zalivka jednou za 2-3 dny, hnojivo Wuxal ted bude OBM. Procital sem to tu ale co by odpovidalo presne mymu problemu sem nenasel. Tak dik za nejakou radu.
Sargon78
Mal som podobný problem.Mám 4ks mazara ale jeden začal brutalne žltnúť a postupne mu opadávali listy.Tie tri klony boli v porovnaní na tom dobre.Rozdiel bol v tom že ten žltý mazar mal iný substát podobný ako ten tvoj: kokos, hlina, perlit.Keď som pripravoval substrát na jeden klon mi nezostalo dostatok hliny a dal som viac kokosu ale ten neobsahuje žiadne živiny.Najprv som myslel že to je pleseň a vykonal som postrek ale bolo to bez radikalného zlepšenia.Tak začali žltnuť aj listy na šiškách a už som ju chcel dať na odpis.
Nakoniec som pridal 2 odmerky guana do kvetinača a už na druhý deň ma čakalo mile prekvapenie žlte listy boli slabo zelené.O dva dni šišky začali neuveritelným tempom zväčšovať svoj obiem ,a teraz listy su krásne tmavo zelené a majú voskoví vzhľad.

[Edited by Sargon78 on 08-10-2002 at 03:55 PM]
DjPlastic
Tak to sem zvedavej, shodou okolnosti sem vcera koupil nejaky hnojivo s guanou a dal ho do zalivky, dneska se du na kytky kouknout tak sem zvedavej jestli to pomuze, jestli guana nepomuze tak budu resit dal
dik
dexmon
jednoznacne to vypada na nedostatek dusiku, tagze to spravi nejenom guano, ale vsechna dusikata hnojiva...pozor na OBM v kombinaci s dalsimi hnojivy muze dojit k prehnojeni jinymi prvky
DjPlastic
Tak sem se byl na kytky kouknout a po zalivce s guanou se vrsky trosku zazelenaly, tak uvidime co budou delat dal, ale zacly vypadat lip.
Ja nevim no malo dusiku rikas, hnojil sem tim Wuxalem asi obzalivku a asi 3ml/1L a tam je podle me dusiku az az, ale tezko rict. A to sem jeste do zeminy pridaval ten bilej dusicnan, a kdyz byly kytky maly tak od toho byly i trosku spaleny konce listu, tak sem musel delat flushing, tak mozna leda tim sem vsechny ty ziviny zase splachnul pryc.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma