easyrider |
Tak takto vypadaly před týdnem, než jsem odjel na dovolenou :winner:.
Večer asi nahodím další fotky:) |
|
|
easyrider |
52. den 12/12
Teplota den: 27°C, u vrcholků 30°C
Teplota noc: 21°C
Vlhkost: 40-50% - to co je venku....
Kytky jsou krásně obsypané, palice žádným deficitem zasažené nejsou... Už dvakrát měly Final Solution, přemýšlím, jestli ještě jednou a pak jen jednou vodu - že by to vycházelo na 60 dní... Nebo dvakrát jen čistou vodu.. - No ještě si to propočítám, aby mi to vyšlo před nadcházející dovolenou.
A teď už fotečky:) - doporučuji ZVĚTŠIT
1. Krásnější paldu jsem nikdy neměl...
2. Sem tam nějaký vlas, budu muset opatrně vydělat pinzetou...
3. Parádně obsypaná...
4. Zvrchu...
5. A na ukázku všechny druhy deficitů, které mě v této fázi květu vůbec, ale vůbec neserou :flick:
Takže jestli odolají kytky plísni - což je vysoce pravděpodobné při venkovním počasí nad 30°C a z toho vyplívající vlhkost 30-40%, tak to bude skvělý round se super výsledkem... Fakt mám radost!!! |
|
|
easyrider |
Dnes 57. den květu. Od zítřka tma, kytky ušmiknu 59. den. Potom upnu nějaké fotky... |
|
|
Ether |
jojo,priste jim dej vic nakrmit,ale co tyden dobre proplachuj cistou vodou,at se nezasere hlina(ted nevim,jestli to jedes v hline)..jinak dobry,zdarny konec se priblizil ;-) |
|
|
easyrider |
Takže konec, můžete se mrknout na fotky, za pár dní napíšu výsledek....
Zkuste si tipnout, dva s nejpřesnějším tipem odměním karmou... |
|
|
matko291 |
takze zacnem a rychlo skoncim :D
134g |
|
|
Dev1lagain |
Já ti přeji aspoň 202 g :) |
|
|
Pure |
ahoj, sorry za delsi odmlku..., odhaduju: 222gé
těpic.), at je víc. |
|
|
easyrider |
No tak vám nevím, schne to teprve druhý den, je to stále vlhké a už nyní to má tak poloviční objem:( A stavba palic taky nic moc... Zdá se mi, že tentokrát bude převyšovat kvantita kvalitu:(.... Doufám, že zítra večer už bude vše usušené, jinak bych zvážil až za 10 dní.... |
|
|
easyrider |
Tak po dovolené jsem byl nemile překvapen... Matroš seschl do množství 94,09g - což je naprostá pohroma. No kvalitní to je, ale to je tak vše...
Jinak naprosto nechápu úměru mých pěstitelských výsledků -
1. hlína, 9 kytek, listy v piči, 112g.
2. kokos, 16 kytek, listy víceméně ok, 94g...
Takže se můžu modlit, aby dobře dopadl skleník, který má stejné řízky, jinak je mi naprosto jasné, kde je chyba...
Prostě no comment....
K+ 4 Robes
EDIT: GE index 0,236 :hanged: |
|
|
depending |
chlapce, ty si kvalitnu marihuanu ani nevidel na fotkach, hentaky hnus by som nikdy nefajcil. najlepsie je si fakt pestovat kvalitku sam, lebo sa s niekym stretnes a ponukne ti takyto humus a potom dostanes rakovinu s toho. fuj. |
|
|
Pure |
...galerii mas prazdnou, tak se napred ukaz a pak tady urazej! |
|
|
easyrider |
Pure: Vůbec jsem nechtěl reagovat, protože to nemá evidentně cenu.. Ale díky za tvoji reakci.. Jinak zrovna včera jsem se díval, že už si dlouho nepřispíval - máš teď něco rozjetého? |
|
|
Pure |
hojec, zkousim nejaky chees, ale neznama genetika, tak jsem foto a tak nehrotil..., zatim to vypada good az na to ze to ma kvet 9-10 tydnu..., jsem v 7 a nevim nevim, jestli to vedle cheese alespon lezelo, mikrofony to dela, ale zadne PET lahve:)..., jinak rozjizdim Bilou Wdovku a AK47, rezy z Vidne (Flowery), tak snad budu spoko jako kolo zpet se Shivou:)
Dal jsem mu i k-, protoze mi kvuli jeho duchaplnemu prizpevku prisel mejl a ja ho musel mazat:DDD
caff a jak ty..., nove forum nejake? |
|
|
easyrider |
Tak v podpisu mám skleník 2010, který teď dojíždím ve skříni, tak aspoň mrkni... A řekni mi, na kolik to ještě vidíš - kytka už kvetla ve skleníku chvilku a teď je měsíc in, dnes jsem naposledy hnojil, pozítří nasadím Final.... Pestíky jsou skoro všechny ještě bílé... Já si myslím týden Final a pak podle potřeby čistá voda...
Jinak plánuji asi poslední indoor na přelom roku - strašně se mi líbí Apollo 11, ale uvidím, co seženu. Pojedu hlínu a dojedu AHčka.. Ty mi můžeš doporučit nějakého klonaře z Moravy? |
|
|
Pure |
aha jsem si nevsiml..., tyden, dva urcite..., koukam peknou verbez sis tam zatahl:)
mrkni tady do bazaru, se mozna s nekym domluvis..., ve zline je myslim nekdo, ale jestli nemas Viden moc z ruky, vyplati se to! |
|
|
depending |
Pure, dakujem za Kcko, davno som uz nedostal :-) , reagoval som len na to, ze easyraider napisal, ze je to kvalitka, asi ako pre koho, ale ked model zhuluje trochu, neznamena ze je to kvalita. od chemky biele listy a sisky, naco si to striekal preventivne ? aj televizor nosis preventivne do opravovne, aj ked mu nic nieje ? proste je tu na G vela krasnych navodov a ty si to jednoducho nezvladol, nezmaturoval si ! :-) ja ta neurazam a ked ta uraza to, ze ti niekto povie ze robis chyby, tak sorry. vela ludi ti tu radilo a ty si stale len kafral PH a EC a dokafral si to. az sa to naucis a pochopis to, tak potom mi das zapravdu, ze hento nebola kvalitna marihuana co si vypestoval. az sa ti to raz podari a budes mat z toho radost, tak sa ozvi. cauuu |
|
|
|